Sofisticat michigan dog walking business este în creștere

Sofisticat Michigan Dog Walking Business este în creștere

Piața serviciilor de companie a crescut în ultima vreme prin salturi și limite, iar multe întreprinderi mici din industrie se extind rapid. Exact asta sa întâmplat Natura câinelui, o companie mică de câine pe partea de sud a Grand Rapids, Michigan.

Antreprenorii Jackie și Luke Morord trăiesc în Grand Rapids, dar Luke, împreună cu cei trei angajați ai cuplurilor, conducă în jurul întregii zone metropolitane câini de mers pe jos pentru clienții naturii câinelui. Jackie este o mamă de ședere la domiciliu și, de asemenea, totul marketing pentru companie.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Înapoi în 2011, Jackie lucra la Bill și Paul Sporthaus ca director al companiei de e-commerce. A început câinii de mers pe jos pe pauza de prânz pentru un numerar suplimentar și pentru a stoarce într-un anumit exercițiu în timpul săptămânii de lucru. Ea a mers câini ca adolescent și a decis să aleagă afacerea din nou. Gigul ei de prânz a devenit rapid popular cu proprietarii de animale de companie în zonă; atât de mult încât ea a decis să o facă a Afaceri cu normă întreagă.

Sofisticat Michigan Dog Walking Business este în creștere

Soțul ei, profesor la Grand Rapids Community College, a început să-i ajute pe câinii ei de mers și în cele din urmă a ajuns să facă o majoritate a câinelui care se plimba pe el însuși. Deși încă mai învață unii, el joacă, de asemenea, o parte importantă și în afaceri. Odată ce sa născut primul copil al cuptorului, Jackie a rămas acasă cu normă întreagă în timp ce Luke a manipulat câine de mers pe jos.

Natura câinelui este unul dintre numeroasele întreprinderi de mers pe jos de câine în zonă, astfel încât coorările știau că trebuie să facă ceva pentru a-și face afacerea. Ei au decis să adauge un grad de sofisticare pe care nu l-au avut alte afaceri similare. Compania lor este o societate de răspundere înregistrată în conformitate cu legile din Michigan și sunt asigurate și legate. Niciunul dintre aceste lucruri nu sunt cerințe pentru întreprinderile de mers pe jos de câine din stat.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Afacerea lor se concentrează exclusiv pe mersul câinilor, totuși oferă și curățarea curții. Jackie spune că majoritatea clienților lor sunt profesioniști în afaceri care sunt plecat pentru un mare o parte a zilei și nu au timp să-și urmeze câinii sau să curățați după ei. Mordurile se uită, de asemenea, la câștigarea certificării de formare a câinilor.

Ambii sunt de acord că o provocare majoră pentru câinele de câine este câinii cu probleme de comportament. Deoarece mulți dintre clienții lor sunt oameni ocupați care nu au timp să-și urmeze câinii, mulți dintre ei, de asemenea, nu au timpul necesar să pregătească un câine. Ei speră că mulți dintre clienții lor actuali ar fi interesați de serviciile de formare pentru câini, de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sofisticat michigan dog walking business este în creștere