Cum să găsești un sitter pisică

pisica fiind animal de companie

Ce faci când trebuie să călătorești și să-ți lași pisica în urmă? Știind că un îngrijitor de încredere se uită la pisica dvs. prețioasă vă oferă pacea minții când trebuie să fiți departe. Dar cum găsești pe cineva în care poți avea încredere? Din fericire, multe opțiuni sunt disponibile pentru dvs., de la facilitățile de îmbarcare a animalelor de companie pentru animalele de companie, atât profesionale, cât și cele mai cauzale, cum ar fi prieteni sau familie. În funcție de dorințele și nevoile pisicilor tale, s-ar putea să fiți mai bine să vă îmbarcă pisica în afara casei dvs. sau să angajați pe cineva să aibă grijă de ei în împrejurimile confortabile ale casei tale.

Familie, prieteni și vecini

Una dintre cele mai simple și mai rentabile opțiuni este să întrebi un bun prieten, membru al familiei sau chiar un vecin care să aibă grijă de pisica ta în casa ta. În funcție de nevoile și personalitatea pisicii dvs., ați putea avea pe cineva să vină de două sau trei ori pe zi pentru a vă hrăni pisica, dați medicamente, Curățați cutia de gunoi, și să se joace cu pisica ta. De asemenea, puteți cere îngrijitorului să rămână în casa dvs. și să petreceți noaptea, astfel încât pisica dvs. are cineva în jurul companiei. Ca un bonus, membrul familiei dvs., prietenul sau vecinul pot aduce poșta dvs, apă plantele tale, și să aibă grijă de alte treburi de uz casnic ușoare.

Având o persoană familiară să aibă grijă de pisica dvs. în casa dvs. este o opțiune excelentă pentru pisicile timide, care ar putea deveni stresate dacă ați fi să le luați într-o instalație de îmbarcare. Este, de asemenea, o opțiune cu costuri reduse - unii prieteni sau familii buni s-ar putea urmări pisica dvs. gratuit sau puteți oferi să plătiți o sumă nominală pentru ajutorul lor. Având grijă de o pisică este, de asemenea, o mare oportunitate pentru un copil vecin mai vechi, care caută să câștige puțin bani. Dacă pisica dvs. este ok cu schimbări în rutină, ați putea aduce și pisica și toate lucrurile sale la casa de familie sau la casa prietenului.

Facilități de îmbarcare a pisicilor

Puteți să vă urcați pe pisica peste noapte la o unitate de îmbarcare pentru animale de companie sau pe dvs clinica veterinara Dacă oferă această opțiune. Facilitățile de îmbarcare a animalelor de companie au în mod obișnuit personalul de îngrijire a animalelor de companie pentru aproximativ 10 până la 12 ore pe zi. Animalele de companie sunt de obicei lăsate singure pe timp de noapte, în condiții de siguranță și confortabile în incintele lor, deși unele facilități ar putea oferi și îngrijire peste noapte. Cele mai multe facilități de îmbarcare pentru animale de companie oferă servicii atât pentru câini, cât și pentru pisici, dar pisicile sunt în general găzduite în cartiere separate de la câini Deci ei nu sunt stresați de vedere, miros și sunetul câinilor. Unele facilități de îmbarcare pentru pisici de specialitate sunt o oază liniștită pentru pisici.

Facilitățile de îmbarcare a animalelor de companie reprezintă o opțiune bună pentru pisicile prietenoase și de ieșire, care nu vor fi supărate de faptul că sunt în afara mediului lor normal. Ele sunt, de asemenea, o alegere bună pentru pisicile cu nevoi medicale speciale care trebuie respectate. Dacă pisica dvs. necesită îngrijire medicală sau medicație specială, îmbarcare la o unitate cu un tehnician veterinar sau veterinar pe personal este de ajutor.

Taxele pentru îmbarcarea pisicilor pot varia în funcție de tipul de instalație. Îngrijirea pisicii dvs. la o facilitate de îmbarcare tinde să fie mai puțin costisitoare decât unele servicii profesionale de ședere pentru animale de companie, dar mai scumpe decât având familie, un prieten sau un vecin privi pe pisica ta. Când vă îmbarcă pisica, vă oferiți, în general, pisicii alimente obișnuite și, eventual, un pat sau o pătură. Facilitatea oferă în mod obișnuit o cutie de gunoi și așternut de pisici, deși puteți aduce propria dvs. dacă pisica dvs. este pretențioasă.

Sitter de pisică profesională

Dacă nu puteți găsi un membru al familiei, un prieten sau un vecin care să-ți urmărească pisica, un Sitter profesionist Cat este o opțiune excelentă. Siturile profesionale de pisici pot veni în casa dvs. de mai multe ori pe zi să se hrănească și să se joace cu pisica și să curețe cutia de gunoi. Unele sitteri profesionale de companie se vor mișca, de asemenea, în normă întreagă în timp ce sunteți departe, astfel încât pisica are întotdeauna cineva în jur. Ca non-profesioniști, Sitters Pet vor face alte sarcini de uz casnic, cum ar fi ridicarea mesajei dvs., apă plantelor și scoateți gunoiul.

Există o mulțime de modalități de a găsi un mare model profesionist de pisici. Puteți să vă adresați medicului veterinar sau groomerului pentru o sesizare sau adresați-vă prietenilor, familiei sau vecinilor pentru recomandări. Dacă nu puteți obține o recomandare personală, verificați punctele de vecinătate social media pentru ședințele locale de companie. De asemenea, puteți căuta un Sitter profesional certificat prin intermediul site-urilor de ședere pentru animale de companie.

Taxele pentru pisicile profesionale variază în funcție de zona dvs. și dacă Sitterul vine de câteva ori pe zi sau rămâne în casa dvs., tot timpul când sunteți departe. Taxele de sitter Cat pot fi comparabile cu facilitățile de îmbarcare, uneori puțin mai mare pentru ședința peste noapte.

Pregătiți-vă să plecați

Indiferent de cine vă urmărește pisica, acea persoană să vină înainte de a pleca în călătoria dvs., astfel încât să se poată familiariza cu casa dvs. și de rutina pisicii dvs. și îngrijirea necesară. Scrieți cât de mult să vă hrăniți pisica și la ce oră mănâncă, precum și instrucțiuni pentru orice medicamente pe care le ia și alte persoane de îngrijire. De asemenea, scrieți numele, numărul și adresa medicului veterinar doar în cazul în care.

Arătați pisica Sitter unde păstrați alimentele de pisică și unde sunt localizate cutia de gunoi, gunoiul și consumabilele de curățare. Dacă vă îmbarcă pisica, sitterul va fi completat un formular cu hrănire și alte instrucțiuni importante. Multe pisici Sitters vă vor trimite sau trimite un e-mail un raport scris și chiar fotografii care vă permit să știți cum face pisica dvs. în fiecare zi, astfel încât să nu vă faceți griji în timp ce sunteți departe. Unele facilități de îmbarcare au "Cams Pet", astfel încât să puteți verifica cu pisica dvs. pentru a vedea ce face prin intermediul VIDEO. Cunoașterea pisicii dvs. este fericită și în mâinile bune în timp ce sunteți departe vă va permite să vă bucurați de vacanța sau călătoria dvs. de lucru fără a vă îngrijora de animalul iubit.

Cum să vă păstrați calmul de pisică când plecați în vacanță
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsești un sitter pisică