Ar trebui să adopte un câine dacă lucrez cu normă întreagă?

Ar trebui să adopte un câine dacă lucrez cu normă întreagă?

Ar trebui să adoptați un câine dacă lucrați cu normă întreagă? Aceasta este o chestiune mare de îngrijorare pentru proprietarii de prieteni. La urma urmelor; câinii sunt de asemenea singuri. Și nu este nici un punct în adoptarea unui singur pentru a le oferi o viață singură.

Câinii au nevoie de o casă, un pat, mâncare, apă și plimbări. Dar nu uita, sunt animale de ambalaj. De asemenea, au nevoie de o mulțime de dragoste, atenție și cineva care să se joace! Astfel încât câinii pot fi vreodată compatibili cu cineva care lucrează 9-5?

Ar trebui să adopte un câine dacă lucrez cu normă întreagă?

Având un câine este ca și cum ai avea un copil în multe feluri. Este cineva care se bazează exclusiv pentru totdeauna. Și nu doar nevoile lor fizice, și cei emoționali lor. Ca lucrător cu normă întreagă, dacă acest lucru nu este ceva ce vă simțiți capabil să ofere, câinele dvs. ar putea deveni neglijat emoțional.

Cu toate acestea, dacă sunteți în stare să profitați la maximum de timp do au cu ei în fiecare zi și le oferă compania în timp ce sunteți afară, Poate lucra.

7 rase de câine pentru persoanele care lucrează cu normă întreagă

În plus, poate doriți să vă gândiți să adoptați mai mult Emoțional independent, întreținere redusă Rasa de câine care are mai puține nevoi fizice și un risc mai mic de anxietate de separare.

1. Basset Hound

Acest lucru a pus înapoi, rasa iubitoare energie slaba Natura îi face un meci bun pentru lucrătorii cu normă întreagă. Ei nu-i plac nimic mai mult decât o relaxare bună și vor dormi destul de fericit prin o mare parte a zilei.

Acestea fiind spuse, sunt, de asemenea, predispuse la probleme de sănătate legate de obezitate și încă mai au nevoie de scurt 20-30 minute Plimbare in fiecare zi. Basset Hounds sunt câini de întreținere foarte scăzută, singurul lucru de întreținere ridicată despre ei este că au nevoie de o perie bună de aproximativ trei ori pe săptămână pentru a-și păstra hainele sănătoase, dar în caz contrar, sunt câini foarte ușor de deținut.

Basset Hounds sunt devotați loiali, dulci, blând și prietenos. Pentru că sunt atât de așezate înapoi, ele sunt una dintre rasele cel mai puțin probabil pentru a obține anxietate de separare, făcându-le perfecți pentru persoanele care lucrează cu normă întreagă. Dar ele sunt, de asemenea, extrem de afectuoase și vor necesita o mulțime de iubire și cuddles când ajungi acasă!

2. Malteză

Malteză Câinii sunt comod, afectuos, jucăuș, neînfricat și dulce. Ei sunt cunoscuți pentru reuniunile lor extrem de iubitoare când vă întoarceți dintr-o zi. Câinii maltezi sunt o întreținere redusă în ceea ce privește formarea și exercițiile, necesitând doar o plimbare de 20-30 de minute pe zi, dar hainele lor au nevoie de periaj de două sau trei ori pe săptămână.

Ele sunt o rasă foarte inteligentă și au fost cunoscute pentru a obține anxietate de separare. Deci, este mai bine să vă concentrați consumând energia lor mentală precum și energia fizică în fiecare zi când ești acasă. Stimulare mentală este la fel de important ca și exercițiul pentru toți câinii, dar în special rase extrem de inteligente. Fără ea, ei devin plictisit, anxios și distructiv ca rezultat.

Câinii malcezi sunt ușor
Câinii malcezi sunt întreținerea redusă.

3. Chihuahua

În timp ce pot avea o mulțime de energie, Chihuahuas sunt atât de mici (cel mai mic, de fapt!) că energia lor este adesea cheltuită cu câteva plimbări scurte pe zi. Ei sunt, de asemenea, o întreținere redusă în ceea ce privește blănurile lor și sunt foarte loiale și adaptabile.

Ei pot fi predispuși la anxietatea de separare atunci când sunt singuri, astfel încât ar putea fi o idee bună adoptă două. Chihuahuas sunt cunoscuți pentru că sunt mult mai fericiți și mai puțin agresivi când au un frate - și nu este ca și cum ar lua mult spațiu!

4. Ogar

O rasă de întreținere extrem de scăzută, Ogar este A Proprietate blândă. În ciuda faimosului pentru cadrul lor slab, viteza și dragostea de a alerga, între plimbările lor, ele sunt una dintre cele mai mari cartofi de canapea din jur.

