Doberman pinscher: informații, caracteristici și fapte de rasă

Doberman Pinscher: informații, caracteristici și fapte de rasă

Doberman Pinchers sunt o rasă impresionantă, cu corpuri musculare frumoase, elegante, care sunt capabile de lucruri foarte impresionante. Utilizarea lor în forța de poliție și militară le-a dat reputația de a fi o putere agresivă, cu toate acestea, Dobermans poate fi, de asemenea, extrem de dulce, iubitor și fidel animale de familie atunci când sunt ridicate într-un mediu care îngrijește socializarea și folosește comenzi interne.

Mult mai iubit în Statele Unite, Dobermans se rupe încet de stereotipul lor vicios și arătând lumii părțile lor mai blânde. Deci, dacă vă gândiți să vă aduceți un Doberman Pinscher, sperăm că această prezentare generală vă va oferi câteva dintre informațiile cheie de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să luați o decizie mai informată.

Privire de ansamblu de rasă

Grupul de rasă de câineÎnălţimeGreutateSperanța de viațăNivel de energie
Câine de lucru24-28 inci 60 la 80 de kilograme10-13 aniModerat

Istoria Pinscherului Doberman

La sfârșitul secolului al XIX-lea, un bărbat cu numele lui Louis Dobermann, care a trăit în orașul Apolda din Germania, a lucrat ca un catcher de câine al orașului, precum și un colector de impozite. Fiind un colector de impozitare ar putea fi o muncă periculoasă și așa a luat adesea câini cu el ca formă de protecție. Dobermann a decis în cele din urmă să înceapă reproducerea unui ideal Câine pentru companie și protecția, care a dus la Pinscherul Doberman timpuriu.

Dobermann nu a ținut nici o înregistrare despre care rase el a ales să se amestece pentru a crea Doberman Pinscher, totuși, studiul și speculațiile ar sugera că Pinscherul German, Rottweiler și Terrier negru și Tan au fost părți cheie ale mixului. Doberman a introdus "Dobie" în 1876, unde rasa a fost întâlnită cu mare entuziasm.

Crediții germani la sfârșitul secolului al XIX-lea, care au continuat lucrările lui Dobermann, au fost mai concentrate asupra funcției rasei, spre deosebire de aspect. Doberman Pinscher a fost planificat să fie un "câine super", ceea ce însemna doar câinii mai rapizi, cei mai buni și mai inteligenți, fiind crescuți împreună; Dar această alegere se întoarce, deoarece rasa rezultată a devenit agresivă și extrem de cap.

Dezvoltarea a continuat pe rasa cu ajutorul unui crescător numit Otto Goeller, care a fost creditat ca fiind cel de 12 au format Doberman într-o rasă mai utilizabilă. Doberman a fost mai târziu recunoscut de Clubul German Kennel din 1900.

În 1908, Dobie a fost adusă în America și a câștigat rapid un puternic, care mai târziu a devenit Clubul Doberman Pinscher din America, fondat în 1921; Acest lucru a fost, de asemenea, atunci când a fost stabilit standardul de rasă, tradus verbatim de standardele germane au fost înființate în 1900.

În cursul al doilea război mondial, populația Dobie din Europa a scăzut dramatic, datorită persoanelor înfometate și care nu pot să-și permită să hrănească câini mari. Cei care au supraviețuit lui WWI au fost deținuți de poliție, militarii și bogați, deoarece creșterea a fost considerată un lux. Declinul acestei rase frumoase în Europa a continuat prin al doilea război mondial și se crede că rasa a fost salvată doar de America, luând atât de mulți Dobies în Statele Unite în prima parte a secolului.

Câteva cuvinte despre Doberman Pinscher

Recuperarea rasei a luat mulți ani după cele două războaie mondiale. Cuvântul Pinscher a fost abandonat din numele Germaniei la mijlocul anilor 1900 și apoi de Marea Britanie care a urmat costumul câțiva ani mai târziu. Crediții au lucrat cu sârguință de-a lungul anilor pentru a înmuia rasa și a filtra unele dintre cele mai agresive caracteristici ale personalității lor, cu rezultate fericite. Lucrând pentru a bloca personalitatea ascuțită a lui Dobie, acești crescători au reușit să creeze un tovarăș de protecție afectiv, deși și loiali.

Doberman este acum o rasă jucăușă, de lucru, loială, loială, protectoare și afectivă, care merită să fie recunoscută pentru părțile mai moi ale personalității sale la fel de mult ca și cea mai aspră și mai mare de luptă.

