Câine plimbări - cât timp, cât de des, și unde

Câine plimbări - cât timp, cât de des, și unde

Luând câinele pentru Câinele regulat de câine este probabil unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru ei. Plimbările nu sunt doar benefice pentru sănătatea fizică și psihică a câinelui dvs., dar au și un impact deosebit asupra relației pe care o împărțiți cu animalul dvs. de companie.

Câine mersare excelent pentru sănătatea mintală a animalului dvs. de companie. Zilele zilnice ajută experiența dvs. de companie, se amestecă cu alte animale (în special alți câini), și le păstrați fericiți și refăcuți.

De asemenea, aceste plimbări au o Impactul pozitiv asupra creșterii lor fizice și, de asemenea, întărește oasele lor. De fapt, Câinii care sunt lipsiți de plimbări tind să devină sumbre și deprimați, acest lucru afectează apoi creșterea și dezvoltarea lor generală.

Cât timp ar trebui să-mi dau câinele?

Există câteva orientări generale pentru cât timp ar trebui să vă plimbați pe câine. Acest lucru se aplică aproape tuturor raselor de câini. Acestea includ an Timpul mediu de mers pe jos de 30 de minute la 1.5 ore.

De asemenea, puteți juca o varietate de jocuri cu prietenul dvs. în acest moment. Acestea includ jocul clasic de preluare, înot sau doar merge pe o alergare cu tine.

Cerințe zilnice

Dacă vă întrebați cât timp trebuie să-mi dau câinele în fiecare zi? Apoi trebuie să știți că lungimea câinii dvs. de câine variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi câinele:

  1. vârstă,
  2. rasă,
  3. nivel de energie,
  4. greutate, și
  5. grăsime corporală.

În primul rând, există multe tipuri diferite de rase de câini în lume. Fiecare rasă are abilități fizice diferite și cerințe, motiv pentru care fiecare dintre ele necesită plimbări de diferite lungimi.

Unele rase au niveluri ridicate de energie și fără exerciții adecvate, acestea ar deveni depresive și agresive. Cu toate acestea, alte rase sunt comparativ leneși și se bucură de lounging în jurul valorii de și odihnindu-se.

Potrivit veterinarilor, diferite rase necesită plimbări de lungimi diferite. Dacă aveți un retriever de aur sau un dalmatian, plimbarea dvs. medie ar trebui să dureze aproximativ două ore.

Cu toate acestea, dacă aveți un Chihuahua sau un dachshund miniatural, plimbarea medie a câinelui ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute.

Rasele mici scapă cu mai puțină plimbare

Rasele care sunt mai mici în dimensiune nu au nevoie de atâta exercițiu la fel de Herding câini sau câini sportivi, cum ar fi Ciobănesc german sau Collie de frontieră. Ei își pot îndeplini cerințele de exercițiu în interiorul casei.

Alte rase includ terrieri, care sunt câini relativ mai mici, care necesită să fie luați pe plimbări de aproximativ o oră în fiecare zi. Terrierii, din cauza dimensiunilor lor mai mici, își pot îndeplini cerințele de exerciții alergând în spate și în grădină, de asemenea.

Câinii mai mari, cum ar fi Hounds, necesită doar o plimbare de 30 de minute în fiecare zi.

Pot câinele meu mai mare să îndure plimbări lungi?

Cu toate acestea, dimensiunea câinelui dvs. nu este singurul lucru care determină lungimea plimbărilor câinelui. Există și alți factori care au un impact asupra lungimii necesare a plimbări. Acestea includ vârsta și sănătatea generală a micului dvs. prieten.

Puii au cerințe extrem de diferite de exerciții fizice comparativ cu câinii mai în vârstă, mai în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai tineri și mult mai energici.

Câinii mai în vârstă nu au nevoie de plimbări lungi de câine. Acest lucru se datorează faptului că câinii mai în vârstă devin din punct de vedere fizic în timp și plimbările lungi ar putea să le epuizeze cu ușurință. Artrită poate fi extrem de dureroasă și o plimbare lungă ar exacerba doar durerea (vezi nostru MSM și Glucozamină articole).

În plus față de aceasta, câinii mai în vârstă sunt mai susceptibili la diferite boli și probleme de sănătate cum ar fi artrita sau chiar diabetul zaharat. Luându-le pe plimbări lungi ar putea duce la supraîncărcarea și oboseala din partea lor. Și ar face ca plimbarea să fie un risc potențial de sănătate pentru animalul dvs. de companie.

