Rehoming un câine: când este timpul?

renunțând la câine la adăpost

Când îți aduci câinii acasă, intenționați să-l păstrați pentru totdeauna.

Dar situațiile de viață se pot schimba dramatic și fără avertisment. Uneori - Din păcate - acest lucru duce la o situație în care nu vă mai poți păstra animalul de companie și trebuie să te gândești la Rehoming câine.

Astăzi vom explora când ar putea fi timpul să remiți un câine și care sunt opțiunile dvs. Dacă vă decideți că nu vă mai puteți păstra câinele.

Previzualizarea conținutuluiHideperfect World VS RealityBut Am promis că l-am păstrat pentru totdeauna (aka rehoming câine vinovăție) motive comune pentru a reîncărca un docghow pentru a decide ceea ce este mai bine pentru câine (și tu) Poți să re-acasă un câine agresiv?Nu-mi pot ține câinele. Care sunt opțiunile mele?În concluzie: Opțiuni dure pentru o situație dificilă

Perfect lume vs reality

Într-o lume ideală, toți câinii ar ateriza în casele perfecte prima dată în jur.

Ei își vor petrece întreaga viață, de la puii de 8 săptămâni la muzzle gri de 15 ani, cu familia lor iubită.

Sper sincer că continuarea îmbunătățirilor în sprijinul comportamentului, consilierea pre-adopție, educația și susținerea diferitelor nonprofituri ne vor aduce mai aproape de această realitate.

Care a spus, Există situații în care este de fapt cel mai bine atât pentru câine, cât și pentru familie pentru a retrona câinele.

  • Cum decideți dacă sunteți în această situație?
  • Cum vă dați seama ce este următorul cel mai bun pas pentru câinele dvs?

Nu am toate răspunsurile pentru dvs. și, în cele din urmă, este adesea o decizie personală intensă. Dar după ani de muncă ca consultant al comportamentului animalelor în salvați și adăposturi, am o bună înțelegere a acestora atunci când rehoming un câine ar trebui să fie o considerație.

Rehoming-a-câine

Dar am promis că l-am păstrat pentru totdeauna (AKA Rehoming Dog vinovăție)

Dacă citiți acest articol pentru că vă gândiți serios renunțarea la câinele dvs., vă rog să acceptați simpatia mea.

Aceasta este o situație incredibil de dificilă de a fi și îmi pare rău.

Sper că prietenii și familia dvs. vă pot sprijini prin aceasta și vor înțelege că aceasta nu este o decizie pe care o luați ușor.

În timp ce aplaudă absolut împingerea pentru a păstra toți câinii în casele lor, timpul meu ca consultant de comportament câine ma convins că există momente în care renunțarea la câinele tău nu cea mai gravă opțiune.

Așa cum se termină unele căsătorii în divorț, nu toate relațiile de câine-umane vor supraviețui testului timpului.

Acest lucru nu este întotdeauna un eșec din partea dvs.

Mulți oameni se termină cu vina cu care se confruntă vinovăția despre răzvrătirea câinelui, dar în unele cazuri va fi mai bine pentru toate părțile implicate.

Cu care se confruntă faptul că fie circumstanțele dvs. de viață și / sau comportamentul câinelui vostru înseamnă că ar trebui să-i dați o conversație incredibil de curajoasă de a avea cu voi înșivă.

Uneori, păstrarea câinelui dvs. în casa dvs. este plană periculoasă pentru familia dvs. În aceste cazuri, este important să vă scoateți câinele dvs. cât mai curând posibil.

Motive comune pentru a retrograda un câine

A 2010 Studiu din cele 12 adăposturi din România au constatat că problemele comportamentale sunt principalele motive pe care câinii sunt renunțate la adăposturi.

Motivele comune declarate pentru renunțarea la un câine includ:

  • Câinele este agresiv față de alți câini, străini sau membri ai familiei.
  • Câinele are anxietate de separare și familia nu o poate trata în mod rezonabil.
  • Câinele are o preocupare de comportament diferită, cum ar fi teamă, probleme de îmbrăcăminte sau probleme de evacuare.
  • Familia se mișcă sau se confruntă cu dificultăți financiare grave.
  • În experiența mea personală, acest lucru este adesea asociat cu câini care sunt provocatoare comportamentale. Este mult mai greu să găsești un prieten sau un membru al familiei pentru a-ți lua câinele când ești în criză dacă câinele tău este "un pic dificil."
  • Nivelul de energie al câinelui este o nepotrivire Pentru casă, adesea ducând la probleme de distrugere.
  • Câinele este prea multă muncă pentru familie Având în vedere o nepotrivire a energiei, așteptări nerealiste sau o schimbare în programele de familie.
  • Câinele are probleme de sănătate că familia nu își poate permite să trateze sau să gestioneze.
  • Linia de jos este că problemele de comportament sunt unul dintre cele mai mari motive pe care câinii ajung în adăposturi, chiar dacă este factorul secundar.

