De ce pisodele sunt adesea crescute cu alți câini?

De ce sunt adesea crescuți podelele cu alți câini?

Inițial crescând pentru recuperarea de vânătoare și apă în Germania, Poodles sunt unul dintre cei mai vechi câini de rasă de rasă de existență. Dar în ultimii ani, rasele mixte Poodle sau "Doodles", așa cum sunt cunoscute cu afecțiune, au devenit extrem de populare. Acest lucru este probabil pentru că amestecați sau încrucișări, cunoscuți anterior ca niște mutts, sunt considerați acum câini "designer". Dar De ce sunt Poodles cea mai populară alegere care va fi crescută cu alți câini?

Creșterea mixului Poodle este un lucru relativ nou. Rasa originală "designer", labradoodle, un mix de labe-labrador, se crede că a fost crescută pentru prima dată în anii 1950. Probabil a început accidental, dar Poodles sunt acum cele mai populare rase de câine folosit pentru încrucișare in lume. În prezent, își împrumută genele la aproximativ 70 de ani amestecuri cu alte rase bine iubite, și există mai multe motive pentru care.

De ce sunt amestecurile Poodles sau Doodles atât de populare?

Încrucișarea este despre amestecarea caracteristici de dorit de diferite rase și Pudel cu siguranță are o mulțime de aceia!

Frumuseţe

Pudele`s Frumusețe, eleganță, și straturile pufoase sunt universal recunoscute. Ele sunt drăguțe, grațioase, unice, și vin în toate culorile, formele și dimensiunile diferite.

Poodles au fost subiectele lucrărilor artistice de secole. Ei au concurat, de asemenea, în mod constant și cu succes la concursurile Clubului Kennel de la începutul instituțiilor menționate în secolul al XIX-lea. În ultimii ani, acestea reprezintă o vedere predominantă în industria modei, modelele care însoțesc pe piste și în fotoshoots pentru reviste.

Creier

Datorită naturii lor la modă, oamenii au fost cunoscuți că au trecut cu vederea inteligența Pudele din trecut. Dar nu face nici o greșeală, acești câini sunt de departe una dintre cele mai strălucitoare și mai inteligente rase din jur. De fapt, potrivit experților, nivelul lor de inteligență este al doilea numai Brainiac Collie de frontieră.

Din cauza inteligenței lor fantastice, ei necesită atât de mult (dacă nu mai mult) stimularea mentală, deoarece fac exerciții fizice. Și fac tovarăși fantastici distractivi din cauza ei!

Poodle amestecă
Ghidul Amestecurilor Poodle - Lista de crossbreds Poodle cu FAQ

Temperament

Poodles sunt extrem de blând, credincios și empatic rasă, făcându-le alegerea perfectă a câinelui pentru familiile cu copii. Ei se întâlnesc și cu alți câini și sunt prietenoși față de străini.

Poodlele sunt protectoare și loiale familiilor lor. Îi place să se înghesuie și au o sensibilitate empatică remarcabilă. Ele sunt, de asemenea, extrem de tratare datorită inteligenței lor și a naturii ascultătoare. Pentru că sunt foarte inteligenți, ei iubesc să joace Jocuri și rezolva puzzle-uri. Acest lucru le face ca membrii familiei să fie fiabile să aibă.

mărimea

Un lucru care face ca Poodles o astfel de mare de câine să se amestece este lor gama de dimensiuni. Unii oameni ca caini mai mari, unii oameni le place câini mai mici, și Poodle pot potrivi proiectul de lege, fie un fel. Ele vin în trei dimensiuni diferite; Jucărie, miniatură și standard, iar fiecare dimensiune poate fi amestecat cu o alta rasa de dimensiuni similare.