Acest nu înseamnă că câinii mai în vârstă nu necesită nici o formă de exerciții fizice. Cu toate acestea, ar fi mai bine să obțineți un plan de exerciții de la un veterinar sau un antrenor care este adaptat în mod special pentru câinele dvs.

Acest plan ar fi considerat de problemele specifice de sănătate ale câinelui dvs. și, urmând, ar avea un impact pozitiv global asupra sănătății câinelui dvs. În general, astfel de planuri pot fi fierte în jos pentru a alimenta mai puțin, făcând cât mai multă activitate în fiecare zi făcând mai multe sesiuni mai scurte.

Câine de câine VS Exercițiu
Unii câini preferă înotul la mers pe jos. Unii chiar favorizează sprintul intens.

Cât de des ar trebui să-mi dau câinele?

O plimbare pe zi este minimul necesar pentru cainele dvs. să rămână relativ sănătos și fericit. Această plimbare ar putea dura de la 30 de minute la 1.5 ore, în funcție de câinele dvs. și de propria dvs. rezistență.

Cu toate acestea, alți factori afectează cât de des vă plimbați câinele. Acestea includ nivelul de energie al câinelui, vremea generală, condițiile din zona în care vă luați câinele pentru plimbări și chiar sănătatea dumneavoastră.

Sănătatea dumneavoastră

Din moment ce veți fi persoana care vă va lua câinele pentru o plimbare, este important să vă gândiți Stamina și sănătatea personală. Dacă aveți probleme de sănătate, cum ar fi probleme de inimă, nu veți putea să mergeți la fel de mult sau să țineți pasul cu prietenul tău mic. Poate că este timpul să găsiți un câine Walker, astfel încât câinele dvs. nu cade victimă a propriilor probleme.

Programul tau

De asemenea, trebuie să luați în considerare programul dvs. înainte de a determina frecvența plimbări de câine. Dacă sunteți o persoană ocupată și aveți un program hectic de lucru, probabil că nu veți putea să vă luați câinele pentru plimbări mai lungi.

Cu toate acestea, indiferent de programul dvs, Ar trebui să vă plimbați câinele cel puțin o dată pe zi, În caz contrar, sănătatea câinelui va fi afectată negativ și va arăta semne de anxietate și agresiune la domiciliu.

Mediul dvs

Un alt factor pe care trebuie să-l țineți minte este împrejurimile dvs. Câinele de câine sunt o modalitate excelentă de a se lega cu câinele dvs. și, de asemenea, să aveți legătura dvs. de câine cu alți câini. Dacă aveți parcuri de câine frumos aproape de casa dvs., puteți lua întotdeauna câinele acolo.

Cu toate acestea, dacă împrejurimile tale nu sunt ideale pentru plimbări de câine, atunci puteți avea întotdeauna exercițiul dvs. de câine în curtea dvs. sau în grădina dvs. Puteți juca cu ușurință jocuri de preluare sau de a alerga în curte cu micul tău prieten.

vreme este un alt factor pe care trebuie să-l țineți cont înainte de a programa o plimbare câine. Dacă vremea este nepotrivită pentru a vă plimba câinele (i.E. Dacă drumurile sunt ambalate cu zăpadă sau dacă este extrem de fierbinte și câinele dvs. poate fi rănit din cauza trotuarilor fierbinți), trebuie să vă limitați plimbarea în curtea din spate.

Acest lucru se datorează faptului că bunăstarea fizică a câinelui este mai importantă decât orice altceva. Și nu vrei ca prietenul tău să fie rănit de dragul unei melodii. Puteți să vă reluați plimbări în parc sau pe stradă după mezisul extrem de mare.

Dorința câinelui tău

În plus, există un alt factor pe care trebuie să-l păstrați în minte. Aceasta este sănătatea personală și rezistența generală a câinelui dvs. Acest lucru este probabil cel mai important factor.

Dacă câinele dvs. este vechi sau are probleme de sănătate cum ar fi Diabet, Acest lucru va afecta rezistența lor generală, făcându-le mai încet. De asemenea, ei nu vor putea să meargă pentru perioade mai lungi.

În plus, stamina câinelui dvs. contează de asemenea. Ca și oamenii, câinii, de asemenea își pot construi rezistența în timp. Deci, există o șansă bună că câinele dvs. va crește treptat durata de timp pe care o cheltuiește și exercită.

În cele din urmă, rasa câinelui dvs. afectează, de asemenea, cât de des ar trebui să o luați pentru plimbări de câine. Câinii sportivi și câinii de herding necesită mai mult exerciții și, prin urmare, trebuie să fie scoase mai des decât câinii sau îngroșii.

câine Beneficii de mers pe jos
Infographic pe beneficiile de mers pe jos de câine în mod regulat.

