Unde să socializați un catelus?

Unde să socializați un catelus?

Deținând un nou catelus este un moment interesant, dar poate fi, de asemenea, destul de stresant. Asigurați-vă că încorporați tot ce au nevoie în viața lor în stadiile corecte pot fi copleșitoare. Astăzi vrem să discutăm unde să socializați un catelus și anumiți pași pe care ar trebui să le urmați pentru a le păstra în siguranță și fericiți.

De la parcurile de câine la evenimente, există anumite locații care sunt mai bune decât altele pentru a întâlni alți câini. Odată ce puiul tău are totul potrivit Vaccinări, Vei vrea Luați-le socializați. Astfel încât ei pot fi încrezători, dar calm în jurul altor câini pentru tot restul vieții lor. Puii care nu sunt socializați în mod corespunzător vor deveni timizi sau agresivi. Ambele dintre care vă afectează negativ câinii și voi înșivă. De aceea este atât de important să știți Unde să socializați puii.

Socializarea petelor pentru pui

Există anumite locații care sunt mai bune pentru întâlnirea câinilor decât altele. Locațiile de mai jos sunt unele dintre cele mai bune pentru a se uita la încercarea de a afla unde să fie socializați-vă catelul.

Magazine de cafea independente

Spre deosebire de magazinele de cafea din lanț, cafenelele independente vă vor permite adesea să vă aduceți puii. Cele care sunt foarte speciale vă vor lăsa să le luați înăuntru. Cel mai mult, va oferi scaune în aer liber sau separate pentru clienții cu câini. Prin urmare, știți că veți întâlni și alți câini și oameni fericiți cu câinii când vă luați catelusul la aceste locații.

În plus, cei care își iau câinii în aceste locații sunt de obicei bine comportați și controlați. Deoarece acestea trebuie să fie în jurul altor câini, mâncare și oameni pentru o perioadă mai lungă de timp. Deci, nu trebuie să vă faceți griji că catelul dvs. ar putea fi în pericol de la un câine necontrolat sau agresiv. Doar asigurați-vă că ați adus catelul dvs. pe o lecție și monitorizați comportamentul celuilalt al câinelui pentru a-și vedea limitele. Ca puii nu sunt cei mai buni la respectarea lor.

Parcul de câine

Parcul de câine este un loc ideal pentru a vă lua câinele. După cum știți Vor fi întotdeauna câini pentru că puii dvs. să interacționeze cu. De asemenea, va exista o mare varietate de proprietari pentru ca catelul dvs. să interacționeze cu. Cum ar fi copii, adulți, bărbați și femei. Aceasta înseamnă că câinele dvs. se va obișnui cu tot felul de indivizi și îi va ajuta să devină mai încrezători din punct de vedere social.

Desigur, va trebui să fiți atenți la aducerea catelului dvs. la un parc de câine. Datorită tuturor raselor energetice și mari, care ar putea să bată peste puii tăi. Fie alegeți o zonă liniștită a parcului de câine, fie un timp în care vor exista mai puțini câini inițial. Câștigul tău trebuie să-și facă drumul până la un nivel ridicat de încredere. Un bătut accidental de la un câine mare îi poate determina să devină destul de anxios. Prin urmare, va trebui să vă ajutați încă o dată încrederea. Cu toate acestea, odată ce ați găsit câini potriviți pentru a vă lăsa pe catelul să se întâlnească, ei pot, de asemenea, să-și salute proprietarii să întâlnească și noi oameni.

plajă

Toată lumea iubește să-și ia câinele la plajă. Îi place să trezească prin nisip, se joacă în ocean și, bineînțeles, întâlniți noi prieteni! Multe familii și proprietari își vor lua câinele la plajă Deci, și ei se pot bucura de o distracție de plajă. Doar asigurați-vă că câinele pe care îl introduceți și câinele este prietenos cu câinele, deoarece nu fiecare câine de pe plajă este. Așa că întrebați proprietarul dacă aveți vreo îngrijorare.

Un alt punct de socializare mare despre plajă este gama largă de oameni care merg să viziteze. În acest fel, catelul tău poate crește încrederea în felicitări adulți și copii deopotrivă. Pur și simplu mersul pe câinele adorabil în jurul tău va fi suficient pentru a atrage oameni pentru a le saluta. Cu toate acestea, puteți lua în considerare, de asemenea, cererea oamenilor dacă ar fi dispuși să vă întâlnească cu puii pentru a-și ajuta abilitățile de socializare. Cine ar spune nu?

Puii se pot socializa la plajă

Puppy se întâlnește și salută

Sunt clase că poți să-ți semnezi catelul în sus pentru că le permite să se întâlnească cu alte pui și, uneori, câini sănătoși adulți. Proprietarii și puii lor vor veni la aceste evenimente și vor urma sfatul profesioniștilor Pentru a asigura o sesiune sigură și de îndeplinire. Aceasta este de obicei o jumătate de oră până la o oră și permite câinelui dvs. să întâlnească câini și proprietari diferiți la acest lucru Etapa crucială în viața lor.