Repere pentru rasă

  • Folosit pentru munca militară și poliție pentru că sunt fiabile, puternice și ascultătoare.
  • Doberman Pinscher este o rasă bună cu o reputație proastă datorită istoriei lor agresive de carieră.
  • Doberman este foarte energic și necesită o mulțime de exerciții, în mod ideal una până la două ore pe zi de mers pe jos.
  • Dobie își va asuma rolul alfa în gospodăria dvs. fără un lider suficient de puternic. Instruirea consecventă este critică în primele zile pentru a vă stabili rolul în cadrul familiei ca lider de pachete.
  • Pentru a obține un câine sănătos, nu cumpărați niciodată un cățeluș de la o moară de catelus, crescător iresponsabil sau magazin de animale de companie (Dobies sunt deja expuși riscului de complicații multiple de sănătate chiar și atunci când sunt purebred.)

Doberman Pinscher Rasa Aspect

Corpul, culoarea și tăierea unui Doberman sunt ceea ce i-au dat semnătul său arată că a recunoscut astăzi în întreaga lume. Informațiile despre producția de câini de câine american privind standardele de rasă pentru Pinscherul Doberman sunt specifice și inconfundabile. Dacă doriți să vă aduceți un Pinscher Doberman Pinscher, cunoștințele despre ceea ce așteaptă oamenii să vadă vă poate ajuta să analizați un Doberman pentru dvs. înainte de a cumpăra sau a adopta.

mărimea

Doberman Pinscher Rasa de câine este considerată a fi o rasă de dimensiuni medii și mari, măsurând între 24 și 28 de înălțime și cântărind în jur de 60 până la 80 de kilograme până când acestea sunt adulte. Greutatea lor poate fi ușor disproporționată față de înălțimea lor, acest lucru se datorează faptului că Pinschers Deberman sunt câini extrem de slabi și musculoși, iar mușchiul cântărește mai mult decât grăsime.

Palton

Dobermans ar trebui să aibă părul scurt neted, care este greu de gros și aproape de corp, au un substrat gri, totuși, acest lucru ar trebui să fie invizibil. Opriți patru culori care sunt permise cu Pinschers Doberman care sunt; Roșu, negru, fawn (Isabella) și albastru.

În ceea ce privește marcajele care se așteaptă să fie văzute într-o haină Doberman, trebuie să existe o culoare de rugină, definită brusc deasupra fiecărui ochi, precum și pe botul, gâtul, pieptul din față, toate picioarele și picioarele și sub coadă. AKC permite, de asemenea, un plasture alb pe pieptul hainei, dar nu poate depăși o jumătate de centimetru pătrat.

Dimensiune generală și construi

Acestea sunt o rasă medie de dimensiuni mari, care se așteaptă să aibă un stomac larg și un stomac bine ascuns. Sunt câini foarte musculari, cu o mulțime de putere în picioarele din spate pentru a se propulia înainte. Dobermans, așa cum este acceptat de AKC, sunt obligați să-și țâțeze coada aproximativ la a doua articulație și urechile tăiate astfel încât să stea erect. Dacă Dobermanul dvs. nu este andocat sau tăiat, vor avea o coadă musculară lungă și urechi de floppy, la fel ca și Pinscherul German.

Interesant Doberman Pinscher Fapte

  • Un Pinscher Doberman cu numele CH. Borong Warlock este cel mai de succes Doberman Show Dog din istorie, câștigând 3 spectacole naționale americane de specialitate împreună cu cel puțin 6 titluri.
  • Un Pinscher alb Doberman a fost crescut în 1976 folosind gena albino mutată, nu este recunoscută de Clubul American Kennel din acest motiv.
  • Corpurile lor slabe le fac foarte sensibili la condițiile reci.
  • Au avut în mod natural urechi dischete lungi și cozi lungi musculare.
  • Doberman Pinchers au fost deținute de multe celebrități, cum ar fi; Mariah Carey, Nicolas Cage, John F. Kennedy, Rudolph Valentino, Priscilla Presley, William Shatner și Raquel Welch.
  • Dobermans uneori participă la testul de anduranță numit Schutzhund, un test inițial conceput pentru Păstoriștii germani.