Unde ar trebui să-mi dau câinele?

Există o varietate de lucruri de luat în considerare înainte de a alege un loc pentru a vă lua câinele pentru o plimbare. Ca proprietar de animale de companie în cauză, probabil că sunteți sceptici atunci când vine vorba de selectarea locurilor pentru plimbări de câine, cu toate acestea, aveți o varietate de opțiuni la dispoziția dumneavoastră.

Backyard

Puteți să vă plimbați câinele în numeroase locuri, aceasta include curtea dvs. din spate. Dacă câinele dvs. nu este, în general, la fel de energic sau este bolnav, puteți să le joace în curtea ta. Acesta va fi cel mai sigur loc pentru ei și veți fi, de asemenea, capabili să le monitorizați cu ușurință.

În timp ce nu v-ați plimbat cu adevărat câinele în curtea proprie sau grădină, ați putea construi o DIY Curs de agilitate de exemplu. Ai putea să-ți antrenezi câinele pentru sprinting sau tragere, sau chiar pur și simplu pur și simplu antrenamente.

Parcuri regulate

În plus, cel mai popular loc pentru plimbări de câine În parcul de câine. Există multe parcuri de câine în Statele Unite. Unele dintre cele mai bune includ Parcul Judecător James Island din Charleston, Parcul Tanner în Salt Lake City și gâtul lui Stoadder în Weymouth, etc.

Cele mai multe parcuri regulate sunt în general proiectate și în principal frecventate de oameni (știți, oameni). Nu toți se vor bucura de prezența câinilor și, prin urmare, este posibil să vă păstrați câinele pe un plumb. Dacă câinele dvs. nu este perfect în rechemare, nu mă gândesc nici măcar să plecați în lesa în astfel de parcuri.

Parcuri de câine

Există, de asemenea, variații între parcuri și unele parcuri sunt cunoscute ca Parcuri de câine off-leash. După cum sugerează și numele, câinele dvs. este lăsat să se plimbe liber fără nicio leșie în aceste parcuri. Aceasta înseamnă că prietenul tău mic se va bucura de ei înșiși la maxim.

În plus față de acest lucru, câinele plimbări în parcuri de câine, de asemenea, lăsați animalul dvs. de companie cu alți câini din jurul lor. Fiind în jurul altor câini este Mare pentru sănătatea lor fizică și psihică. Câini, ca noi, au nevoie de prieteni pentru a se distra cu. Și parcurile de câine prezintă ocazia perfectă pentru asta!

Mai mult, câinele dvs. va fi nu fi deranjat de nici un străin și va putea juca și de a alerga cu prietenii lor în mod liber în aceste parcuri, care le face, de asemenea, astfel de locuri ideale pentru plimbări de câine.

Un alt lucru important de observat este că câinii se eliberează adesea în timpul plimbări de câine. Aceasta înseamnă că aceste plimbări prezintă ocazia perfectă pentru a-ți antrena câinele.

Dacă aveți un cățeluș de care aveți nevoie pentru a vă antrena, apoi luați-le pe plimbare vă va ajuta cu asta. Majoritatea câinilor iau două sau mai mult de două plimbări pe zi pentru a elimina. Aceste plimbări în general durează aproximativ 15 minute.

Găsirea locului potrivit pentru câinele dvs. la plimbare are beneficii multiple, deoarece are efecte profunde asupra sănătății fizice și mintale a câinelui dvs. Ei vor face noi prieteni, să se elibereze fără nici un fel de hassle, iar în general au un timp minunat!

Câinii sunt cele mai bune animale de companie vreodată! Ei sunt jucăuși, iubitoare și drăguți. Cu toate acestea, ca proprietari de animale de companie, este responsabilitatea dvs. să aveți grijă de ei și să le dați toată dragostea din lume.

Având un animal de companie este distractiv, dar este, de asemenea, o mulțime de muncă. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. obține suficientă stimulare mentală și fizică și pentru aceasta, este important să le scoateți pe plimbări regulate.

Lungimea acestor plimbări poate varia în funcție de rasa, vârsta și sănătatea generală a câinelui dvs.

De asemenea, este important să rețineți că atunci când câinii dvs. ies și fac o mizerie, Trebuie să o curățați astfel încât comunitatea din jurul dvs. să nu fie deranjată de mizerie făcută câinele tău. Proprietarii responsabili au animale de companie fericite și sănătoase.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine plimbări - cât timp, cât de des, și unde