Top # 63: inițiativa "no-kill" și cum să ajute câinii în adăposturi

Mai mult de 4100 de animale sunt eutanasiate în fiecare zi în adăposturi din Statele Unite. Câinii la un adăpost animal care nu se adoptă în termen de 30 până la 90 de zile vor fi eutanasiați, iar sute de unități din țara noastră urmăresc această practică. Cei mai buni prieteni "& # 8220;Inițiativă fără ucidere& # 8221; a salvat deja nenumărate animale de companie și speră să facă această realitate la nivel național.

În acest episod podcast, am vorbit cu Terran Tull, Un consultant de comportament Dogtown pentru Cei mai buni prieteni pentru animale. Am discutat despre progresul și planurile lor pentru & # 8220;Inițiativă fără ucidere& # 8221; și Terran a oferit, de asemenea, sfaturi pentru potențialii proprietari pe adoptarea câinilor și cumpărarea câinilor, precum și câteva lucruri care nu pot adopta / cumpara un câine pot face totuși pentru a-și ajuta adăpostul local de animale.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Piesa # 8216;Inițiativă fără ucidere& # 8216; și cum să ajute câinii în adăposturi
(transcrierea podcast)

Inițiativa fără ucidere și modul de a ajuta câinii în adăposturi

Samantha: Potrivit celor mai buni prieteni ai animalelor, în fiecare zi mai mult de 4.100 de câini și pisici sunt ucise în adăposturile Americii. Și doar pentru că nu au o casă, nu au fost adoptați. Deci, ei se concentrează într-adevăr pe încercarea de a salva fiecare animal. Ei au o mișcare de ucidere care, în principiu, a început în 1984, când cei mai buni prieteni au devenit emblematică pentru mișcarea fără ucidere și scopul lor la sfârșitul tuturor acestor lucruri este că vor avea adăposturi în America, o inițiativă de ucidere, nu există Mai multe adăposturi de ucidere. Probabil că ați auzit de oamenii care încearcă să salveze animalele, anumite organizații de salvare, toate acestea sunt luate animale de companie din adăposturi ucide, astfel încât ei să nu fie eutanasie înainte de a găsi o casă și încearcă să găsească un foster sau salvare care va lua ei la fel de mult ca fiind nevoie pentru a le găsi o casă.

Cei mai buni prieteni se concentrează într-adevăr, evident, în această inițiativă și astăzi am putut să vorbesc cu Tulran Tull. Terran este un consultant de comportament Dogtown pentru cei mai buni prieteni pentru animale, și astăzi a vorbit cu mine puțin despre ea însăși și despre ce face și cu cei mai buni prieteni și această inițiativă de ucidere. Ea a răspuns, de asemenea, unor întrebări foarte importante pe care le simt că toată lumea se gândește la obținerea unui nou animal de companie ar trebui să ia în considerare diferențele dintre adopție și achiziționarea de la un crescător sau un magazin de animale de companie. Așa că a vorbit puțin despre asta. O voi lăsa să se prezinte și apoi vom intra în interviu.

Interviu cu Tull Tull

Terran Tull: Numele meu este Telran Tull și lucrez la cele mai bune prieteni Societatea Animală. Sunt unul dintre consultanții de comportament Dogtown și am fost doar în această poziție pentru câteva luni, dar am fost implicat în bunăstarea animalelor de ceva timp. M-am mutat aici din Indianapolis anul trecut, unde lucram la un adăpost de animale acolo pe echipa lor de comportament canin. Am lucrat cu o mulțime de câini care au avut unele provocări comportamentale și aveau nevoie de un pic de ajutor înainte de a intra în casa lor pentru totdeauna. Și am lucrat foarte mult cu implicarea voluntarilor și adoptoarelor noastre în formarea lor, de asemenea. Deci, nu a fost doar un spectacol de om, ia o mulțime de consistență de la o mulțime de oameni diferiți și suntem capabili să le pregătim pentru casele lor.