Personalitatea câinelui Doberman Pinscher

Temperamentul și personalitatea Doberman sunt destul de diferite de ceea ce ați putea crede atunci când luați în considerare tipurile de locuri de muncă pe care le-au fost folosite de-a lungul anilor. Vă puteți găsi plăcut surprins, deoarece sunt mult mai potrivite pentru viața domestică decât mulți oameni tind să-și asume.

Doberman Temperament

La fel ca oamenii, personalitatea lui Dobermans poate varia ușor de la câine la câine; Unii pot fi timizi și rezervată, alții pot fi mai ieși, B & B, în general, Dobermans sunt cunoscuți că sunt loiale, jucăușă, prietenoasă, protectoare, ele pot avea, de asemenea, trăsături mai dominante de personalitate care pot marca agresiunea, cu toate acestea, cu pregătirea corespunzătoare și Socializare Acest tip de comportament poate fi evitat în întregime.

Principala concepție greșită pe care o propunem de a descompune este că Dobermans nu sunt câini de atac, nu sunt vicioși și nu ar ataca niciodată un altul complet din albastru. Dobermans are un instinct natural de a vrea să-l protejeze pe cei pe care îi iubesc de la intruși și sunt tovarăși extrem de iubiți, este datorită faptului că mulți oameni cred că au o reputație ca o rasă de câine violentă, aceasta este falsă, nu au mai multe tendințe violente decât orice altă rasă de câini.

În jurul copiilor

Rasa de câine Doberman Pinscher este de încredere în jurul copiilor, a familiei și a prietenilor și poate face un animal de companie excelent. Natura lor de protecție le poate face mai bine rezervați în jurul străinilor, dar încurajarea de a interacționa cu oricine nou pe care îl întâlnesc îi pot ajuta să treacă din nou rezervele lor. Îi place să fie un animal de familie și să se bucure de a fi închise cu cei dragi, atâta timp cât copiii mai tineri sunt învățați să se ocupe de ei cu respect și îngrijire. Deși acest fapt este adevărat pentru orice rasă de câini într-un cadru de familie.

În jurul altor animale

Dacă un catelus Doberman este adus într-o gospodărie cu animale de companie, ar trebui să crească să nu aibă probleme cu ei, deoarece vor fi socializate din momentul în care intră în casă, totuși, dacă aduceți un câine adult într-o casă cu alte animale ar merita să evaluăm răspunsul lor la alte animale de companie înainte de a comite. Dobermans se bucură de animalele mici și dacă nu sunt socializate în mod corespunzător, poate deveni o adevărată neplăcere sau o sursă de stres la alte animale de companie din casă.

Divertisment

Așa cum este cu multe rase extrem de inteligente de câine, Dobermans necesită o mulțime de divertisment pe tot parcursul zilei pentru a le împiedica să devină plictisit și potențial distructiv. Acest lucru nu înseamnă neapărat, pentru a le menține angajați personal la fiecare moment al zilei, ci mai degrabă că trebuie să fiți siguri că au mijloace să-și exercite mintea, precum și ca trupurile lor, pentru a le evita să se rupă covorul. Iată câteva dintre activitățile mai cunoscute care pot ajuta la o energie nelimitată a unui câine inteligent:

Instruire: Învățând câinele dvs. Cum să urmați comenzile le oferă o mulțime de stimulente mintale, formarea are, de asemenea, posibilitatea de a le oferi exercițiul fizic necesar pentru a le ajuta să treacă printr-o parte din excesul de energie.

Plimbare: O modalitate clasică de a ajuta orice câine de lucru prin energia lor pentru este de a le scoate pentru o plimbare, Dobermans vrea una până la două ore de mers pe jos pe zi pentru a evita obținerea zoomiilor pe timp de noapte.

Jucarii puzzle: Ideea perfectă pentru orice proprietar Doberman care trebuie să părăsească casa pentru petreceri lungi de timp ar fi să cumpere o jucărie de puzzle. Jucării puzzle pentru câini sunt modalitatea ideală de a vă menține atenția puiului și de a-și exercita mintea, precum și să le ajute cu anxietate de separare, deoarece accentul lor este păstrat pe altceva și sunt mai puțin susceptibili să observe timpul.

Dog Sport: Dobermans are o asigurare ridicată și sunt rapide, puternice și determinate, cu un nivel ridicat de energie, o combinație perfectă pentru activități sportive de câine, cum ar fi alergarea agilității.

