Cum de a opri problema catepului mestecat

Puppy de mestecat Rawhide

Nu poți opri cățelul de mestecat pentru că este un comportament normal de câine. Puii nu-ți mestecă posesiunile tale prețioase pentru că sunt supărați de tine. Ei folosesc instinctiv dinți Modul în care bebelușii umani ajung cu pumnii mici. Puppy-ul tău mestecă să exploreze lumea, să manipuleze obiecte, să scape plictiseală, și pentru că se simte bine.

Mestecarea distructivă Încă mai face proprietarii Howl. Cu ani în urmă am hobbled timp de câteva săptămâni când pupul meu a condus un sfert de inch doar unul din tocurile mele înalte. De asemenea, a fluturat proprietatea preferată a soțului meu - Telefonul TV. El a vizat obiecte care mirosesc ca noi să ne simțim mai aproape de noi și să murdăm singurătatea de catelus, dar încă nu am apreciat complimentul!

Mestecarea primește puii în necazuri atunci când nu sunt prevăzute cu oportunități legale de mestecare, iar obiectele interzise sunt lăsate la îndemână. Puppy de mestecat poate sparge dinții, duc la periculos Obiecte înghițite, sau ars și electrocutare Dacă Junior mușcături un cablu electric sau mănâncă o plantă otrăvitoare. Dentirea crește nevoia de a gnaw deoarece ameliorează gingiile dureroase, dar câinii continuă de obicei obiceiul la vârsta adultă.

Nu încercați să o opriți. In schimb, Împiedicați mestecarea catelului Probleme prin eliminarea tentației și oferind o mulțime de oportunități mai bune (legale). Consultați următoarele 8 sfaturi pentru a vă gestiona obiceiul Puppy ".

Puppy dovada casa

Obținerea unui nou catelus ne obligă să devenim mai buni ocupări. Păstrați obiecte tentante cum ar fi pantofii, genți de mână, țesuturi și jucăria preferată a copilului dvs. în siguranță.

Limitează puiul

Când nu puteți supraveghea, asigurați o cameră "sigură" care nu are ispite periculoase sau interzise. Porțile pentru copii funcționează bine pentru a controla accesul la catelus și pot bloca un hol, scări sau cameră.

Utilizați repellanturi

Produsele care au un gust urât pot păstra dinții de catelus la Bay. Avents ca spray-ul amar aplicat la cablurile electrice ajută la trenul puii să lase numai obiecte periculoase. Mulți câini găsesc mirosul lui Vaps Vapo-freca ofensiv. Vopsea Vicks pe panouri de lemn sau se aplică la pânză drapată peste alte obiective interzise pentru a păstra Puppy dinți la golf.

Nu vă confundați catelul

Puii nu pot spune întotdeauna diferența dintre noile noastre sandale de designer și papucul vechi "legal". Cel mai bine este să oferiți jucării de mestecat că nu se va confunda cu obiectele interzise.

Face un comerț

Urmărirea unui pui pentru a vă recupera portofelul furat devine un joc minunat de păstrare și poate învăța puii dvs. inteligenți pentru a glisa lucruri pentru a invita un maraton de tag. În schimb, când îți prinzi pupul de mestecat un obiect interzis, spune-i "nu."Oferiți o jucărie legală legală irezistibilă (poate fi umplută cu Liverwurst?) ca comerț.

Oferiți jucării de puzzle

Cauciuc de mestecat jucării cu deschideri umplute cu sănătoase Tratamente Păstrați puii interesați și pe țintă. Unele sunt menta sau unt de arahide parfumate pentru a fi mai atrăgătoare. Nava bună, Buster Cube și produsele Kong sunt exemple de o gamă largă de jucării de puzzle remarcabile care pot fi umplute cu alimente moi, unt de arahide sau tratate comerciale proiectate doar pentru cățeluși.

Oferiți chewies

Rawhide Chews sau comestibile chews dentar veniți în toate formele și dimensiunile, completați cu o varietate de mirosuri puternice și arome. Înmuiați Rawhide în apă caldă și Zap în cuptorul cu microunde timp de zece secunde pentru a înmuia pielea și a face mai picant pentru pupiene mici. Monitorizați distracția Rawhide, totuși. Puii maiari sunt capabili sa gnuiesc si sa inghititi bucati si mananca prea multawhide prada pofteti si poate provoca constipare sau chiar blocaje.

Rotiți jucăriile

Puii se plictisesc cu acelasi lucru in fiecare zi. Furnizați cel puțin trei la cinci opțiuni "legale" pentru copilul dvs. de mestecat și rotiți de câteva ori pe săptămână. Care ține câinele fericit, lucrurile tale prețioase sunt nedeterminate, iar copilul tău sigur în ciuda lui.

Cum de a opri mușcătura catelului

Urmăriți acum: elementele de bază ale pedepsei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a opri problema catepului mestecat