Noul pet startup vinde doggie fro-yo

Noul Pet Startup vinde Doggie Froyo

Câini ca înghețată. De fapt, majoritatea câinilor vor mânca despre orice fel de alimente pe care le pot obține labele lor, dar nu este întotdeauna de acord cu stomacul lor. Matt și Meg Meyer au observat că câinii lor, poreclit șobolanul și ursul, se vor îmbolnăvi după ce au mâncat înghețată umană și le-a impresiat să înceapă o companie care a produs o înghețată special formulată pentru câini.

În 2010 și-au început afacerea, o cheamă Ursul și șobolanul După tovarășii lor iubiți de canini. A început ca un concert cu fracțiune de normă, dar cuplul a mers cu normă întreagă anul trecut. Punerea de pornire a câinilor este în prezent rulați din casa lui Meyers.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Ce mănâncă câinii

Până de curând, ei au vândut patru arome de iaurt înghețat de câine rece. Singura problemă cu vânzarea de bunuri refrigerate este că acestea sunt greu de livrat la animale de companie Proprietarii care doresc să achiziționeze produsele.

Compania a reușit să câștige 200.000 de dolari în capital proaspăt de risc în acest an printr-un investitor, iar Meyers "au folosit fondurile pentru a lansa primul lor produs de iaurt congelate pentru canini.

Noul Pet Startup vinde Doggie Froyo

Produsele noi au mai puțină lactoză decât înghețată normală și nu trebuie să fie refrigerate. Cu toate acestea, ele conțin aceleași probiotice sănătoase înghețată umană care ajută la digestia câinelui.

Tratamentele sunt, de asemenea, scăzute în calorii, astfel încât acestea pot fi folosite ca recompense sănătoase în timp ce instruirea fără ca proprietarii să-și facă griji cu privire la ambalarea poochelor pe lire sterline.

Deoarece procesul de uscare a înghețului suge toată umezeala de la iaurt, ursul și șobolanul este capabil să vândă direct consumatorilor prin intermediul comercianților cu amănuntul online. Acestea oferă două arome ale tratațiilor uscate în îngheț; bacon și morcov de cartofi dulci.

LEGATE DE: Cum să antrenezi un catelus?

Originalul companiei Produse înghețate înghețate sunt fabricate în Colorado, iar noile tratamente uscate prin îngheț sunt făcute în Illinois.

Deoarece au vândut anterior numai produse înghețate, compania a făcut majoritatea vânzărilor anterioare ca întreprinderi la tranzacțiile de afaceri. Ele sunt încântate de capacitatea de a se extinde pe piața online și de a crește, de asemenea, să își dezvolte și vânzările legate de bacanie. În prezent, au doar un număr minim de comercianți cu amănuntul alimentar.

În 2012, compania a primit cel mai mare impuls până în prezent; o apariție asupra spectacolului de lovitură Bazin cu rechini. Meyer a primit un apel scurt mai târziu de la cel mai nou investitor care a devenit interesat de companie după ce a văzut-o pe spectacol. Cuplul creditează, de asemenea, spectacolul pentru a le ajuta să-și obțină produsele în distribuitorii din industria animalelor de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul pet startup vinde doggie fro-yo