7 Cele mai frecvente întrebări de îngrijire a câinelui au fost explicate

Cele mai frecvente întrebări de îngrijire a câinelui au fost explicate

Îngrijindu-ți câinele de companie, poate fi o experiență plină de satisfacții. Nu numai că puteți salva zeci de dolari pe profesioniști Taxele de îngrijire a câinelui, De asemenea, sunteți capabili să vă întăriți legătura cu mutt. Cu toate acestea, îndeplinirea unei îngrijiri aprofundate a animalelor noastre de companie poate fi descurajantă în special la primul timer absolut. Să nu vă faceți griji, totuși, așa cum am venit cu o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care le au mulți prieteni DIY DIY. Iată cele mai frecvente întrebări de îngrijire a câinelui, vă explică în termeni simpli pentru a vă face mai mult succes activitățile de îngrijire a animalelor de companie.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Cum pot face pooch-ul meu mai puțin anxios și mai confortabil în timpul îngrijirii?

Dacă credeți că sunteți singurul care este nerăbdător de fiecare dată când trebuie să vă aduceți pooch-ul la cadă pentru o frecare mult necesară, gândiți-vă din nou. Întreaga experiență poate fi în special traumatică pentru câini, în special dacă nu ați făcut eforturi semnificative de a instrui sau de a pregăti FIDO pentru activitate. Pentru aceasta, este important să vă uitați la Motivul anxietății sale.

Mulți câini nu-i place să fie atinși sau manipulați în anumite părți ale corpului lor. Cele mai multe dintre ele sunt destul de îngrijorate ori de câte ori sunt ținute ochii, botul, urechile, coada, înghinia și / sau labele. Trucul este pentru a vă aclimatiza animalul de companie la senzația de atingere în aceste zone. Este posibil să trebuiască să identificați mai întâi părțile corporale pe care acestea le sunt deosebit de sensibile pentru a fi atinse, totuși. Odată ce ați identificat care parte corporală este sensibilă la acestea, puteți utiliza aceste cunoștințe pentru a personaliza un program de instruire pentru ca acestea să se asocieze în aceste zone la ceva care este pozitiv.

În legătură cu o postare: Cel mai bun bot de câine

Procesul de îngrijire

Puteți începe prin atingerea unei zone chiar în afara regiunii sensibile până când acestea au crescut obișnuite să fie atinse. Puteți continua încet să atingeți partea corpului provocator de anxietate, dar faceți-o ușor și asociați-o cu un cuvânt cheie. După ce cuvântul cheie a fost rostit, puteți da mutt un tratament. În timp, animalul dvs. de companie va asocia cuvântul cheie și atingerea cu tratamentul.

Unii experți pe animale recomandă să se joace cu câinele dvs. la aproximativ 30 de minute până la o oră înainte de îngrijire. Energia cheltuită pe joc ar fi disipat deja vibrațiile negative ale anxietății, făcându-ți animalul mai relaxat.

În legătură cu o postare: Câine de îngrijire a câinelui Clippers

Cum pot gestiona blana câinelui sau cel puțin să o păstrez sub control?

În timpul îngrijirii, veți fi periaj, folosind Clippers de păr câine și pieptănând părul animalului dvs. și este inadecvat că unele dintre acestea vor găsi drumul în covor, canapea, îmbrăcămintea și alte obiecte de uz casnic, inclusiv mobilierul dvs. În loc de măturat, praf și / sau aspirarea acestor suprafețe, de obicei este mult mai bine să faceți pur și simplu periajul sau pieptarea în afara casei dvs. Sau, dacă puteți dedica o cameră mică în casa dvs., care va servi ca pe îngrijirea dvs. de îngrijire, atunci puteți cel puțin izolați aceste bile de păr de la intrarea vreodată în restul casei dvs. Dacă trebuie să o faceți într-o zonă comunală a casei, atunci verificați acest ghid pe Cele mai bune viduri pentru părul câinelui.

Ați putea dori, de asemenea, să utilizați capace de alunecare lavabile pentru piesele de mobilier. Cel puțin, dacă aceste articole sunt acoperite cu părul de companie, le puteți aluneca cu ușurință și le puteți arunca chiar în mașina dvs. de spălat. Apoi le puteți înlocui cu cele noi. În ceea ce privește covoarele și podeaua dvs., puteți dori să plasați covoare de aruncare în schimb. Trucul este să le plasați în locații strategice, astfel încât să obțină cât mai multă păr părul de companie rătăcitor în casa ta. Covoarele de aruncare lavabile la mașină, în special cele cu suport non-skid, pot fi foarte la îndemână.

În legătură cu o postare: Cele mai bune canapele de câine

Unii proprietarii de animale de companie își îmbracă de fapt prietenii lor în haine drăguțe și adorabile pentru animalele de companie. Acestea ajută la menținerea părului să cadă pe suprafețe. Aceste îmbrăcăminte de companie sunt purtate între sesiunile de îngrijire.

Ați putea dori, de asemenea,: cel mai bun Clippers de unghii pentru câini

Chiar trebuie să perie haina animalului meu cu părul lung?

Din păcate, răspunsul scurt este "da". Poate părea o corvoadă, dar există multe beneficii pentru spălarea stratului lung al muttului. În primul rând, periajul frecvent ajută la prevenirea părului să se încurce și să se dezvolte. Covorașul poate fi urât, deoarece această grămadă de fire de păr poate trage pe pielea animalului dvs. de companie, care constrictează din greșeală diferitele țesuturi de dedesubt. Acest lucru poate duce la o reducere a fluxului sanguin general la aceste țesuturi, eventual lipsirea acestora de oxigen și nutrienți neprețuit. Nu trebuie să spălați stratul de mutt cu părul lung pe o bază zilnic, totuși. A face o altă zi ar trebui să fie suficientă.

