Corgi amestec de cioban german: fapte de rasă și temperament

Corgi amestec de cioban german: fapte de rasă și temperament

Imaginați-vă că trecerea unui membru venerabil cu patru picioare al organizațiilor de aplicare a legii și a organizațiilor de apărare militară, cu un lapdog regal, văzută adesea la tocuri, dacă nu la turele familiei regale și aveți una dintre cele mai ciudate, mai nebunești, deși câștigarea câștigătoare a lui A câine hibrid. Vorbim despre Corgi Welsh și despre amestecul german de cioban, desigur. Păstorul Corman, așa cum mixul este numit cu plăcere, personifică un stil de dragoste care este destul de doamnă și ca tramp. Ambii progenitori ai Cormanului sunt cunoscuți ca niște câini excelenți de herding, inteligenți, foarte loiali, foarte activi și foarte populari. Se pare că cele două sunt amestecate pentru a oferi lumii un act real de clasă.

Istoria amestecului de ciobanesc al Corgi german

Nu este prea cunoscut despre originea păstorului Corman sau despre cine a hibridizat mai întâi sau unde. Ceea ce se știe este că această rasă a fost în jur de aproximativ 2 decenii care ar trebui să-și pună la mijlocul anilor 1990 la începutul noilor milenii sau, probabil, la scurt timp după aceea. Ceea ce este cunoscut și că Cormanul a fost dezvoltat în SUA după ce a traversat un Corgi Welsh cu un ciobanesc german.

Corgi alergând

Trebuie să se înțeleagă că discrepanța mare de mărime va face împerecherea prin metode naturale, în special provocatoare, ceea ce pune întrebarea dacă Cormanul este un produs de inseminare artificială sau nu. Se pare că se pare că, de când un munte GSD de sex masculin un mic Corgi este destul de ridicol. Având, invers, va arăta la fel de nebun. Mai mult, este imperativ ca cel mai mare GSD să fie destinatarul spermatozo-ului celuilalt, deoarece este mai mare și ar trebui să găzduiască un amestec corman în creștere în uterul său.

Lucrul despre rasele de designer este că nimeni nu poate fi de fapt sigur cum se va dovedi catelul. Aveți 50% din trăsăturile dintr-un GSD și alte 50% din Corgiul Welsh. Acest lucru este diferit de divizarea 50-50 a aceleiași rase. Vorbești despre două rase diferite aici care au trăsături sau caracteristici diferite. În timp ce unii spun că hibrizii sunt studiați, nu este neapărat cazul, deoarece încă mai trebuie să factor care dintre cele două rase vor avea genele sale care ies ca mai dominante.

Cu toate acestea, păstorul Corman a venit de la doi dintre cei mai buni câini din lume care au rădăcinile lor comune urmărite în spitalele emisferei nordice. Numai acest lucru ar putea oferi foarte bine informațiile importante necesare pentru a vă simți încrezător în sănătatea hibridului.

Cine sunt părinții?

Înțelegerea păstorului Corman înseamnă înțelegerea liniei sale. Din nou, aceasta vă va oferi doar o înțelegere foarte rudimentară a posibilelor rezultate de încrucișare, deoarece totul depinde încă de cât de mult de un păstor german sau Welsh Corgi este.

Ciobănesc german

Cea mai populară crescătorie de câine în AKC după Labrador Retriever, Păstorul german este cel mai cunoscut pentru inteligența sa, loialitatea incontestabilă, curajul de neegalat și încrederea incontestabilă. Este vigilent pentru totdeauna, foarte curios și alertă. Este produsul insistenței germane privind producerea celui mai bun câine de lucru posibil pe care lumea le-a văzut vreodată.

ciobănesc german poartă genele unei rase franceze de herding și 5 rase italiene concepute special pentru herding. La începutul anului 19a secolul, GSD făcea parte dintr-un trio de câini de vânători care au domnit suprem în Europa. A împărtășit caracteristicile sale cu Păstorul olandez și cu păstorul belgian, formând ceea ce regiunea numită câinele continental Cheobherd.

A fost Max von Stephanitz, care a admirat cu adevărat capacitatea, inteligența, loialitatea, frumusețea și puterea GSD pe care a stabilit-o într-o căutare pentru a face cel mai bun GSD prin creșterea selectivă. Astăzi, GSD este rasa preferată de către membrii în militari, de aplicare a legii, căutarea și salvarea și chiar organizațiile terapeutice din cauza inteligenței rasei, etapei ușoare, loialitate, dedicare și încredere.