    Cum să decideți ce este mai bine pentru câine (și tu)

    Există unele considerații etice pentru a ține cont de problemele de comportament diferite.

    De exemplu, Rehoming un câine cu anxietate de separare ar putea face anxietatea mult mai rău. In acelasi timp, Câinii cu o nepotrivire a energiei pentru casa lor găsesc adesea case minunate și fac foarte bine acolo.

    Dogul meu de câine a fost renunțat din cauza proprietarilor săi în mișcare plus o nepotrivire a energiei.

    El a condus proprietarii lui zdrobiți cu energie fără limite. Căutam un câine care ar putea merge înapoi și traseu și concurează în diverse câine.

    Unitatea unui proprietar poate fi potrivirea unui alt proprietar!

    Câine pe plajă

    Așa că amintiți-vă, Păstrarea câinelui dvs. în casa dvs. nu este întotdeauna ceea ce este mai bine pentru câinele dvs.

    În cazul lui Orz, el este mult mai bine îngrijit - pentru și relaxat acum că el primește un exercițiu adecvat pentru o collie tânără de frontieră. Păstrarea lui în ultima sa casă nu făcea nici un favor.

    Nu este un lucru ușor de realizat că câinele dvs. ar putea fi mai bine într-o altă casă.

    Orice timp pe care îl simți că păstrarea câinelui tău este nesigură (pentru tine, familia ta sau vecinii tăi), este timpul să te uiți cu adevărat la opțiunile dvs. suplimentare.

    Ar putea fi că ai un mare buldog care iubește să sară, făcând strigătul tău de doi ani.

    Mai serios, ai putea avea un câine cu adevărat agresiv și periculos în casa ta.

    Refominarea unui câine cu o istorie de agresiune semnificativă este o răspundere și nu ar trebui luată cu ușurință. Este periculos pentru lucrătorii de salvare și adăpost, voluntari și favorizați - să nu mai vorbim potențialul deținător următor.

    Cel mai bun mod de acțiune pentru câinii serios agresivi ar putea fi eutanasia umană. Vorbi cu a Consultant de comportament profesional despre opțiunile dvs, Deoarece există uneori salvați și formatori calificați care pot ajuta.

    Oricum, este timpul să obțineți ajutor de la un Consultant de comportament câine certificat IAABC - Nu antrenorul tău local de ascultare.

    Am pus o scurtă listă de întrebări pe care le folosesc la adăpost pentru a ajuta proprietarii să decidă pentru ei înșiși ceea ce este mai bun pentru câinii lor.

    Cele cinci întrebări pentru a vă întreba despre dvs. și despre câinele dvs

    Când ajut o familie la adăpost sau în practica mea privată, decideți dacă este timpul să-i remiți câinele, începem să răspundem la câteva întrebări simple.

    Dacă vă luptați cu ce să faceți cu câinele dvs., vă alăturați aici:

    1. Ce ar fi Câinele dvs. ideal arată ca?
    2. Ce face casa ideală a câinelui tău arată ca?
    3. Unde este nepotrivire? Unde cădeți scurt și unde este câinele dvs. nu se măsoară?
    4. Ce ar lua să depășească aceste probleme?
    5. Sunteți dispus și capabili (emoțional, fizic, financiar) să lucreze prin aceste probleme?

    Acest lucru ar putea fi mai ușor de vizualizat prin lentila unui studiu de caz.

    Să ne uităm la cazul lui Barry, un husky de doi ani pe care am lucrat-o în timp ce umblau Ursa, un expert de comportament pentru câini veteran, la Canis Major Dog Training în Denver.

    Ursa a fost chemată deoarece noua familie a lui Barry, un cuplu în vârstă, avea probleme cu nivelul său de energie și comportamente de evacuare.

    Să trecem prin cele cinci întrebări pentru Barry.

    Dorește familiei: Familia lui Barry a declarat asta Câinele lor ideal se va înghiți cu ei și să rămână în curtea lor nefencată, în timp ce ei au bătut. Câinele lor de vis a fost Energie relativ scăzută și Ușor de antrenat. Familia a deținut coloanei de frontieră atunci când erau mult mai tineri și au fost obișnuiți cu câinii care erau foarte atașați de ei și cu ușurință instruiți.

    Nu și-au dat seama că Barry a fost un husky tipic - un pic aloof, de mare energie, și nu întotdeauna interesat de instruire. Acum în anii șaptezeci, cuplul se lupta cu adevărat să controleze Barry pe plimbări. Au vrut un câine care ar face bine cu un exercițiu minim.