De obicei, puteți să vă înscrieți pentru aceste clase prin veterinarii dvs. sau prin profesioniști behaviorist Grupuri. Un bonus suplimentar al acestora este că sunt de obicei liberi. Tu și puii ta vor primi oriunde de la trei la zece sesiuni de socializare într-o locație conținut și monitorizată. Deci, la sfârșitul acestor sesiuni, catelul dvs. ar trebui să aibă o bază stabilă de socializare.

Câine arată evenimente

Unde este un loc mai bun pentru a găsi alți câini decât Afișați evenimentele? Desigur, mulți dintre acești câini vor fi gata să facă, dar Există mulți alți câini care se bucură de atmosfera zilei. Puiul dvs. va fi capabil să întâlnească mulți alți câini care se comportă bine și nu leagă reactive. Știi asta pentru că vor trebui să fie pentru a juca în spectacole.

În timp ce mergeți în jurul spectacolului, puteți cere altor proprietari dacă câinele lor ar putea să vă salute și dacă ar fi interesați să vă mângâie catelul. Asigurați-vă că câinele dvs. nu este copleșit, desigur. Dacă încep să pară stresați de numărul mare de oameni, câini și o cantitate mare de zgomot, ia-i afară pentru o pauză. Poate că este timpul să mergem acasă pentru această zi, dar cu siguranță veți avea progrese împreună!

Un câine obișnuit

Plimbarea câinelui tău este o necesitate. Odată ce au vârsta corectă și au avut toate vaccinările corecte desigur. Unde este un loc mai bun pentru a întâlni alți câini, decât pe a câine mers pe jos? Fiecare proprietar face acest lucru zilnic pentru a se asigura că câinele lor este bine exercitat și socializat pentru această zi. Pentru a vă mări șansele de a întâlni alți câini, Routele de mers pe jos care sunt populare pentru câinele Walkers, cum ar fi prin pădure, câmpuri apropiate sau chiar drumuri scurte. Asigurați-vă că catelul dvs. nu merge prea mult de o distanță!

Întotdeauna asigurați-vă că întrebați un proprietar dacă vă puteți apropia câinele cu a voastră, deoarece acestea pot fi reactive sau, în general, nervoase. Odată ce ați dat aprobarea, puteți face acest lucru și folosiți lesa puppy-ului pentru a vă asigura că nu sari peste noul lor prieten potențial.

Sfaturi pentru a urma când socializați

Există câteva sfaturi și lucruri pentru a verifica înainte de a vă încuraja cainele să socializeze.

Un videoclip rece rezumând Eticheta importantă pentru adoptarea la socializarea unui tânăr catelus în aer liber în locurile publice.

Consultați autoritățile

Când intenționați să aduceți catelul dvs. la un spectacol sau unitate, trebuie Fiți conștienți de faptul că nu fiecare loc este prietenos cu câinele. Ar trebui să verificați întotdeauna mai întâi pentru a vedea dacă vă puteți lua catelul în interior și dacă există reguli atunci când faceți acest lucru. De exemplu, unele clădiri prietenoase de câine vor permite câinilor atâta timp cât sunt continuu ținute pe o lesa. Alții vor face acest lucru dacă proprietarul poate arăta că au pungile Doggy Poo pe ele în caz de accident.

Pentru a afla dacă un loc este prietenos pentru câini, puteți verifica online. Uitați-vă la site-ul lor sau paginile sociale pentru a vedea dacă au menționat acest lucru sau nu. Dacă nu puteți afla să se uite singuri, luați în considerare contactarea acestora. Majoritatea locurilor vor avea un e-mail sau un număr de telefon pe care îl puteți utiliza rapid pentru a cere. Uneori este mai ușor să intri și să întrebi totuși. Lăsați-vă puiul la domiciliu pentru această călătorie și doar pop înăuntru și întrebați un angajat dacă unitatea este prietenoasă câinilor, atunci știți dacă vă puteți revizui cu câinele dvs. sau căutați în altă parte.

Păstrați focalizarea pe puști

Uneori, ca proprietari, putem uita că puii vor face greșeli și trebuie să ne bazeze pe noi mai mult. Acest lucru nu merge doar pentru joc sau sa meargă la oliță, dar socializarea, de asemenea. Asigurați-vă că sunteți laudă catelul dvs. pe tot parcursul procesului. Nu numai că, dar asigurați-vă că primesc pauze regulate și nu se simte copleșit. Ține pasul pentru semne de anxietate cum ar fi ochiul de balene sau urechile îndoite înapoi. Un cățeluș va avea nevoie de o pauză de la joc și interacțiuni ale străinilor pentru un singur timp sau cuddles de la tine. Totul depinde de ele ca pe un individ, precum și de caracteristicile lor de rasă.

