Câinele meu mă iubește? Învățați să găsiți semnele

Câinele meu mă iubește

Cu toții presupunem că animalele noastre ne iubesc, de ce n-am fi, dar cum știm cu adevărat? Prin înțelegerea diferitelor comportamente arată animalele de companie, putem obține o idee mult mai bună despre modul în care se simt, cum reacționează cu noi când se simt fericiți și sigure. De Înțelegerea modului în care animalele noastre sunt reacționate În condiții normale, suntem mai bine capabili să înțelegem când ceva este greșit și să luați măsurile corespunzătoare pentru a obține animalele noastre iubite înapoi pe formularul de top. Iată câteva semne pentru a vă asigura că vă asigurați că iubitul dvs. Pooch vă iubește la fel de mult cum îl iubiți.

Făcând contact vizual

Dacă câinele dvs. face contact vizual cu alt câine, acest lucru poate fi privit ca fiind nepoliticos sau agresiv, dar dacă dvs câinele face contact vizual Cu voi, acest lucru arată că este confortabil cu tine și se simte în siguranță, poți chiar să-ți vezi câinele ..

Zâmbitor

Unii cercetători cred asta Câinii au învățat cum să zâmbească Urmărind oamenii și înțelegerea că acest lucru primește un răspuns pozitiv. Cunoașteți câinele dvs. și asigurați-vă alți oameni la care zâmbește ca și cumva un câine cu dinți Bared-ar putea îngrijora unii oameni!

omul și contactul cu ochii câinelui

El este calm când părăsiți casa

Acesta nu este un semn rău; Arată o mare încredere în tine, pentru că câinele tău spune că știe că, deși îl lași în pace, el știe că te vei întoarce la el cât de repede poți.

El devine excitat când te întorci

El aude mașina trage în sus, sau sunetul vocii tale și bate și sare în jur, te-ai întors și încrederea lui în tine a fost meritată și că ai făcut ceea ce ți-ai promis și ai revenit la el!

câine încântat să-și vadă proprietarul

Reacționează pozitiv la sunetul vocii

Dacă câinele dvs. vine atunci când sunați, recunoaște și reacționează pozitiv la sunetul vocii voastre, este o modalitate evidentă de a arăta afecțiunea, deoarece vă arată că sunteți cel mai important lucru pentru el în acel moment. Asigurați-vă că îi dați o agitație și poate Dog tratat Când ajunge la tine pentru a arăta că încrederea lui în tine este bine plasată.

În legătură cu o postare: Câinele gourmet tratează

Coborând coada

Nu tot coada de cozii este bun, dar dacă vedeți un întreg corpul, cu coada la mijlocul înălțimii (atât de mult în linie cu coloana vertebrală) și - unii experți argumentează - dacă WAG este în mod deosebit drept; fețe, acest lucru arată că câinele tău este Mă bucur să vă văd. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, cuplat cu urechile sale fiind scăzute și ușor spate (un alt semn bun).

câine care cobam coada

Verificați cu dvs

Când câinele dvs. vă iubește el "verifică" cu dvs. în mod regulat. Acest lucru ar putea însemna să vă întoarceți la dvs. când este de pe conducere și sunteți afară, sau căutați-vă în casă pentru o plimbare rapidă. Acest lucru arată din nou că sunteți cel mai bun amic al său și el vă asigura că sunteți încă în jur și că știți că îi pasă de tine la fel de mult cum vă pasă de el.

câine încântat să-și vadă proprietarul

Îi place modul în care mirosi

Găsești câinele tău într-un jumper sau haină pe care l-ai scos și nu a închis sau nu-ți dai unul din pantofii tăi sau papuci? Aceasta arată că îi place modul în care mirosi. Scanările RMN ale creierului câinelui arată că nucleul lor cauzat iluminând atunci când mirosesc mirosul celor pe care îi iubesc în comparație cu mirosurile oamenilor nefamiliari. Acest lucru este aceiași oameni de știință de reacție văd în scanările RMN ale creierului uman când oamenii sunt arătați fotografii ale celei mai apropiate și mai dragi. Faptul că puteți face ca centrele de emoție ale câinelui să lumineze este un semn sigur că te iubește.

câine mirosind un bărbat

Înclinat împotriva ta

Pentru a arăta că este lângă tine și acolo pentru tine, câinele tău se va sprijini împotriva piciorului tău pentru a vă arăta sprijin. Va fi întotdeauna acolo pentru tine, ca și cum ai fi acolo pentru el.

Îi place să se alăture cu tine

Încă o dată, la fel ca cel mai apropiat uman și dragul tău, când câinele tău îi place, se bucură să se prăbușească pe canapea cu tine pentru o cuddle. Încurajați-vă câinele să-și petreacă ceva liniștit, social cu dvs. construirea și consolidarea legăturii iubitoare pe care o aveți unul cu celălalt.

Snuggling cu câini

El se căsătorește când o faci

Un câine care te iubește cu adevărat va căsca când faci pentru că, la fel ca prietenii tăi umani, este infecțios.

Câine de căscaturi

Vrea să doarmă pe patul tău

Un alt produs de a-ți plăcea mirosul, el va place să se strecoare pe patul tău, posibil chiar să-ți spui până când dormi.

câine în uman

Adu-ți jucăria lui preferată

Pentru că este frumos să vă împărtășiți lucrurile prețioase cu cei mai apropiați prieteni, iar câinele dvs. vrea să știe că sunteți cel mai bun amic.

câine își iau jucăria la om

Ați putea dori, de asemenea: Jucării pentru câini

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu mă iubește? Învățați să găsiți semnele