23 Câini hibride: muzeul puternic de strămoșii mixte

Wolfdog Hybrid Canine

Puii Purebred sunt sărbătoriți cu spectacole de câini și Pageantry, dar credem că Doggos cu strămoșii mixtă merită și dragostea.

Adesea afectate ca "hibrizi", rasele mixte pot fi izbitoare în aparență și multi-talentate datorită mediilor lor amestecate.

Verificați 23 de hibrizi preferați și obțineți scoopul pe termenul "hibrid" de mai jos.

Câini hibride: Takeway-uri cheie

  • Termenul "Hybrid & # 8221; se referă la animalele care sunt create atunci când membrii a două specii diferite rase. Aceasta include exemple familiare, cum ar fi muiele și ligrii, printre multe altele. Există, de asemenea, câteva exemple care implică câini domestici, cum ar fi Wolfdogs și Cowdogs.
  • Deoarece câinii domestici aparțin acelorași specii, poochesii de rasă mixtă nu sunt exemple de hibrizi. Cu toate acestea, mulți oameni utilizează termenul "Hybrid & # 8221; Când se referă la mutts de rasă mixtă. Deci, asta facem aici.
  • Suntem să acoperiți atât hibrizi de câini adevărați, cât și cu tăieturi regulate de tip mixt. Cele mai adevărate hibrizi nu fac animale de companie bune, în timp ce multe combinații domestice de doggo fac membri de familie fabuloși.

Ce este exact un "câine hibrid"?

Un animal hibrid este creat prin reproducerea a două specii diferite.

De exemplu, ați auzit de un "ligr" sau "Tigon", care sunt diferite tipuri de hibrizi create atunci când leii și tigrii rasa (termenii sunt aplicați diferit pe baza sexului animalelor mamă).

Alte exemple comune de hibrizi includ:

  • MULE (măgar de sex masculin de sex feminin)
  • Hinny (cal de sex masculin x feminin măgar)
  • CAMA (Camel X Llama)
  • Wolphin (Balfina falsă de balenă de balenă X)
  • ZONY (ZEBRA X PONY)
  • Beefalo (Bison X Cow)

Deoarece toți câinii domestici sunt aceleași specii (Canis familiaris), rasele de câine mixte nu sunt de fapt hibrizi adevărați. Dar, deoarece oamenii folosesc frecvent termenul, se rostogolesc cu el.

Există, totuși, unii hibrizi adevărați care implică câini domestici și alte canderi și le-am acoperit mai jos.

Câini hibrizi adevărați: Wolfdogs, Cowdogs și Dingo-câini, Oh!

hibrid de lup și câine

Există patru hibrizi de câine definit în existența astăzi. Acești pui variază semnificativ în aparență, iar în funcție de locul în care locuiți, pot fi ilegali de a deține.

În timp ce frumos în aparență, Deținerea unui adevărat hibrid de câine nu este deloc ca deținerea unui câine domestic & # 8212; Chiar și mare "Wolf ca" rase.

Câinii domestici sunt "# 8212; așteptați pentru ea & # 8212; intern Animale, care au adaptat să trăiască alături de oameni pentru zeci de mii de ani. Adevărați hibrizi, pe de altă parte, au o sălbatic Părintele canine, care va contribui numeroase caracteristici fizice și comportamentale care sunt destul de diferite de cele furnizate de câinii domestici.

Din păcate, mulți hibrizi adevărați sunt predați de salvarea faunei sălbatice sau eutanizate, deoarece adesea devin nemaipomenite sau agresive.

Hibrizii cunoscuți de câini sunt:

