Interviu cu emilie de la chanur akita & # 038; shikoku în franța

Interviu cu Emilie de la Chanur Akita & # 038; Shikoku în Franța

Emilie a fost reproducerea Akita inu și Shikoku Ken Câini în Franța de peste un deceniu, importul și exportul unor exemplare fantastice. Are o abordare responsabilă și inteligentă a afacerii sale de reproducere, în timp ce rase în primul rând pentru a îmbunătăți aceste rase exotice în timp ce rămâne realist cu privire la venitul pe care îl cere pentru a continua să ruleze o astfel de afacere de reproducere a câinilor scumpe.

Vă rugăm să introduceți-vă și afacerea dvs. de reproducere.

Numele meu este Emilie, am 37 de ani și am fost un crescător de câini profesionist în Franța timp de 16 ani acum. Am 2 rase japoneze, Akita Inu și Shikoku Ken, dar am deținut un Akita Inu de când am fost de 16 ani: prima mea akita sa născut în 1994.

Cum te-ai implicat în industria de reproducere?

Ei bine, din moment ce eram copil am avut un vis: am vrut să lucrez cu animalele. În Franța avem o liceu specializată în creșterea câinilor, așa că am studiat acolo și am primit diploma mea pentru a deveni oficial un crescător de câini. Am avut prima mea akita la 16 ani, alte Akitas s-au alăturat acasă și după ce mi-am terminat studiile. Am început canisa când aveam 20 de ani.

Considerați că reproducerea ca un hobby, o afacere sau ambele?

În primul rând, consider că reproducerea ca un hobby, dar atunci trebuie să mă apropii de ea ca o afacere din cauza costului pe care îl reprezintă; Trebuie să-mi hrănesc câinii, să-i îngrijesc, să mă îngrijească de canisa și în Franța, pentru că sunt înregistrat ca crescător profesionist, am o sumă importantă de taxe pentru a plăti. Cred că am norocul să trăiesc în fiecare zi ceea ce Mea Passion Mine mă duc să fac.

De ce ați ales Akitas Inu și Shikoku peste alte rase?

Am ales câinele Akita inu din cauza temperamentului lor și această rasă se alătură celor două pasiuni foarte importante ale mele: Japonia și câinii. La câțiva ani după ce am primit prima mea akita, am descoperit celelalte rase japoneze și am căzut instantaneu în dragostea lui Shikoku Ken. Acum șase ani, am lucrat cu un crescător japonez pentru a importa primul meu câine Shikoku din Japonia.

Câți câini ați început și cum ați ales primele dvs?

Înapoi în zile, am început cu 3 câini Akita, un bărbat și două femei. I-am ales pe liniile lor de sânge și temperament. Acum douăzeci de ani, Akita a fost o rasă rară, astfel încât această alegere a fost foarte importantă și gândită. Acum am 5 generații din primul meu cuplu Akita; ei sunt toți sănătoși, frumoși și cu un temperament excelent! Nu am nici un regret despre prima mea alegere. În ceea ce privește rasa lui Shikoku, am început cu o femeie din Japonia și am importat mai târziu un bărbat din Japonia, de asemenea, deoarece a fost nevoie de sânge nou în Europa. Shikoku este o rasă foarte rară, astfel încât importul a fost cea mai bună alegere disponibilă la acea dată.

Ați nevoie de o mulțime de bani pentru a începe afacerea dvs. de reproducere?

da! Din cauza legilor franceze, a obligațiilor fiscale și sanitare, avem nevoie de mulți bani pentru canisa. Importul câinilor Shikoku este, de asemenea, destul de scump.

Care sunt obiectivele principale ale planului de reproducere?

De fapt, mă concentrez pe continuarea activității mele în cadrul rasei Akita și mă concentrez și pe dezvoltarea rasei Shikoku lucrand cu mulți alți crescători din diferite țări pentru a păstra și a îmbunătăți această rasă. Poate că în câțiva ani mi-ar plăcea să introduc o nouă rasă în canisa mea.

Câte gunoi pe an aveți în medie?

Rasele japoneze sunt rase primitive, astfel încât numărul de așternuturi este foarte neregulat. În general, încerc să am 3 până la 4 litri pe da, deși obiectivul meu este de 5 litri în fiecare an. Aceste numere sunt scăzute pentru că vreau să am timp să am grijă de ei și să le socializăm este un punct foarte important la canisa mea.

Cum găsiți majoritatea clienților dvs., care sunt din ele?

Clienții mei găsesc de obicei canisa pe Internet și prin spectacole de câine. Pentru rasa Akita, toți clienții mei sunt din Franța. Pentru rasa Shikoku, 80% dintre clientii mei sunt din alte tari, mai ales din Italia, Spania, Elvetia, Olanda, Austria si Belgia.

