Zeke, fondatorul fondatorului bullybadasstv despre capcanele comunității americane bully comunitatea

Zeke, fondatorul Fondatorului Bullybadasstv despre capcanele comunității americane Bully Comunitatea

De îndată ce am decis să creez asta Blog de reproducere nou bully, Am vrut să intervievez o figură respectată în cadrul American Bully World. Deoarece rasa și comunitatea sa sunt atât de noi, membrii săi pot intra uneori în opus direcții diferite. Am vrut pe cineva echitabil, imparțial și, în mod ideal, nu un crescător, așa că el / ea ar putea explica situația și unde este bătăușul american care se îndreaptă spre (e.G. XL Bully).

După ce am făcut o cercetare, am reușit să găsesc bullybadasstv, un canal informativ YouTube, axat pe lumea bully americană. Videoclipuri superbe produse, interviuri, evidențiere, despre cei mai buni crescători, dar și chat-uri foarte informative despre această rasă controversată de câini.

Aici am fost pus pe intervievarea oricui se afla în spatele acestui canal, deoarece am iubit profesionalismul emanând din conținutul care a fost postat.

Zeke Dickinson este omul din spatele bullybadasstv și aici este interviul său.

Bună Zeke, ați putea să vă prezentați și ce este Bullybadasstv?

Hei de reproducere de afaceri, sper că sunteți bine, acesta este Zeke Dickson de la Bullybadasstv. Sunt un regizor de profesie, am lucrat profesional din zilele mele în colegiu, așa că acum 20 de ani.

Într-o zi am fost pe un film de muzică film și am vorbit cu artistul de make-up și am ajuns să vorbim despre câini. Mi-a explicat apoi ceea ce a fost prietenul ei și mesajul ei a fost oarecum confuz, dar a sunet foarte interesant.

M-am dus acasă în acea zi și am făcut niște cercetări doar pentru a afla asta Câinii pe care îi spuseseră să nu reușească, dar erau bătăuși americani. Am aflat despre comunitate și tot ceea ce am văzut online ma făcut serios interesat de ce a fost vorba despre asta.

După ce mai multe cercetări și pentru că, în calitate de regizor, am vrut întotdeauna să fiu documentar, m-am gândit că rasa americană și comunitatea sa au fost atât de minunate care merită documentar propriu. M-am dus și încerc să produc un bun documentar american bully. Am studiat tot ce am putut două sau trei luni și am decis că în loc să fac un documentar aș face o serie de DVD. Așa că am început să fac bullybadasstv DVD-uri.

Până în prezent, am produs 9 DVD-uri în seria Bullybadasstv, am produs un DVD de cetățeni pentru cetățenii din 2014 și am produs ceea ce consider că este singurul documentar bully american care este "Un câine, o linie: povestea remyline". Aceasta este de fapt disponibilă în mod liber pe canalul meu YouTube.

Cum are ideea de a crea un canal YouTube despre bullicul american originar?

Când făceam cercetarea mea, comunitatea bully a fost extrem de activă online prin forumuri, grupuri Facebook, pagini MySpace și bloguri. Deci, pentru mine, cel mai simplu mod de a interunda conținutul meu în conversația lor a fost prin încorporarea videoclipurilor YouTube. Am făcut asta timp de doi sau trei ani, doar de dragul punerii de conținut video acolo și schimbul de comunitate.

Evident, canalul meu a început să genereze un trafic substanțial, iar YouTube la momentul dorit să-mi minumesc conținutul. Mi-au cerut să devin un partener YouTube, care este foarte diferit de modelul de astăzi în care oricine poate deveni unul doar prin înscrierea. Înapoi în zile, era mai semnificativă.

Pentru mine personal, ceea ce a însemnat este că videoclipurile mele vor face un pic de bani. Deci, cu care se face, eu decid să produc mai mult conținut pentru YouTube și să mă concentrez mai mult pe el.

Cum veniți cu un flux constantă de conținut și videoclipuri noi?

Doi ani de a face acest lucru, am început să înțeleg ce era vorba despre YouTube, cum au lucrat Socials Medias și în ultimii doi ani m-am concentrat cu adevărat pe producția în mod regulat. Deși am produs aproximativ zece bully bully DVD, nu am lansat unul în doi ani. În principal pentru că accentul meu este pus pe canalul meu YouTube.

Ce echipament video, unelte și software utilizează pentru a crea videoclipurile dvs?

Echipamentul pe care îl folosesc variază asupra a ceea ce am nevoie pentru un film specific.

Am camera mea DSLR pe care o folosesc în primul rând, dar folosesc și iPhone-ul 6, 5 și 4 pentru a face videoclipuri și a le folosi pentru a înregistra sunetul în timp ce fac fotografiere. De asemenea, m-am echipat cu o cameră de gopro și am investit recent într-un drone, ceea ce înseamnă că acum pot trage și adăuga imagini aeriene în videoclipurile mele.

