Shelter dog nehap: cum un animal de companie și-a ucis noul proprietar

Shelter Dog Mishap - Dog își ucide noul proprietar

Mii de câini sunt salvați din adăposturi din întreaga lume în fiecare zi. În cazul în care o persoană își găsește noul cel mai bun prieten și unde câinele este capabil să-și găsească noul acasă pentru totdeauna.

Din păcate, un om pe nume Anthony Riggs de la Tennessee a ales câinele greșit pentru a adopta de la un adăpost. Acest lucru este greu de crezut, dar a adoptat un rottweiler care a ajuns să-l omoare ore mai târziu.

Putem să luăm o secundă să ne gândim la asta? Imaginați-vă că mergeți la un adăpost de salvare gata să salvați o viață a unui animal, găsiți câinele că voi Gândiți-vă că este vorba doar de tine, și apoi din nicăieri, câinele te atacă. Sunteți acasă singur, telefonul dvs. este peste cameră și nu puteți scăpa. Nu puteți face nimic.

Este terifiant, și este trist.

LEGATE DE: 4 câini mai înfricoșători conform statisticilor

Cum a ucis câinele noului său proprietar?

Adoptat câinele Rottweiler își ucide noul proprietar
Rottweiler care la ucis pe Anthony Riggs. Fotografie: Jackson-Madison County Rabies Control

Potrivit adăpostului, ei nu au văzut nici un fel de agresiune de la câine în timp ce era cu ei; ei au crezut că este sigur să adopte de un nou proprietar.

Această canină a fost găsită cu cinci zile mai devreme doar în roaming pe străzi. Evident, de la Câinele era un animal vag, Nu a existat o istorie de vaccinare cunoscută.

Prin cele cinci zile și nenumărate persoane cu care a interacționat, nu a mușcat pe nimeni. Oficialii "în nici un caz ar adopta un animal care a arătat semne de agresiune", spune sursa.

Legea Tennessee necesită ca câini vagabonzi să fie ținut doar timp de trei zile, având în vedere alimente și apă, dar nu le cere să fie examinate sau testate pentru orice tip de boală sau boală.

Purtătorul de cuvânt al Madison County Județean Sheriff Tom Mapes a spus:

Este doar una dintre aceste povestiri tragice pe care vrem să le încurajăm pe oameni să adopte animale de companie, dar apoi aveți o situație ca aceasta care apare și este doar o minte minte. Este dezamăgitor.& # 8221;

Gândurile mele sunt cu familia acestui om. Pierderea cuiva este ceva ce nimeni nu vrea să experimenteze și de data aceasta accidentul oribil sa întâmplat la fel cum vin sărbătorile.

Riggs `Ex-soție a spus: "El nu a ezitat niciodată să fie cu câinii. Uneori el a legat de câini mai bine decât de oameni."

Ea a pus la îndoială de ce câinele a fost pentru adopție. "Un câine docile nu se întoarce în trei ore și nu ucide pe cineva", a spus ea. "Ceva a fost greșit."

Ceva a fost cu siguranță greșit.

LEGATE DE: Cum să spuneți ce rasă este câinele meu

Când soția lui Riggs și un colaborator al ei au fost opriți de casă, au găsit Riggs nu răspunde la podea. Câinele puțin atât soția, cât și co-lucrătorul fără semne de avertizare; câinele nu a mârâit sau nu a arătat dinți înainte de mușcătură.

Teresa Sanchez, co-lucrător, a spus că câinele "tocmai ne-a bătut ca și cum a făcut tot timpul sau ceva."

Potrivit lui Mapes, departamentul Madison County Sheriff`s. Purtătorul de cuvânt a spus:

"Soțul era mestecat cu toții. A fost sânge peste tot. Raportul șerifului a spus că Riggs a fost găsit "rănit mortal pe podea de la atac de câine."

Câinele adoptat ucide proprietarul său - Thomas Riggs
Anthony Riggs, 20 (stânga). Fotografie: SUA astăzi / depuse

Mulți oameni cred că adăposturile ar trebui, cel puțin, să adopte protocolul de a efectua teste de temperament. Acest lucru va permite o evaluare de bază a câinelui pentru a vedea cum interacționează cu oamenii, situații diferite, ceea ce sunt declanșatoarele lor, și, în general, ar proteja publicul.

În mod evident, când deputații lui Sheriff a sosit la fața locului, iar câinele a ieșit din casă, câinele a fost împușcat. Îi era frică că canina ar ataca mai mulți oameni care s-au adunat afară.

În timp ce câinele nu a arătat nici un semn de agresiune înainte, acest animal este trimis pentru autopsie. Ei vor testa pentru boli, abuz recent și rabie pentru a găsi motivele pentru care a atacat noul său proprietar.

Dacă sunteți atacat vreodată de un câine, încercați să rămâneți pe picioare, utilizați brațul pentru a vă proteja fața. Dacă sunteți un spectator care încearcă să ajute, încercați să vă apropiați de scena calm și să încercați să faceți o lecție de alunecare în jurul capului câinilor / gâtului și trageți strâns - dacă câinele nu poate respira, nu pot mușca. Acest lucru va forța câinele să elibereze victima, permițându-le să ajungă la siguranță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Shelter dog nehap: cum un animal de companie și-a ucis noul proprietar