Câinele este greu din punct de vedere emoțional? Da.

Este câine de reproducere din punct de vedere emoțional? Da

Creșterea câinilor este o muncă grea. Aveți câini părinte să aibă grijă, nașterea în timp ce sperăm că nimic nu merge bine, vaccinările, ghearele, puii de baie, care au grijă de orice persoană care ar putea avea probleme, curățând puii, hrăniți puii care duce la scăldarea și mopping podeaua, plânsul și lătrat. Este o mulțime de timp, bani și îngrijorare. Dar cea mai grea parte este cum să se ocupe de faptul că ruperea emoțională, în special atunci când este timpul să ne spunem la revedere puii minunați.

Legatură emoțională

Ca un crescător, sunt câinii pe care îi ai pentru viață și sunt ceilalți că tu și # 8230; vinde. Nici mai mult nici mai puțin. Veți selecta cu atenție un campion sau o sirenă uimitoare pentru a fi împerecheați cu barajul, susțineți-o prin întreaga sa sarcină și gestație, apoi ajutați-o în timpul răsucirii. După câteva secunde, vă veți simți deja atașați de aceste puști mici mici mici și, în acel moment, sunteți departe de a vă realiza că, în câteva săptămâni, veți vinde pur și simplu și, probabil, nu le mai vedeți niciodată niciodată. Unul câte unul, toți vor dispărea și provoca o traumă cu experiență, veți învăța să stăpâniți și să vă ocupați.

Cum să-ți spun la revedere câinele (câinele)?

Cel mai bun mod de a spune La revedere la câinele dvs. este de a nu spune de fapt La revedere. Uh? Pentru propriul dvs. bun și, de asemenea, pentru a sprijini clientul care este cunoscut deținând câinele dvs., ar trebui să încercați să vă vedeți pudorul din nou câteva zile sau săptămâni mai târziu și să stați legătura cu proprietarul pentru a primi imagini și actualizări despre modul în care monstrul tău mic evoluează , rezultatele sale în competiții și temperamentul acesteia. Este o ușurare de a ști ce puii ai produs și a trebuit să plece se comportă și evoluează. Și, de asemenea, este practic.

Actualizările vă permite să vă dovediți clienților dvs. viitori, calitatea mare a câinilor pe care îi produceți și o legătură minunată pe care o aveți cu clienții dvs. Nu sunteți o fermă de catelus, sunteți un crescător responsabil, care necesită timp să fie interesată de modul în care câinii evoluează pentru a îmbunătăți apoi litidele viitoare.

Nu lăsați câinii tăi, dă-i drumul

Deși vă părăsiți tehnic câinilor noștri, nu doriți să vă apropiați de situație și de acordul într-o manieră atât de rece. În schimb, ar trebui să-l vizualizați ca să trecem la baston, sperând că noua proprietate va avea grijă mai mult și să aibă grijă de mai bine decât tine. Acesta este motivul pentru care un număr important de crescători de câini va manipula clienții și vor încerca să le îndeplinească de acord cu ceva. Sigur, cineva vă poate oferi mai mulți bani, dar veți dormi liniștit dacă îl vindeți acelui ofertant? Trebuie să vă cunoașteți și cu siguranță întâlniți câteva greșeli pentru a rezolva aceste situații perfecte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele este greu din punct de vedere emoțional? Da.