Am trecut prin Academia Karen Pryor și sunt un antrenor de câini certificați prin acest curs. Și interesul meu față de comportamentul câinilor a început cu propriul câine personal, care a avut destul de mult orice provocare a comportamentului cunoscut de omenire și mi-am dat seama foarte repede că nu am avut abilitățile de a lucra cu el și am vrut să fac tot ce pot pentru el. Așa că am început să umbrească un antrenor local în zonă și tocmai am învățat destul de puțin de la ea și am reușit să sari pe primul loc în a ajuta câinii. Și asta mă duc înapoi cu felul de poveste care ma adus aici.

Samantha: Asta e minunat, suna ca fiind atat de imposibil de a putea face, este, evident, ceva ce iubesti, dar sa faca inapoi in acelasi timp.

Terran Tull: Dreapta. Absolut. A fost ceva pe care o mulțime de oameni îl caută într-adevăr.

Samantha: Da, absolut. Și știu că cei mai buni prieteni pledează cu adevărat pentru adoptarea versus a cumpărătorului unui pui de la un crescător. Puteți vorbi puțin despre asta și ce beneficii ar fi alegerea adoptării asupra unei achiziții?

Terran Tull: Absolut. Atunci când veniți să adoptați un câine, aveți avantajul suplimentar de a ști deja cine va fi persoana respectivă. Deci știți un cățeluș, puteți face totul în lumea dreaptă și, din păcate, există și genetica la joc, deci nu sunteți sigur că ceea ce face ca acel catelus să crească să fie. Puteți face tot ce puteți și puteți avea o influență asupra unei educații a catelusului, dar alegeți un câine adult, știți deja exact pe cine vor fi. Veți ști ce le place, indivizii lor, personalitatea lor, nivelul lor de energie, ai o idee bună despre întreaga imagine în esență. Și este într-adevăr minunat pentru că ai ales un partener de companie, un membru al familiei, totuși vrei să te uiți la ea, sunt în partea de familie. Dar veți alege pe cineva care este un meci minunat pentru stilul dvs. de viață, care este minunat. Desigur, veți obține, de asemenea, să salvați o viață în acest proces și de Adăpost Matematică pe care o spunem, în general, că adoptarea unui câine este salvarea a două, pentru că faceți loc pentru un alt câine să intre în sistem.

Samantha: Da, cred că este ceva pe care o mulțime de oameni au vedere, ei cred că adoptarea este salva ca un câine, care, bineînțeles, este, dar ei nu-și dau seama că deschideți acel adăpost în acel adăpost pentru a salva pe altcineva.

Terran Tull: Absolut.

Samantha: Deci, dacă proprietarii de animale de companie și # 8230;

Terran Tull: O mulțime de câini adulți care sunt în adăposturi sunt câini foarte minunați care ar putea fi acolo, fără nici o vină a lor, nu sunt toți câinii care au provocări comportamentale sau care au avut probleme în trecut. Unele sunt doar în adăposturi datorate proprietarului lor și nu pot avea un câine sau situația lor financiară care se schimbă. Există o mulțime de câini foarte minunați, minunați în adăposturi și salvează în întreaga națiune.

Samantha: Da, mulțumesc că ați arătat asta. Care este cu adevărat important. Cred că o mulțime de oameni presupun că câinii care sunt predați la un adăpost pentru că au probleme de comportament din orice motiv, persoana nu putea să se ocupe de asta. Așa că cred că este important să știți. Și știu că ați spus că ați lucrat cu câini cu probleme de comportament într-un adăpost în trecut, așa că sunt sigur că ați văzut că o mulțime de câini care vin cu probleme de comportament, sunteți în măsură să ajutați să se adapteze și să lucreze prin acele comportamente înainte de a intra într-o casă nouă.

