Schnoodle (schnauzer & poodle mix): fapte de rasă și temperament

Schnoodle (Schnauzer și un Mix Poodle): Fapte de reproducere și temperament

Adorabil, activ și cu adevărat inteligent, Schnoodle este unul dintre cei mai discutați câini de designer de pe planetă. O mare majoritate a acestora sunt mici, făcându-le câinele perfect, precum și a Dog de terapie. Căci puținele care pot crește până la 76 de lire sterline, ele sunt totuși utile ca un câine de familie sau chiar un câine de performanță.

Dispunând de natura clositoare, dar super-inteligentă a pudezii, completă cu apetitul său insatiabil pentru a-și plăcea maeștrii umani și, combinat cu natura neînfricată, robustă și foarte spirituală a schnauzerului, Schnoodle este un pooch care nu va obosi niciodată Căutați-vă atenția și vă infectează cu apetitul său insatiabil pentru distracție și viața de zestare.

schnauzers în iarbă

Istoria schnoodle-ului

În ceea ce privește istoria acestui câine de designer, nimeni nu știe exact cine a proiectat-o, deși există un motiv să creadă că a fost dezvoltată pentru prima dată în părțile timpurii din anii 1980. Un lucru este sigur, totuși, arta încrucișării nu este niciodată o inovație; A fost în jur de mai multe secole înainte de a avea o înțelegere științifică a proceselor complexe implicate în amestecarea diferitelor rase.

Uită-te la Doberman Pinscher, Leonberger, afinpinscherul și Griffonul de la Bruxelles, precum și alte pariuri populare. Aceste rate de rasinoase sunt de fapt încrucișate. Cu toate acestea, din cauza îmbunătățirilor constante ale practicilor lor, crescătorii au reușit să vină cu o rasă foarte standardizată, cu o variație foarte minimă a caracteristicilor lor. Acesta este semnul distinctiv al unui PureBred. Și din moment ce Schnoodle poate avea un set foarte larg de caracteristici de-a lungul câinilor, ar putea dura ceva timp înainte ca acesta să poată fi considerat o pură proprie.

Schnoodle a fost destinat în primul rând persoanelor care aveau alergii de companie de companie, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de compania acestor câini iubiți și fermecători. Este un câine de vărsare scăzut, care este perfect pentru persoanele cu alergii.

Marea variantă observată în Schnoodles este atribuită direct diferitelor dimensiuni ale raselor sale mamă. De exemplu, schnauzerul vine în 3 dimensiuni - miniatura, standardul și gigantul. În ceea ce privește pudelul inteligent, dar clown, vine și în 3 dimensiuni - jucăria, miniatura și standardul. Acestea sunt diferențiate de caracteristicile lor de înălțime și greutate. Încrucișarea un tip de rasă poate duce la un rezultat diferit, în funcție de combinațiile pe care le utilizează designerul.

De exemplu, încrucișarea unei schnauzer miniaturale cu un pudel de jucărie poate duce la o schnodolă foarte mică. Împerecherea unei schnauzer miniaturale cu un pudel miniatural va crea o schnodolă de dimensiuni medii. Ceea ce este foarte important să realizăm aici este că pudelul este puțin mai mic decât un schnauzer cu schnauzerul gigant având un avantaj de înălțime de 3 inci față de înălțimea maximă a unui pudel standard.

Acum, de ce vorbim despre dimensiunile sau înălțimile acestor câini oricum? Ei bine, din motive evidente, nu doriți să împerecheați o femeie mai mică, cu un bărbat mai mare, deoarece acest lucru poate duce la o sarcină dificilă. Ca atare, nu împerecheați un pudel de jucărie cu un schnauzer gigant sau invers. În plus, este imposibil din punct de vedere fizic și natural datorită diferenței de înălțime. Desigur, puteți merge întotdeauna la inseminare artificială, dar unde este bucuria procreării în asta?

Cine sunt părinții?

Marea variație a Schnoodles este direct legată de variațiile de dimensiuni atât ale părinților săi. Aceasta este de fapt ceea ce face ca acesta să fie un hibrid destul de interesant, deoarece într-adevăr nu există nici o modalitate de a spune cum va ieși Schnoodle, având în vedere numărul de combinații părinte la care un crescător are acces. Indiferent de combinațiile părinte, cu toate acestea, o componentă foarte critică pentru a deveni un părinte de companie al acestui hibrid este de a înțelege linia sa.

