Schnauzer bromese mixte: puii sweet schnauzer pentru a vă menține compania!

Schnauzer-amestecuri

Schnauzers provin din Germania și sunt în general dulci, energici și liberi. Schnauzerul standard este a Pui hipoalergenic, care este un bonus!

Schnauzers au fost crescuți cu mulți alți câini pentru a crea niște pooches de rasă mixte frumoase, care au câteva nume drăguțe.

Spuneți-ne ce credeți despre acești pui în comentariile de mai jos!

1. Collie și Schnauzer (Front Schnollie)

Front Schnollie
Sursă: Salvarea animalelor de companie

Schnollie de frontieră este un câine mai nou, dar acești puii sunt inteligenți și loiali și fac animale de companie de familie mari.

2. Basset Hound și Schnauzer (Bowzer)

Bowzer
Sursă: Dogistul

Bowzerul este un câine loial și de încredere. Bowzers au în general corpul lung al unui câine de basset și blana internă a unui schnauzer.

3. Bichon Frize și Schnauzer (Chonzer)

Chonzer
Sursă: Regulă

Chonzers sunt bine cunoscuți pentru a fi farmacii. Nu numai că au aspectul, dar au Sass, stil și pizzazz pentru a merge de-a lungul. Dacă sunteți un fan al Bichons, asigurați-vă că ați verificat lista noastră de Bird Bichon MIXED Aici!

4. Schnauzer și câine american Eskimo (Eskimo Schnauzer)

Eskimo Schnauzer
Sursă: Câine de rasă de câine

Schnauzerul Eskimo a fost crescat ca un câine de designer și este un tovarăș loial și fermecător. Puteți fi sigur că vă așteptați la o mulțime de complimente atunci când luați acest drăguț pentru o plimbare.

5. Shepherd german și se amestecă Schnauzer

Se amestecă Schnauzer German Shephnauzer
Sursă: Animatch

Shepherd-ul german și Schnauzer mix este o mare opțiune pentru oricine este după un tovarăș loial și jucăuș. Acești pui vă vor iubi în bucăți!

6. Schnauzer Lab MIX

Lab + Schnauzer Mix
Sursă: Pinterest

Mixul de laborator Schnauzer este o rasă mixtă destul de bine-cunoscută, combinând Schanuzer și Labrador preferat, all-time preferat. Ca urmare a celor doi părinți populari, aceste Pohes sunt considerate destul de atractive. Partea distractivă despre a fi pe piață pentru unul dintre aceste pooches dulci este că nu există nici o modalitate de a prezice exact ceea ce va arăta copilul tău de blană!

7. Schnauzer și Boston Terrier (Miniboz)

Miniboz
Sursă: 101 de rase de câine

Minibozul este bine cunoscut pentru a fi dulce temperată și un mare partener de familie. Acești puii mici sunt moi, matași și iubesc să joace!

8. Welsh Terrier și Schnauzer (Wowauzer)

Wowauzer
Sursă: Bob și Sue Williams 

Două dintre caracteristicile cheie ale unui Wowauzer sunt jucăuși și sunt prietenoase și, ca rezultat, sunt o alegere excelentă pentru o familie cu copii.

9. Yorkshire Terrier și Schnauzer (Snorkie)

Snorkie
Sursă: Câine de rasă de câine

În plus față de un nume incredibil de drăguț, snorkie este un pui drăguț și iubitor. Snorkie-ul tău va fi un punct de conversație oriunde te duci!

10. Pitbull și Schnauzer (Schpit)

Schpit
Sursă: Stâlpul de coajă

SCHPIT este unul dintre cele mai puțin frecvente amestecuri de câini datorită construirii și corpului unui pitbul, combinat cu părul rar, fir de la Schnauzer. Nu pot obține suficientă cutie? Urmați Sweet Little Lolita aici pe Instagram (@heyyy_lolita)!

11. Schnauzer și Pug (Schnug)

Schnug
Sursă: Vreau un câine de lire

Crucea dintre un schnauzer și un pug creează ochiul Ultimate Puppy. Aceste pooches dulci se termină, de obicei, cu blana copioasă a unui schnauzer cu ochii proeminenți și se înghesuie fața unui pug.

12. Schnauzer și Poodle Mix (Schnoodle)

Schnoodle
Sursă: Dogtime

Schnoodle a devenit una dintre cele mai noi rase de câine populare din America. Ele sunt active și inteligente, și teoretic, nu vărsați! Dacă sunteți în rase cu părul curat a pudelului, asigurați-vă că verificați lista noastră de Poodle Brasa mixtă de asemenea!

13. Cocker Spaniel și Schnauzer (Schnocker)

Schnocker
Sursă: Câine de rasă de câine

Amestecurile Cocker Spaniel Schnauzer sunt atente și compatibile - își iubesc proprietarii și fac Darn sigur că le iubești înapoi!

14. Beagle și Schnauzer Mix (Schneagle)

Schneagle
Sursă: Google

Schneagle este cunoscut în primul rând pentru vigilența, atenția și credincioșia. Acești tipi le place să țină ocupați, așa că sunt animale minunate pentru oameni care nu ies în fiecare zi.

15. Schnauzer Husky Mix (Schnausky)

Schnauzer Husky se amestecă
Sursă: Reddit

Amestecul Husky Schnauzer nu este un amestec foarte comun, dar aceste pooches drăguți ajung cu colorarea unui husky și a blanului unui schnauzer.

16. Pomeranian și Schnauzer (Pom-A-Nauze)

Pom-a-nauze
Sursă: Pintrest

Pom-A-Nauze devine din ce în ce mai popular datorită nu numai popularității puii părinte, ci și atitudinii sale energetice și a personalității efervescente.

17. Germană Shepherd + Schnauzer Mix (Schnauzer german)

german-shepherd-schnauzer-mix
Credit: imgur

18. Jack Russel + Schnauzer Mix (jacknauzer)

Schnauzer-Jack-Russell-Mix
Credit: imgur

19. Basset Hound + Schnauzer Mix (Basset Schnauzer)

Schnauzer-Basset-Hound-Mix
Credit: imgur

20. Schnauzer + Kelpie Mix (Schnelpie)

schnauzer-kelpie-mix
Credit: imgur

Aveți un amestec Schnauzer? Știți despre orice ne-a pierdut? Nu ezitați să ne anunțați!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Schnauzer bromese mixte: puii sweet schnauzer pentru a vă menține compania!