Jucătorul baltimore ravens trimite mesaj la iubitorii de câini

Titlul Baltimore Ravens =

Este atât de răcoritoare pentru a vedea o figură sportivă care face drept de animale. Baltimore Ravens Rookie Ronnie Stanleyrecently a intrat Barcs Adăpost pentru animale cu un plan definit în mintea lui; pentru a adopta un câine care a fost acolo mult timp sau este etichetat ca și # 8220; neadoptable.& # 8221; Se poate considera că acest criteriu este unul simplu, dar conform unui adăpost, neadoptable și # 8221; poate însemna nimic de la a fi senior, de a avea o deformare fizică, la un pooch care va necesita îngrijire medicală în curs de desfășurare.

Stanley și prietena lui au decis pe un câine de sex feminin de 6 ani care a fost abandonat într-o parcare fierbinte. Ea a fost deshidratată la sosire, foarte înspăimântată și, evident, a fost folosit ca A & # 8220; Breeder & # 8221; De la burta ei a fost slăbit și agățat cu mult sub normal.

Baltimore Ravens

În ciuda aspectului ei fizic, Stanley a adoptat & # 8220; Winter & # 8221; și a redenumit-o pe Lola. Acest câine norocos a avut fotografia ei între două statui regale de leu la casa lui Stanley și pare să se bucure de noua ei săpături și de noul ei contract de leasing pe viață.

LEGATE DE: 3 motive pentru adoptarea câinilor mai în vârstă predați

Din păcate, adăposturile sunt pline de animale abandonate care nu pot fi niciodată capabile să se bucure pe deplin de libertatea și dragostea unei case pentru totdeauna doar din cauza vârstei, sănătății sau aspectului fizic. Este trist că Când luăm o decizie de adoptare, Căutăm imediat un catelus sau un câine care este plăcut estetic. Eu însumi am căzut victimă acestui mod de gândire, până când am luat o decizie fermă de a merge pe personalitate asupra oricărei alte calități atunci când adoptăm un nou copil de blană. Și nu am regretat niciodată asta.

Vă obișnuiți cu aspectul unui animal, dar o personalitate obișnuită, distractivă sau răutăcioasă este mult mai satisfăcătoare și o mulțime de hilaritate în fiecare zi. Mă simt cu adevărat binecuvântat să-mi împărtășesc viața cu câteva dintre aceste lucruri și # 8221; și nu le-ar tranzacționa pentru un animal de calitate sau orice sumă de bani.

Când căutați un nou animal de companie pentru a adopta, intrați în adăposturi și întrebați despre aceste animale mai puțin norocoase.

Baltimore Ravens

De multe ori câinele sau pisica este etichetate ca ceva nu este într-adevăr. De exemplu salvarea mea recentă a pisicilor a fost etichetat ca & # 8220; trebuie să fie singurul animal de companie din casă și nesociabil.& # 8221; Aceasta a fost o nedreptate crudă a naturii ei adevărate, care sa dovedit a fi iubitoare, caldă, jucăușă și extrem de socială. Ea se întâlnește cu cele două de celelalte celelalte frați și # 8220; și membrii familiei mele.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Nu spun că adăposturile de animale în mod intenționat greșite câini și pisici, dar de multe ori animale vin în care au fost maltratate, neglijate sau abandonate și doar au nevoie de o anumită normală și îngrijire iubitoare pentru adevăratele lor personalități de a străluci. Lucrătorii fac tot ce pot, sunt sigur, dar aceste facilități sunt împachetate integral și dau o atenție unu-la-o singură atenție este dificil.

Înainte de a nu țineți seama de faptul că PET mai vechi sau unul care nu poate să arate și # 8220; doar perfect, & # 8221; să le cunoști. S-ar putea să fiți surprins de cât de iubitor, loial și minunat acest copil demn de blănuri este într-adevăr.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucătorul baltimore ravens trimite mesaj la iubitorii de câini