Pudel

Unul dintre cele mai bune lucruri despre a Pudel este că este un divertisment născut. Nu încetează niciodată să uimească pe nimeni cu spiritul său, dar mai important, cu comportamentul său clownish. Nu reușește niciodată să atragă zâmbete cu anticul său nebun. Și dacă vă gândiți că Pudelul este un membru cu patru picioare al celor trei stooges, ați fi surprins că poate fi considerat efectiv ca Einstein al regatului său. Bineînțeles, fanii colorei de frontieră vor contesta cu ușurință acest lucru.

Părintele Poodle

Există o controversă cu privire la originile sale care de fapt rezultă din faptul că Poodle este favoritul regelui Louis XVI din Franța. Acest lucru a făcut ca câinele național francez. Chiar și mass-media populară, în special în filmele animate, portretizează podelul ca fiind distinct în limba franceză. Dar cercetătorii sugerează de fapt că Pudelul este de origine germană, datând chiar numele său cuvântului "Pudedel" de la Pudelhund. Pudelul german a fost venerat pentru abilitățile sale de vânătoare de rață, o trăsătură foarte puternică chiar și în polița de astăzi.

Primele ilustrații ale ceea ce părea a fi un pudel a venit din desenele din secolul al XV-lea făcut de artistul german Albrecht Durer. În 18a secolul, Francisco Goya din Spania a reprezentat, de asemenea, pudelul în multe dintre picturile sale. La aproximativ același timp, regele Louis XVI a răsfățat jucăria de jucărie ca și redevența.

FCI spune că Poodle este un descendent direct al Barbetului francez. Germania a recunoscut în Franța ca fiind țara de origine a pudezii. Acest lucru a rămas blocat de atunci.

Pudelul vine în 3 dimensiuni - jucării, miniatură și standard. Pudelul de jucărie poate crește până la 10 inci în timp ce miniatura poate fi oriunde între 11 și 15 inci în înălțime. Orice pudel care este mai înalt de 15 inci este considerat automat un pudel standard. Înălțimea maximă pe care o poate atinge un pudel standard este de 22 inci, deși este posibil ca acesta să poată crește chiar mai înalt. Când vine vorba de greutatea sa, intervalele sunt de 5-10 lire sterline, 12-15 lire sterline și 45-60 de lire sterline pentru jucăria, miniatura și prețurile standard, respectiv. Indiferent de dimensiunea lor, pudelul poate avea până la 18 ani.

Pudelul standard este recunoscut oficial ca cea mai veche a rasei, cu celelalte două clasificări de dimensiuni, fiind nimic mai mult decât produsul dorinței omului pentru o versiune mai mică a pudezii. Poodle standard este crescute în mod specific pentru vânătoare și recuperarea păsărilor de joc în timp ce afodele mai mici sunt populare ca câini de circ, deși pudelul miniatural poate fi foarte valoros atunci când vânează trufele.

Predispus la hipotiroidism, boala lui Addison, problemele oculare și Sindromul lui Cushing, Poodle este totuși un pachet de bucurie. Este un câine foarte inteligent care poate fi uneori interpretat ca încăpățânare. Părinții din Newbie Pet vor avea un timp dificil de a ține pasul cu IQ al acestui câine Einstein. Ca atare, este cel mai bine rezervat pentru cei cu o înțelegere corectă a formării canine.

Poodle este un câștigător clar, indiferent de tipul de concurență pe care l-ați pus. Indiferent dacă este agilitatea, ascultarea, răsturnarea sau urmărirea, reușește întotdeauna să aducă acasă prunele. Este un cel mai bun perene în spectacolul AwardEe, o evidență în spectacole de circ și o terapie și un câine de asistență venerată.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pude

Schnauzer

Neînfricat și alertă cu o inteligență remarcabilă care o face ușor să se antreneze, Schnauzer a fost întotdeauna o alegere mare atunci când vine vorba de o varietate de roluri. Standardul Schnauzer este inițial un Ratter, un vigilent caine de paza, și un câine ascultător universal. Schnauzerul miniatural, pe de altă parte, este mai mult ca Loki când vine vorba de rău și încăpățânare, dar nu va reuși niciodată să-i impresioneze publicul uman cu afișarea talentelor unice.

