Adresați-vă unui expert: cum să deveniți un câine walker?

Cum să devii un câine Walker astăzi

Câine de mers pe jos poate fi o afacere surprinzător de dificilă pentru a intra în. Sunt sigur că ați auzit adesea fraza "Singura modalitate de a face acest lucru este să o faceți". Ei bine, acest lucru este valabil mai ales la învățare Cum să devii un câine Walker. Poate fi frustrant și intimidant să fie spus acest lucru, dar într-adevăr este adevărul.

Am făcut acest lucru de mai mulți ani și vă voi spune din experiența personală că, deși important, nici o cantitate de cercetare, citirea articolelor ca aceasta sau planificare vă poate pregăti pe deplin să fiți un câine Walker. Trebuie să găsiți o modalitate de a ieși acolo și să începeți să obțineți experiență înainte ca clienții să vă angajeze, chiar dacă nu sunteți plătiți. Dacă aveți o afacere bună de experiență de îngrijire a animalelor de companie și sunt familiarizați cu comportamentele câinilor, aveți deja un început.

Dacă v-ați oferit voluntar la un adapost de animale sau a urmărit un câine de prieten în timp ce erau departe, chiar mai bine. Un început mare pentru majoritatea câinilor care aspiră câinele este de a găsi pe cineva pe care îl cunoști bine și de a oferi să-și meargă câinele de câteva ori pe săptămână. Oferiți-o gratuit dacă trebuie, și tratați acest lucru ca și cum ar fi afacerea dvs. de afaceri. Fi un profesionist înainte de a fi de fapt unul.

Majoritatea oamenilor vor oferi să vă plătească dacă devine un eveniment regulat. Aceasta este o încercare ideală, deoarece șansele sunt că veți avea deja o relație bună cu câinele și veți fi conștienți de temperamentul său. Acesta este un punct de plecare mare pentru oricine de a învăța cum să devină un câine Walker, dar există mult mai mult pentru asta. Mai jos vă voi da mai multe sfaturi și vă voi explica cum am început și ce puteți face, de asemenea.

De asemenea, citiți: 9 sfaturi de siguranță pentru câinii de mers pe jos în timpul iernii

Cereți unui câine Walker:
Cum să devii un câine Walker?

Cum să devii un câine Walker

Găsirea clienților câine de mers pe jos

Primii mei clienți au fost vecinii mei. Am dat peste asta în acest accident, dar acum îmi dau seama că este absolut cel mai bun mod pentru orice câine aspiring Walker să înceapă - pur și simplu găsiți câteva ore libere în ziua dvs. și ajungeți la oamenii pe care îi cunoașteți.

În plus, pentru a găsi primii dvs. clienți ca câine Walker, este important să vă înconjurați cu persoane care ar putea avea nevoie de serviciile dvs. Voluntariatul la un adăpost de animale sau de a lua o slujbă cu fracțiune de normă la o clinică Vet sunt ambele modalități minunate de a întâlni proprietarii de animale de companie, precum și câștigarea experienței de îngrijire a animalelor.

Ridicarea unui loc de muncă cu fracțiune de normă la un magazin de animale de companie locale sau un salon de îngrijire a îngrijirii ar fi, de asemenea, benefice în căutarea dvs. de a învăța cum să deveniți un câine Walker. Există întotdeauna proprietari de câini care pot fi interesați de serviciile dvs. și pentru a face prieteni cu groomers și formatori care ulterior vă vor recomanda clienților lor nu este niciodată o idee proastă.

Majoritatea adăposturilor de animale sunt recunoscătoare pentru voluntarii să vină să-și meargă câinii și să-i socializeze animalele până când găsesc casele pentru totdeauna. Clinicele VET oferă, de obicei, poziții de normă pentru a ajuta la hrană și îngrijire a animalelor care sunt îmbarcate sau au o ședere extinsă la clinică. Acesta este un alt mod de a obține o experiență relevantă și de a vă introduce proprietarilor de câini în zona dvs.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Asigurați-vă și legați

În America, nu doriți să faceți nici o afacere fără a avea grijă de două aspecte cele mai importante - impozite și asigurare. Asigurarea și legătura sunt esențiale pentru o carieră de succes câine de succes. Nu numai că plimbarea câinelui implică adesea intrarea în casele oamenilor în timp ce sunt departe, dar sunteți de încredere cu animalul lor de companie pe care îl iubesc foarte mult.

Deoarece câinele de mers pe jos implică manipularea proprietății altcuiva, este important să luați propria persoană Precauții juridice pentru a evita intrarea într-o mizerie dacă se va întâmpla un accident. Aceste lucruri se vor întâmpla cu tine, așa că fii pregătit.

Amintiți-vă că câinii sunt imprevizibili, deci la un moment dat, cel puțin un mic accident se va întâmpla în timp ce lucrați. Când cercetați cum să deveniți un câine Walker, uitați-vă la organizații cum ar fi Pet Sitters International (Psi), Asociația Națională a Sitters PET profesional (Napps) și Pet Sitters Associates (PSA) ca resurse pentru asigurarea de walker și legarea. Există, de asemenea, specifice Planuri de asigurare de afaceri de companie că poate doriți să explorați, deși nu sunt necesare și alte opțiuni sunt bune.

