Beneficiile creșterii copiilor cu câini

Beneficiile creșterii copiilor cu câini

Iubitorii de câini înțeleg multe dintre beneficiile de a avea un partener canin. Ei ne ridică spiritele și ne consolează când ne simțim trist. Câinii sunt partenerii noștri de exerciții și tovarășii noștri de călătorie.

Au fost chiar studii care sugerează că având un câine poate avea și beneficii de sănătate fizică. Dacă câinii pot face toate aceste lucruri uimitoare pentru adulți, nu credeți că există multe Beneficiile creșterii copiilor cu câini de asemenea?

Ați avut șansa de a citi coloana de săptămâna trecută despre câini acarieni și cum să scape de ele în mod natural? Este un subiect important pentru fiecare proprietar de animale de companie să știe despre.

Adăugarea unui câine în familia dvs. atunci când aveți deja un copil poate fi un gând foarte înfricoșător. Puii sunt o mulțime de lucruri pe cont propriu și, dacă le împerecheați cu un copil mic, este un loc de muncă cu normă întreagă pentru a vă menține ochii pe amândoi. Adoptarea unui A câine pentru adulți poate fi o opțiune mai bună pentru familia ta, dar este o decizie pe care va trebui să o puneți mult de gândire.

Deși mulți părinți potențiali de animale de companie, cum ar fi ideea de a avea un catel, poate fi mai fezabil pentru a adopta un câine prietenos și plin de adulți dacă aveți copii.

Vă recomandăm să vizionați aceste două videoclipuri în prealabil:

Indiferent de cățelușul sau câinele pe care îl selectați ca noul dvs. membru al familiei, există o mulțime de responsabilități suplimentare atunci când vine vorba de a vă învăța câinele și copilul dvs. cum să se comporte unul pe celălalt. Dacă sunteți pentru provocare, întreaga familie (inclusiv membrii cu patru picioare) va fi mai fericită pe termen lung.

Citiți și: 10 cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Beneficiile creșterii copiilor cu câini

Beneficiile creșterii copiilor cu câini

Responsabilitate și valori

În opinia mea, responsabilitatea este cel mai bun lucru pe care un câine îl poate învăța pe un copil. Chiar și cel mai tânăr membru al familiei tale poate ajuta cu unele sarcini mici legate de câini. Copiii mici pot îndeplini sarcini simple ca umplerea Mâncarea câinelui și apă cu ajutorul unui părinte sau ajutând la perierea câinelui.

Copiii mai mari pot lua câinele pentru o plimbare, hrăniți și apa la ei înșiși și ajută la scăldat și îngrijire. Desigur, veți fi responsabili pentru majoritatea îndatoririlor Doggy, dar copiii dvs. vor învăța responsabilitatea, îngrijirea și o iubire a animalelor prin exemplul dvs.

Prin împingerea cu familia, copilul dvs. va realiza importanța îngrijirii celor care nu pot avea grijă de ei înșiși. Ei vor învăța importanța nevoilor esențiale, cum ar fi alimentele, adăpostul și exercițiul. Permițând copiilor dvs. să crească cu un câine, îi veți arăta mai întâi mâna cum să aveți grijă de o altă ființă vie.

LEGATE DE: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

Sănătate

Dacă studiile sunt adevărate sau nu, deținând un câine va avea un efect pozitiv asupra sănătății copilului dumneavoastră. Câinii ne forțează să fim mai activi. Ei trebuie să fie luați pe plimbări și pe cineva trebuie să se joace cu ei în fiecare zi.

Dacă copilul dvs. este suficient de mare pentru a arunca o minge sau a alerga în jurul curții, el este suficient de bătrân pentru a-ți ajuta câinele să obțină un anumit exercițiu. Copiii mai mari pot fi capabili să ia animalul de familie pentru o jogging în jurul blocului, dar cei mai tineri pot ajuta la moduri mai subtile.

De obicei câini tind să-l urmeze pe copii în jurul valorii - este instinctul lor de protecție. Jocul în curte poate să nu pară o mulțime de exerciții fizice pentru tine, dar este minunat pentru câinele tău și pentru copiii tăi. Exercitarea nu trebuie să fie obositoare. Poate fi la fel de simplu ca și copilul tău aruncând o minge și mergând în jurul curții cu câinele.

LEGATE DE: 14 sfaturi de siguranță pentru adoptarea unui câine atunci când aveți copii

Beneficiile creșterii animalelor de companie cu copii

Prietenie

Dacă copiii sunt ridicați cu câini, companionul lor canin este adesea primul lor prieten - și cel mai bun prieten al lor. Câini Iubiți-ne necondiționat. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem învăța copiii noștri este puterea iubirii necondiționate, iar câinii pot fi o mare resursă pentru asta.

Un câine poate fi un umăr pentru a plânge pentru un copil care se ocupă de o pierdere, senzație de speriat sau singur, luptând în școală sau orice altă situație dificilă. Câinii nu judecă, și acest lucru poate fi un confort foarte important pentru copiii care se luptă într-un timp greu.

Formând o legătură cu un câine învață un copil cum să fie un prieten. Dacă nu le tratează bine câinele, el nu va dori să-și petreacă timpul cu ei. Copilul dvs. va învăța să-l respecte pe alții și să fie empatic față de nevoile și sentimentele prietenilor lor.

Câinii nu pot să-și vorbească limba, dar pot cu siguranță comunică. Copilul dvs. va trebui să învețe unele dintre indicii tăcute dat de canini pentru a înțelege sentimentele lor și nevoile lor.

Formarea unei prietenii cu un câine este mult mai ușoară decât formarea unei relații cu un om. Dacă primul prieten al copilului tău este un câine, îi va da încrederea că trebuie să formeze relații de durată cu alți oameni.

LEGATE DE: 21 Resurse utile și gratuite pentru proprietarii de câini cu copii

Beneficiile creșterii copiilor cu animale de companie

Câinii ne fac fericiți

Este că câinii simpli ne fac fericiți. La sfârșitul zilei, ce îi doresc părinții pentru copiii lor? Ei doresc ca ei să fie fericiți și sănătoși, iar un câine poate ajuta cu ambele lucruri.

În timp ce jucați în curte și alergați în jurul valorii de distracție, tot ceea ce este cu adevărat nevoie pentru a face un copil fericit este prezența unui câine. Câinii au o modalitate de a ne face pe toți să zâmbim. Ei pot calma chiar și cel mai supărat copil. Având un câine în jurul casei va ridica spiritele tuturor și acesta va fi un avantaj imens pentru copilul dvs.

Citiți următorul: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beneficiile creșterii copiilor cu câini