Greyhounds au nevoie de două plimbări de 20-30 minute pe zi și o îngrijire minimă, rar. Ele sunt afectuoase, liniștite, inteligente și este neobișnuită ca ei să sufere de anxietate de separare. Ei au o natură anxioasă, dar aceasta se referă la ore și salvare ex-curse.

5. Akita

Akitas sunteți Potrivit pentru petrecerea timpului acasă singur din cauza nivelurilor lor scăzute de energie.Este rar pentru Akitas pentru a obține o anxietate de separare datorită naturii lor independente, capace. Asta a spus: Nu înseamnă că nu ți-e dor de tine când ești, așa cum sunt o rasă foarte credincioasă. Blănurile lor necesită periaj săptămânal și au nevoie de 30 de minute - 1 oră de exerciții pe zi.

Cu toate acestea, ei nu sunt într-adevăr o rasă pentru primii proprietari, deoarece acestea necesită extinse Instruire și socializare. Akitas poate fi dominantă și agresivă față de alți câini și suspecte de străini. Deși au o afinitate cu copiii.

6. Shiba inu

Shiba inus sunt cunoscute pentru a fi Extrem de independent. Ei sunt îndrăzneți, încrezători, neînfricați și teritoriali. În timp ce acest lucru le poate face mai puțin afectuos decât unele dintre celelalte rase de pe această listă, înseamnă, de asemenea, că sunt puțin probabil să experimenteze anxietatea de separare, făcându-i o potrivire bună pentru persoanele care lucrează cu normă întreagă.

Dar nu credeți că nu vă iubesc - Shiba Inus sunt înfricoșătoare loiali și protejați asupra proprietarilor lor. Cu toate acestea, datorită încăpățânării lor puternice, acestea nu pot fi potrivite potrivite pentru primii proprietari. Au nevoie de 45 de minute - 1 oră de exerciții pe zi, periajul O dată pe săptămână în timpul vărsării și de două ori pe lună în timpul perioadei non-vărsate.

7. Chow Chow

În timp ce acești câini arată cuddly, Chow Chows nu sunt deosebit de afectuoase și Destul de a avea timp pentru ei înșiși. Acest lucru nu înseamnă că nu te iubesc - sunt câini foarte loiali. Dar ele sunt, de asemenea, extrem de independente, liniștit, și, ca rezultat, nu mintea să fie acasă singur.

Este rară pentru acești câini să obțină anxietate de separare și au nevoie doar de 30 de minute de exerciții pe zi, făcându-le o potrivire bună pentru lucrătorii cu normă întreagă. Dar, eventual, proprietarii de prima dată când pot fi agresivi față de alți câini. Coaturile lor sunt, de asemenea, destul de mari întreținere și au nevoie de 4 sesiuni de perie pe săptămână, dar este un cap de conducere definit, dacă sunteți dispus să vă angajați!

Cum să ai grijă de un câine dacă lucrezi cu normă întreagă

Îți cunoști cel mai bine câinele. Dar mai jos, am compilat o listă cu cele mai bune modalități de combatere a singurătății Doggie în timp ce sunteți la locul de muncă.

Adu-ți câinele să lucreze

Soluția perfectă! Dacă mediul dvs. de lucru este potrivit pentru câini - și câinele dvs. se comportă bine - ia în considerare luați-le să lucrați cu dvs. Asigurați-vă că au acces la ceea ce au nevoie și că șeful tău nu minte!

Conform Petfinder, 19% dintre proprietarii de câini iau acum câinele lor la muncă Cel puțin o dată pe lună în SUA, și acest număr crește. Cercetare sugerează că câinii la locul de muncă îmbunătățesc efectiv nivelul de sănătate și stres al angajaților.

Lucru de acasă

Alternativ, ați putea întreba despre lucrul de la domiciliu. Înainte de pandemia COVID-19, aproximativ 20% dintre persoanele din Statele Unite au lucrat de la domiciliu cu normă întreagă. În timp ce acest lucru nu poate fi posibil pentru fiecare loc de muncă, tot mai multe companii încorporează munca la domiciliu cu fracțiune de normă. De fapt, între 2014 și 2019, aceasta a crescut cu 44% și acest lucru este setat numai pentru a crește ca urmare a pandemiei.

Creați un mediu prietenos pentru câini acasă

Asigurați-vă că au tot ce au nevoie atunci când sunteți la locul de muncă; A pat confortabil, apă și o mulțime de jucării pentru a le păstra compania! Stimularea mentală este la fel de importantă ca și exercițiul fizic, Deci, accesul la jucării și jocuri este esențial. Dar, bineînțeles, nu le lăsați în pace cu nimic care este un pericol de sufocare! Dacă unul dintre mesele de câine are loc când sunteți la locul de muncă, ați putea investi într-un Alimentator automat.