Fapte de personalitate rapidă

  • Ele sunt foarte protejate în mod natural ale familiei lor, de aici folosirea lor ca câini de protecție și câini de protecție.
  • Dobermans sunt extrem de loiali și se bucură de a fi aproape de proprietarii și de familie.
  • Socializarea timpurie este esențială pentru un câine mai echilibrat și de încredere.
  • Ele sunt confundate la fel de agresive, dar au de fapt un temperament natural mai blând.
  • Ei se bucură de companie și se pot lupta cu anxietatea de separare dacă sunt lăsați singuri pentru o lungă perioadă de timp.

Doberman Pinscher Care

Ca orice câine, rasa Doberman necesită o dietă bună, o mulțime de exerciții, îngrijirea, interacțiunea și o familie iubitoare. Dar trebuie să vă asigurați, de asemenea, că sunteți bine citiți în ceea ce privește nevoile lor mai specifice atunci când vine vorba de cerințele dietetice, nivelurile de activitate, stimularea, nevoile de îngrijire și îngrijirea generală a animalelor de companie. Am desființat cele mai importante zone ale Doberman Dog Care pentru a vă familiariza Este ceea ce vă puteți aștepta dacă ați alege să aduceți un Pinscher Doberman în casa dvs.

Instruire

Dobermann Pinscher sărind peste obstacol în concurența agilității câinilor

Dobermans fac parte din clasa de rasă de câine de lucru, ceea ce înseamnă că au o afinitate pentru muncă și următoarele comenzi. Cea mai mare problemă pe care o puteți întâlni atunci când instruiți-vă Dobermanul este că aceasta este o rasă încăpățânată, o trăsătură comună văzută în multe rase de câine inteligente. Va trebui să vă concentrați asupra găsirii unui ritm cu ei și legați-vă cu câinele dvs. pentru a dezvolta o încredere care vă poate ajuta să vă întăriți munca în echipă. Consolidarea pozitivă este esențială în orice mediu de instruire de bază, deci asigurați-vă că păstrați o mulțime de tratamente la îndemână!

Instruirea cu ascultare

Formatorii profesioniști de ascultare vă pot arăta cea mai bună metodă este că este ca câinele să aibă încredere și să vă înțeleagă.

După cum sa stabilit anterior, inteligența unui Doberman poate avea o tendință de a fi puțin problematică în stadiile incipiente de formare. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu o rasă de câine încăpățânat și inteligent le ia în cursurile de formare a ascultării.

Legătura consolidată cu câinele dvs. înseamnă dacă ați ales să le instruiți pentru a fi un protector de familie sau câine de protecție vă puteți simți încrezător în capacitatea dvs. de a lucra împreună, acest lucru este crucial.

Formare ca câine de protecție sau câine de protecție

Rasa de câine Doberman Pinscher este considerată una dintre cele mai importante alegeri pentru lucrările de protecție, deoarece au o reputație pentru inteligența, loialitatea, puterea și răspunsul lor.

Când vine vorba de instruirea unui Pinscher Doberman pentru a fi un câine de protecție sau un câine gardian, este extrem de important ca ei să fi făcut excepțional de bine în timpul etapei de formare a ascultării. Dacă se face formarea de ascultare, acestea nu sunt încă complet angajate în nici o instrucțiune pe care o dau fără ezitare sau argument, atunci câinele dvs. nu poate fi potrivit pentru a avansa la protecție sau datorie de protecție.

Este posibil să găsiți crescătorii Doberman care oferă tinerii Dobermans care au fost pre-instruiți ca câini de protecție pentru primii câțiva ani de viață de către un Institut de Instruire pentru Protecția și Garda. Aceasta ar fi cea mai bună modalitate de a vă asigura că antrenamentul tău Doberman, precum și ele pot fi.

Muncă

Dobermans au o reputație puternică pentru a fi muncitori mari, prin urmare, înscrierea lor în categoria câinilor de lucru. Și, în timp ce acestea sunt mai bine cunoscute pentru locurile mai vigilente și agresive, cum ar fi câinii de poliție și câinii militari, ei sunt considerați de fapt o rasă fantastică ca și câini de terapie.

Dobermans sunt câini foarte statabili și de ieșire, este stabilitatea lor care le-a făcut atât de încredere în locurile de muncă mai dificile, dar și unul dintre principalele motive pe care le pot avea încredere în sprijinirea celor care au nevoie atât de copii, cât și de adulți. Adesea, vedeți că câinii Doberman sunt păstrați în casele de cetățeni senior, deoarece aceste trăsături calme și blânde pot fi extrem de liniștitoare.