GSD poate crește până la 26 de centimetri la umăr și poate cântări la fel de mult ca 90 de kilograme. Are o durată de viață relativ mai scurtă decât alți câini la 13 ani, care pot fi atribuite unei gazde de condiții de sănătate care pot afecta calitatea vieții. Acestea pot include displazie de șold, mielopatie degenerativă, probleme de inimă, probleme de vedere, tulburări mediate de imunitate, tulburări de sângerare, epilepsie, insuficiență pancreatică exocrină și hemangiosarcom, printre altele.

păstorul german pe iarbă

Welsh Corgi

Fun-iubitor, inteligent, Foarte instruire, și copil prietenos, Welsh Corgi se crede că a fost un cadou pentru Țara Galilor din zane acum cu 1000 de ani. Acest lucru este probabil referitor la marcajele clasice de "harness" de pe umerii lui Corgi sau pe marca "Șaibă" pe spatele rasei. Oamenii de știință, totuși, spun că atributele de vulpe ale Corgi îi dau o legătură genetică cu alte tipuri de câini care urmăresc strămoșul lor Câini ca câini din nordul. Welsh Corgi își împărtășește genetica cu Lundehundul norvegian și Vallhundul suedez.

Corgiul este cunoscut ca un vindecător. Datorită dimensiunii sale relativ mici, nu este mai înalt decât un picior la umăr, Corgi poate să-și piardă cu ușurință călcâiul animalelor mai mari, cum ar fi bovinele pe care trebuie să le cunoască. Ei au fost renumiți pentru câinii de vânătoare și câmpurile de iarbă deschise ale lui Cardigan și Pembroke din Țara Galilor s-au dovedit a fi atât zona lor de lucru, cât și locul lor de joacă.

Welsh Corgi este cea mai refăcută rasă de regina Elizabeth al II-a, fiind văzută în multe dintre fotografiile reginei. Regina deține aproximativ 4 sau 5 la un moment dat, începând cu Susan, Corgiul Welsh care a fost dat pe regina 18a zi de nastere. Mulți dintre Corgisul Regal sunt descendenți ai lui Susan.

Corgi este o câine de alertă, alertă și foarte activă. Îi iubește pe copii, alte persoane și alte animale de companie. Are o natură foarte atentă și poate fi un barcător dacă simte ceva. Este inteligent, jucăuș și foarte instruit. Acesta aruncă destul de puternic, din păcate și este cunoscut pentru dezvoltarea displaziei șoldului, hipotiroidismului, problemelor oculare, epilepsiei și mielopatiei degenerative, printre altele.

În legătură cu o postare: Corgi pui de vânzare

Idei sumare

Iată câteva fapte rapide pe care trebuie să le cunoașteți despre Corman Shepherd.

  • Cormanul poate crește până la 15 centimetri cu un minim de aproximativ 12 inci. Înălțimea este atât pentru cormanul de sex masculin, cât și pentru femei.
  • Poate crește oriunde între 20 de kilograme sau 70 de lire sterline, în funcție de caracterul al cărui trăsătură este mai dominantă. Dacă este GSD care este mai dominant, vă puteți aștepta ca Corman să fie mai înalt.
  • Păstorul Corman va avea de obicei o haină dublă groasă, care va necesita periaj frecvente și îngrijirea, deoarece are tendința de a arunca mult, destul de mult caracteristica părinților săi.
  • Culorile și marcajele din Corman pot fi parte GSD și Partea Corgi, deși negru, alb și maro vor fi, de obicei, foarte dominanți.
  • Shepherds Corman sunt alertă, loiali, inteligenți, energici, și foarte prietenoși, în special pentru copii.
  • ei Aveți nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de joc. Este o necesitate ca acestea să fie supuse socializării și formării timpurii dacă doriți să crească ca niște câine bine rotunjite.

Este imperativ să înțelegeți unde vin aceste caracteristici. Ai două rase diferite, deși împărtășiți o legătură genetică. Aceasta înseamnă că trăsăturile pe care le puteți obține sunt diferite de ceilalți păstoriștii pe care ați văzut-o deja.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Dacă intenționați să aduceți acasă un păstor corman, este întotdeauna înțelept să vă uitați mult mai aproape de ceea ce intrați. Amintiți-vă, acesta este un hibrid. Și, pe măsură ce toți hibrizii merg, nu se spune ce va crește catelul. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le cunoașteți cu adevărat.

  • Instruire

Cormanul este inteligent, fiind descendenții numărului 2 și numărul 19 al celor mai mult din lume Rase de câine inteligente. În timp ce este inteligent, este important să folosiți aceste abilități cognitive la mâner. Formarea ar trebui să înceapă în timp ce sunt încă pui. Dacă antrenamentul nu este pornit în serios, veți găsi că inteligența Cormanului se poate transforma cu ușurință în încăpățânare. GSD din Corman poate mirosi un lider de pachete într-un om. Fi pregătit să fie lider; În caz contrar, vă va face să urmați conducerea.

  • Hrănire

Câinii cer Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată iar Cormanul nu este o excepție. Corpurile lor becucled necesită o bogată sursă de proteine ​​animale plus nutrienții suplimentari furnizați de carbohidrați sănătoși, cum ar fi legumele și fructele. Cormanii adulți necesită mese de două ori pe zi pentru a-și menține cerințele nutritive.