Lăsând radioul la reglate la o stație în care o mulțime de discuții pot, de asemenea, să-i ajute să se simtă mai puțin singuratic. Nu închideți niciodată un câine într-o singură cameră, mai ales unul fără ferestre. Acest lucru îi va face să se simtă extrem de izolați și deprimați.

Se ocupă de orice anxietate de separare

Câinii de salvare și anumite rase, de exemplu, Collele de frontieră, sunt mai predispuși la anxietate de separare decat altii. Anxietatea de separare este atunci când animalul dvs. de companie se simte copleșitor de anxietate de a fi în afară de tine, așa cum se sperie ceva rău se va întâmpla. Știi că câinele tău are anxietate de separare dacă lașeză sau strigă neîncetat când părăsiți casa, sau să se comporte distructiv spre ei înșiși și la casa ta. De exemplu, lins, zgârierea sau mușcarea ei înșiși sau ruperea mobilierului. Alte comportamente includ mersul la toaletă în interior, chiar dacă sunt pregătite de casă, stimulând, ascunde și încearcă să scape.

Cel mai bun mod de a face față acestui lucru este să vă asigurați că cheltuiesc o mulțime de exerciții fizice înainte de a ieși; Luați-le pentru o plimbare lungă, jucați un joc etc. Stimularea mentală este la fel de importantă, în special pentru rasele deosebit de inteligente, cum ar fi colaboratorii de frontieră, Pudele, sau Păstoriștii germani.

Începeți doar prin lăsarea lor pentru o scurtă perioadă de timp și crește treptat durata de timp. Asigurați-vă că vă asociază plecarea și veniți acasă cu ceva pozitiv, așa că le dați o specială trata Pe măsură ce părăsiți casa și faceți o agitație mare despre ei când vă întoarceți. Odată ce își dau seama că sunt singuri, nu este nimic de îngrijorat și că vă veți întoarce întotdeauna, anxietatea de separare se va opri. Dacă vă îngrijorați de animalul dvs. de companie singur, ați putea întotdeauna să investiți într-un Camera de companie care vă permite să vedeți ce se întâmplă. Unii vă avertizează când câinele dvs. și alții vă permit să vorbiți cu animalul dvs. de pe telefonul dvs.

Proprietarii de câini care lucrează cu normă întreagă
Puii dvs. ar putea obține anxietate de separare în timp ce sunteți la locul de muncă.

Ia-le un frate

Dacă vă îngrijorați de câinele dvs. devenind singuri, ați putea să le luați întotdeauna un frate! Desigur, acest lucru înseamnă că un câine suplimentar să aibă grijă. Dar dacă adoptați Două câini de întreținere redusă, Aveți spațiul și vă puteți permite - de ce nu? Aceasta nu este o decizie de primă alegere, totuși, asigurați-vă că consultați a behaviorist Înainte de această decizie mare de viață.

Întreabă-i pe cineva peste

Dacă aveți un prieten apropiat sau o rudă cu mult timp liber, poate cineva care este pensionat, care iubește câinii și pe care câinele dvs. îl iubește și - cereți-i să viziteze în timpul zilei! Întreabă-te dacă ar mintea să stea și să se joace cu câinele dvs. timp de o oră.

Câini de încredere, Cea mai mare caritate de bunăstare a câinelui din Marea Britanie, recomandă ca câinii să nu fie lăsați mai mult de patru ore la un moment dat. Deci, dacă lucrați 9-5 și puteți obține pe cineva să scadă pe jumătate în timpul zilei, va face o diferență masivă câinelui dvs. și va rupe timpul pe care îl petrec singuri.

Este important să aveți numărul de telefon al cineva pe care îl cunoașteți cine locuiește în apropiere, poate un vecin, să apeleze în caz de urgență. De exemplu, dacă trenul tău este târziu și știi că câinele tău va trebui să meargă la toaletă, pot să te ducă și să te ajute.

Închiriați un sitter sau un walker

Dacă nu știți personal pe nimeni care să poată veni și să verifice câinele dvs. când sunteți la locul de muncă, există o mulțime de oameni pe care îi puteți angaja să facă treaba.

Puteți închiria Dog Sitters, Formatori, Walkers și Joggers să vină și să le verifice, să le păstrezi compania, să se joace cu ei sau să le ia pe o plimbare plăcută. Ziua lucrătoare este o lungă perioadă de timp pentru a merge fără exerciții, în special pentru câinii mai mari, iar dacă câinele dvs. nu este unul pentru a juca singur, acest lucru ar putea fi cu adevărat benefic pentru ei și pentru sănătatea lor generală.

Puteți utiliza site-ul popular Rover Pentru a găsi servicii lângă dvs.

Doggy Daycare

Alternativ, există centre de îngrijire a copiilor Doggie. În timp ce această opțiune poate fi mai scumpă, cel puțin vă cunoașteți că vă lăsați cu profesioniști! Găsiți draga locală Doggy Prin tastând "îngrijirea copiilor de câine lângă mine" în motorul dvs. de căutare web.

