Interviu cu darcy albert, fondatorul salverii mamei kitty

Darcy Albert de Mama Kitty

Darcy Albert este fondatorul salverii mamei Kitty, o organizație non-profit, cu sediul în Kalispell, Montana. Inițial, un tutore favorabil part-time, Darcy, acum conduce o operațiune cu normă întreagă, cu o rețea de voluntari care lucrează pentru a controla populațiile de pisici rătăcite și ferate, îmbunătățind în același timp viața pisicilor.

Darcy își petrece zilele care coordonează operațiunile de promovare, ridicând straturi, și rulează evenimente de adopție. Din 2004, ea este salvată, îngrijită și a găsit casele pentru sute de pisici și pisoi.

Am fost conștient de munca pe care Darcina o face în comunitatea mea de aproape zece ani, dar nu sa întâlnit-o până nu a renunțat la o donație de la noi despre pisici.

Luna trecută, o parte din produsele testate la noi despre pisici a fost donată salvarea mamei Kitty, ajutând la hrănirea pisicilor rătăcite și ferate. După întâlnirea cu Docul să doneze cutii de mâncare de pisică, am fost impresionat de deschiderea, generozitatea și dragostea evidentă a pisicilor.

Am decis să ne așezăm și să o punem câteva întrebări despre viață ca fondator al unei organizații de salvare a pisicilor.

Ca salvator de pisică cu normă întreagă, cum arată ziua ta tipică?

Două pisoi de pe podea la Mama Kitty

Începe prin verificarea paginii Facebook pentru mesaje și comentarii în timp ce am cafeaua mea! Acum avem 4000 de "adepți" și cineva are întotdeauna nevoie să împrumute o capcană, să ridice hrana pentru pisici, a găsit o vagă sau oferă voluntar.

Conțin legătura cu cele 10 case de foster și monitorizează pisicile și pisicile noastre în cuștile de la Petco. Apoi este timpul să scoateți, să medicați și să vă hrăniți, să curățați și să interacționați cu pisicile pe care le păstrez aici în condosul meu în garaj. Majoritatea pisicilor sunt plasate în casele noastre foster, dar păstrez cele rănite, bolnave și sălbatice aici pentru a trata și a urmări îndeaproape.

Apoi, în după-amiaza, mă duc la casele de foster și cântăresc pisoi, vaccinați, deworm și livram alimente, așternut și verificați o creștere adecvată a pisicilor noștri și faceți fotografii.

Fac adopții la Petco și programați alte evenimente, eu.E., Booth Fair, Flathead dă, interviuri radio și zile de adopție. Dacă am timp, scriu câteva note vă mulțumesc pentru donații și programați mai mult timp pentru a ridica o rătăcire sau două.

Nu se termină niciodată și zilele nu sunt suficient de lungi pentru a face totul făcut.

Ce altceva faceți pentru a ajuta pisicile locale?

pisoi alb-negru cu pisoi portocalie la scratching post

De două ori pe lună, transportă pisici la clinica neutru neuter pentru modificare, microcinsoare și vaccinări.

Facem cât mai mult posibil ca o salvare și acordăm prioritate straturilor, fermelor, bolnavilor și răniților, dar suntem întotdeauna depășiți. Luăm aproape 400 de pisici pe an și nu putem face mai mult. Suntem singurii care sunt în afara nopții, în șanțuri, hambare și alei!

Avem voluntari în fiecare colț al județului nostru care răspund la un moment dat.

Cum pot ajuta alte persoane să îmbunătățească viețile pisicilor abandonate, bolnave și rătăcite în comunitățile lor?

Calico Kitten la Mama Kitty

Spay și neutru este cheia pentru gestionarea pisicilor rătăcite și ferate. Avem aici o clinică de spay și neutru cu costuri reduse, care este un motiv pentru care putem supraviețui ca un nonprofit care operează numai pe donații. Oamenii trebuie să-și asume responsabilitatea pentru pisicile care trăiesc pe proprietatea lor. Luați-le fixați înainte de începerea sezonului de reproducere și evitați așternuturile nedorite!

Cum pot oamenii să vă ajute salvarea și alte organizații similare din întreaga lume?

Oamenii ne pot ajuta să fim proactivi și să beau sezonul de reproducere, care începe în februarie. Donațiile de alimente sau de bani ne vor ajuta întotdeauna. Ajutăm persoane cu venituri mici cu costuri de spay și neutru și alimente. Se întinde resursele noastre. Există o mare problemă în comunitatea noastră ... mai ales veșnic verde, kila și cal foame.

Organizațiile de salvare cum ar fi salvarea lui Kitty Mama ajută la prevenirea suprasolicitării și pentru a da pisicilor case sănătoase, fericite.

După cum puteți spune, Darcy a făcut misiunea de salvare a pisicilor un loc de muncă cu normă întreagă. În plus față de sprijinirea a ceea ce face pentru pisici, suntem recunoscători pentru a lua timp pentru a răspunde la aceste întrebări și a ne ajuta pe toți să înțelegem mai bine lumea de salvare a pisicilor.

Dacă doriți să donați sau să aflați mai multe despre salvarea lui Kitty Mama...

Faceți clic aici pentru a vizita site-ul organizației

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu darcy albert, fondatorul salverii mamei kitty