Întoarcerea câinelui la adăpost? Luați în considerare acest lucru

Trebuie să vă întoarceți câinele dvs. adoptat sau salvați, nu este niciodată o decizie ușoară, dar uneori este pur și simplu necesară. Potrivit ASPCA, Printre numeroasele motive pentru re-homing, un comportament agresiv sau nedorit și problemele de sănătate sunt cele mai proeminente. Cu toate acestea, înainte de a merge la întoarcerea câinelui la adăpost, există câteva lucruri de luat în considerare.

În primul rând, nu luați o decizie de erupție, pentru că este posibil ca orice probleme pe care le-ați putut fi fixate. Luați o privire asupra motivelor pentru motivul pentru care doriți să vă întoarceți câinele să vă adăpostească și să verificați dacă există ceva ce puteți face pentru ao evita.

Mai jos sunt unele dintre cele mai frecvente motive pentru returnarea câinilor la adăposturi, de ce proprietarii de animale de companie își schimbă mintea și ce puteți face în loc să vă predați câinele.

5 motive pentru întoarcerea câinelui la adăpost

5 motive pentru întoarcerea câinelui la adăpost

1. Comportament nedorit

Chiar dacă ați petrecut mult timp să vă cunoașteți câinele înainte de a vă adopta sau salvați, schimbările de comportament pot apărea uneori și surprindeți proprietarii de animale de companie. De fapt, diferența în ratele de returnare de câini salvați este inexistentă între proprietarii care au făcut o mulțime de cercetări privind animalul înainte de adopție și cei care nu au făcut nici o cercetare deloc.

Neascultarea, comportamentul distructiv sau agresiv sunt destul de comune și sunt toate motivele valabile proprietarilor de animale de companie ar putea dori să își întoarcă câinele la adăpost. Din fericire, există ceva ce puteți face pentru a corecta multe comune Probleme comportamentale Înainte de a face această decizie finală de a vă întoarce animalul de companie.

Ce poti sa faci:

Indiferent dacă este de mestecat distructiv sau alt comportament, majoritatea pot fi fixate în moduri similare, de obicei cu formare suplimentară, redirecționare, armare pozitivă și eliminarea cauzelor subiacente. Foarte des, aceasta este o reparație rapidă că nu v-ați gândit înainte. Să luăm un comportament distructiv ca exemplu pentru majoritatea comportamentelor problematice.

Mai multă pregătire. Considera Catedra de antrenament câinele dvs. pentru a preveni comportamentul distructiv atunci când sunteți departe de casă. Puteți reduce murdărirea în jurul casei și împiedicați obiectele de mestecare câine dacă vă îndoiți să vă antrenați pupul în timp ce lucrați la alte tehnici de formare pentru a preveni problemele de comportament.

Eliminați cauzele. Experții câinilor recomandă, de asemenea, excluderea probleme subiacente care pot repara rapid comportamentele de mestecat și conexe. Angajează o abordare compasiune dar eficientă așa cum se recomandă de către spitalele animale. În cele din urmă, faimosul comportament al lui Dr Sophia Yin O bibliotecă uriașă Pentru a vă ajuta prin acest proces.

Unele videoclipuri bune YouTube pentru soluții rapide și simple pentru a rezolva problemele comportamentale:

Resursele de mai sus acoperă cele mai multe aspecte ale formării câinilor concepute special pentru a rezolva 90% din problemele de comportament câine, inclusiv mestecarea distructivă, agresiunea ușoară și neascultarea. Mai jos sunt mai multe probleme comune Proprietarii de animale de companie sunt frustrați.

