12 Fapte despre goldendoodle

Câine care rulează în parcul de câini

Un amestec adorabil între retrieverul de aur și Pudel, Goldendoodles sunt combinația finală de aspect bun, inteligență inteligentă și jucăușă. Hibridul este cunoscut ca o "rasă de designer", deoarece au fost crescuți să aibă calitățile iubitoare ale ambelor părinți. Țineți minte, totuși, că sunt un amestec, este greu să știe cât de mult din fiecare părinte pe care l-au moștenit.

01 din 11

Goldendoodles sunt o rasă de designer

Goldendoodles sunt o rasă de câine relativ nouă, care apare în America în anii 1990. Numele lor adorabil a fost inventat în 1992. Deși nu oficial o rasă înregistrată de propriile lor, Goldendoodles sunt considerate o "rasă de designer", deoarece fiecare dintre părinții lor este o rasă de rasă pură, dar diferită de unul de celălalt.

Poodle nu vărsau și sunt foarte atletice și inteligente, în timp ce retriverii de aur sunt câini de familie iubitoare și jucăuși. Amestecul face Goldendoodle o alegere excelentă pentru un prieten de-a lungul vieții, în special pentru cei cu ușurință alergii de animale de companie, Deși niciun câine nu este complet hipoalergenic. Trebuie remarcat, din nou, că Goldendoodles sunt o rasă mixtă și este dificil să se spună care trăsături vor moșteni în cele din urmă.

Continuați la 2 din 11 de mai jos.
  • 02 din 11

    Au alergii? Obțineți o aurdendoare!

    Unele aurdendoane sunt hipoalergenice și cele mai multe nu vărsate nici măcar, făcându-le grozav pentru manipulatori cu alergii sau cei care doresc să evite luarea în mod constant a vidului. Este important să realizăm totuși că toți câinii au celule moarte (celule moarte ale pielii), saliva și urină, unde există alergeni, deci nu există nici o garanție că Goldendoodle nu va dezactiva o reacție alergică.

    Continuați până la 3 din 11 de mai jos.
  • 03 din 11

    Goldendoodles sunt sportivi naturali

    Energic și jucăuș, Goldendoodles iubesc să-și exercite. Ei sunt bucuroși să laze pe canapea (și fac prieteni minuțioși), dar agilitatea este locul unde strălucesc. Acești câini sunt însoțitori mari pentru familii active.

    Goldendoodles cântăresc de obicei între 50 și 100 de kilograme și dragoste plimbări lungi, alergare și drumeții cu proprietarii lor. Dacă vă place să aduceți puiul dvs. pe aventuri în aer liber, luați în considerare Goldendoodle pentru următorul dvs. câine.

    Continuați până la 4 din 11 de mai jos.
  • 04 din 11

    Goldendoodles fac cei mai buni jucători de jucători

    Dacă vă imaginați că jucați Fetch și Frisbee cu câinele dvs., atunci Goldendoodle este o alegere ideală. Această rasă iubește să socializeze și să se apropie de proprietarul lor, să se căsătorească cu o încântare pentru jucăușă și veți avea un amic pentru a vă bucura de o mulțime de timp împreună în parc.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Goldendoodles sunt adesea extrem de prietenosi

    Lisa Garlick / Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși nu toți sunt în acest fel, majoritatea Goldendoodles sunt cunoscute pentru a deveni prieteni rapizi cu copii, pisici și alte rase de câine, făcându-le un câine ideal pentru un animal de companie.

    În plus, cei care preferă pacea și liniștea le vor iubi; de multe ori nu au nici măcar latra După o bătaie pe ușă. Deși acest lucru nu le face cele mai bune câini de ceas, comportamentul lor calm face parte din ceea ce face Goldendoodles atât de prietenos.

    Continuați până la 6 din 11 de mai jos.
  • 06 din 11

    Goldendoodles au unul din cele trei tipuri de blană

    Joerg Asmus-Wieben / Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    În funcție de genele dvs. Goldendoodle a luat mai mult, ei ar putea avea un tip de stradă dreaptă, ondulată sau curbată. Aceasta înseamnă că nu există nici o cale de a mire Goldendoodles. Unii pot avea straturi netede, ușor de întreținut, în timp ce altele pot necesita periaj zilnic, scăldat și, în unele cazuri, chiar uscarea. Proprietarii Goldendoodle ar trebui să verifice cu medicul veterinar, care pot ajuta la identificarea unui anumit tip de blănuri, pe cel mai bun mod de a-și îngriji prietenii blânzi.

    Continuați până la 7 din 11 de mai jos.
  • 07 din 11

    Goldendoodles iubesc apa

    Ramblin San / Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-BACK-Image_19-0-22 "Container de date =" Adevărat "/">

    Majoritatea lui Goldendoodles au o relație instinctivă de dragoste-dragoste cu înot, fie într-un lac, la plajă, fie în piscina din spate. Un lucru minunat în vară când întreaga familie se bucură de în aer liber, dar trebuie să fii vigilent uneori - și să stai clar când Goldendoodle decide să scuture toată apa.

    Continuați până la 8 din 11 de mai jos.
  • 08 din 11

    Goldendoanele pot fi destul de colorate

    Coaturile lui Goldendoodles sunt un amestec drăguț al raselor lor părinte - nu este aproape la fel de buclat ca un pudel, ci este shipgier decât un retriever de aur. Ele pot fi portocalii, cremă, maro închis, gri sau negru în culori. Unele sunt chiar mai multe culori.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Goldendles variază în funcție de dimensiune

    Nu este gata pentru responsabilitate de un câine mare? Din fericire, există și miniatura de aur. În loc de a fi crescut cu un pudel standard, retrieverii de aur sunt crescuți cu un pudel de jucărie pentru a crea un pui de dimensiuni de pint. Aceste mini doodle ar putea fi cel mai drăguț lucru pe care îl veți vedea vreodată.

    Continuați până la 10 din 11 de mai jos.
  • 10 din 11

    Goldendoodles sunt animale de companie ideale

    & Goldentubby / Instagram "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-31 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Poodle`s Intelligence și ascultarea de la Aur Retriever face acest lucru de reparații animale minunate. Dacă aveți nevoie de un câine de ghidare sau un câine de terapie, nu căutați mai departe. Ele sunt, de asemenea, mari animale de companie de companie pentru pacienții de spital sau oamenii din casele de îngrijire medicală. Pentru cineva care are nevoie de un pic de aplauze, comportamentul lor fericit va aduce un zâmbet instant față de cineva.

    Continuați până la 11 din 11 de mai jos.
  • 11 din 11

    Goldendoodles au mai multe porecle

    Goldendoodles sunt menționate de câteva nume diferite, toate fiind drăguțe și / sau sondate prost. Groodles este unul, în timp ce doodles este altul. Această rasă de câine este, de asemenea, uneori menționată ca Goldenpoo.

  • Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Fapte despre goldendoodle