  • Wolfdogs: Un amestec între un câine domestic și un lup (Canis lupus), acestea sunt cele mai cunoscute hibrizi de câine. Câinii de lupi pot să apară în sălbăticie, deși acest lucru nu este obișnuit, deoarece lupii și câinii au în general o relație controversată. Lupii chiar predați pe câini din cand in cand.
  • Coydogs: Rezultatul unui coyote (Canis Latrans) și un câine, coydogii sunt posibili, dar rari. Ca lupi, relația dintre coioți și câinii domestici nu este de obicei plăcută. Coalioții chiar vânează câinii domestici ocazionali. Lupii de cotii sunt mult mai frecvente.
  • Dingo-câini: Dingo-câinii sunt rezultatul reproducerii unui Dingo (Canis Dingo) și un câine domestic. Câinii domestici în roaming gratuit sunt din ce în ce mai frecvenți în Australia, rezultând mai mult la împerecherea între cele două specii. Spre deosebire de alți hibrizi de câini, Dingo-câinii sunt obișnuiți. FACT FACT: Câine de bovine australiene tehnic a început să înceapă ca un dog-dog.
  • Câini de jackal: Descendentul unui câine domestic și un șacal de aur (Canis aureus), câinii de jackal sunt rare, dar au avut loc în sălbăticie și în captivitate. Câine Sulimov este o rasă relativ nouă derivată din câinii de jackal.

Există un alt hibrid de câine zvonuri acolo, deși juriul se află pe dacă acest lucru este sau nu posibil:

  • Vulpe caine: Acestea ar fi combinația unui câine și a oricărei specii de vulpe. Unele rapoarte despre așa-numitele "Doxes" există, deși eșantioane genetice nu sunt înregistrate pentru studiu. Câinii și vulpile au cantități diferite de cromozomi, astfel încât majoritatea oamenilor de știință cred că o astfel de împerechere ar duce la descendenți neviabili.

Câine și # 8220;: Muze minunate de origine mixtă!

Goldendoodles face animale de companie bune

Hibrizi adevărați deoparte, majoritatea oamenilor, când vorbim despre "câini hibrizi" într-adevăr doar doggo-uri mixte! Sau așa cum sunt adesea numiți iubitor, "Mutts."

Există nenumărate rase mixte minunate în lume, dar am tras unele dintre cele mai frecvente (și răcoroase) pentru a evidenția folosind numele lor cele mai cunoscute. Desigur, personalitățile și aspectul acestor pui pot varia semnificativ, dar am acoperit elementele de bază pentru a vă oferi o imagine mai bună a fiecărui pooch.

Verificați aceste mutts puternice:

1. Laboratorul de Aur sau GOLDADOR (Labrador Retriever X de aur retriever)

Aur Retriever Labrador Mix

O combinație de două dintre cele mai iubite rase ale Americii, laboratorul de aur nu este întotdeauna de aur, deoarece numele său implică, deoarece el poate fi, de asemenea, maro, negru sau chiar roșu.

Ca Labrador Mix, haina lui poate varia de la stratul scurt al lui Labrador la încuietori lungi și iubite de aur. Este o pantode moderată, care necesită periaj săptămânal pentru a îndepărta părul liber din haina dublă, dublă.

Laboratorul de aur este a câine de vânătoare de păsări La inimă, deci nu fi surprins dacă ai o afinitate (OK, poate o obsesie) cu apă și recuperarea totul de la bile de tenis la conuri de pin. El este, de asemenea, un pui de mare energie care are nevoie de o cantitate bună de exerciții zilnice. Cu exuberanța sa pentru viață și natură dulce, el face un câine de familie excelent.

2. Labradoodle (Labrador Retriever X Poodle)

Labradoodle Dog

Labradoodle a aruncat în popularitate, cu părinții puști care cad cu capul peste tocuri pentru acest minunat mongrel mediu.

El vine într-un curcubeu de culori, iar haina lui buclată îi dă o irezistibilă Ursul de ursuleț de pluș. Acest strat necesită totuși o cantitate echitabilă de întreținere, inclusiv periajul regulat pentru a preveni încurcările între întâlnirile profesionale de îngrijire la fiecare 6 până la 8 săptămâni.

Labradoodle este o rasă rambunctivă care are nevoie de exerciții fizice și mentale zilnice de a-și obosi corpul și mintea tot mai curioasă. Acest lucru îl face un candidat excelent pentru un loc de muncă, motiv pentru care el excelează ca un câine de terapie și un superstar de agilitate.

El este, de asemenea, un pooch destul de agreabil, niciodată să întâlnească un străin (blană sau altfel). Din acest motiv, el este un tovarăș de familie de familie care este de obicei Toleranța copiilor și a copiilor mici.