Terran Tull: Absolut. Și partea importantă a acestui fapt este foarte deschisă cu privire la orice probleme pe care le-a avut câinele. Astfel încât adăposturile, în special majoritatea acestora și # 8212; și cei buni pe toți ar trebui să fie într-adevăr & # 8212; fi foarte deschis despre orice în fundalul câinilor pe care îl știm deja. Deci, nu este o surpriză atunci când luați casa de câine, suntem foarte deschisi, împărtășim ceea ce sa întâmplat în trecutul lor sau în orice provocări pe care le-ar putea confrunta, dar ajutăm și la stabilirea tuturor pentru succes. Așa că lucrăm cu câinele foarte greu, dar, de asemenea, lăsăm noul proprietar, noul adoptator să știe cum să lucreze și la acestea, în felul acesta au sprijin de la început și de sprijin continuu după aducerea casei de câine, de asemenea.

Samantha: Da, asta e fantastic. Și vorbind despre asta, există unele lucruri de luat în considerare, evident, atunci când alegeți un adăpost sau o organizație de salvare pentru a lucra și tocmai ați atins unul dintre aceștia, dar ce altceva ați recomanda persoanelor care caută un adăpost sau salvare?

Terran Tull: Da. Deci, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este de fapt fizic intră și vizitați, treceți prin, vedeți animalele. O mulțime de oameni au o imagine cu adevărat negativă a adăposturilor animalelor. Este portretizată ca ceva foarte trist, care poate fi înfricoșător sau supărător, dar oamenii din adăposturi, ei iubesc și au grijă de acele animale atât de mult, ei sunt într-un adăpost, în timp ce nu este ideal, Nu este o casă, ei încă mai au un loc sigur, este locul în care căutăm să le găsim o casă nouă. Chiar și adăposturile în care sunt încă luate decizii nefericite, membrii personalului fac cu adevărat dragoste și îngrijire pentru acei câini și încearcă tot ce pot pentru a le ajuta să găsească o casă. Dar intrarea și vorbind cu faptul că este unul dintre techii lor de canisa, cineva din echipa lor de adopție, ei pot să arate online și să vadă dacă au o prezență media. Uneori puteți să vă uitați prin Facebook sau pe petfinder, fără a fi vreodată să intrați în adăpost dacă acesta este ceva ce este prea dificil pentru cineva să facă inițial pentru a crea un fel de întâlnire sau o introducere sau doar pentru a învăța un pic cam Mai multe despre adăpost sau salvare în general și vezi dacă există o potrivire bună pentru ei.

Samantha: Și cum ar putea cineva, pentru că, evident, cu toții să putem adopta un animal de companie dacă aveți deja animale de companie și sunteți la limita dvs. sau nu vă puteți permite financiar, acesta este, desigur, lucrul responsabil de făcut ar fi să nu adoptați un animal de companie dacă nu le puteți îngriji în mod corespunzător. Dar cum ai vrut să ajuți un adăpost, dar nu poți adopta un câine, cum ai putut să faci asta?

Terran Tull: Da, deci există o mulțime de modalități diferite de a ajuta adăposturile și salvarea că este vorba de un fel de drum. Există mereu încurajarea și # 8212; O mulțime de adăposturi și grupuri de salvare caută case de foster, unde majoritatea acestora, nu toți vor asigura că discutați cu adăpostul și salvarea indivizilor, dar o mulțime de ei vor plăti pentru îngrijirea de bază a animalului, cum ar fi hrana, materialele pe care le aveți nevoie, îngrijiri medicale doar pentru ca animalul să aibă șansa de a ieși din adăpost și de a experimenta viața într-o casă. Este, de asemenea, un mod minunat de a afla mai multe despre ceea ce animalul va fi ca într-o casă. Astfel încât o mulțime de grupuri caută părinți adoptivi pentru a face acest lucru. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vedea cum un câine intră și în viața ta.