În ceea ce privește post-producția mea, eu sunt ultimul editor redus. Am avut final Cut Pro 7 pentru o lungă perioadă de timp, am încercat, de asemenea, Adobe Premiere, dar am vrut cu adevărat că fluxul meu de lucru să fie la fel de eficient și raționalizat posibil și căut cu adevărat să adăugați o mulțime de pași în proces. Pentru aceste nevoi, FCPX are toate: grafică excelentă în software-ul de editare și o gestionare ideală a mass-media.

Bullybadasstv & Drone # 039
Bullybadasstv`s Drone
Bullybadassv & # 039; s configurare a drone
Bullybadasv`s setup de drone
Bullybadasstv Imagini aeriene # 039
Blocarea aeriană a bullybadasstv

Cum vă gestionați canalele și site-ul dvs. Social Medias?

Asta este ceva ce nu fac o treabă minunată, deși sunt de fapt în procesul de relansare a site-ului meu.

Pentru majoritatea oamenilor, care rulează un site web poate părea ca un proces destul de relaxat, dar dacă veți crea conținut, colectați conținut, scrieți articole etc. Tocmai că este o slujbă cu normă întreagă și că sunt mai multe ore decât există într-o zi Pentru mine, mai ales pentru că am copii mici.

Chiar nu știu cum am de gând să fac asta, dar mă relansesc site-ul meu acum.

Vizitați fiecare canisa pe care o promovați sau faceți crescătorii vă trimit videoclipurile și vocea dvs. pentru a vă pune? Dacă le vizitați, cum vă acoperiți costurile de călătorie și cazare?

În ceea ce privește cum să-mi iau conținutul de la Kennels, încerc să mă duc cât de mult pot. De obicei, aș spune că 90% din canioane sau câini pe care am imaginat-ul, m-am filmat.

Există ocazii în care am oameni care mi-au trimis imagini sau, uneori am plătit pe cineva să tragă clipuri și să-i trimită. Și eu sunt totul pentru asta, pentru că nu am timp să ajung peste tot din locația mea din California de Sud. Există câini frumoși în toată țara și nu am timp și resursele pentru a ajunge peste tot. Ea costă să zboare peste tot în Statele Unite, și nu am acești bani pentru a-mi finanța singură.

După cum am spus, sunt deschis să am crescători de bulver sau crescători bully pentru a trimite imagini pe canalul meu. Doar trimite-mi un e-mail care explică ceea ce este videoclipul, oferindu-mi un context și vă voi scrie înapoi pentru a vă informa când va fi folosit, dacă va fi.

De când ați început să fiți implicați în comunitatea americană de agresiune și din propria cunoaștere, cum a evoluat creșterea bulverului de-a lungul anilor și unde o vedeți într-o perioadă de 20-50 de ani?

Îmi plac câinii, dar în nici un caz am intrat în acest sens ca un expert câine și învăț foarte mult în fiecare zi că fac asta. Cu acest lucru a fost spus, de când am făcut acest lucru, a existat o mare evoluție a rasei.

Unul dintre lucrurile pe care le găsesc interesant de observat, nici într-un mod pozitiv, nici negativ, este evoluția constantă și schimbarea fenotipului american de bully.

Nu este ceva ce aș încuraja, pentru că în cele din urmă, reproducerea ar trebui să fie despre consistență și respectând și aprecierea unui standard de rasă. Este vorba despre încercarea de a produce animalul perfect bazat pe acel standard.

Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canneluri!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canise!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canneluri!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canise!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canneluri!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canise!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canneluri!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canise!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canneluri!
Bullybadasstv a împușcat sute de câini, concursuri și canise!

Creșterea câinilor nu este vorba despre obținerea a ceea ce obțineți și puneți-o pe piață pentru ao numi "cel mai bun lucru acolo."O mulțime de crescători din comunitatea americană de agresiune produc câini oribili și prea mulți dintre acești câini oribili sunt, din păcate, cei mai populari câini.

În ceea ce privește modul în care aspectul a evoluat, au evoluat prea mult pentru gustul meu. Din moment ce m-am născut, Rottweiler nu sa schimbat la fel de mult ca bully american sa schimbat în ultimii trei ani.

Bully american este o rasă în curs de dezvoltare și înțeleg că, însă, la un nivel comunitatea și registrele trebuie să obțină mesageria și să se asigure că oamenii de aici de reproducere a câinilor și cumpărarea acestor câini înțeleg că există un standard pentru un motiv. Toată lumea ar trebui să se reproducă la acel standard.

Nu aveți cu adevărat un blog, iar unele dintre videoclipurile voastre YouTube au fost văzute de sute de mii de oameni. Este bullybadasstv locul de muncă cu normă întreagă acum sau este un hobby?