  • Potty probleme. Dacă câinele dvs. nu este Potty instruit, îl puteți antrena în 2-4 săptămâni. Chiar dacă pooch-ul tău este un câine adult sau senior, el încă mai poate învăța cum să se elimine în mod corespunzător; Doar asigurați-vă că urmați regulile și rămâneți consecvenți.
  • Greșit. Învățați-vă câinele unii Comenzi de bază. Comenzi precum "Stay", "Vino" sau "Sit" sunt un loc bun pentru a începe și sunt unele dintre cele mai ușoare de a învăța un câine. Acestea sunt fundamentul antrenamentului de ascultare și vor împiedica pescuitul dvs. din multe situații.
  • Comportament nedorit. După cum sa menționat mai sus, există o mulțime de resurse online despre cum să corecteze rapid alte tipuri de comportament nedorit la câini și să remedieze probleme precum anxietatea de separare, lesa sau agresiunea alimentară și mușcătura alimentară. Tot ce este nevoie este să folosiți armarea pozitivă - recompensa câinele dvs. cu tratate și laudă pentru a încuraja progresul său.

Dacă nu sunteți în stare să corectați aceste probleme, luați în considerare obținerea unui ajutor profesional de la un comportament de câine sau un antrenor de câini. Nu aveți nevoie să cheltuiți bani în câteva clase; De obicei, doar câțiva care vor pune bazele de formare vor fi suficiente. Cu unele instruire și terapie, majoritatea câinilor vor învăța cum să se comporte și vă puteți păstra animalul dvs., fără a vă întoarce câinele să vă adăpostească. Dați-vă oriunde de la 2 la 6 săptămâni.

Probleme de sanatate

2. Probleme de sanatate

Câinii pot suferi de mulți conditii de sanatate care necesită îngrijire veterinară, timp și bani, mai ales că câinii îmbătrânesc. Unii proprietari de animale de companie nu sunt pur și simplu pregătiți să se ocupe de aceste probleme de sănătate la câini în mod corespunzător, ceea ce îi determină să se gândească la întoarcerea câinilor lor la adăposturi.

Ce poti sa faci:

În primul rând, rețineți că câinii cu afecțiuni medicale sunt mult mai greu de adoptat de la adăposturi, ceea ce înseamnă că pooch-ul dvs. ar putea rămâne acolo pentru totdeauna. Cu acest lucru în minte, puteți lua niște pași pentru a vă ajuta cu costul facturilor medicale.

  • Sfaturi de economii. Vezi aici Pentru multe modalități cum proprietarii de animale de companie pot salva pe facturile VET și îngrijirea câinilor în întreaga viață a câinelui. Angajează unele dintre aceste hack-uri și trucuri pentru a reduce costurile de sănătate ale câinelui.
  • Asistența vete. Discutați cu medicul veterinar și explicați situația și întrebați-le Îngrijirea medicului de urgență Opțiuni. Mulți veterici sunt dispuși să reducă costurile sau să vă ajute cel puțin să formați un plan de plată pentru a face față acestei tulpini financiare știind că vă gândiți să vă întoarceți câinele la adăpost.
  • Ajungeți la ieșire. Sunt unele organizații care va ajuta proprietarii de animale de companie să plătească facturi VET, mai ales dacă este să împiedice să se întoarcă câinele de întoarcere. Aplicarea pentru asistență financiară este destul de ușoară cu aceștia, iar voluntarii vă pot ajuta, de asemenea, să găsiți servicii reduse.
  • Contactați adăpostul. Există, de asemenea, unele adăposturi și organizații de salvare care oferă fie asistență financiară proprietarilor care au adoptat de la ei, fie că au grijă de anumite sarcini și facturi în sine.
  • Chirurgicale scumpe. Aceasta este cea mai mare cheltuială pentru proprietarii de animale de companie, deoarece costul unor intervenții chirurgicale poate merge în cinci și chiar șase cifre. Dar Există modalități Pentru a salva și aici, atâta timp cât sunteți dispus să faceți un pic de cercetare și de contacte pentru ajutor.
  • Alte surse. Puteți vorbi cu o școală sau o universitate locală care are un program veterinar. Ele oferă adesea servicii medicale cu costuri reduse publicului larg.