Desigur, ați dori să vă asigurați că sunteți cu siguranță interesat și dispus să puneți ceea ce ar putea fi. Unele animale au nevoie de case de foster doar pentru a face mai mult spațiu în adăpost. Unii au nevoie de casele de a lucra la provocările comportamentale pe care le au. Unii pot fi doar vindecați dintr-o procedură medicală, unii ar putea fi puii sau pisoii care au nevoie doar de un pic de timp înainte ca acestea să fie adoptate și să fie într-o casă este mult mai sigură pentru sănătatea lor decât într-un adăpost, deoarece Puii și pisoiii se îmbolnăvesc foarte ușor. Astfel încât întotdeauna este o modalitate foarte mare de a ajuta.

Dacă oamenii au timp suplimentar, mulți dintre ei caută voluntari și vă puteți oferi voluntar în multe moduri diferite cu salvați și adăposturi. Unele dintre ele se îngrijește de animale și se curăță după animale. Unii le iau la adoptarea evenimentelor, făcând o mențiune de bază, cum ar fi rufe, mâncăruri de spălat. Unii ar putea fi doar un salut de voluntari sau potențiali adoptoare atunci când intră, ajutând la întâlnirea și salută, doar în funcție de nivelul lor de calificare. Există, de asemenea, opțiunile de fotografie, o mulțime de opțiuni diferite. Dacă cineva are o abilitate pe care sunt dispuși să le împărtășească, aș recomanda doar să ajungă și să văd dacă adăpostul local sau salvarea ar putea să folosească această abilitate.

Samantha: Da, asta e interesant, mai ales ca fotografia, nu te gandesti cu adevarat la asta cand te gandesti sa dai înapoi la un adăpost de animale, dar absolut. Cred că este minunat. Dacă aveți o abilitate să ajungeți și să vedeți dacă ar putea folosi asta. Asta e fantastic.

Terran Tull: Da, fotografia este ceva care este ca un mod minunat de a ajuta la adoptarea unui câine adoptat. Având o imagine drăguță a câinelui că pot împărtăși fie pe site-ul lor, fie să aibă pe cartea lor mică de canisa, o pot folosi pentru social media, apoi oamenii pot vedea imaginea și le pot împărtăși cu prietenii lor. Și mai ales pentru câinii care pot fi puțin timizi sau incomode sau nervoși în canisa lor când mergi în trecut și căutând, atunci poate că animalul se ascund înapoi pe pat sau dacă latră la poartă, Dar poate că doresc cu adevărat atenția. Astfel încât să fiți capabili să vedeți puțin din ceea ce este personalitatea lor printr-o fotografie este, de asemenea, un mare ajutor în obținerea câinilor adoptați.

Samantha: Absolut. Și știu cei mai buni prieteni și o să le conectez și pe site-ul dvs., deci oricine dorește mai multe informații despre organizația dvs. poate verifica acest lucru. Dar voi aveți ceea ce se numește inițiativa A & # 8220; # 8221; pe care cu siguranță și eu cred că și pentru mulți iubitori de animale de companie acolo și pentru mine, ea trage cu adevărat pe inimile voastre gândindu-se la animalele care sunt în adăposturi mari de ucidere și ce putem face în acest sens. Puteți vorbi puțin despre inițiativa fără ucidere și despre ceea ce este?

Terran Tull: Da. Deci, care este scopul nostru cu acest lucru în minte este în 2025 de a putea avea toate comunitățile noastre care lucrează ca unul pentru ca toți să devină adăposturi fără ucidere. Chiar acum avem o majoritate a acestor decizii făcute în doar câteva state. Și știu că ați spus că veți lega că site-ul nostru cu o inițiativă de ucidere și avem o hartă interactivă acolo unde puteți face clic pe starea dvs. în orașul dvs. și vedeți unde vă aflați și zona locală sau potențial capabil să ajute în acest sens. Dar facem asta într-o mulțime de moduri diferite.

Deci, de fapt, trimitem personalul la o mulțime de adăposturi care se luptă, în zone care se luptă. Avem o echipă care lucrează la legislație. Avem oameni cu cizme pe teren care intră și făcând cât mai multe schimbări posibil. Încercăm să implementăm personalul în acest sens, de asemenea, în unele dintre adăposturile pentru ajutor continuu, pentru că știm că este o bătălie uriașă de întreprins.