3. Goldendoodle (Aur Retriever X Pudel)

Goldendoodle Dog

Goldendoodle este o altă rasă mixtă Megastar, care moștenește stratul curbat al pudezii și natura fericită-norocoasă a unui aur. Este un pup incredibil de prietenos care este o rasă preferată în comunitatea de câine de serviciu, și căile sale ușoare împrumută bine la viață ca câine de familie, de asemenea.

Îngrijirea Goldendoodle-ului dvs. poate fi greoaie, cu periaj zilnic o necesitate pentru a menține o încurcătură și haina fără haine. Modelul său de curl poate varia de la bobinele libere și unele proprietari aleg să-și păstreze stratul de pooch scurt pentru o întreținere mai ușoară.

Ca un Doggo inteligent și energic, Goldendoodle are nevoie de exerciții zilnice și o formare consecventă pentru a vă asigura că este fericit și sănătos.

4. Chusky (Chow X Husky)

Imagine de la CelticStarkennels.COM.

Un pooch puternic echipat pentru distracție la vreme rece, chiușul este la fel de unic în aspectul său, deoarece el poate fi în unicul său Vocalizările de coajă.

Este o canină de încredere cu o dungă independentă, făcând formarea anticipată a ascultării. Chusky`s Născut, de asemenea, de a lucra, atât de exercițiu regulat, este important, împreună cu stimularea mintală obișnuită.

Pregătește-te pentru părul de păr în jurul casei cu un chiușty, deoarece acest prieten de blană este o crăpătură grea.

Investește într-o perie bună potrivită și să se angajeze la periajul regulat pentru a păstra flyaway-urile blană la Bay. Rețineți că Chusky dvs. poate fi înlăturat cu oamenii străini și câini, astfel încât socializarea timpurie este necesară pentru a preveni problemele.

5. Chiwewene (Chihuahua x dachshund)

Câine chiwewie

O pooch de dimensiuni mari cu o personalitate uriașă, Chiweienă are încărcături de energie. În ciuda faptului că a fi un fel de câini jucăuș, o plimbare zilnică și un joc de interior își poate satisface nevoile de exerciții și face un excepțional Călătoria de câini pentru viața de locuit.

Acest DAHSHUND MIX poate fi în pericol pentru problemele din spate dacă ia după construirea părintelui său Dachshund, luând o ridicare atentă a unei necesități, împreună cu evitarea prea multor scări sau a jocului dur. Patellasul de lux și problemele oculare sunt, de asemenea, riscuri pentru a urmări.

6. Puggle (pug x beagle)

Puggle de câine de rasă mixtă

O rasă cu bule, Puggle este un clovn natural născut, care iubește să joace și să se întâlnească cu noi prieteni. Spiritul său blând se potrivește unei vieți cu mici copii și alte animale de companie.

Este un pui activ, dar ca relativ Reducerea câinilor cu energie redusă, o plimbare în jurul blocului și unele jocuri de interior vor satisface nevoile sale doar bine.

În timp ce este adorabil cu fața ficătoare, puzul tău poate fi susceptibil la problemele de respirație în frig, la căldură, așa cum este comun în pugs și amestecuri de pud. El este, de asemenea, predispus la obținerea de greutate rapid, astfel încât să-și monitorizeze mâncarea și să se asigure că își ia pașii zilnici.

7. Saint Bernewfie (St Bernard x Newfoundland)

ST Bernard Newfie Mix
Imagine de la LoveYourdog.COM.

Un gigant blând cu o inimă de aur, Sfântul Bernewfie este un câine de familie prin și prin.

În timp ce el este un OF iubitor, el uită uneori dimensiunea lui, ceea ce înseamnă că pregătirea timpurie este esențială în învățarea manierelor înainte de a deveni prea mare. Îndepărtarea frecventă a stratului dublu, este necesară pentru a preveni încurcările și pentru a vă pregăti pentru vărsarea sezonieră grea și pentru a scoate în jurul casei.

De când este un draggo atât de mare, el este în pericol de probleme comune, cum ar fi displazia de șold.

Asigurați-vă că Sfântul BerNewfie menține o greutate sănătoasă pentru a diminua șansele de probleme ortopedice și pentru a hrăni a alimente de înaltă calitate special concepute pentru rasele mari să-și îngrijească creșterea.

8. Shorkie (Shih Tzu X Yorkie)

Shih Tzu Yorkie Mix
Imagine de la imgur.