O altă opțiune este să contactați orice organizații locale legate de animale de companie care ar putea ajuta în continuare proprietarii de animale de companie să acopere facturile și cheltuielile legate de îngrijirea veterinară a sănătății pentru a evita cainele care se întorc la adăpost.

Motive financiare

3. Motive financiare

Similar cu cele de mai sus, nu ați realizat în general costurile de-a lungul vieții de îngrijire pentru un câine, care nu înseamnă îngrijirea veterinară numai pentru problemele lor de sănătate, dar cheltuirea banilor pe formarea câinilor, consumabilele, alimentele, jucăriile și alte nevoi de bază, cum ar fi așternut, cutii și alte elemente esențiale.

Chiar dacă ați planificat și ați bugetat bine pentru un câine nou adoptat, este posibil ca unii circumstanțe neprevăzute, cum ar fi pierderea unui loc de muncă sau a unui câine nevoie de o intervenție chirurgicală scumpă, te-ar putea pune în poziția de a lua în considerare câinele care se întoarce la adăpost pentru că nu mai puteți permite îngrijirea.

Ce poti sa faci:

Puteți aplica pentru guvern Programe suplimentare de asistență nutriție (Snap). Deși acest program nu acoperă costurile hranei pentru animale de companie, puteți găsi o mulțime de alimente umane pe care câinele dvs. le poate mânca de asemenea. Acest program ar putea ajuta, de asemenea, să găsiți alte resurse pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta în continuare cu nevoile nutriționale de bază pentru câinele dvs.

După cum sa menționat în noi Ghid de relief pandemic privind achiziționarea de ajutor financiar pentru proprietarii de animale de companie, dați-vă (și câinele dvs.) un pic mai mult timp și încercați să bugetați mai bine. Crearea unei orientări bugetare foarte stricte, examinați conturile de economii de companie, fondul de urgență, cardurile de credit mai bune și asigurarea de animale de companie. Uitați-vă la opțiunile de ajutor guvernamental și de scutire de impozitare, în special în perioadele foarte încercate (a se vedea Aici, Aici și Aici).

Câteva alte locuri în care puteți solicita asistență financiară ca proprietar de companie:

Toate aceste organizații de ajutor financiar de îngrijire a animalelor de companie sunt independente unul de celălalt. Acestea vor avea anumite reguli și cerințe înainte ca ajutorul financiar să fie furnizat, deci asigurați-vă că verificați cu fiecare dintre ele și citiți cerințele în prealabil.

În cele din urmă, aruncați o privire la această listă pe 80 de moduri de salvare ca proprietar de animale de companie pe cheltuielile de câine. Această listă conține un număr de sfaturi și DIY Hacks pe care le puteți utiliza pentru a reduce costurile a tot ceea ce are legătură cu îngrijirea câinilor, jucăriile, paturile și alimentele la îngrijire și formare.

Nou nascut

4. Nou nascut

Având un copil ia mult timp și poate fi uneori motivul pentru care proprietarii doresc să returneze un câine la un adăpost. De asemenea, dacă câinele dvs. are o problemă comportamentală care nu a fost corectată încă, vă puteți simți îngrijorat de siguranța copilului dumneavoastră. O altă preocupare comună este că un câine va fi gelos și acționează neprietenos pentru noul tău copil.

Care a spus, uită-te la cealaltă parte: multe studii dovedite că copiii beneficiază de copii de la creșterea în jurul câinilor - îmbunătățește sănătatea fizică și psihică, printre alte beneficii. Mai mult, dacă sunteți un nou părinte cu un copil, după ce faceți introduceri corecte, Având un câine nu numai că nu este un dezavantaj, dar poate fi transformat într-un avantaj. Dacă încă nu vă convinge să vă reconsiderați câinele care se întoarce la adăpost, să vedeți mai jos.

