Cum să eliminați petele lacrimilor ale câinelui

Cum să eliminați petele lacrimilor ale câinelui

Toți câinii au lacrimi, fac parte din mecanismul lor natural de apărare. Cu toate acestea, atunci când aceste lacrimi devin excesive, ele pot duce la colorare. În timp ce acest lucru poate apărea în orice rasă de câine, este cel mai evident în cei cu straturi de culoare deschisă și poate fi foarte frustrant, mai ales dacă vă arătați PET POOCH. Este posibil să eliminați aceste pete de rupere cu o removersiune de înaltă calitate a tăriei și o mică răbdare. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru este important să înțelegeți mai mult despre petele de lacrimă și posibilele cauze de bază ale ruperii excesive.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine de răsturnare a câinelui

Înțelegerea colorării lacrimilor la câini

Petele lacrimilor apar atunci când câinele dvs. are o scurgere excesivă sau o drenare insuficientă în jurul ochilor. Termenul medical pentru aceasta este Epifora. Problema este ușor recunoscută de colorarea roșie sau maro care poate fi văzută în jurul ochilor câinelui dvs., botul și, în unele cazuri, pe labe și subbelic, dacă se linge sau mestecă excesiv în aceste zone.

Decolorarea este rezultatul unei acumulări a porfirinei; un pigment care se găsește în lacrimi și saliva, precum și în urină. Aceasta explică de ce câini care linge constant de asemenea, au decolorare în jurul subbeliziei și labei - sau alte zone cu atenție constantă.

Există numeroase cauze de rupere excesivă la câini, inclusiv factori de mediu, cum ar fi praful, murdăria și polenul. Acestea pot provoca iritarea în ochi, rezultând ca lacrimi să fie produse pentru a încerca și a șterge iritarea. În cazul în care acest lucru nu este ușor de atins rezultatul poate fi excesiv de rupere.

Alergiile și sensibilitățile pot provoca, de asemenea, ruperea excesivă. Aceste sensibilități și alergeni ar putea varia de la polen la spray-uri, cum ar fi odorienții de aer care sunt utilizați în jurul casei. Părul și genele care se prindă în ochi sunt alte cauze comune, împreună cu infecțiile cu pielea și ochiul. Genetica, forma ochiului, si chiar dieta slaba poate juca, de asemenea, un rol in cauza ruperii excesive in prietenul cu patru picioare.

Puii sunt, de asemenea, predispuși la ruperea excesivă în timpul dentiției. Cu toate acestea, colorarea lacrimală cauzată prin dentiție ar trebui să dispară pur și simplu, deoarece puii cresc din această etapă.

Înțelegerea colorării lacrimilor la câini

Primii pași în relațiile cu ruperea excesivă

Înainte de a se ocupa de colorarea lacrimă, este important să se găsească și să fie posibilă tratați, cauza fundamentală a ruperii. Nu numai că este important pentru Sănătatea generală a câinelui dvs, Dar înseamnă că puteți reduce riscul reapariției ruperii excesive în viitor.

O vizită la medicul veterinar obișnuit ajută la excluderea alergiilor, a infecțiilor și a bolii oculare. VET-ul dvs. poate, de asemenea, să sfătuiască cu privire la posibilele factori de mediu care ar putea provoca problema și să sugereze modalități de reducere a problemei, cum ar fi schimbarea timpului de zi pe care îl umblați câinele, fără a utiliza odorizenii de aer de pulverizare în camere în mod regulat, frecvente, îmbunătățite rutine de igienă Pentru a reduce murdăria, praful și resturile pe față și în jurul ochilor. Ei pot, de asemenea, să sfătuiască atunci când vine vorba de posibile factori alimentari, recomandând alimente care sunt mai puțin probabil să conducă la probleme și care vor îmbunătăți sănătatea generală a câinelui.

Dacă este genele sau părul scurt din jurul ochilor, care cauzează problema, atunci ei pot tăia aceste fire de păr sau chiar îndepărtează chirurgical pe cei care cauzează probleme. Puteți păstra în partea de sus a tăierii cu groomerul local, cu toate acestea, îndepărtarea părului de la rădăcină trebuie făcută numai după veterinarul dvs.

Când vine vorba de genetică, există foarte puțin oricine poate face. Unele rase de câine sunt mai predispuse la rupere decât alții datorită formei feței și ochilor lor. Cele mai multe rase au găuri mici sub ochi care ajută la scurgerea lacrimilor, cu lichidul de scurgere în gât. Cu toate acestea, pentru rasele care au ochi superficiali, acest sistem de drenaj nu este la fel de eficient și excesul de rupere este un eveniment regulat.

Cum să eliminați petele lacrimilor ale câinelui

Odată ce ați tratat sau sunt cel puțin conștienți de cauza ruperii excesive, este timpul să se ocupe de colorare. Există numeroase produse pe piață pentru a vă ajuta să vă ocupați de colorare, dar nu toate sunt eficiente sau chiar în siguranță. Este important să alegeți un produs care să nu vă rănească câinele și că este ușor de utilizat, astfel încât nu provoacă stres fie pe dvs., fie la PET POOCH.

Vă recomandăm să utilizați SPA prin remover. Principalul motiv pentru aceasta este că funcționează, dar este, de asemenea, pentru că folosește ingrediente naturale și nu ușurează haina câinelui; făcându-l potrivit pentru utilizarea cu toate rasele de câine și tipurile de acoperire.

Scoateți petele de lacrimă ale câinelui

Pentru a elimina petele lacrimilor utilizând un produs de spălare facială:

  • Încurajați-vă câinele în baie sau duș
  • Umezi haina peste tot, inclusiv fața lor
  • Utilizați-vă normal Șampon de câine să le spălați ca normal
  • Plasați o cantitate mică de curățitor facial pe mâini și masați în fața câinelui
  • Acordați o atenție deosebită zonelor colorate, dar evitați să intrați în ochi, urechi sau gură
  • Cu atenție clătiți și Uscați câinele ca normal

Folosit ca parte a dvs baie regulată și de rutină îngrijire o remodelare bună a petelor ar trebui să poată preveni apariția petelor. Dacă utilizați șervețele de îndepărtare a patei de lacrimă, asigurați-vă că clătiți zona cu atenție după utilizare și evitați obținerea produsului în ochii câinelui dvs. Verificați întotdeauna liniile directoare ale producătorului înainte de a utiliza orice produs. Dacă utilizați un produs pentru prima dată, este o idee bună să testați mai întâi produsul pe o mică zonă a stratului. Nu numai că acest lucru se asigură că nu va pata sau albioca stratul, ci și testează pentru a vedea dacă câinele dvs. are o reacție adversă la produs înainte de a fi aproape de zonele sensibile, cum ar fi ochii lor.

Post legat: cel mai bun Cada de baie pentru câini

Excesul de rupere nu poate fi întotdeauna preventibil sau tratabil, dar cu o bună igienă și prin utilizarea unui produs de calitate, cum ar fi SPA de către Tropiclean, puteți păstra petele de lacrimă sub control. Utilizarea regulată a unui astfel de produs, împreună cu celelalte sfaturi din acest articol, poate chiar să împiedice ca petele să se formeze în primul rând.

În legătură cu o postare: Șervețele de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să eliminați petele lacrimilor ale câinelui