Hrănire

Doberman stă lângă o cadă vărsată de mâncare de câine. Cameră pentru textul dvsDoberman Pinchers au nevoie de alimente de înaltă calitate, care le pot ajuta să mențină greutatea corporală sănătoasă. Există o gamă bună de diete care pot să se potrivească cu un Pinscher Doberman, dar întotdeauna să fie atent să urmeze sumele recomandate așa cum este indicat de producătorul de alimente.

Doberman Pinscher poate varia destul de dramatic în greutate, deci asigurați-vă că le monitorizați cu atenție când cresc să-și dea seama greutatea de odihnă a lui Doberman odată ce au maturizat complet. Ele sunt, de asemenea, foarte active și destul de slabe cu un metabolism ridicat, asigurându-se că mănâncă suficient pentru a ține o greutate sănătoasă este vitală.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Dobermans

Hrană pentru câini brute

Doberman Pinchers, fiind câini slabi și musculari, au nevoie de multă proteină în dieta lor, pentru a-și ajuta corpurile să se recupereze după o zi lungă. Dietele de furaje brute oferă o sursă bogată de proteine, precum și vă oferă un câine o sursă naturală de grăsime, calciu și carbohidrați, care sunt mult mai ușor pentru ei să digeră și mai ușor ca corpul lor să proceseze.

Singura problemă cu această dietă este că hrana brută nu este chiar ieftină, făcând acest lucru cu ușurință cea mai scumpă opțiune. Chiar dacă beneficiile acestei diete depășesc cu mult negativul, nu este întotdeauna fezabilă o opțiune de zi cu zi cu normă întreagă și astfel puteți fi atrași pentru a găsi o alternativă uscată sau umedă a alimentelor.

Biscuiți / Kibble uscate

Alegerea clasică pentru cei mai mulți proprietari de câini este să meargă cu kibble uscate sau biscuiți pentru a-și furniza câțiva cu toate substanțele nutritive necesare. Lucrul minunat cu alimente de câine uscate este că costul poate varia foarte mult și poate satisface atât de multe bugete diferite. Accesibile nu înseamnă neapărat calitatea scăzută, dar dacă trebuie să mergeți la capătul mai accesibil al scalei, trebuie să fiți sigur că ați verificat ingredientele, deoarece cele mai ieftine alimente pot folosi umpluturi inutile și carbohidrați care nu oferă o valoare nutritivă pentru puii dvs.

Atâta timp cât vă selectați cu atenție brandul dvs., Dobermanul dvs. poate trăi o viață foarte sănătoasă și puternică pe alimentele uscate, deoarece alimentele uscate bune le pot oferi toate proteinele, substanțele nutritive și minerale necesare pentru care trebuie să-și combine ziua.

Hrană pentru câini umedă

Există câteva puncte cheie care trebuie luate în considerare dacă vă uitați, probabil, utilizați hrană pentru câini umedă Pentru Doberman Pinscher și asta este că mâncarea umedă nu oferă o textura crocantă și poate conține gelatină și zahăr ca conservant. Zaharul este cunoscut pentru a fi rău pentru dinți, deci dacă păstrați un câine pe alimente umede, trebuie să aveți grijă să aveți grijă de sănătatea lor dentară pentru a evita problemele în viitor.

Alimentele umede ca o dietă pe termen lung pot oferi multe dintre beneficiile alimentelor crude, cum ar fi o mulțime de proteine, grăsimi naturale și nutrienți pentru o dietă echilibrată. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați conținutul de grăsimi, precum și procentul de zahăr utilizat în interiorul alimentelor. Deși Doberman Pinchers nu poate câștiga greutate foarte ușor, o dietă dezechilibrată poate determina să câștige în mod inutil greutate.

Care este cel mai bun?

Indiferent de dieta pe care o alegeți, asigurați-vă că ați monitoriza îndeaproape Dobermanul dvs. pentru a vă asigura că acestea nu au reacții alergice și că primesc sumele necesare în fiecare zi. O modalitate bună de a ști dacă o dietă funcționează bine este să urmăriți greutatea lor, precum și să urmăriți răspunsul general la alimente.

Îngrijirea

Din fericire, Doberman Pinchers sunt câini cu întreținere redusă când vine vorba de nevoile lor de îngrijire! Bătarea este foarte scăzută pe lista priorităților, datorită faptului că au un strat scurt, elegant, grosier, care va scutura cu ușurință murdăria generală, ceea ce înseamnă că va trebui să scăpați doar Doberman Pinscher o dată la două până la trei luni.