Samantha: Cu siguranță e.

Terran Tull: Da, cu siguranță ia toată lumea pe aceeași pagină și lucrăm cu adevărat greu de a face multe schimbări pentru a avea acest lucru.

Samantha: Da și din nou, cred că sunt atât de mulți dintre noi acolo și nu suntem cu adevărat banedați împreună în acest moment și acolo sunt atât de mulți iubiți de pisici și știți dacă puteți adopta sau nu puteți, oameni care nu doresc să vadă aceste animale în adăpost de mare ucidere. Deci, am speranțe foarte mari pentru asta, sigur. Și știu că obiectivul dvs. este 2025, sperăm că poate fi mai devreme decât asta.

Terran Tull: In speranta. Suntem cu siguranță pe parcursul nostru, asta e sigur.

Samantha: Absolut. Și din nou, legătura cu site-ul dvs. este acolo, astfel încât oamenii care doresc mai multe informații sau doriți să vă verificați zona sau orice altceva, este chiar sub acest interviu, dacă ascultați, indiferent dacă sunteți pe social media sau YouTube sau oriunde de genul asta, pot verifica asta.

Terran Tull: Și există, de asemenea, o parte pe site-ul nostru de la 0, unde pot intra în informațiile lor și orice factură a fost votată, lucruri de genul asta, care ar putea beneficia sau, de asemenea, să dăuneze care este scopul nostru, va dori să știe când vor ști ceva în zona lor, astfel încât să poată merge și să voteze și să fie o voce și să poată ajuta.

Samantha: Categoric. Deci, în cele din urmă, pentru oricine s-ar putea gândi, acum că au ascultat acest lucru, că ei cred că chiar vreau să ajut un câine de adăpost sau o pisică și vreau să mă duc și să adoptăm, care sunt câteva sfaturi pe care le puteți da oameni? Evident, nu ar trebui să ieșiți și să luați primul animal pe care îl vedeți. Care sunt câteva sfaturi pe care le puteți da pentru acei oameni care ar putea dori să facă acest lucru?

Terran Tull: Da, așa că înainte de a intra și a căuta un nou animal de companie sau căutând să adopte cu siguranță la stilul tău de viață. Uită-te la ceea ce în prezent poți oferi un animal de companie. Unii oameni lucrează cu adevărat ore lungi, ceea ce nu înseamnă că nu ar trebui să adopte, dar înseamnă că ar trebui să se uite la bunul animal de companie de a adopta. Deci, dacă lucrați 12 ore pe zi și veniți acasă și doriți doar să vă petreceți pe canapea, probabil că doriți să faceți un animal de companie mai asemănător, fie că este vorba de pisica care vrea doar să stea și să facă propriile lor lucru, indiferent dacă este un câine poate fi un pic mai în vârstă sau nu are prea multă energie în exces. Sau dacă te duci de drumeții tot timpul și vrei un partener partener pentru asta, asigurându-vă că găsiți un câine care să poată ține pasul cu asta și se va bucura de acea viață. Așa că priviți cu adevărat la ceea ce puteți oferi înainte de a intra chiar în adăpost.

Odată ce ați intra într-un adăpost sau o salvare și căutați să adoptați, am recomandat să vorbiți cu echipa de adopție sau să vorbim cu unii dintre voluntarii care lucrează cu animalele, lăsându-i să știe cum s-ar potrivi în viața ta și să ajute la Alegeți un câine care se potrivește în acea sau o pisică care se potrivește în viața voastră. Așa că privim la personalitatea lor, dacă aveți mulți oameni care vin peste tot timpul, o gospodărie foarte ocupată, probabil că nu doriți să alegeți un câine timid care ar putea fi cu adevărat dificil. Ai vrea ca câinii mai ieși care au o mulțime de personalitate și ar fi bine cu mulți oameni care vizitează. Și doar că depinde de stilul tău de viață într-adevăr. Un fel de cea mai mare parte din ea se potrivește cu o personalitate bună cu stilul tău de viață, așa că este o potrivire bună pentru ambele. Și fiind pregătite pentru a aduce o casă de câine.

