Fata îi păcălește mama să adopte un câine ca și cum ar fi fost un sandwich

Fata îi păcălește mama să adopte un câine ca și cum ar fi fost un sandwich
Credit: Twitter / _Kelseygracee
Această fată și-a condamnat mama să primească un câine și povestea ei amuzantă a plecat viral.

Kelsey Johnstone, 21, a căutat să adopte un alt câine de ceva timp acum. A vrut lui Oliver, salvarea ei de păstor germană, pentru a avea un frate să se joace.

Dar Kelsey nu a putut face această decizie pentru că nu avea propria casă. Sa mutat înapoi în casa părinților ei din Texas și era sigură că mama ei nu ar fi de acord să aibă un alt câine.

Cu toate acestea, Kelsey continuă să se uite la site-urile de adopție pe șansa de oprire ca mama ei să-și schimbe mintea și inima. În jurul Zilei Muncii, tânărul a aflat că adăpostul de animale din Dallas avea o vânzare.

Pentru o afacere săptămânală, câinii care au măsurat de 12 inci lungime sau un picior au avut o taxă de adopție redusă de 5 dolari numai la adăpost. Kelsey știa că aceasta era o înțelegere pe care nu putea să o treacă, dar a trebuit să se creeze despre a cere permisiunea de la mama ei.

Mama a crezut că este un sandwich!

Deci, ea sa gândit să-i trimită pe mama ei dragă un text prin pur și simplu să o întrebe dacă ar putea obține o fotografie de 5 USD. Mama ei fără clumei a fost nedumerit de întrebare. De ce ar cere fiica ei permisiunea de a obține un sandwich de metrou? Oricum, mama a spus că da și Kelsey a fost extatic.

Era prea târziu înainte ca mama lui Kelsey să-și dea seama că fiica ei a condamnat-o. Footlongul de 5 dolari pe care la adus acasă a fost numit Bentley, o rasă mixtă cu strat de caramel și o față dulce.

Mama a crezut că câinele era un sandwich
Credit: Twitter / _Kelseygracee

Dar mama lui Kelsey nu avea energia să se înfurie la fiica ei. Nu numai că Bentley a fost un câine adorabil, dar Kelsey a lovit și o mare înțelegere cu această adopție. Bentley a venit cu un guler liber, medicamente gratuite și check-up gratuit cu VET. De asemenea, ar putea folosi câteva cupoane pentru a cumpăra alimente pentru animale de companie din adăpost.

Oliver iubește Bentley!

Alt câine Kelsey, Oliver, sa încălzit imediat la Bentley. Ei au devenit prieteni rapizi, care au făcut doar Kelsey chiar mai încântați de a avea două animale de companie. Ea deja intenționează să meargă la parcul câinilor cu pooches. Dar mama ei a spus că va pedepsi pe Kelsey, fără a oferi niciodată să meargă Bentley pentru ea. Asta e destul de corect, corect?

Oliver iubește Bentley câinele adoptiv
Credit: Twitter / _Kelseygracee

Între timp, povestea inteligentă de 21 de ani a devenit virală pe Twitter. Ceea ce a făcut a ridicat conștientizarea cu privire la avantajele de a adopta un câine și de a le oferi o casă pentru totdeauna, așa cum a spus ea Dodo. Dar unii oameni au fost, de asemenea, inspirați să tragă aceleași trucuri inteligente dacă mai multe adăposturi ar avea același Promo Promo.

Adoptarea câinelui din adăposturi

Taxele de adopție a animalelor de companie variază per adăpost sau agenție de adopție a câinilor. Unele taxe minime, dar altele pot necesita o taxă care nu este mai mare de 50 USD. Prin urmare, este întotdeauna o idee bună să vă uitați la evenimente speciale și anunțuri în comunitatea dvs., la fel cum a făcut Kelsey. Multe adăposturi participă, de obicei, la activități pentru a facilita și promova adoptarea PET.

Adoptarea câinelui din adăposturi în acest fel
Credit: Twitter / _Kelseygracee

Dacă nu puteți aștepta evenimentele, puteți vizita cu ușurință un adăpost pentru a vă uita la câini pentru adopție. Sau, uitați-vă la site-ul lor online pentru o listă și profilul animalelor de companie disponibile. Petreceți timpul să luați un animal de companie și să puneți întrebări din partea personalului adăpostului. Dacă este posibil, luați câinele dorit pentru o plimbare doar pentru a vedea dacă sunteți o potrivire bună pentru fiecare altul.

Odată ce ați decis asupra unui câine, va trebui să trimiteți câteva documente și să vă așezați pentru un interviu cu personalul adăpostului. Ar putea fi, de asemenea, necesare o inspecție la domiciliu. Înainte de a vă aduce casa de câine, asigurați-vă că casa dvs. este deja o dovadă a animalelor de companie și că aveți esențele cum ar fi mâncarea, un castron de câine, niște jucării și un pat de companie.

Citiți următorul: Cum social media ajută la adoptarea câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fata îi păcălește mama să adopte un câine ca și cum ar fi fost un sandwich