Faceți cercetarea, Găsiți o îngrijire a unei îngrijiri de încredere, bine respectate, cu comentarii bune, și vizitați-o înainte de a vă alege. Zilele de zi pentru câini nu ar trebui să cuprindă niciodată să părăsească câinii în cuști toată ziua. Ei ar trebui să fie plini de distracție și să conceapă de iubitorii de câini.

Este demn de remarcat faptul că câinii primesc o mulțime de socializare cu alți câini (și oameni) în îngrijirea copiilor Doggy. De obicei, acesta este un plus imens, în special pentru câinii mai tineri, dar dacă câinele dvs. este nervos al străinilor și / sau al altor câini, s-ar putea să nu fie opțiunea potrivită pentru ei.

întrebări frecvente

Multe întrebări apar atunci când se discută rase de câine cu întreținere redusă și cum să se ocupe de proprietatea câinilor în timp ce muncesc din greu pentru a construi o carieră. Iată întrebările dvs. cele mai frecvente au răspuns concis.

Care este cea mai bună rasă pentru un lucrător cu normă întreagă?

Dacă doriți un câine cu întreținere redusă în ceea ce privește îngrijirea și exercițiul, care este puțin probabil să experimenteze anxietatea de separare, o rasă de spate, cum ar fi a Greyhound sau Basset Hound poate pentru tine.

Puppurile pot fi lăsate acasă singur?

Puii sub 6 luni nu ar trebui să fie lăsați singuri pentru mai mult de o oră pe vârsta lunară, De exemplu, un catelus de două luni nu ar trebui să fie lăsat mai mult de două ore. Acest lucru se datorează faptului că controlul vezicii urinare funcționează prin aceleași reguli.

Puii ar trebui să fie băiate până când știu chiar de la rău, altfel, ei ar putea să se pună în pericol prin mestecarea ceva periculos.

Cât timp pot fi lăsați câinii în timpul zilei?

Caritatea de bunăstare a câinilor din Marea Britanie Dogul de încredere recomandă să nu lăsați niciodată un câine mai mult decât patru ore la un moment dat.

Dacă sunteți la locul de muncă pentru mai mult decât atât, întrebați despre îngrijirea copiilor Doggy sau că cineva să vină peste și să le verifice la jumătatea zilei.

Cum aveți grijă de un câine dacă lucrați cu normă întreagă?

Asigurați-vă că obțineți cel mai mult din momentul în care aveți în fiecare zi cu câinele dvs. Du-te pentru plimbări frumoase, joacă jocuri și le arată o mulțime de afecțiune.

Câinii nu ar trebui să fie lăsați mai mult de 4 ore la un moment dat, deci dacă lucrați mai mult decât o zi, încercați să Vizitați acasă în pauza de prânz sau întrebați altcineva. Acesta ar putea fi un vecin, un prieten sau membru al familiei. Alternativ, ați putea angaja un sitter de câine sau Walker sau să le luați într-un centru de zi de zi la Doggy.

Este bine să lași o casă de câine singur timp de 8 ore?

Nu ar trebui să lăsați câinele dvs. singur timp de 8 ore. Dacă lucrați o zi de 8 ore, Încercați să aveți un vecin, un prieten, un membru al familiei sau un câine Sitter / Walker vin și petreceți ceva timp cu ei.
În 8 ore, ei vor avea nevoie cu siguranță de un fel de interacțiune socială și probabil că toaleta.

Este crud să cratezi câini în timp ce la locul de muncă?

Unii oameni își părăsesc câinii într-o cutie când ieșesc. Deși aceasta este o opțiune mai puțin dezirabilă, se poate face pentru Nu mai mult de 4 ore la un moment dat. Cutia trebuie plasată într-o cameră bine luminată cu ferestre. Ar trebui să aibă un pat și câinele dvs. ar trebui să aibă acces la apă, niște jucării și cameră pentru a se ridica și a se mișca în jur.

O cutie este o opțiune mai bună pentru câinii mai puțin activi care îi plac cea mai mare parte a zilei. Care a spus, asigurați-vă că antrenamentul de cratime a câinelui dvs. se face corect. Ar trebui să înceapă cu o perioadă scurtă de timp petrecută în cutie, asociată cu ceva pozitiv, ca un tratament special, iar timpul petrecut în interior ar trebui să fie tratat treptat și să se mai fie mai mult.

Sperăm că acest răspuns a răspuns Indiferent dacă ar trebui să adoptați un câine când lucrați cu normă întreagă. Sunteți un lucrător cu normă întreagă în căutarea de a adopta? Ce rasă credeți că veți merge? Spuneți-ne în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să adopte un câine dacă lucrez cu normă întreagă?