Care sunt eforturile dvs. în scopul de a construi o mare reputație?

O mulțime de lucruri pentru a construi o mare reputație: În opinia mea, primul punct este să fii cinstit! Și de selectie, selecția de frumusețe și sănătate este un punct foarte important, deși socializarea căței este, de asemenea, crucială. O canalitate foarte curată cu câinii curați este o bază pentru o afacere de reproducere, dar este importantă și pentru reputație. Câinele câștigătoare arată extrem de valoros pentru unii oameni, dar spectacolele câinilor nu sunt prioritatea mea finală, deși am de fapt dragostea de câine.

Cum vă diferențiați câinii și afacerea dvs. de la ceilalți crescători?

Fiecare crescător este diferit, cu o muncă etică diferită, unii dintre ei lucrează ca mine. Cred că în creșterea câinilor există o reproducere pentru bani și reproducere pentru pasiune. Consider că canisa mea ca o reproducere pentru pasiune, pentru că nu sunt o moară de catelus, am doar 3-4 gunoi pe an, iar canisa mea mi-a costat o mulțime de bani, nu câștigă o mulțime de bani. La selecția de reproducere, lucrez cu alți crescători din Franța și alte țări cu aceeași etică, ne sprijinim reciproc care ajută la munca mea.

Faceți ceva special, pe o bază zilnică sau săptămânal, pentru a vă îngriji în plus câinilor?

Îmi am grijă de câinii mei zilnic și cu o mulțime de plăcere, de aceea am spate câinii mei în casa mea dulce. În fiecare săptămână, iau câinii pentru câteva activități noi, plimbări de câine, cluburi canine, ascultare și agilitate: este important pentru munca socializantă pentru câinii mei. Viața într-o canisa trebuie să fie distractivă și câinii într-o canisa trebuie să se bucure de distracție!

Care este dieta lor, ai un brand preferat sau faci singur hrana?

Dieta lor este alimentația industrială făcută în Franța, cu numai ingrediente naturale. Prefer acest tip de hrană, deoarece este cel mai bun pentru depozitare și conservare.

Sunteți activi pe comunitățile online și pe panourile de mesaje?

Într-adevăr, sunt foarte activ! Am dețin un Forum japonez de rase de câine din 9 ani și am, de asemenea, două site-uri web, o pagină Facebook, o pagină Google+ și un cont Twitter pentru canisa mea. Toate acestea sunt actualizate în fiecare zi! Este foarte important să fii activ online pentru a găsi clienți și a arăta munca noastră de reproducere.

Cât de important este pentru un crescător să aibă o prezență online în zilele noastre?

Deoarece o canisa de caine este ca o afacere (sau este o afacere si # 8230;), trebuie să fim online în fiecare zi, la fel ca adepții noștri! Fiind vizibil pe Internet este vital pentru noi: există atât de mulți crescători în Franța, în Europa și în lume, deci avem multe motive să ne străduim întotdeauna să obținem mai multă vizibilitate online.

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

Pentru a continua cu pasiunea mea, va fi o rasă asiatică!

Ceea ce a fost cea mai memorabilă vânzare și client?

Mai multe vânzări sunt memorabile, o mulțime de ele. Mulți clienți au devenit prietenii mei, unii dintre ei sunt acum cei mai buni prieteni mei. Vedeți cât de fericiți sunt clienții mei cu puppurile mele este îndeplinită pentru mine. O vânzare memorabilă este cea a unei fete de catelus Akita vândute unei familii care au un copil cu un cancer. Din cauza cancerului, fetița nu vorbește, dar cu sosirea catelului, fetița a început să vorbească cu catelul și a ajutat-o ​​mental să lupte împotriva cancerului. Această fată tânără este acum în siguranță și adultă. Ce memorie minunată pentru mine!

Îți amintești prima dvs. vânzare?

Da, prima mea vânzare a fost un bărbat akita de sex masculin în 1997, Pompoko o Chanur, la primul meu client care trăiește lângă canisa mea, astfel încât am văzut acest catelus în creștere și chiar arăt acest câine în competiții. El a fost primul meu câine Akita cu numele meu de canisa pe care mi-l arătat cu rezultate excelente, am fost foarte mândru. Proprietarul Pompoko și am devenit prieteni foarte apropiați.

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în această industrie?

Da, două cuvinte: timpul și răbdarea. Ambele sunt extrem de importante pentru a face o treabă bună în creșterea câinilor. Luând timp pentru a construi o canisa bună pentru câinii sănătoși fericiți. Având răbdare să cumpere și să introducă câinii buni în canisa și să aibă așternut, având o etică respectabilă, gândirea pentru câini în primul rând, fiți cinstiți. Clienții vor observa toate aceste puncte și toată lucrarea mare va deveni cea mai bună publicitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu emilie de la chanur akita & # 038; shikoku în franța