Ca și în cazul fiecărei rase, va trebui să faceți un punct de curățare a urechilor Doberman pentru a evita infecțiile urechilor, precum și menținerea ghearelor lor. Claws-urile lui Doberman nu se descurcă prea mult dacă sunt în mod regulat pe o suprafață tare, totuși, orice câine poate ajunge cu ghearele îngroșate la un moment dat în timpul duratei lor de viață, și știind cum să le tăiați în mod corespunzător, este important pentru momentul în care aveți nevoie Fă-o.

Gestionarea vărsării

La fel ca cu scăldatul, haina de pinchers Doberman nu necesită periaj prea în mod regulat, deoarece textura strălucitoare strălucitoare a hainei lor înseamnă că blana liberă este capabilă să cadă cu ușurință, necesitând o asistență minimă. Dacă blana lor se uită considerabil dezordonată, periajul poate fi necesar, altfel, va trebui doar să vă periați Doberman Pinscher o dată sau de două ori pe lună.

Sănătate

Pregătirea îngrijirii potrivite pentru animalele de companie pentru Pinscherul dvs. Doberman când vine vorba de îngrijirea sănătății lor este absolut crucială dacă doriți să le oferiți cea mai bună viață. Doberman nu este considerat o rasă deosebit de nesănătoasă, de fapt, Dobermans poate trăi o viață foarte lungă și fericită, fără a trebui să se ocupe de condiții grave de sănătate. Cu toate acestea, acestea sunt cu siguranță predispuse la o anumită sumă de probleme de sănătate care trebuie să fie urmărite.

Înțelegerea potențialelor probleme de sănătate Doberman vă poate dezvolta vă poate oferi preocuparea pentru a putea observa simptomele în stadiile incipiente și pentru a obține câinele dvs. tratamentul potrivit înainte de această stare de sănătate particulară se înrăutățește.

Dobermans sunt deosebit de bine cunoscute pentru slăbiciunea lor față de boli de inimă, există mai multe probleme cardiace care au fost recunoscute ca o cauză de îngrijorare cu Debermans, deci este extrem de important, dar fiecare Pinscher Deberman suferă testarea anuală a inimii pentru a verifica semnele timpurii ale următoarelor semne Condiții de sănătate legate de inimă:

  • Cardiomiopatie
  • Boala supapei
  • Defecte septale
  • Ductus de brevet Arteriosus
  • Stenoza pulmonară

Acestea nu sunt singurele condiții de sănătate pe care Debermans sunt cunoscute ca suferind din toate acestea sunt unele dintre cele mai severe. Următoarele probleme de sănătate se pot dezvolta și cu Pinschers Doberman.

  • Sindromul lui Wobbler: Dobermans sunt cea de-a doua rasă probabilă (după marele Dane) pentru a suferi de boala lui Wobbler, aceasta este o boală intervertebrală a discului care afectează vertebrele gâtului care provoacă compresie a nervilor. Acest lucru are ca rezultat un mers instabil sau "wobbly", slăbiciune, durere, paralizie. Acest lucru poate fi tratat cu utilizarea atât a medicamentelor, cât și a tratamentului, precum și cu intervenția chirurgicală.
  • Boala de coagulare a sângelui von Willebrand: Aceasta este o boală care afectează aproximativ 30% din rasă în medie și poate fi efectuată cu până la 50%. Din fericire, el poate afla dacă Dobermanul dvs. are boala cu un simplu test ADN care poate fi efectuat în orice moment.
  • Boli hormonale / endocrine: Aceasta include de obicei hipertiroidismul și diabetul zaharat. Până la 20% din rasa Doberman necesită suplimente zilnice să păstreze pe partea de sus a nivelului lor de tiroidă scăzută.
  • Boli de ochi: Bolile oculare pot include displazie retiniană, atrofie retină progresivă (PRA), cataractă, ochi de cireșe și entropie.
  • Boala dentară: Acest lucru poate fi degradat de dinți, boala gingiilor, pierderea dinților. Este important să păstrați în partea de sus a igienei dentare a câinelui, în timp ce sunt tineri pentru a evita orice probleme cu dinții lor atunci când sunt mai în vârstă.

Din nou, merită să ne amintim că nu toți Dobermans sunt afectați de problemele de sănătate de mai sus, dar starea informată este întotdeauna importantă. Protejarea sistemului lor imunitar cu un stil de viață sănătos poate, de asemenea, să meargă mult timp pentru a evita mai multe dintre aceste complicații de sănătate.