Cel mai mic este Toy Poodle, care, în medie, se află la aproximativ 10 & # 8243; înalt. Se cântăresc între 5 și 9 lbs, în funcție de sexul câinelui. Podelele de jucărie sunt crescute cu alte piese de jucărie și mici câini, creând mici Poodle amestecă ca Maltipoo (A Câine maltez amesteca). Puțin mai mare, pudelul mediu de miniatură este de aproximativ 15 ° C # 8243; Înalt și cântărește între 12 - 20 kg. Podelele miniaturale pot fi crescute cu rase de dimensiuni similare pentru a crea amestecuri de dimensiuni medii cum ar fi Cockapoo (A Cocker spaniol amesteca).

Cea mai mare varietate de pudel este Pudelul Standard. În medie, ei stau la aproximativ 20 ° C # 8243; Înalt și cântărește între 45 - 70 kg. Aceste pudoare sunt traversate cu alte rase mediu-mari pentru a crea amestecuri mai mari de pudel, cum ar fi Goldendoodle (A Labrador amesteca).

Palton

Nici o blană de câine nu este complet non-alergenică. Cu toate acestea, pudele și majoritatea crossbrerii lor sunt printre cele mai apropiate pe care le puteți obține. Straturile lor sunt hipoalergenic, ceea ce înseamnă puțin probabil să provoace o reacție alergică, deoarece are proprietăți alergenice foarte scăzute.

Majoritatea lui Poodle Crossbresces, de asemenea Nu vărsați prea mult. Unii nu vărsați deloc. Acest lucru le face o alegere ideală de câine pentru persoanele care sunt, în general, sensibile sau alergice la blana de animale de companie. Complet Ridicatele Mix Shedding Poodle includ Golddendoodles, Cockapoos și Maltipoos.

Poodle Coats face totuși, de obicei, necesită Îngrijirea săptămânală și tăierea bimonică Datorită naturii lor necorespunzătoare, fuzzy. Dacă este lăsată nemulțumită, blana lor poate deveni mată. În cazuri severe, aceasta poate opri circulația aerului, provocând probleme de circulație a sângelui, iritarea pielii, răni deschise și chiar infecţie.

Sănătate

Toți câinii sunt vulnerabili la anumite condiții de sănătate, dar Crossbrerii au, în general, o sănătate generală mai bună decât câinii de rasă pură. Acest lucru se datorează faptului că a chemat ceva Heteroză sau "vigoarea hibridă". În care, șansele de boli genetice care trec la următoarea generație sunt semnificativ mai mici în câini de rasă mixtă decât în ​​rasă de rasă, datorită diversității lor genetice mai mari. Din același motiv, Crossbreds sunt, de asemenea, mai multe șanse de a trăi mai mult decât câinii de rasă pură.

Cu toate acestea, genele Poodle, ca toate rasele, vin cu anumite boli predispuse. Și este încă posibil ca ei să fie moșteniți de rasa mixtă. Pudeli de dimensiuni diferite vin cu propriile riscuri pentru sănătate. Dar toate pudelei de dimensiuni sunt naturale susceptibile la epilepsie, problemele tiroidiene, și displazie de șold printre alte lucruri.

În unele cazuri, o problemă de sănătate poate fi comună în ambele rase care au fost amestecate. Acest lucru îl face de două ori mai susceptibili de a avea loc în crossbreed. Boala Addison, De exemplu, este o problemă comună atât în ​​păduri, cât și în labradori. Ca rezultat, este și comun în Labradoodles.

La modă

În cele din urmă, motivul pentru care rasele Poodle Mix continuă să crească în popularitate, este că sunt atât de populare. Aceste așa-numite "Designer& # 8216; Crossbreds atrage noi proprietari pentru că sunt la modă, au o următoare și o atenție deosebită. Și pentru că ei sunt atât de trendy, crescătorii continuă să reproducă mai multe și să creeze mai multe amestecuri.

Cu toate acestea, dezavantajul acestui lucru este că unii crescători sunt iresponsabili. Ei prioritizează crearea unui nou amestec care arată unic sau drăguț față de sănătatea câinelui. Uneori două genetica de rase nu sunt compatibile. Forțial amestecându-le împreună creează un câine nesănătos care va avea o viață scurtă, plină de probleme. Întotdeauna faceți cercetările dvs. atunci când căutați un nou membru de familie cu patru picioare și să adoptați de la adăposturi și / sau de crescători de reputație.