Schnauzerul gigant este, de asemenea, inteligent și inteligent, dar încăpățânarea ei poate ajunge cu ușurință în calea pregătirii sale eficiente. Cu toate acestea, există un lucru care merge pentru gigantul care este apreciat foarte mult de orice familie care a învățat să valorifice o astfel de dimensiune. Gigantul va place să se joace cu membrii umani ai pachetului său și îi va apăra cu fermitate de orice rău. Înțelegeți totuși că Schnauzer - de la miniatura la standard și gigant - nu este niciodată menită să fie deținută de părinții de companie pentru prima dată. Nivelul lor de inteligență este pur și simplu un obstacol uriaș pentru cei care nu reușesc să recunoască modul corect de instruire a unor astfel de câini.

Când vine vorba de dimensiuni, miniatura poate fi de 12 până la 14 inci înălțime, în timp ce standardul poate sta oriunde între 17 ani.5 și 19.5 inci. Gigantul, pe de altă parte, poate crește de la 23.5 inci la 27.5 inci și cântărește o înălțime de 65 până la 90 de kilograme. Standardul cântărește în aproximativ 30-50 de lire sterline, în timp ce miniaturale sfidează scara la 11 la 20 de lire sterline. Standardul Schnauzer tinde să trăiască mai mult decât celelalte două la 13 până la 15 ani. Miniatura urmărește la 12 până la 14 ani, în timp ce gigantul vine mort la 10 până la 12 ani.

Nivelul de vărsare a schnauzerului crește cu mărimea sa, cu miniatura fiind cantuita joasă, în timp ce gigantul este mai predispus la vărsare. Cu toate acestea, în comparație cu alți câini, Schnauzerul încă mai face pentru un animal de companie excelent pentru cei cu alergii.

Ca și Poodle, schnauzerul are o origine germană cu multe literaturi îndreptate spre descrierea lor încă din cele 14a secol. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că nu a fost numită Schnauzer în acest timp; A fost cunoscut sub numele de Pincher cu părul cu părul. A fost doar în 1879, când numele "Schnauzer" a fost adoptat oficial.

Schnauzerul standard este recunoscut ca fiind primul din cele 3 clase ale rasei. Împărtășește o legătură genetică cu Pinscherul German. Standardul original este de fapt o cruce între un spitz Grey Wolf și un pudel negru german.

Schnauzerul gigant a fost crescut în 17a Century Swabia. Sa numit și Schnauzerul München. Ca și standardul, gigantul este o cruce printre Marele Danes, Boxeri, Păstoriștii germani, Dobermans, Rottweilers, Bouvier des Flanandres, Schnauzer Standard și Shepherds Thuringian. Acum că sunt o mulțime de rase pentru a lua în considerare individual.

Schnauzer părinte

Miniatura este cea mai recentă Schnauzer care urmează să fie dezvoltată, fiind introdusă numai în ultima parte a celor 19a secol. Este produsul de trecere a unui pudel sau affpenpinscher miniatural cu un Schnauzer standard. Din punct de vedere tehnic, nu mai ar trebui să existe nici o schnoodle de când Schnauzerul miniatural este deja un posibil hibrid între un pudel (miniatură) și un schnauzer (standard).

Miniatura Schnauzers sunt predispuși la probleme oculare, tulburări de sânge, boli de rinichi și condiții cardiace, printre altele. Schnauzers standard sunt cunoscute pentru displazie de șold, Hipotiroidismul, problemele inimii și pietrele vezicii urinare în timp ce giganții sunt în mod special predispuși la probleme oculare, boli autoimune și displazie de șold.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru schnauzers miniatural

Idei sumare

În funcție de tipul de schnauzers și de podele utilizate în procesul de încrucișare, veți obține cu siguranță ceva care este destul de neașteptat. Dar, de fapt, frumusețea ei, nu crezi? Deși majoritatea Schnoodles vedem astăzi sunt jucării și miniaturi, nu este neobișnuit să vezi și standardele. Iată ce știm atât de departe despre Schnoodle.

  • O jucărie Schnoodle poate cântări oriunde între 6 și 10 kilograme și crește de la 10 la 12 inci la umeri
  • O schnoodle miniaturală poate avea o înălțime cuprinsă între 12 și 15 inci și cântărește aproximativ 13 până la 20 de kilograme
  • Schnoodles standard vor intra în mod obișnuit la o greutate în mare măsură variată între 20 și 75 de lire sterline în timp ce în picioare la aproximativ 15 până la 26 de centimetri
  • Schnoodle poate trăi oriunde de la 13 ani la un bun de 17 ani
  • Schnoodles sunt foarte adaptabile, afectuoase și remarcabil Mare pentru apartamente mici; cu excepția, pentru standardul Schnoodle
  • Haina unei schnodle poate fi wiry sau dreaptă sau curl și poate prelua culoarea părinților săi
  • Acestea sunt considerate cozii mici, eliberând foarte puțini la nici un animal de companie în aer; un animal de companie mare pentru persoanele care suferă de alergie