Exercitarea lui Doberman Pinscher

Când considerați că un Pinschers Doberman este o rasă slabă, musculară, de înaltă energie, nu veți fi surprinși să auziți că au și o mulțime de exerciții fizice. Dacă un Doberman este lăsat fără exerciții prea lungi, vor începe să acționeze, exemple tipice de probleme comportamentale pe care le-ați putea întâlni dacă nu vă exercitați corect Dobermanul dvs. sunt:

  • Săpat
  • Mestecând
  • Lătrat
  • Escaparea
  • Iritabilitate

Pent-up Energia într-un Pinscher Doberman este ceva ce ar fi cel mai bine să evitați oriunde este posibil, perioadele prelungite de nico-exercițiu pot afecta, de asemenea, sănătatea lor mintală și pot provoca depresie dacă se simt cooped și incapabil să ruleze libere, la fel ca "cabin- febră".

Veți dori să parcurgeți un Pinscher Doberman timp de 1-2 ore pe zi pentru a lucra prin excesul de energie și pentru a le oferi o șansă de a-și întinde picioarele și de a-și testa mușchii. Există, de asemenea, mai multe alte activități pe care le-ați putea face pentru a vă testa pașii și pentru a le oferi un exercițiu mai amplu, unele dintre aceste activități le vor da, de asemenea, o șansă de a socializa mai mult:

  • Drumeții
  • Canina Sports
  • Cursuri de antrenament de agilitate
  • Cursuri de anduranță
  • Ciclism sau patinaj
  • Jogging
  • Dați-le o slujbă activă

Este important să nu uitați nivelul de activitate al câinelui dvs., indiferent de rasa pe care o alegeți. Pinscherul dvs. Doberman vă va mulțumi pentru exercițiul pe care îl dați.

Adoptați Nu faceți cumpărături

Dacă sunteți în stare, este important să luați în considerare adoptarea unui Pinscher Doberman în loc să cumpărați unul. Deoarece Dobermans poate fi temperamental și dificil de a pregăti mulți oameni își pot găsi personalitățile copleșitoare și nu sunt în măsură, sau nu doresc să pună timpul și efortul în ceea ce este nevoie pentru a instrui un Pinscher Doberman în mod corespunzător. Din cauza acestei cantități nefericite de câini Doberman Pinscher se găsesc în adăposturi fără casă.

Fiecare câine are povestea proprie de spus, așa că dacă decideți să fiți casa pentru totdeauna pentru un Dobermann care și-a pierdut a lor, asigurați-vă că ați vorbit cu salvarea sau adăpostul în ceea ce privește trecutul lor (dacă este cunoscut) și orice, boli, fizice dificultăți sau cerințe speciale pe care le pot avea înainte de a le aduce acasă pentru a-și întâlni noua familie.

Doberman Pinscher salvează

Această listă conține doar câteva dintre cele mai uimitoare grupuri de salvare Dobermann Pinscher care sunt situate în întreaga Statele Unite, aceste grupuri au pus un efort extraordinar de a crea o rețea solidă de salvare care poate dedica timpul și energia la reabilitarea și reamintarea Pinchers Doberman.

Crescători de reputație

Cea mai bună șansă de a găsi un crescător de reputație ar fi să aruncați o privire la piața americană de club american Kennel. Marea Britanie Piața de pe piața de ceai și verifică fiecare dintre crescători înainte de a le recomanda pubul, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să achiziționați un catelus de la unul dintre crescătorii găsiți pe piața americană Kennel Club, puteți fi sigur că acești crescători au făcut-o totul în mod corespunzător și că catelul pe care îl obțineți va fi în stare bună de sănătate.

În plus, medicul veterinar sau chiar un club local de entuziaști Dobermann Pinscher ar putea ajuta la punctul de a vă îndrepta în direcția unui crescător bun. Sesizarea prin una dintre aceste metode este mai probabil să vă îndreptați spre un crescător care este uman și are grijă de puii lor înainte de a le vinde.

Preț

Doberman Pinscher Puppies au un preț mediu de aproximativ 1.000 de dolari, dar pot varia foarte mult între 1.000 $ și 2.500 de dolari în funcție de puritatea rasei și unde doriți să le achiziționați de la. Dacă găsiți puii Doberman de vânzare pentru mai puțin de 1.000 de dolari, acest lucru ar putea fi un steag roșu, deci aveți grijă să verificați toate informațiile înainte de a continua.