VEZI ASTA: Cereți unui câine Walker - Unde și cum să alegeți Asigurarea de câine de mers pe jos?

Publicitatea serviciilor dvs

Cum să devii un câine WalkerSingura modalitate de a vă dezvolta afacerea este prin eforturile bune de marketing și de publicitate. Cuvântul de munte este bun, dar o atenție deosebită la promovare vă va extinde rapid serviciile, ceea ce înseamnă mai mult interes și, în cele din urmă, mai mari de câine de mers pe jos.

În timp ce vă plimbați pe câini, asigurați-vă că faceți conexiuni, rețele, comercializați serviciile dvs. și faceți publicitate activă. Nu este nevoie să fii agresiv în legătură cu asta. Există modalități subtile de a lăsa oamenii să știe despre dvs Servicii de mers pe jos de câine fără a fi nevoie să le vândă. Majoritatea clienților mei au venit de la cuvântul din gură, dar mi-am făcut publicitate și serviciile mele.

Iată câteva moduri despre care am făcut-o și puteți să faceți prea:

  • Design și imprimați distinct, dar Tricouri profesionale să poarte în timp ce mergeți câine. Includeți numele afacerii și, eventual, un slogan și un număr de telefon. De asemenea, am văzut că oamenii își pun numele de afaceri pe Bandanas pentru ca câinii să poarte. Acest lucru va atrage atenția oamenilor care au nevoie de un câine Walker. Mai des decât credeți că străinii compleți vă vor aborda și vă vor întreba ce voi Încărcați pentru plimbările dvs și dacă vă așezați la animalele de companie. La ce punct le predați cartea dvs. de vizită.
  • Avea carti de vizita imprimate cu numele dvs. de companie și informațiile de contact și le transportați în orice moment, dar mai ales în timpul unei plimbări de câine. Când cineva vă întreabă despre serviciile dvs., este mult mai simplu și mai profesionist pentru a predau o carte de vizită decât să trebuiască să facă schimb de informații de contact.
  • Creați un site web Pentru afacerea dvs. Site-urile web pot fi create gratuit cu serviciile precum Weebly.COM, Squarespace.com, printre altele. Listați calificările și serviciile pe care le oferiți împreună cu o listă detaliată a prețurilor. Includeți imagini decente de decente ale dvs. cu câinii pe care îi plimbați. Cei mai mulți clienți au un sens pe care îl cunosc personal, cu atât mai bine. Includeți informații de contact și răspundeți solicitărilor de la potențialii clienți prompt. Creați o pagină unde clienții pot lăsa recenzii. Nimic nu vorbește mai tare al unei afaceri, atunci satisfacția clienților.

Acestea sunt doar câteva sugestii pentru metodele de publicitate. Simțiți-vă liber să obțineți creativi și să faceți o combinație a acestora și mai mult. Idei unice pe care le-ați venit sunt minunate pentru obținerea afacerii dvs. pentru a rămâne în memoria cuiva.

CITESTE ACEST: Câine walker locuri de muncă - unde și cum să găsească câine de mers pe jos?

Plimbare cu o companie stabilită

Dacă aveți probleme în a începe sau nu cunoașteți pe nimeni cu un câine, aplicați să vă alăturați unei companii ca cele Servicii de ședință pentru animale de companie Știm, cum ar fi Wag, Fetch, sau Rover. Ei se vor obliga și vă vor asigura, precum și vă vor ajuta să programați plimbări de câine. Companiile ca acestea se ocupă, în general, o mare parte a hassle de a fi independenți pentru dvs.

Procesul de aplicare pentru aceste companii este rapid și simplu. Ei vor efectua o verificare de fond și vă vor testa pe cunoștințele dvs. de câine pentru a vă asigura că sunteți vrednici de a fi legați.

Aceste companii vă vor stabili tarifele și vor lua un procent din câștigurile dvs. din plimbări ca despăgubiri pentru serviciile pe care le oferă.

În timp ce aceasta este o remiză înapoi, merită pentru mulți noi câini. Amintiți-vă, puteți începe cu o companie, dar nimic nu vă împiedică să încetați angajarea cu ei și să vă începeți propria afacere Dacă decideți că doriți mai multă autonomie.

În concluzie: Cum să deveniți un câine Walker?

Câinele de mers pe jos este o carieră ideală pentru iubitorii de animale sau poate fi o concert lateral mare și plină de satisfacții pentru a vă câștiga venituri suplimentare. Deși vine cu o mare responsabilitate, sunteți plătit pentru a fi cei mai buni prieteni cu un câine. Când începeți să vă îngrijiți în mod regulat acelorași câini, ei vă aprind absolut când veniți să le umblați.

Este adorabil și nu am avut niciodată un alt loc de muncă unde m-am simțit la fel de apreciat ca și când sunt câine de mers pe jos. Învățând cum să devii un câine Walker poate fi greu, dar odată ce puteți obține mâncarea dvs. în ușă și începeți să obțineți câteva recomandări bune, veți găsi probabil că aveți mai multe oferte de muncă decât puteți chiar să vă ocupați.

Citiți următorul: Cum să devii un groomer câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adresați-vă unui expert: cum să deveniți un câine walker?