Borowmydoggy vă poate găsi un animal de companie cu fracțiune de normă

BOROWMYDOGGY vă poate găsi un animal de companie cu fracțiune de normă

Câinele de câine și Sitters pentru animale de companie pot fi scumpe, mai ales dacă aveți nevoie de serviciile lor zilnic sau de mai multe ori în fiecare săptămână. Dacă ați putea achiziționa aceste servicii gratuit? S-ar putea să sune prea bine pentru a fi adevărat, dar acesta este exact ceea ce un nou serviciu oferă părinților de companie. BOORDMYDOGGY se potrivește cu iubitorii de câini cu pooches care au nevoie de o atenție deosebită.

Site-ul este creierul lui Rikke Rosenlund. După ce a cerut-o să-și urmărească anul trecut catelul de ciocolată Labrador, ea și-a dat seama că a fost nevoie de nevoia unui serviciu precum împrumutatul. După ce a vizionat câinele pentru după-amiaza, ea sa aflat întrebându-se de ce părinții de companie petrec atât de mulți bani pe câini de câine și canițe atunci când există mulți iubitori de animale de companie ca ea care ar plăcea să aibă grijă de câini gratuit.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Nu toți iubitorii de câini sunt capabili să aibă animale de companie proprii. Uneori, cineva din gospodăria lor este alergic sau poate că nu pot avea animale de companie din cauza unui acord de închiriere. Uneori, acești oameni ar plăcea să aibă un "animal de companie cu fracțiune de normă" - un câine pe care l-ar putea duce la parc sau plaja, dar nu ar trebui să trăiască. Rosenlund sa gândit la o soluție care să funcționeze pentru acești iubiți de animale de companie și să ajute proprietarii de câini în același timp.

Rosenlund a lansat site-ul de anul trecut cu Les Cochrane, partenerul ei de afaceri. Afacerea a fost atât de reușită încât ea și-a renunțat acum la locul de muncă în serviciile financiare pentru a lucra pentru compania cu normă întreagă. În prezent, site-ul ia membrii din întreaga Regatul Unit și Irlanda. Proprietarii de câini trebuie să plătească 44 de lire sterline.99 (aproximativ 70 de dolari) pe an pentru a-și lista animalele de companie și costă debitorii £ 9.99 (aproximativ 15 dolari) pentru un abonament la site.

Părinții de companie au capacitatea de a crea un profil captivant pentru câinele lor care include vârsta, rasa, obiceiurile și o fotografie adorabilă. Debitorii creează, de asemenea, un profil care include anteriorul lor experiență cu câinii, de ce sunt interesați să împrumute un câine și disponibilitatea acestora. Proprietarii de câini pot selecta debitorii pe care doresc să trimită un mesaj către și perechea poate face toate detaliile înseși.

BOORDMYDOGGY vă poate găsi un animal de companie cu jumătate de normă

Câinii trebuie să fie de cel puțin trei luni să fie listați, iar BrouROWMYDOGGY nu permite utilizatorilor să prezinte toate rasele pe lista de câini periculoși. Din păcate, asta înseamnă că multe animale minunate sunt încă stânga acasă singur. Nu sunt neapărat de acord cu această regulă, dar presupun că nu este de până la mine.

Împrumutații și proprietarii de câini trebuie să aibă cel puțin 18 ani și trebuie să treacă printr-un proces de verificare înainte ca profilul lor să fie publicat. Procesul de verificare necesită verificarea unui număr de telefon și a adresei. Toți utilizatorii sunt acoperiți de asigurare terță parte și au acces la o linie telefonică veterinară 24/7. Toți proprietarii trebuie să ofere, de asemenea, o confirmare scrisă că câinele lor este permis să exploreze off-leash.

LEGATE DE: Cum să începeți un parc de câine de interior

Cred că conceptul acestui site este minunat, dar cu siguranță am îndoielile mele. Mă gândesc la asta ca un joc de rotire sticla, cu excepția faptului că persoana pe care o aterizați va fi responsabilă pentru animalul dvs. de companie. Ca un părinte de companie supraprotectiv, pot spune că această idee mă face o mică legărie. Cu toate acestea, cu un timp amplu pentru a cunoaște un debitor de animale de companie înainte de a le încredința cu FIDO, este posibil să nu fie atât de rău.

Proprietarii de câini au capacitatea de a trimite debitorilor la fel de mult ca ei în prealabil și ați putea crea și câteva sesiuni de întâlnire și salut înainte de a lăsa persoana să-ți ia câinele pentru o plimbare. Cred că este în esență aceeași ca și încercarea de a găsi un sitter de companie de încredere sau un câine Walker. Singura diferență este că majoritatea profesioniștilor au un fel de licență sau permis; nu că asta le face să fie de încredere, dar vă oferă o mică sumă de pace a minții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Borowmydoggy vă poate găsi un animal de companie cu fracțiune de normă