    Barry`s dorește: Barry a fost o energie înaltă și excitabilă. Casa lui ideală probabil ar implica o familie mai tânără care a mers pentru o mulțime de runde sau i-a dat o mulțime de alte forme de exercițiu.

    Nepotrivirea: Barry a fost pur și simplu o energie prea mare pentru această familie, în special având în vedere vârsta lor.

    Ei au fost frustrați de dorința sa de a plânge și de a fugi, o trăsătură foarte comună pentru Huskies. Familia a fost, de asemenea, frustrată la învățarea relativ lentă a lui Barry a noilor comenzi, în special în ceea ce privește formarea casei și nu sărind.

    În același timp, familia nu a oferit barry cu un exercițiu suficient sau o direcție clară. Acest lucru a cauzat Barry să devină și mai excitat și frustrat, ceea ce a dus la spirala descendentă!

    Pași spre succes: Barry avea nevoie într-adevăr mai mult exercițiu, iar familia sa avea nevoie de un pic de realitate pe tipul de câine pe care l-au adus acasă.

    Barry nu a fost o collie de graniță, crescută pentru ascultarea și sensibilitatea în afara leșiei la indici. Era o husky, crescută pentru a alerga și gândire independentă. Familia ar trebui să lucreze cu un antrenor (URSA și cu mine) și să fie potențial să vă exercitați Barry.

    Linia de jos: În cele din urmă, familia a decis că Barry nu a fost potrivit potrivit pentru ei. Această decizie a venit după ce Barry a tras soția în jos de două ori pe o plimbare.

    În timp ce Barry a răspuns bine în formare, progresul său nu a fost suficient de repede, iar familia sa a rămas foarte puțin în "conturile bancare emoționale."

    Barry este un mare exemplu de situație pozitivă de rehoming, deoarece Barry nu este un câine rău, nici proprietarii săi oameni răi. A existat o nepotrivire simplă, dar mare, între familie și câine.

    În timp ce se poate spune că a fost recomandat pentru o pereche de oameni de șaptezeci de ani să aducă acasă un tânăr Husky, cu toții facem greșeli (cu toate acestea, problemele ca acestea pot fi evitate dacă tu faceți diligența dvs. înainte de a aduce acasă un câine nou).

    Faptul este că cuplul deținut Barry și au existat doar două opțiuni de acolo:

    1. Păstrați-l și lucrați cu el
    2. Întoarce-l la adăpost.

    Ultima am auzit, Barry a fost adoptat de o femeie tânără care concurează în săniușul de câine amator. Sunt sigur că toată lumea este mai fericită în acest fel.

    Dacă încă nu sunteți sigur dacă doriți să vă retrogradați câinele, consider că este util să scrieți o listă avantajoasă și o practică argumentând fiecare parte.

    Dacă mă lupt cu adevărat să fac un caz bun pentru o singură opțiune, acesta este răspunsul meu.

    Dacă sunteți cu adevărat blocați, puteți vorbi și prietenilor, familiei sau profesioniștilor pentru comportamentul câinilor pentru un sfat.

    Poți să re-acasă un câine agresiv?

    Dacă câinele dvs. este agresiv, discuția de reîncărcare devine mult mai complicată.

    În unele cazuri, păstrarea câinelui dvs. în casa dvs. poate simți imposibil. În același timp, este greu să găsești o casă nouă pentru un câine cu o istorie de agresiune. Este o captură-22.

    Multe adăposturi nu vor lua nici măcar câini cu o istorie de agresiune și încercând să renească câinii cu acest tip de fundal este periculos și ar putea să vă facă răspunzători pentru orice incidente viitoare de mușcătură, deci asigurați-vă că vorbiți cu un avocat atunci când încercați să remiți un câine cu o istorie a mușcăturii.

    Rehoming un câine agresiv

    Când vorbesc cu un client al cărui câine este agresiv, există întrebări suplimentare pe care le trecem, în plus față de cele enumerate mai devreme.

    Dacă câinele dvs. este agresiv, întrebați-vă:

    Cine este câinele meu agresiv?

    Cum putem găsi o casă care îl împiedică de la acea categorie de oameni, câini sau pisici?

    Câinii care sunt cu adevărat agresivi față de străini vor fi foarte greu să găsească case noi, deoarece orice adoptator potențial este un străin.

    Câinele meu a provocat daune fizice nimănui?

    Câinii cu o istorie a mușcăturii sunt mult mai provocatoare pentru a rehome decât orice alt fel de câine. Există, de asemenea, o întrebare dacă este sau nu responsabilitatea de a retrona un câine care este mușcat în trecut.

    Cât de des are agresivitatea câinelui meu?

    Dacă agresiunea a fost o întâlnire unică, câinele dvs. are un prognostic mai bun decât un câine care a afișat agresiunea de mai multe ori.