Poate fi un lucru minunat, minunat de făcut, dar este nevoie de o mulțime de răbdare la început, de obicei au nevoie de un pic de timp pentru a se stabili, fie că este un câine sau o pisică, doar pentru a decomprima de la adăpost. O casă este mult mai bună, dar este încă nouă pentru animal, astfel încât uneori poate fi un pic de o perioadă de ajustare. Astfel încât să fii pregătit pentru asta și să fii pregătit să mergi încet, să nu exagerez la fel de interesant ca adoptarea unui animal nu va avea ca întregul cartier să vină pentru a le întâlni în ziua întâi. Lăsându-i un fel de siguranță într-un pic și asigurându-vă că, dacă alegeți un câine care poate avea orice provocări medicale sau comportamentale pe care le puteți continua să lucrați la acestea. Dacă este ceva medical că sunteți în stare să oferiți îngrijirea necesară sau dacă este ceva comportamental pe care sunteți la bord cu continuarea oricărui tip de instruire pe care ați început-o sau chiar începeți procesul dvs. dacă acesta cineva care nu a avut ocazia să înceapă încă.

Samantha: E atât de minunat acolo. Știu că aceasta este o informație excelentă pentru oricine se gândește la adoptarea și cineva care dorea mai multe informații despre inițiativa dvs. fără ucidere. Mai este ceva înainte de a opri înregistrarea că doriți să menționați?

Terran Tull: Aș dori să menționez că, deoarece deja conectați site-ul nostru, că avem, de asemenea, un grup minunat de resurse pe pagina noastră web pentru o mare varietate de subiecte. Deci, avem câteva subiecte pe aducerea unei noi case de companie, pe o mulțime de provocări comportamentale comune, privind provocările comune de formare. Astfel încât, dacă cineva are în prezent probleme cu un animal de companie, pot avea, sau dacă aceștia aleg să se adopte un animal de companie și încep să aibă probleme, nu ezitați să verificați site-ul nostru. Avem atât de multe resurse și vrem să le împărtășim pe cei cu toată lumea.

Samantha: Absolut și este atât de important pentru dacă aveți un câine și vă simțiți puțin copleșit de o problemă sau veți obține un câine nou pentru a vă face cercetarea, pentru că există atât de mult implicați. Și site-ul dvs. este foarte mare la fel de acoperirea tuturor într-un mod foarte general. O mulțime de site-uri se concentrează doar pe instruire sau doar adoptarea sau ceva de genul ăsta. Dar da, sunt de acord. Cu siguranță, verificați site-ul dacă aveți întrebări, șansele de a găsi o resursă acolo. Așa că este fantastic, mulțumesc.

Terran Tull: Absolut. Mulțumesc foarte mult.

Samantha: Multumesc din nou Terranului pentru a veni pe podcast. Acesta a fost un astfel de interviu minunat. Mi-a plăcut cu adevărat să vorbesc cu ea și să aflu mai multe despre inițiativa No-Kill. Facem rolul nostru prin adoptarea animalelor de companie și, de asemenea, colaborați cu adăposturile din zona noastră. Și i-aș încuraja căci să faci același lucru, așa cum ți-a spus că nu trebuie să faci doar un animal de companie în casa ta, poți să donezi, poți ajuta, ore de voluntariat, s-ar putea să ai o abilitate specială ca fotografia poate fi de utilizare. Deci, opriți-vă în adăpostul local sau vedeți ce puteți face, cu siguranță ajutați-vă acolo. Din nou, mulțumesc mare lui Terran.

Podcast anterior: Ce este incinerarea câinilor și cât costă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 63: inițiativa "no-kill" și cum să ajute câinii în adăposturi