Nu am un blog pentru că nu am timp și eu tratez bullybadasstv ca un loc de muncă cu fracțiune de normă; Încă mai lucrez ca un profesionist de film.

În timp ce bullybadasstv câștigă bani, nu este comparabil cu un loc de muncă cu normă întreagă. Dacă ar fi trebuit să comparăm timpul și efortul și instrumentele puse în canalul meu YouTube, mă îndoiesc că am ajuns la un salariu minim de aproximativ 7 dolari pe oră, de fapt sigur că nu sunt. Este oarecum o pasiune, un hobby profesionist. Este doar ceva pe care îl dezvolt pe lateral.

De ani de zile, am produs documentare, comerciale și nu dețin niciunul dintre aceste produse. Am vizionat uneori videoclipuri pe YouTube pe care am împușcat acum 20 de ani și cred că sunt drăguți și se simte bine să-și amintească acea zi specială când am împușcat-o, dar nu mai am nici o legătură cu ea; M-am plătit o dată și nu mai am nimic de-a face cu asta.

Zeke Dikinson după producție
Zeke Dikinson în timpul etapei post-producție pentru un video bullybadasstv.

Deci, pentru mine, având un canal YouTube este despre câinii iubiți, iubind crearea de conținut și, de asemenea, despre a deține ceva, chiar dacă nu este prea mult. Sunt mulțumit de crearea conținutului pe care îl dețin și de control.

Cât de diferit este de a comercializa un nume de kannel american de nannel versus A & # 8220; Regular & # 8221; Numele câinelui? Bătrânii crescători sunt mult mai activi pe Medias Socials, sunt mai agresivi și mai înainte de timpul lor în comparație cu crescătorii obișnuiți pentru câini.

Marketing American Bullies este clar diferit de marketing orice altă rasă. Eu numesc bully american prima rasă de câine a generării hip-hop.

Persoanele care produc acești câini aparțin acestei generații hip-hop: sunt tineri care sunt foarte familiarizați cu mass-media sociale, cum ar fi YouTube, Instagram, Snapchat etc. Ei au înțeles că trebuie să fii receptiv pe piață, deci dacă vrei să faci pe piață la acea comunitate, trebuie să o faci diferit.

În comunitatea bully, majoritatea crescătorilor și proprietarilor sunt tineri, urbani, negru, alb și hispanic, și probabil că nu acordă atenție culturii creșterii câinilor tradiționale și proprietății câinilor. Acest lucru nu este probabil un lucru minunat, dar acesta este ceva ce încerc să fac cu canalul meu bullybadasstv, încerc să injecte informații.

Bullybadasstv `Clasa =
Zeke ne amintește că bully-ul american este o rasă care a provenit și prosperă în generarea hip-hop-ului de astăzi.

Este important ca ei să asimileze tradiția cu bunele practici. Adesea, veți promova ceva ca tradiție, iar generația tânără nu va acorda atenție ("Yeh, orice altceva".) Deci, trebuie făcut într-un fel în care această generație înțelege, deoarece cele mai bune practici devin tradiționale, deoarece acestea sunt cu adevărat cele mai bune practici. Ceea ce înseamnă că, acest este cel mai bun mod de a face acest lucru, astfel încât oamenii continuă să o facă în acest fel.

O mulțime de tineri se uită la lucruri și modul în care sunt și cred că pot rupe regulile pentru că știu mai bine. De cele mai multe ori, pur și simplu nu este cazul.

Care sunt cele trei sfaturi pe care le-ați da crescătorilor câinilor oricărei rase de câini care ar dori să înceapă cu propriul canal YouTube? Nu neapărat să obțineți o mulțime de telespectatori, ci să împărtășiți viața de zi cu zi a câinilor, gândurile lor și așa mai departe, fără a cheltui mult evident.

Primele lucruri în primul rând, aș recomanda fiecărui crescător de câini să înceapă un canal YouTube. De ce? Trăim în viitor, așa că nu-mi pasă cine ești, trebuie să începi un canal YouTube. Pur si simplu.

Dacă un tip vrea să cumpere un câine și el este de la Dublin, nu poate veni aici să-ți vadă câinele și nu există nici un motiv pentru care ar trebui să cumpere câinele tău nevăzut. Ar trebui să ieșiți pur și simplu în curte, ar trebui să scrieți curtea, puii, părinții, apoi du-te postați videoclipul pe YouTube și dați acelui tip link-ul. El se poate uita apoi la câinii tăi, se simte confortabil cu mediul, părinții, modul în care puii interacționează cu dvs. și, în cele din urmă, se hotărăsc.

Trebuie să utilizați instrumentele și platformele disponibile pentru a face lucrurile mai bune, mai ușoare și mai convenabile atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărători. YouTube, în special, este un instrument excelent dacă vindeți câini sau orice altceva pe care oamenii ar dori să îl cumpere după ce a previzualizat-o. Este o modalitate bună de a partaja și de a prezenta ceea ce vindeți.

