Cresterea câinilor: full time v part time

Cresterea câinilor: Full time V Part time

Toți cei care se află în creșterea câinilor se confruntă mai devreme sau mai târziu la o întrebare importantă și de schimbare a vieții: ar trebui să reproduc câinii cu normă întreagă sau cu normă parțială? Ei bine, deși este o scurtă întrebare, aceasta solicită un răspuns păzit. Iată cele mai importante elemente care trebuie luate în considerare înainte de a le da un cuvânt definit.

Țintă și goluri

Setați obiectivele de reproducere a câinilor

O afacere are nevoie de o viziune, iar odată ce ați început, șansele sunt că veți fi atât de copleșiți de această minunată aventură că nu veți gândi întotdeauna drept. Acesta este motivul pentru care ar trebui să scrieți pe o bucată de hârtie și să-l fixați pe perete. De fiecare dată când vă simțiți pierduți, citiți-o și concentrați-vă. Fiecare acțiune pe care o veți lua trebuie să fie un pas spre obiectivul dvs. final.

Sincer vorbind, dacă pur și simplu căutați un venit lateral, vă puteți configura absolut afacerea dvs. de reproducere și continuați să faceți un mic profit. Probabil că veți investi profitul pentru a avea grijă de câini și pentru a-și îmbunătăți condițiile.

Rețineți că câinii dvs. au nevoie de atenție și îngrijire constantă. Dacă doriți să ridicați puii și părinți uimitoare, va trebui să faceți programul foarte flexibil pentru a fi prezent ori de câte ori este necesar, adică. apelați la urgență, clienți bineveniți pentru vizite la domiciliu, aranjați un fotograf să vină, etc.

Pentru a deveni extrem de reușită, va trebui să vă concentrați pe deplin asupra activității dvs., veți avea nevoie de mult timp pentru a lucra cu câinii dvs., implicați în spectacole și campionate, lucrați la marca dvs., găsiți strategii de marketing, lucrați la foi de calcul fundamentale și taxe, și o multitudine de sarcini diferite & # 8230; menținând în același timp standarde perfecte de reproducere.

Echipa de oameni

Factorul de echipă

Dacă sunteți singur în această aventură de reproducere a câinilor, este posibil să trebuiască să fiți cu normă întreagă în această aventură, deoarece există multe lucruri de îngrijit de la animalele de companie în sine la marketing, site-ul web și finanțe. De asemenea, puteți delega anumite sarcini asistenților virtuali, dar vă recomand să evitați aceste cheltuieli la început și să cheltuiți mai mult atunci când ați început să vă încasați.

Este important să fiți înconjurați de sprijinul prietenilor și membrilor familiei, va trebui să primiți sprijinul deplin de la toată lumea din jurul vostru și nu ar trebui să rămână la o parte și să fiți un lup singuratic. Aveți o întâlnire lunară cu ei pentru a le spune despre curba dvs. de învățare, îmbunătățirile dvs. și proiectele viitoare, în acest fel vă veți simți răspunzător și vă veți asigura că veți obține unde ați promis că sunteți.

Pictograma bateriei de stres

Factorul de stres

O bucată mare de part time vs Dezbaterea cu normă întreagă este despre stresul și gestionarea timpului. O mulțime de antreprenori se confruntă cu probleme de gestionare a timpului atunci când își creează afacerea, acum au atât de multe ore libere în fiecare zi și nu știu unde să înceapă și ce să facă. Ei încep repede să se rătăcească, să atingă totul pe suprafață și să facă cele mai multe lucruri.

Don `clasa =
Nu fiți ocupați, să fiți eficienți.

Trebuie să știți cum vă place și să creați o rutină și un program Bespoke, veți fi responsabili, nu puteți fi incompatibil cu animalele de companie, marketingul și marca.

Dacă, în plus, adăugați un loc de muncă obișnuit sau un loc de muncă cu fracțiune de normă, luați o parte hefty din ziua dvs., va trebui să fiți și mai eficienți și gata să faceți ceea ce trebuie făcut în doar foarte puține ore pe săptămână. Uitați de week-end, nopți lungi și cină cu prietenii. Va trebui să lucrați înainte de muncă și după muncă.

Bani icon de numerar

Factorul de finanțare

Experții consideră că trebuie să aveți suficiente economii pentru a vă ocupa de viața și afacerea dvs. timp de 6 luni la un an. Puteți lucra cu siguranță la un loc de muncă cu normă întreagă, dacă aveți pui care nu se pot împerechea pentru moment și începeți să fiți crescător cu normă întreagă înainte de primul sau al doilea program de reproducere și de gunoi.

Este vital să înțelegem importanța de a avea destui bani pentru a începe cu! O sumă pe care o credeți că veți avea nevoie, bine, dublați-o! Miscalculări, întâlniri VET neplanificate pentru, site-ul web și urgențe vor trebui să fie îngrijite imediat de. Există mai mulți dintre cei decât credeți, fie vă folosiți economiile sau lucrați un loc de muncă cu fracțiune de normă pentru primele luni.

Finalizarea unui plan de afaceri solid vă va arăta cât timp vă puteți aștepta să așteptați înainte ca afacerea dvs. de reproducere să înceapă să câștige un profit.

Ceas

Nu fiți ocupați, să fiți eficienți

Nu muncesc din greu, lucrați inteligent. Desigur, trebuie să faceți lucrurile făcute, dar știu prea mulți antreprenori care mă repetă "Dumnezeule, sunt atât de ocupați, este nebun", care ar fi putut face într-o oră ceea ce ia luat trei.

Cu unelte simple, dar puternice, baraje și sirene mari, strategie de vânzare bine gândită, suport atent, auto-disciplină puternică și o înțelegere mereu în curs de dezvoltare, puteți face mai mult și mai bine în mai puțin timp.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cresterea câinilor: full time v part time