Postări asemănatoare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis și Cel mai bun hrană pentru câini pentru păstorul german

  • Exercițiu

Atât GSD, cât și Corgiul Welsh sunt crescuți pentru muncă. Ambele sunt respectate. Și în timp ce GSD a găsit alte ocupații în industria de servicii, iar Corgi a găsit un loc ca a câine de companie, Cormanul va necesita încă 60 de minute de exercițiu în fiecare zi. Ar trebui să includă, de asemenea, stimularea mentală prin acordarea de cormani jucăriile adecvate pentru a le ajuta să-și folosească creierul în rezolvarea problemelor. Eșecul de a face acest lucru poate duce la o serie de probleme comportamentale. Cormanii iubesc să alerge, reluând instinctele lor pentru a rotunji turma. Îi place să se lupte ca și cum ar lua o țintă mult mai mare. Indiferent de exercițiul pe care îl puteți gândi, asigurați-vă că energia sa este susținută de o dietă bogată în calorii și proteine.

  • Socializare

Cormanii sunt deosebit de prietenoși cu copiii și cu alte animale de companie. Cu toate acestea, această trăsătură ar trebui să fie cultivată de la început. Dacă catelul Corman nu este socializat mai devreme, veți găsi natura sa încrezătoare ca fiind destul de mare, deoarece poate arunca greutatea în jurul altora. De asemenea, are tendința de a coaja, dar acest lucru a fost oarecum îmblânzit de GSD în Corman. Indiferent, clasele de grădiniță de catelus ar trebui să ajute.

  • Îngrijirea

În afară de Periajul regulat al dinților și tăierea unghiilor, Cormanul va necesita periaj zilnic frecvent, deoarece haina dublă dens tinde să scape. Este deosebit de predispus la încurcătură și de a fi nevoie de periajul zilnic. De asemenea, Cormanul nu este un animal de companie foarte bun pentru cei cu alergii la Pet Dander.

Ați putea dori, de asemenea: Câini periuțe de dinți

  • Sănătate

Ambii părinți ai păstorului Corman sunt predispuși la displazia șoldului și mielopatia degenerativă. Ele sunt, de asemenea, foarte predispuse la umpluturi, precum și complicații cele mai grave, torsiune gastrică care de obicei necesită o intervenție chirurgicală de urgență. Păstoriștii Cormani, cât mai robuți și bine construiți, deoarece acestea nu sunt imune la alergii, probleme de ochi și chiar probleme cardiovasculare și mediate imune. Ar trebui să verificați întotdeauna părinții Cormanului pe care doriți să îl cumpărați pentru o sală de sănătate curată.

În general, un păstor corman va fi ideal pentru următoarele persoane.

  • Cei care au o înțelegere de bază a importanței timpurii Analizarea ascultării câinilor
  • Cei care pot dedica cel puțin o oră în fiecare zi pentru exerciții fizice și de joc
  • Părinții PET care conduc un stil de viață altfel sănătos și activ
  • Oameni care au nevoie de un câine foarte alertă și curios
  • Persoanele care nu vă deranjează să perceapă haina în fiecare zi

Dimpotrivă, Cormanul nu este cu siguranță pentru următorii oameni.

  • Cei cu alergii de pește de companie sau care au membri ai familiei care sunt alergici la Pet Dander
  • Cei care abia au timp ia câinii lor pentru o plimbare, mult mai puțin exercițiu
  • Cei care urăsc absolut formarea de catelus și socializarea timpurie
  • Cei care disprețuiesc îngrijirea, în special periajul zilnic

păstorul german care se află pe iarbă

Temperament

Loialitatea unui corman este incontestabilă. Antrenează-l ca catelus și veți fi înzestrat cu un câine care va rămâne pentru totdeauna lângă dvs. și vă va proteja familia cu orice preț. Îi place atenția pe care o dau maeștrii ei, mai ales atunci când au dat șansa de a-și juca instinctul de vânătoare și de lucru. La urma urmei, atât Corgi, cât și GSD sunt concepute special pentru a lucra și a-și ajuta maeștrii umani.

Acestea fiind spuse, eșecul de a le instrui sau de a le arăta călea poate scrie o mulțime de probleme comportamentale. Ei sunt crescuți să lucreze, în ciuda dimensiunii lor. Dacă această energie nu este folosită într-o manieră foarte constructivă, Cormanul poate aduce cu ușurință distrugerea la orice casă. Părinții de companie învață destul de devreme că Cormanul nu trebuie niciodată să fie încurcat. Are nevoie de direcție pentru inteligența sa mare. În caz contrar, vă va arăta cine este șeful în casă.

Cormanul este rezultatul crossbredingului doi dintre cei mai buni câini de vânători ai planetei. Și în timp ce părinții săi s-au găsit apeluri separate, păstorul Corman rămâne adevărat la legătura sa genetică cu Wolfdogul de Nord: robustă, inteligentă, fermecătoare și un muncitor.

Ați putea, de asemenea, vă place ghidurile de rasă de amestec pe: Chiweienă, Siborgi, Daniu și Schnoodle

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Trackere GPS pentru câini
Scutece de câine
Crăciun cadouri pentru câini
Jucării puzzle pentru câini
Plăcuțele de răcire pentru câini
Câine retractabilă
Chew toys pentru pui
Jucării pentru cățeluși
Jucării pentru câini
Câini leagă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Corgi amestec de cioban german: fapte de rasă și temperament