Magazinul nou transformă modul în care faceți cumpărături pentru hrana pentru câini

Un nou magazin transformă modul în care faceți cumpărături pentru alimentele pentru animale de companie

Marco Giannini și soția lui Berenice, fondatorii lui Proteina pentru animale de companie, Spune că nu cred că lumea are nevoie de o altă marcă de hrană pentru animale de companie, dar are nevoie cel mai mult o modalitate mai bună de a face cumpărături pentru mii de alimente care există deja. Viziunea lor a fost de a crea un magazin de produse alimentare pentru animale de companie care a vândut alimente accesibile, toate naturale care au fost organizate de tipul de proteine ​​în loc de marcă și au făcut doar cu proteine ​​pentru animale de companie.

Pasiunea lui Marco pentru Pet Health a început în 2003 când a lansat prima sa companie, Dogswell, care produce alimente sănătoase și tratează. Brandul este transportat de Petsmart, Petco, Safeway și țintă.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Ce mănâncă câinii

El și soția lui au decis să ia lucrurile cu un pas mai departe când au observat că magazinele de animale de companie Categorizați produsele lor după brand în loc de ceea ce sunt făcute. Acesta este calea opusă pe care mâncarea umană este clasificată în magazinele de produse alimentare. Nu cumpărăm prin brand pentru alimentele noastre; Insulele sunt organizate de tipul de alimente pe care îl căutăm.

Un nou magazin transformă modul în care faceți cumpărături pentru alimentele pentru animale de companie

Proteine ​​pentru animale de companie sau P4P, rafau inventarul conform proteine ​​pe care se face alimente pentru animale de companie cu cum ar fi carne, pește, păsări de curte și alimente exotice. Magazinele au peste 1.200 de formule diferite de alimente pentru animale de companie, inclusiv uscat, alimente umede și alimente crude. Niciunul dintre produsele de pe rafturile lor nu are grâu, porumb, soia sau subproduse de origine animală ca ingredient.

Deoarece compania se mândrește cu oferirea de alimente de câini de înaltă calitate și alte produse alimentare pentru animale de companie la prețuri accesibile, alimentele lor uscate variază în preț de la $ 1 pe kilogram până la 3 $.50 pe kilogram pentru brandurile premium. Cei mai mari comercianți cu amănuntul se încarcă aproape de 2 dolari pe kilogram pentru produsele lor obișnuite și multe mărci sunt mai mari decât 4 dolari pe kilogram.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Pentru a menține scăderea prețurilor, acestea se concentrează pe a avea un format mic de magazin cu deasupra capului scăzut. Start-up are, de asemenea, a etichetă privată alimente crude În lucrări chiar acum că acestea susțin vor fi comparabile în prețul altor branduri de kible uscate. Ei spun că va costa aproximativ 3 dolari pe kilogram.

Acum, produsele P4P sunt disponibile numai în cele nouă locații ale magazinelor, care sunt răspândite prin statul California, dar speră să se extindă rapid și chiar să ofere cumpărături on-line în curând. Giannini spune că patru dintre cele nouă magazine se întorc deja un profit de la debutul lor în luna iunie.

În prezent, au doar 6 angajați cu normă întreagă și 25 de angajați cu fracțiune de normă, dar speră să se extindă la 104 de magazine pe coasta de vest în următorii cinci ani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Magazinul nou transformă modul în care faceți cumpărături pentru hrana pentru câini