Toy-dimensionate și Sassy, ​​Shorkie este la fel de loială ca fiind adorabilă. Perfect pentru locuitorii orașului, o plimbare zilnică și unii de joc în interior își vor satisface nevoile de exerciții.

El poate fi un barker de mare, totuși, învățați-vă prietenul tău să folosească o voce interioară de la o vârstă fragedă pentru a preveni supărarea vecinilor tăi. El poate fi încăpățânat, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă așteptați la o împingere a limitei aici și acolo.

Îngrijirea părului este cea mai mare hassle de a deține un sherkie (sau orice Shih Tzu amestecați pentru această chestiune), dar numirile regulate și periajul la domiciliu îl vor menține pe ascuțite cu încuietori lungi. Este un mare tovarăș pentru adulți, dar Kiddos nu poate fi cel mai bun meci pentru această Pup Persnickety.

9. Valley Bulldog (Boxer X Buldog)

Valea Bulldog
Imagine de la Reddit.

Valea Bulldog este o cutie de curte cu o cană expresivă. Este o minge de energie și de distracție, făcându-l un câine de familie de top.

Nevoile de exerciții ale valei Bulldog pot fi întâlnite cu o plimbare zilnică și redate de curte, dar folosiți prudență în căldură din cauza botului său scurt.

Buldogul Valley poate moșteni oricare dintre numeroasele probleme de sănătate ale raselor părinților săi, inclusiv probleme comune și probleme de respirație care pot fi găsite în Amestecurile bulldog precum și Amestecurile boxer. El este, de asemenea, predispus la obținerea de greutate rapid, deci încurajați-vă Doggo-ul să păstreze un cadru plisant prin exerciții regulate și o dietă măsurată.

10. Cockapoo (cocker spaniel x pudel)

Cocker Spaniel X Poodle Mix

Un favorit de lungă durată, cockapooul este un pui jucăuș cu un strat de pluș, buclat.

Coborâul său "poate fi păstrat lung sau scurt, deși periajul frecvent este necesar pentru a preveni covorașul. Groomingul profesionist este recomandat la fiecare câteva săptămâni pentru a vă menține cockapoo-ul în căutarea celui mai bun.

Ca Poodle Mix și Cocker Spaniel se amestecă, el este foarte mult ca părinții săi în faptul că cockapoo este un popor-plăcut la inimă și excelează în formare. Acest lucru îl face Alegerea excepțională pentru proprietarii de câini de prima dată.

Cockapoo este, de asemenea, o potrivire minunată într-o familie cu copii și alte animale de companie.

11. Frenchie Pug (buldog francez X PUG)

Bulldogul francez X PUG

Pugul francez este un doggo Dapper cu o construcție a stocului. Nu este exact un atlet, dar este un pui jucăuș la inimă, ceea ce îl face pe prietenul perfect pentru o familie cu copii.

Coat scurta scade în mod regulat și necesită periaj ocazional pentru a îndepărta părul liber. Ridurile lui ar trebui, de asemenea, să fie păstrate curate și uscate pentru a evita iritarea.

Ca Amestecul francez buldog, Acești tipi sunt susceptibili la probleme de sănătate, inclusiv boala oculară și patella de lux. Nu lăsați niciodată Frenchie Pug în temperaturi extreme pentru mult timp, deoarece botul lui scurt face ca respirația extrem de dificilă. El este, de asemenea, în pericol pentru leziuni oculare datorită ochilor mari.

12. Schnoodle (Schnauzer X Poodle)

Schnauzer Poodle Mix

Schnoodle combină temperamentul lui Saucy al unui Schnauzer mix cu spiritul rapid de un pudel. Este un tip mic care iubește să vă rog, ceea ce înseamnă că este o minune să se antreneze și o alegere perfectă pentru un proprietar al câinelui Newbie. El este, de asemenea, o pooch prietenoasă care va face un câine de familie excelent.

Îngrijirea este o responsabilitate regulată cu o schnoodle, iar în plus față de periajul regulat pentru a preveni covoraș, Schnoodle are nevoie de îngrijire profesională la fiecare câteva săptămâni pentru a-și păstra haina în formă de vârf.

Haina lui vine într-o gamă largă de culori și poate să-și ia haina curată a părinților lui Poodle sau firele de păr aspru ale unui schnauzer.