Unul dintre aspectele cheie ale periajului este cunoașterea instrumentelor pentru a fi utilizate pentru o anumită problemă. Dacă problema principală din animalul dvs. este încurcătoare, o perie de pin funcționează cel mai bine. Dacă aveți nevoie să eliminați părul liber sau chiar murdăria, precum și să vă lustruiți haina animalului de companie, este posibil să aveți nevoie de o perie dublă, care are peri pe o parte și știfturi pe cealaltă. Dacă problema principală este mată, atunci instrumentul dvs. cel mai bun va fi perii slicker care au pini de sârmă care sunt ușor curbate. Acest tip de perie este de asemenea utilă în îndepărtarea resturilor și a părului mort. Cu toate acestea, dacă pooch-ul dvs. se întâmplă să aibă haina fină, dreaptă, matasoasă, peria de slicker nu trebuie folosită niciodată, deoarece acest lucru poate deteriora părul animalului. Pentru acele rase cu acoperiș dublu cu subacoperiță liberă, o rake sub acoperire funcționează cel mai bine.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de câine pentru vărsare

Care este cea mai bună modalitate de a-mi ajuta Fido-ul să se bucure de timpul său de baie?

În loc să vă purtați pooch-ul direct la cadă, ați putea dori să îl obosiți mai întâi. Sau, dacă nu sunteți într-adevăr un fan al acestei metodologii, ați putea dori să vă coaxați animalul de companie în a intra în interiorul cadă. Puteți plasa Jucării preferate sau chiar să folosiți gusturi gustoase ca recompensă pentru a merge la cadă. Motivul pentru care tragarea animalului dvs. de companie la cadă nu este recomandată este că acest lucru va crește doar anxietatea animalului dvs. de companie. Câinele dvs. trebuie să fie calm și compus. Cât mai mult posibil, trebuie să fie instruit să asocieze cadă și de baie la ceva foarte plăcut.

De asemenea, puteți încerca să le oferiți o baie caldă în loc de apă rece înghețată. De asemenea, nu-ți duci vreodată botul sau fața de pooch, deoarece poate fi înspăimântătoare pentru asta. O abordare mai bună este să folosiți un prosop dacă trebuie să curățați și să spălați fața câinelui. Indiferent ce faceți, niciodată nu vă strigați la animalul dvs. în timpul băii.

VET Trimming Glaws

Este uscată în siguranță pentru câinele meu?

Suflați-vă animalul de companie După o baie este perfect bună, atâta timp cât utilizați doar cea mai mică setare. Folosirea celei mai înalte setări poate arde și a rănit poochul tău iubit. Amintiți-vă că nu au o modalitate de a ne spune că aerul este deja prea cald pentru ca ei să se ocupe. Este același lucru cu noi de fiecare dată când ne-am uscat-uscat părul. Tindem să repoziționați uscătorul dacă devine insuportabil fierbinte pe o anumită secțiune. În plus, poate doriți să păstrați duzele uscătorului suflă la câțiva centimetri distanță de blana de animale de companie. Încercați să mutați duza într-o mișcare constantă, astfel încât fluxul de aer cald să nu fie direcționat pe o anumită zonă. Uneori, trebuie să vă aclimatizați pooch-ul la senzația de aer care suflă pe blană, precum și sunetul creat de suflantă.

În legătură cu o postare: Uscător de câine

Cum pot face tăierea unghiilor mai puțin amenințătoare și mai puțin provocatoare de anxietate pentru animalul meu de companie?

Trimirea unghiilor câinelui tău este una dintre experiențele cele mai înfricoșătoare pe care le poate avea vreodată pooch. Lovirea unui punct sensibil poate duce la sângerări excesive. Cu toate acestea, este trauma care este lăsată cu Pook-ul care o va face mai ales într-o astfel de procedură. Prin urmare, cheia este aclimatizarea. Din nou, este imperativ să mergeți încet să vă antrenați animalul de companie pentru a asocia activitatea de tăiere a unghiilor cu ceva plăcut. Experții recomandă pornirea cu un tip complet nou și foarte diferit de tăiere de unghii de la cea anterioară. Acest lucru este de a ajuta la eliminarea asociației care ar putea fi în continuare prezentă cu acel tip de tăiere particular.

De ce există pete sub ochii animalelor de companie și ce trebuie să fac pentru a scăpa de aceste pete?

Anumit rase de câini sunt mai predispuși la dezvoltarea obstrucției în conductele lor de lacrimă. Unii pot avea, de asemenea, o structură neobișnuită a pleoapei, predispospărea lor de a rupe scurgerea pe părul la intersecția ochilor și a botului. Este, de asemenea, posibil ca iritarea ochilor să poată duce la ruperea excesivă. Indiferent de mecanism, aceste lacrimi atenuează firele de păr din zonă, făcându-le deosebit de utile pentru proliferarea bacteriilor care pot elibera o varietate de substanțe chimice care determină pata ruginită. Deoarece cauza colorării este prezența bacteriilor secundare unui mediu umed legat de ruperea excesivă, doar un medic veterinar vă poate ajuta să gestionați astfel de probleme. În majoritatea cazurilor, câinele dvs. poate primi un antibiotic sau chiar un dezinfectant pentru a ajuta la uciderea bacteriilor și a altor organisme în păr. De asemenea, ați putea fi referit la un oftalmolog de câine pentru a izola motivele pentru ruperea excesivă și identificarea tratamentului cel mai adecvat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine de răsturnare a câinelui

Acum că aveți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări de îngrijire a câinelui, sunteți acum mai mult decât capabil să vă îngrijească animalul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai frecvente întrebări de îngrijire a câinelui au fost explicate