Social Medias cresc, de asemenea, baza de clienți. În loc să aveți 5 persoane în cartierul dvs. interesat de programul dvs. de reproducere, ați putea avea 50 de oameni din întreaga lume după tine. Pentru tine, 50 de oameni ar putea să nu fie o audiență mare, dar este de fapt o mulțime de oameni. Dacă aveți doar 6 pui, veți avea 44 de persoane care vor fi dezamăgiți.

Într-o școală veche Scenariul, dacă aveți 6 pui, dar aveți doar 5 persoane care doresc ca puii voștri, veți avea de gând să aveți grijă de acel pui rămas sau va trebui să-l dați, ceea ce înseamnă că pupul dvs. va ajunge cel mai probabil într-un adăpost.

Deci, obțineți un canal YouTube, vă va permite să aveți o audiență mai mare și veți putea alege și să alegeți și să aveți mai multă discreție pe cine doriți ca puii dvs. să meargă. Și să ne confruntăm cu ea, cineva care dorește doar un pui pentru Crăciun și nu-i pasă de calitatea de reproducere a câștigat pe YouTube pentru a cumpăra unul.

Care sunt cele două lucruri crescătorii bully, poate face rău sau ar putea face mai bine, pentru a îmbunătăți liniile de sânge, calitatea reproducerii și imaginea lor?

Cea mai mare problemă cu comunitatea bully și crescătorii americani bully este că ei au prea mulți adepți. Prea mulți dintre acești adepți sunt doar cumpărarea de nume și urmărirea mărcilor, spre deosebire de crearea câinilor de calitate prin învățarea și realizarea temelor pentru a deveni crescători de calitate.

Pentru mine, un câine de calitate nu este nimic fără un crescător de calitate. În fiecare moment și apoi oamenii devin norocoși și un crescător rău va primi un câine de calitate. Dar acest crescător rău nu poate să-i reproducă vreodată câinele și să-și exploateze întregul potențial pentru că nu are chiar și abilitățile și cunoștințele. S-ar putea să fi cumpărat câinele.

Nu există mulți câini de calitate, există doar o mulțime de hype până la punctul în care unii oameni cheltuiesc bani nebuni pe un câini obișnuiți bine comercializați. La rândul lor, alți crescători vor urma acești crescători care abia știu ce fac.

În al doilea rând, prea mulți iubitori și crescători de bătăi cred că calitatea este dovedită de prețul unui câine dat. Dacă un câine este prețat la 10.000 de dolari, atunci trebuie să fie un câine uimitor. Dar sincer, acest preț cu siguranță nu face ca catelusul un câine de calitate. În majoritatea cazurilor, înseamnă că amelioratorul tocmai a făcut cineva pentru 10.000 de dolari.

Ultima întrebare, care sunt planurile dvs. pentru viitor? Doriți să reproduceți câinii sau vă simțiți mai bine pur și simplu arătați alți crescători? Spuneți-ne la ce lucrați!

În ceea ce privește viitorul imediat al Bullybadasstv, obiectivul este de a ajunge la peste 100.000 de abonați. Vreau să lans în mod constant 4 videoclipuri pe săptămână și să producă, de asemenea, diferite tipuri de conținut cu conținut mai verde și mai puțin bully-specific. Dacă vă uitați la videoclipurile canalului din ultimele luni, puteți vedea direcția pe care o iau.

În caz contrar, am fost întotdeauna un regizor profesionist și am avut întotdeauna aspirație pentru a face filme de caracteristici. Tehnologia sa schimbat, Netflix, YouTube și Hulu sunt toate locațiile foarte noi pentru distribuția conținutului. Deci, în acest moment, mă concentrez cu adevărat asupra înțelegerii acestei părți a afacerii. Simt că sunt un regizor capabil.

Ceea ce vreau să fac cu adevărat de acum înainte este să iau ceea ce am învățat cu bullybadasstv și să încep să reproducem acea expertiză și să devenim un producător de conținut pe o scară mai largă, nu doar pentru bullybadasstv. De exemplu, pot avea un alt produs care are de-a face cu părinții, altul cu aquaponică și așa mai departe.

Am investit o mulțime de bani în echipamente și editarea software-ului, am un birou mic în casa mea, așa că chiar vreau să o iau la un nivel major!

Zeke, o mare vă mulțumesc pentru timpul și bunătatea voastră.

Vă mulțumesc pentru oportunitate, apreciez și aștept cu nerăbdare răspunsurile dvs. Dacă aveți întrebări, puteți ajunge la mine pe pagina mea de Facebook, canalul YouTube, Instagram sau e-mail.

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Zeke, fondatorul fondatorului bullybadasstv despre capcanele comunității americane bully comunitatea