13. Morkie (Malteză X Yorkie)

Malteză X Yorkie câine
Imagine de la Animalcorner.Org.

Morkie este o rasă de jucărie inteligentă, care este mai ușor de antrenat decât majoritatea câinilor mici. Este o alegere solidă pentru un prim păr de primă timp și se adaptează bine la viața apartamentului. Cu toate acestea, datorită dimensiunii și fragilității sale, el nu este cel mai bun opțional pentru familiile cu copii mici.

Ca altul Amestecurile malteze, Morkie-ul dvs. probabil nu are nevoie de prea mult exercițiu, deoarece acest clovn mic de jucăuș poate arde energia cu jocul de interior înainte de a vă curăța în poală.

Haina lui are nevoie de o cantitate echitabilă de îngrijire, cu o copie zilnică trebuie să prevină covorașele. O decupare sanitară este, de asemenea, o idee bună de a-și păstra spațiul din spate curat.

14. DANAIFF (Marele Dane X Mastiff)

Marele Mastiff Dane X
Imagine de la Greatdane.Co.în.

Daniu este mare și responsabil - literalmente.

Ca Great Dane Mix, el poate sfărâma cântarele la peste 200 de kilograme și poate fi, de asemenea, destul de încăpățânat și credeți că el reglementează rootul. Aceasta face ca formarea de ascultare a catelusului să fie esențială înainte de a deveni prea mare pentru a controla. Doar Păstrați formarea pozitivă și bazată pe recompensă, Așa cum are un spirit blând care se ascunde sub acele mari jowls.

Danionul dvs. are nevoie de o plimbare zilnică pentru a rămâne în formă, iar o cârpă de drool trebuie păstrată la îndemână în jurul casei (și mai ales lângă castronul de apă.) Preocupările legate de sănătate sunt ceva de urmărit cu daniff-urile, deoarece problemele comune și umilele pot apărea în rasă.

15. Cavachon (Cavalier King Charles Spaniel X Bichon)

Cavachon Puppy
Imagine de la Reddit.

Dacă căutați un Lapdog iubitor, nu căutați mai departe decât Cavachonul.

Acest cutie cu părul lung este pe partea mai mică, dar este încă suficient de rezonabil să joace și să trăiască cu copii fără eliberare. Frumosul său Bichon-Mix haina necesită întreținere regulată, deci naub numărul unui bun groomer și se așteaptă să viziteze la fiecare câteva săptămâni.

Cavachonul este o iubită, iar această natură prietenoasă totul face un favorit de câine terapie. El este, de asemenea, inteligent și destul de ușor de instruit, ceea ce înseamnă că proprietarii de câini de prima dată bine cu el.

16. Pit Pei (Pit Bull X Shar Pei)

Pit Pei Dog
Imagine de la Nepascene.COM.

Acest cutie cutie este un atlet și un prieten cuddle într-una. Exercițiul zilnic este cel mai bun pentru PEI PIE, și este natural în sportul Doggo, cum ar fi agilitatea și ascultarea datorită inteligenței sale.

În timp ce el este inteligent, el poate fi încăpățânat, așa că și-a început antrenamentul mai devreme și îl păstrează pozitiv și coerent. PEI PEI va avea nevoie, de asemenea, de socializare permanentă cu oameni, câini și alte animale pentru a evita aloofitatea.

PEIS PEIS poate fi predispusă la mai multe condiții de sănătate, inclusiv boala oculară, displazia șoldului și tulburările pielii. De asemenea, este necesară o îngrijire specială pentru a-și păstra ridurile, care sunt comune în amestecurile Shar-Pei, curate și uscate pentru a preveni iritarea pielii.

17. Buldmatian (bulldog x dalmatian)

Buldog Dalmation Mix
Imagine de la Facebook.

Bullmatianul este o pooch de dimensiuni medii, care este ambalată cu energie și o sete de aventură. Nu iubește nimic mai mult decât să se joace, ceea ce îl face un partener minunat pentru o familie în mișcare.

Încăpățânarea lui este legendară, totuși, atât de devreme și în curs de desfășurare a formării orientate pozitive, este cea mai bună.

