Dogvaday oferă o piață de îmbarcare peer-to-peer de animale de companie

Dogvaday oferă o piață de îmbarcare peer-to-peer de animale de companie

Companiile au creat produse pentru animale de companie care vizează ajutarea câinilor care sunt lăsați acasă singuri, dar aceste produse nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție pentru fiecare câine. Tratați jucăriile de distribuire, chat-urile video și gulerele de monitorizare a activității sunt minunate, dar cum rămâne cu câinele care necesită mai multă activitate și stimulare?

Doggy Daycares au apărut recent în tot acest loc, iar acum un site web încearcă să conecteze proprietarii de animale de companie cu sitters în zona lor, care vor urmări animalul lor de companie în timp ce sunt în afara orașului sau la locul de muncă. Dogvacay a lansat site-ul său web care permite gazdelor să se înscrie pentru a viziona animalele altor popoare și, de asemenea, permite proprietarilor de animale de companie să caute gazde în zona lor.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine cu avionul

Gazdele pot introduce informații precum locația, disponibilitatea și tarifele acestora. Fiecare gazdă stabilește rata proprie, dar taxa medie este de aproximativ 20 de dolari pe zi. De asemenea, toate tranzacțiile monetare merg prin dogvacay, astfel încât nici un ban nu este schimbat între gazde și clienții lor. Banii trebuie să fie plătiți online înainte ca orice servicii să fie furnizate.

Dogvacay CEO, Aaron Hirschhorn, spune că mulți oameni nu cunosc Doggy Daycare este disponibilă sau nu au o opțiune disponibilă și accesibilă în zona lor. Site-ul web aduce aceste servicii tuturor proprietarilor de câini cu acces la Internet și de multe ori serviciile lor sunt mai ieftine decât lanțurile mai mari și locale Facilități de îmbarcare sau de zi cu zi.

Dogvaday oferă o piață de îmbarcare peer-to-peer de animale de companie

Gazdele pot oferi orice serviciu pe care îl aleg inclusiv câine de mers pe jos, îngrijirea de zi, îngrijirea peste noapte și îngrijirea penală pe termen lung pentru persoanele care călătoresc.

Ele pot alege și alege care animalele îi pasă și nu sunt obligați să accepte cereri de la proprietarii de animale de companie. Rezervarea este făcută prin intermediul site-ului, astfel încât gazdele nu trebuie să se îngrijoreze să țină cont de cererile sau să contacteze proprietarii de animale de companie înșiși.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Compania oferă 2 milioane de dolari de asigurare de răspundere care acoperă nu numai animalele de companie ale clienților, ci și orice casă de companie din casa gazdei, de asemenea. Până acum, peste 130.000 de cereri au fost primite de la persoane care sunt interesate să fie gazde în Statele Unite și Canada, iar peste 20.000 au fost acceptate.

De obicei, ei aleg gazde care sunt acasă cu normă întreagă și de cele mai multe ori au animale de companie proprii. Dogvaday are sediul în Los Angeles și angajează aproape 90 de angajați cu normă întreagă. Compania nu încearcă să ia afaceri departe de facilitățile de îngrijire a copiilor Doggy, ci pur și simplu conectați proprietarii de câini cu gazde care pot oferi animalul lor de companie cu o singură grijă într-o zonă în care aceste servicii nu pot fi disponibile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogvaday oferă o piață de îmbarcare peer-to-peer de animale de companie