Poodle Health
Nu toate polițele au aceleași riscuri de sănătate.

FAQ

Care este cea mai bună rasă pentru a se amesteca cu un pudel?

Nu există nici o rasă universală "Cel mai bun", toți câinii sunt frumoși și speciali. Ceea ce este cel mai bun amestec pentru tine și familia ta, totuși, toate depinde de ce sunt nevoile dvs, și ceea ce puteți oferi. Diferitele rase de câini au cerințe fizice diferite și caracteristici de personalitate, astfel încât cercetarea dvs. înainte de a se angaja la un câine.

De exemplu, toți câinii au nevoie de exerciții zilnice, dar dacă doriți ca un câine care este super activ și iubește o mulțime de ea, un amestec mai mare de pudel, cum ar fi un Goldendoodle (un mix de aur de aur) va fi probabil cel mai bine pentru tine. Dacă doriți un mix "leneș", care nu are nevoie sau ca o mulțime de exerciții fizice, o mică crossbreed, cum ar fi a Yorkipoo (A Yorkshire Terrier Mix) poate fi o alegere mai bună pentru dvs.

Care este cel mai drăguț amestec Poodle?

Toți câinii sunt drăguți și merită iubirea! Dar, din nou, orice este amestecul de rasă drăguț pentru tine totul depinde de ceea ce vă place. De exemplu, preferați câini mai mari sau mai mici? Câini cu păr mai lung sau păr mai scurt? Etc.

Acestea fiind, cele mai populare rase de mix Poodle, în prezent în SUA sunt cockapoos (un amestec de cocker spaniel), maltipoos (un amestec de câine maltez), Labradoodles (a Labrador Mix), Goldendoodles (un amestec de aur de aur), Schnoodles (A Miniatura Schnauzer amestec), peekapoos (a pechinez mix), și Yorkipoos (un amestec de terrier Yorkshire).

Care este cel mai deștept mixul Poodle?

Cea mai inteligentă rasă de câine este Collie de frontieră. Deci, un amestec între o collie de graniță și un pudel - a Bordoodle - ar fi cel mai deștept amestec de pudel și, de fapt, cel mai deștept amestec de toate rasele!

Poodles sunt cea de-a doua rasă mai inteligentă de câini există și Păstoriștii germani sunt al treilea. Deci, un amestec între ele - a Shepadoodle - ar fi al doilea amestec de Poodle Smart Smart.

Sunt pudele bune cu alți câini?

Poodle sunt o rasă delicată, și dacă nu au un fel de traume trecute, aproape întotdeauna să ajungă cu alți câini și străini umani.

Podelele mai mici, totuși, pot fi o tendință de a fi supraprotedenți față de familiile lor în jurul străinilor și altor câini. Deci, dacă adoptați unul, asigurați-vă că pentru a socializa și de a le tren devreme pentru a evita acest lucru.

Sunt amestecurile Poodle hipoalergenic?

Poodles Coats sunt hipoalergenice. În timp ce blana de câine nu este complet non-alergenă, podelele și încrucișările lor "sunt printre cele mai apropiate pe care le puteți obține, ca blănurile lor are nivele foarte scăzute de proprietăți alergenice.

Majoritatea Poodle Crossbreed au de asemenea Suporturi de sânge scăzute, Minimizarea alergenilor de efect ar avea pe un proprietar sensibil. Unii, totuși, nu vărsați deloc. Complet încrucișate Hypoallergenic Poodle încrucișate includ Goldendoodle, cockapoo și maltipoo.

Sperăm că acest articol a răspuns la întrebarea De ce podele sunt adesea crescute cu alți câini. Ești un fan Poodle? Ce credeți că este cea mai drăguță rasă mixtă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisodele sunt adesea crescute cu alți câini?