Expuneți-o la diferite tipuri de câini

Când câinele dvs. este tânăr, ei trec prin perioade sensibile, adică că trebuie să fie expuse la tot felul de lucruri noi, astfel încât să nu se teamă de ei. Acestea includ câinii, deoarece se simt încrezători cu rase mici, dar nu mari dacă nu s-au întâlnit niciodată. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă introduceți câinele dvs. la multe tipuri diferite de câini, De la rasă mare, canini acoperită cu gros, la rascaluri mici, scurte. Asigurați-vă că au socializat cu o mare varietate de indivizi, astfel încât să realizeze că nu există doar o formă, dimensiune sau culoare de câine. Și că fiecare câine poate fi un prieten nou.

Invitați oamenii

Prin invitarea prietenilor și a familiei dvs., pupa voastră va fi capabilă să socializeze cu toate tipurile de oameni noi în care aveți încredere. Mai mult, dacă știți că au un pacient și un câine prietenos, le puteți invita și! Atâta timp cât catelul dvs. a avut vaccinările lor, desigur. Acest lucru oferă mai puțin prietenului tău ceva timp salut oamenii într-un loc de siguranță pentru că sunt acasă, și au, de asemenea, opțiunea de a lăsa la confortul propriului pat de izolare dacă o solicită acest lucru. Acest lucru poate face ca socializarea să meargă mult mai ușor și să ajute la creșterea încrederii cățelușului.

Expuneți-le la diferite tipuri de persoane

Din diferite vârste variază la adulții de diferite înălțimi, puii trebuie să fie introduși într-o gamă largă de persoane. De multe ori, Câinii se pot simți confortabil în jurul adulților, dar arată niște nervi sau agresiuni față de copii. Acest lucru poate fi, de asemenea, deoarece unii copii nu detectează limitele câinilor, dar poate fi, de asemenea, că catelul dvs. nu a întâlnit niciodată copiii înainte. Asigurați-vă că câinele dvs. se întâlnește și salută tot felul de oameni, astfel încât ei să poată iubi orice străin de tip care cere să-ți petreci prietenul adorabil.

Expuneți câinii la oameni
Expuneți puii la diferite tipuri de oameni!

Unde să socializați un catelus - FAQ

De asemenea, am pus o secțiune de întrebări frecvente pentru a explica în continuare mai multe detalii pe care trebuie să le cunoașteți despre socializarea unui catelus.

Puteți să vă socializați un catelus?

Puteți să vă socializați pe cățelușul dvs. ori de câte ori se socializează o perioadă lungă de timp. Acesta poate determină să se simtă copleșită sau iritabilă, ducând la un comportament anxios sau agresiv. Aceste răspunsuri negative pot provoca un alt câine, cu care interacționează, pentru a reacționa negativ înapoi. Acest lucru poate duce la anxietate socială generală sau la agresiune. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă asigurați că catelul dvs. nu este copleșit și că au în mod regulat pauze.

Cum socializați un catelus speriat?

Dacă un cățeluș este speriat în acest moment, lăsați-i să se calmeze în întregime înainte de a încerca. Cu toate acestea, dacă, în general, aveți un câine anxios, Cheia este răbdarea și socializarea acestora inițial persoanelor potrivite. Dacă sunt speriate de interacțiunea cu oamenii, atunci nu le introduceți la un copil mic. În schimb, permiteți-i să întâlnească un proprietar cu experiență și un câine de pacient.

Să-i ia timpul și să le permită să se apropie de oaspetele dvs. și nu invers. Adresați-vă oaspeților dvs. să nu fie inițial contactați ochii cu ei și, în schimb, lăsați-vă că catelul dvs. mirosi oaspetele dvs. Când încep să încerce să se joace, să se frece împotriva lor, sau să urce pe ei, oaspeții dvs. poate începe să-i prindă.

Dacă anxietatea lor este orientată spre câini, permiteți-le să întâlnească mai întâi un câine calm și pacient. Lăsați-l pe catelus să se apropie de noul câine într-un mod similar și să fie sigur că nu se asigură că nici câinele nu este prea copleșit.

Când Puppies pot începe să socializeze cu alți câini?

Când catelul dvs. este vaccinat în mod corespunzător, ei pot începe să socializeze cu alți câini și du-te afara. Dacă încep să socializeze înainte de atunci, vor avea un risc imens de a deveni bolnav.

Unde este cel mai bun loc pe care îl pot lua pe catelul meu pentru a socializa?

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a-ți lua catelusul pentru a socializa este să Un catelus se întâlnește și salută. Aceste locații permit ca catelul dvs. să se întâlnească cu alte cățeluși într-un cadru controlat. În plus, un profesionist urmărește comportamentul lor pentru a se asigura că nu sunt copleșiți și toate cățelușurile sunt socializate așa cum ar trebui să fie.

Socializarea catelului este importantă, deci, prin urmare, știu în cel mai bun loc pentru a le lua este prea. Sperăm că vă simțiți mai încrezători în ceea ce privește socializarea unui cățeluș acum și sunteți gata să vă luați câțiva pentru a face niște prieteni noi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde să socializați un catelus?