Pudeli regali

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

  • Instruire

În momentul în care aduceți acasă o schnoodle, ar trebui să investiți deja timp și efort în formarea acestuia. Dacă nu vă puteți angaja la o astfel de cerință, atunci obțineți un profesionist pentru a face acest lucru pentru dvs. Schnoodle este inteligentă; Nu vă îndoiți niciodată de asta. De fapt, ar putea fi chiar mai deșteaptă decât niște părinți de companie. Dacă simte că este mai inteligent decât tine, băietești că ești pentru cea mai mare surpriză din viața ta. Pachetul de bucurie pe care credeți că îl va aduce fericirea în existența voastră poate fi de fapt un câine foarte cap, încăpățânat și cu adevărat enervant pentru a controla. Va fi o remorcă zilnică de război. Și credeți-ne, Schnoodle va câștiga întotdeauna.

Formarea ar trebui să înceapă imediat. Chiar dacă Schnoodle-ul dvs. este deja un adult, nu presupuneți că este deja bine pregătit. Cum altfel a renunțat proprietarul său anterior dacă nu se comportă cu adevărat "naughtly"?

Utilizați întotdeauna tehnici de armare pozitive atunci când vă antrenezi Schnoodle. Persistența, răbdarea și consistența sunt cele 3 ingrediente principale la pregătirea cu succes a câinilor. Dacă nu aveți vreunul din aceste calități, nu sunteți cu adevărat menit să fiți liderul pachetului unei schnodle sau orice alt câine pentru asta.

  • Hrănire

Nu presupuneți că știți cât de mult să vă hrăniți Schnoodle pe baza greutății sale. Există și alți factori care trebuie să fie considerați în afara greutății corporale. Vârsta și etapa de viață sunt considerații importante, cu puii, însărcinați și care alăptează schnodles care necesită mai multe alimente decât adulții și seniorii. Același lucru este valabil și cu nivelurile de activitate. Dacă Schnoodle-ul dvs. nu este nimic mai mult decât un câine de vârf suprasolicitat, atunci ar trebui să fiți atenți la depășirea acestuia, cu excepția cazului în care intenția dvs. este să o transformați în versiunea lui Garfield`s Canine.

Cel mai bun pariu este întotdeauna să vă consultați cu VET dvs. El va efectua o evaluare aprofundată a animalului dvs. de companie și va oferi recomandări cu privire la numărul de calorii pe care trebuie să le mănânce. Poți să-ți faci drumul de acolo.

  • Exercițiu

Treizeci și 60 de minute de mers pe jos de mers pe jos este de multe ori suficient pentru a vă menține schnoodle din necazuri. Exercitarea este o modalitate de a-și folosi energia în moduri mai constructive; ca nu folosesc acest lucru prin ruperea locului în jos. Iată o regulă bună de a urma: cu cât este mai mică dimensiunea ta câine cu atât mai puțin exercițiul are nevoie. Nu uitați jocurile minții. Schnoodle-ul dvs. este inteligent, dar ar trebui, de asemenea, să valorificați această inteligență, angajând-o în unele puzzle și jocuri interactive.

Ați putea dori, de asemenea: Jucării puzzle pentru câini

  • Socializare

În timp ce o schnoodle, în mod natural, iubește să fie în jurul oamenilor și nu poate avea probleme cu alți câini și animale de companie, ar trebui să arătați cum. Aici este cazul în care socializarea timpurie a catelusului poate fi foarte utilă. Dați-vă catelul dvs. o șansă de a se întâlni și de a interacționa cu alte persoane deoparte de cele de obicei vede în casă. Ia-ți catelul la un parc de câini sau alt loc unde poate interacționa cu alți câini, precum și cu alte animale de companie.

Deoarece Schnoodles sunt căutători de atenție, sunt predispus la anxietate de separare de asemenea. Comportamentele distructive și tendințele de lătrat pot fi o adevărată neplăcere a vecinilor dvs., mai ales dacă locuiți într-un complex de apartamente.

  • Îngrijirea

Adevărat, Schnoodle nu a vărsat la fel de mult ca și ceilalți câini, fie pur sau hibrid. Cu toate acestea, acest lucru nu o scutește automat de la Îngrijirea regulată. De altfel, Schnoodle medie necesită periajul și pieptarea la fiecare 2 până la 3 zile dacă nu doriți ca părul său ondulat sau curat să obțină tangles și covoare. Ei vor avea nevoie, de asemenea, de vizite regulate la groomerul dvs. de câine, deși puteți face întotdeauna pe cont propriu. Îngrijirea profesională poate fi programată la fiecare 4 până la 6 săptămâni cu scăldarea între.