Cheltuielile de primul an tind să fie mult mai mari decât restul vieții, datorită faptului că, în timpul primului lor an, vor necesita mai multe verificări, sterilizare sau spargere și vaccinări; Ca rezultat, primul lor an este estimat a fi de aproximativ 4.000 de dolari, iar apoi aproximativ 1.750 dolari pentru fiecare an ulterior (sau 150 de dolari pe lună).

Dacă ați alege să adoptați un Doberman Pinscher, prețul mediu al adopției variază între 250 și 350 de dolari. Acest lucru se datorează faptului că fiecare Pinscher Dobermann vândut de la o salvare a fost prin teste medicale, vaccinări și sunt sterile și spuse înainte de a pleca, prețul pe care îl plătiți acoperă costul îngrijirii lor.

Cheltuieli suplimentare

Există, de asemenea, cheltuieli suplimentare de viață și lunar care trebuie luate în considerare atunci când vă gândiți să cumpărați orice câine, am enumerat mai jos câteva dintre cheltuielile cheie pe care le puteți aștepta ca proprietar de câine:

  • Îngrijirea
  • O cutie (dacă este dorită)
  • Costul lunar al alimentelor
  • Microcipping
  • Jucării și echipamente de instruire
  • Un guler și o etichetă de identitate
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Ingrijire medicala
  • Asigurarea de sănătate a animalelor de companie
  • Asigurarea de sănătate a animalelor de companie
  • Tratamente

Doberman Pincher din spatele râului în fața lui

Întrebări frecvente:

Î: Sunt câini de găurit Dobermans?

A: da. De fapt, Dobermans sunt clasificate printre primele 5 rase care vor fi folosite ca câini de gardă alături de păstorul german, Akitas, Rottweilers, și bullmastifi. Acestea sunt rasele extrem de alertă, iar cu pregătirea corectă poate face ca câinele de protecție ideală pentru orice casă, pentru că ei fac, de asemenea, câini de familie mari sunt o decizie bună pentru oricine caută un partener de familie și câine de gardă s-au rostogolit într-una.

Î: Ce este o forță de mușcătură Doberman Pinscher?

A: Rasa Pinscher Doberman are fălci extrem de puternice, mai puternice decât un păstor de pitbull sau german. Când vine vorba de calcularea forței de mușcătură a unui Pinscher Doberman există mai mulți factori care trebuie luați în considerare, cum ar fi; Vârsta, sănătatea, starea fizică și forța generală. A existat o multitudine de studii efectuate în rezistența mușcăturii unui Pinscher Doberman, alături de alte rase de câine și, în timp ce figura finală poate varia dependentă de factorii de mai sus, există o forță medie de mușcătură calculată la aproximativ 305 de lire sterline pe un inch pătrat (AKA 305PSI).

Î: Poate Doberman să trăiască în apartamente?

A: Ar fi corect să presupunem că un Pinscher Doberman nu ar fi bine plasat într-un apartament datorită faptului că sunt destul de mari și necesită o mulțime de exerciții fizice, unde, de fapt, ei fac de fapt perfect în spații mici de locuit cum ar fi apartamentele și orașul case. Principalul lucru de a vă aminti dacă vă gândiți să aveți un Pinscher Doberman într-o proprietate mai mică este că trebuie luată o atenție suplimentară, pe tot parcursul duratei lor de viață, să le ofere o cantitate corectă de exercițiu dacă au mai puțin spațiu pentru a merge acasă acasă.

Î: Sunt hipoalergenice Pinschers Doberman?

A: Din păcate, câinele Deberman este considerat o alegere slabă pentru oricine care se poate lupta cu alergiile de câine, deoarece blănurile lor groase au fost cunoscute pentru a provoca iritarea pielii.

Î: Dobermans atacă proprietarii lor?

A: Atâta timp cât un Pinscher Doberman este socializat corect la o vârstă fragedă și instruit corect, nu va arăta nici o agresiune față de proprietarul său. Cu toate acestea, este o caracteristică tipică a rasei pentru ca ei să fie ușor agresivă față de alți canini și potențial foarte agresiv față de străini din cauza naturii lor suspecte. Deși cu socializarea corectă și persistența, acest lucru ar putea fi evitat, de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doberman pinscher: informații, caracteristici și fapte de rasă