Haina de bulmatian este scurtă și ușor de întreținut, dar dacă își moștenește ridurile părintelui său Buldog, va trebui să le monitorizați pentru semne de iritare și să le păstrați curate.

Bulmatianul poate suferi, de asemenea, de mai multe probleme de sănătate notabile, inclusiv probleme comune, pietre vezice urinare și condiții cardiace.

18. Peekapoo (Pekingese X Poodle)

Pekingese Poodle Mix
Imagine de la Helobark.COM.

Locuitorii de apartamente vor adora peekapoo & # 8212; o prăjitură mică, care este un portar ușor. În timp ce jucăuș, nevoile sale de exerciții pot fi întâlnite cu distracție interioară sau o plimbare zilnică și este mai fericit când el este cu poporul său (sau, mai exact, pe oamenii lui.)

Haina de peekapoo poate fi greu de gestionat, deoarece încuietorile lungi și curly trebuie să fie periat în mod regulat. Puteți face mai ușor îngrijirea zilnică prin optarea unui clip scurt.

PeekApoo are câteva preocupări de sănătate pentru a urmări, cum ar fi patella de lux, și el este sensibil la temperaturi extreme din cauza botului său scurt.

Întrebări frecvente de rasă de câine hibrid

Rasa mixtă și câini hibrid

Cu toate aceste discuții hibride și concepția greșită înconjurătoare, nu este o surpriză faptul că întrebările despre rasele mixte sunt comune. Noi vom aborda câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre rasele mixte și hibrizii de mai jos!

Pot dormi câinii cu lupi?

da. În sălbăticie, acest lucru este rar, deoarece lupii și câinii sunt teritoriale și de obicei au o relație acrimonioasă. Cu toate acestea, hibrizii de câine Wolf sunt crescuți în captivitate mai frecvent decât credeți. Din păcate, mulți ajung în salvarea sălbatică din cauza comportamentului lor provocator.

Pot dormi câinii cu coioți?

da. Cum ar fi hibrizii de câine de lup, coydogii sunt rare în sălbăticie, dar se pot întâmpla. De fapt, atunci când este analizat, machiajul genetic al unor populații de nord-est de coioote a conținut 10% câine domestic. Multe cotii sălbatice sunt etichetate în mod eronat ca niște coizi. 

Pot dormi câinii cu vulpi?

Este puțin probabil, dar încă necunoscut. Existența câinilor de vulpe sau a "Doxes" este dezbătută între oamenii de știință. Există doar o mână raportată în istorie, iar materialul genetic nu a fost examinat pentru a confirma linia specimenelor.

Care este cel mai popular câine Crossbreed?

Este greu de spus, deoarece rasele mixte nu sunt la fel de bine urmărite ca pure. Rasele mixte nu sunt întotdeauna etichetate corect de adăposturi sau salvate, fie. Cu toate acestea, Poodle Crossbreds sunt una dintre cele mai frecvente astăzi, așa cum se vede la Labradoodles, Goldendoodles, Cockapoos și multe altele. Chihuahua, Pit Bull, și amestecurile de laborator sunt, de asemenea, incredibil de comune.

Poate un câine să fie amestecat cu mai mult de două rase? 

Absolut. De fapt, mulți părinți pupici care testează ADN-ul Mystery Mutt, vin cu o mână de rase în rezultatele câțiva pași. Mutturile de mutts sunt foarte frecvente (și super cool!)

Sunt câini crossbred mai sănătoși decât prafredurile?

Poate. Răspunsul depinde de rasele implicate, pentru unul, deoarece anumite rase de câine sunt predispuse la condiții grave de sănătate. Amestecarea unei rase cu altul poate ajuta la reducerea problemelor cu trăsăturile fizice, ca un bot scurt de bulldog, dar poate trece în condiții ereditare, cum ar fi displazia șoldului. Care a spus, principiul Vigor hibrid arată uneori că descendenții hibrizi au o sănătate mai bună decât părinții lor. Creșterea poate face ca anumite trăsături să fie mai proeminente, cum ar fi puterea. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, dar merită remarcat.

***

Aveți o rasă mixtă puternică la domiciliu? Ce rasă combo este pooch-ul tău? Ia mai mult după o rasă decât cealaltă? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 23 Câini hibride: muzeul puternic de strămoșii mixte