Ce poti sa faci:

În ceea ce privește timpul tău, tu pot găsi modalități pentru a avea grijă atât câinele dvs. cât și un nou copil. De exemplu, puteți să vă luați câinele pe o plimbare pe lesa și să vă aduceți copilul într-un cărucior. Acest lucru este suficient pentru a vă oferi animalul cu exerciții și atenție necesare, oferind, de asemenea, atenție și aer curat copilului dumneavoastră.

Ambii câini și copii mici se înapoiază foarte mult, și chiar dacă timpul lor Napping nu se vor potrivi întotdeauna, în multe cazuri, vă vor oferi ceva timp să vă relaxați și să vă odihniți. Dacă țineți câinele dvs rutină și programul consistent, îl puteți potrivi cu modelul de dormit al copilului și în felul acesta puteți avea suficientă odihnă pentru dvs.

Dacă bebelușul este pe drum, apoi pregătiți câinele dvs. pentru sosirea noului copil pentru a le păstra Sigur și sănătos. Lucrați la antrenamentul câinelui și ascultarea în prealabil și învățați cum să recunoașteți semnele de agresiune sau suferință la câini, astfel încât să puteți reacționa la timp dacă se pare că o situație proastă este berea. În acest fel veți avea încredere că este puțin probabil ca problemele să apară.

Mutarea la o nouă casă

5. Mutarea la o nouă casă

Unii proprietari nu permit animale de companie de orice fel în incinta lor. Acesta este adesea un motiv pentru care proprietarii de spori consideră că un câine care se întorc la adăpost, dar nu trebuie să meargă în acest fel.

Ce poti sa faci:

Soluția evidentă la această problemă este de a căuta o casă sau un apartament care permite animale de companie. Puteți chiar să utilizați filtre pe mai multe motoare de căutare sau pe site-uri imobiliare cum ar fi Zillow.com și alții, astfel încât să puteți uita doar la locuințele prietenoase cu animalele de companie.

Dacă nu puteți alege o casă sau un apartament special pentru animale de companie, există o Numărul de moduri Puteți convinge un proprietar să vă lase animalul de companie să rămână cu dvs. Cele mai frecvente este să sugerezi să plătească o taxă lunară proprietarului dvs. sau un depozit de securitate suplimentar pentru PET. Utilizați o parte din aceste sfaturi La adoptarea sau păstrarea unui câine atunci când un proprietar se opune.

În concluzie

Nu renunta încă - există o serie de soluții pentru cele mai frecvente motive proprietarii de câini consideră că câinele care se întorc la adăpost. Desigur, există și probleme care nu pot fi prelucrate, ca o boală gravă a unui proprietar.

În cazul în care nu puteți găsi o soluție care funcționează pentru dvs. și pur și simplu trebuie să renunțați la animalul dvs. de companie, încercați să re-acasă câinele dvs. înainte de a vă întoarce la un adăpost. Predarea unui câine rapid este posibil, dar chiar dacă nu vă puteți oferi pooch-ul dvs. cu casa, cel puțin să le dați o șansă la o nouă nouă acasă după ce dați câinele în sus.

Rețineți că nu ar trebui să puneți niciodată un anunț pe site-ul Craigslist sau pe site-ul ADS similar, deoarece nu puteți efectua o verificare corectă a permanentului potențial. Există A Numărul de înșelătorii se întâmplă pe aceste site-uri în care animalele de companie sunt adoptate de criminali sau de proprietarii răi care ar putea folosi câinele ca momeală pentru luptele de câine sau au altfel intenții slabe.

În loc să postați anunțuri pe site-uri web pentru adoptarea câinilor, întrebați-i pe oamenii în care aveți încredere dacă vă pot lua câinele sau dacă știu o persoană de încredere care caută un câine. Contactați grupurile de salvare sau alte organizații care vă pot ajuta să găsiți animalul o nouă casă nouă dacă sunteți setat la întoarcerea câinelui la adăpost și nu există altă cale în jurul acestuia.

Citiți următorul: Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelus adult

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Motive pentru întoarcerea câinelui la adăpost

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întoarcerea câinelui la adăpost? Luați în considerare acest lucru