O chestiune mai importantă este spălarea zilnică a feței lui Schnoodle, deoarece este predispusă la formarea de maro roșiatic Petele de rupere doar sub ochii lor. Dacă nu vă spălați și curățați-vă pe fața zilnică a feței Schnoodle, există o șansă ca petele lacrimilor să devină permanente și să diminueze aspectul minunat al prietenului tău de patru picioare cu patru picioare.

Nu numai că este o preocupare între Schnoodles. Ele sunt predispuse să dezvolte și pete de urină și fecale, de asemenea. Nu aveți nevoie de groomerul dvs. pentru a efectua o ceară de bikini pe schnodle. Cu toate acestea, să-l trimită zona anală și zona genitală ar trebui să contribuie la menținerea acestor regiuni curate și mirositoare proaspete.

Tăierea unghiilor este o procedură săptămânală standard în timp ce Periajul dinților ar trebui să fie întotdeauna un regim zilnic. Dacă nu, o rutină de altă zi ar trebui să fie suficientă. Curățarea urechilor câinelui este, de asemenea, important.

Ați putea dori, de asemenea: Câini de curățare a urechilor

  • Sănătate

Schnoodle nu este într-adevăr hibridul tău sănătos. De asemenea, este cunoscut pentru dezvoltarea problemelor de sănătate, cum ar fi cataracta, atrofia retinielor progresive, luxul patellar, epilepsia, leg-calve-perturbează boala, diabetul zaharat, torsiune gastrică și chiar boala lui Addison. Este adesea o idee bună să întrebați pe crescătorul Schnoodle despre orice boli moștenite pe care le-ar fi avut-o Schnauzer și Poodle.

Schnoodle este perfect pentru tine dacă:

  • Au alergii de pește de companie, dar ar dori să aibă un animal de companie pe care îl puteți apela
  • Au mai mult decât o înțelegere de bază și aplicarea efectivă a principiilor formării și socializării catelului
  • Se poate angaja la 30 de minute de exercițiu zilnic, cel puțin
  • Nu vă deranjează ocazional Tendințele de lătrat a unei schnoodle
  • Nu vă deranjează să curățați și să spălați fața animalului dvs. în fiecare zi
  • Din păcate, nu sunteți gata să fiți părintele de companie al unei schnoodle dacă:
  • Nu aveți nicio idee despre formarea și socializarea câinilor de bază
  • Nu-ți place curățarea și spălarea feței animalului de companie în fiecare zi
  • Trebuie să-ți lași câinele singur acasă pentru perioade lungi de timp
  • Nu se poate comite cel puțin o jumătate de oră pentru dvs exercițiul zilnic al câinelui
  • Nu-mi place să latrăm atât de mult

Schnoodle câine rasă

Temperament

O Schnoodle bine socializată și bine pregătită poate fi un partener minunat, inteligent, loial și fericit, care iubește absolut să se distreze, complet cu zile pline de afecțiune, joacă și dragoste. Schnoodle este foarte protectivă a familiei sale și nu ar plăcea nimic mai mult decât să devină un participant activ la tot ceea ce face familia. Schnoodle poate avea atitudinea suspectă a unui terrier în special față de alte persoane și alți câini, deși acest lucru nu este de obicei o problemă dacă este socializată în mod corespunzător. Poate avea un temperament foarte puternic, dar vă puteți baza întotdeauna pe schnodle să fie extrem de iubitoare și incontestabil de loiali ambalajului său uman.

Schnoodle este amuzant și inteligent, fermecător și adorabil. Acest lucru face ca unul dintre cei mai buni hibrizi să aducă acasă. Doar fiți gata să fiți liderul său de pachete, altfel, nu va ezita să vă arate că este șeful.

Ați putea, de asemenea, vă place ghidurile de rasă de amestec pe: Pomchi, Pomsky și SHORKIE Dog

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bifați repellent pentru câini
Testele ADN de câine
Tratamente de purici pentru câini
Colari de purici pentru câini
Dewrermers pentru câini
Uleiuri esențiale pentru purici
Pulbere și pulberi de covoare
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini
Bandaj lichid pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Schnoodle (schnauzer & poodle mix): fapte de rasă și temperament