    Este agresiunea previzibilă, controlabilă sau ușor de înțeles?

    De exemplu, un câine care exclusiv Bites Dacă încercați să o scoateți din cutie în timpul unei furtuni, este mult mai puțin periculoasă decât un câine care pare mușcă pe cineva "Aleatoriu" sau "din nicăieri."

    Agresiunea sa agravat?

    Evident, agresiunea care se înrăutățește este veste proastă.

    Câinele meu dau avertismente înainte de a deveni agresiv?

    Câinii care nu dau un avertisment corect înainte de mușcătură sunt mult mai periculoși decât câinii care se îndepărtează, mormăi, își pun cozile sau încearcă altfel să difuzeze situația înainte de mușcătură.

    Ce am încercat atât de departe să-mi ajut câinele cu agresiunea lui?

    Dacă ați epuizat o mulțime de opțiuni pentru câinele dvs., prognosticul său este mai rău decât un câine care nu a primit niciodată niciun ajutor de antrenament.

    De multe ori, când ajut pe cineva să ia decizii despre câinele lor agresiv, vor spune ceva de genul "dacă Fido ar putea trăi într-o fermă din țară cu un alergător de maraton care nu are niciodată oaspeți și nu are câini și nu părăsește niciodată orașul și ... "

    Ai imaginea.

    Realitatea este că pur și simplu nu sunt multe ferme care nu au alte animale, oaspeți sau copii.

    În cazurile în care agresiunea câinelui dvs. este semnificativă, este timpul să vorbiți cu un consultant de comportament veterinar sau un consultant certificat.

    Cea mai umană opțiune pentru câinii agresivi cu risc crescut ar putea fi eutanasia. Nu spun acest lucru ușor, dar uneori este singura opțiune responsabilă cu câini periculoși.

    Vă rugăm să obțineți ajutor personalizat de la un profesionist înainte de a merge acest traseu, dar să discutăm despre opțiunile dvs. în detaliu mai jos.

    Nu-mi pot ține câinele. Care sunt opțiunile mele?

    Aducerea câinelui dvs. în adăpost nu este singura dvs. opțiune. Să ne uităm la cele mai comune opțiuni pentru un câine care nu poate rămâne în casa lui.

    Voi lista opțiunile dvs. în ordinea preferințelor în general. Acest clasament nu este greu și rapid. De exemplu, Eutanasia ar putea fi numai Opțiune viabilă disponibilă câinilor serios agresivi Dacă nu puteți păstra câinele în casa dvs.

    Opțiunea 1: Întoarceți-vă câinele la amelioratorul original, adăpostul sau salvarea

    câine trist

    Marea majoritate a crescătorilor de reputație, adăposturi și salvați (adoptarea entității) Aveți o clauză în contractul dvs. care afirmă că trebuie să le întoarceți animalul în cazul în care nu vă puteți păstra animalul de companie.

    Entitatea inițială de adoptare a câinelui dvs. poate avea, de asemenea, informații suplimentare despre trecutul câinelui dvs., ajutând la pereche câinele dvs. cu familia potrivită viitoare.

    Această opțiune este cea mai bună pentru: Câinii care provin dintr-un crescător de reputație, adăpost sau salvare cu un contract de adopție.

    Această opțiune nu este cea mai bună pentru: câini care nu au un contract pentru a se întoarce.

    Opțiunea 2: Prietenii si familia

    Dacă ați adoptat sau ați cumpărat câinele dvs. de undeva fără un contract, Următoarea opțiune cea mai bună este adesea pentru a găsi prieteni sau familie care vă pot păstra animalul de companie.

    Rehoming un câine cu un prieten

    Puteți să vedeți atenția asupra câinii dvs. următoare și puteți să stați în contact.

    Când nu mai puteam să-mi păstrez papagalul, aceasta este opțiunea cu care am mers. Încă mai primesc actualizări video despre el aproape în fiecare săptămână!

    Ține minte că Pleacă cu prietenii dvs. până când sunt de acord să-ți păstreze animalul de companie nu este calea de a merge - Dacă nu doresc cu adevărat câinele dvs., animalul dvs. este mai probabil să fie reluat în jurul diferitelor case, și asta nu este distractiv pentru nimeni.

    De asemenea, ia în considerare Utilizarea resurselor dvs. comunitare!

    Adesea, formatorii și salvările locale vă pot ajuta să căutați casa perfectă pentru animalele de companie. Această opțiune poate fi un pic mai lentă, dar poate avea rezultate uimitoare pentru pooch-ul tău.

    Această opțiune nu Includeți doar postarea câinelui dvs. Willy-Nilly pe grupurile Craigslist și Facebook. Rehoming un câine prin Craiglist într-adevăr nu este o idee bună sau o alegere responsabilă.

    Sunteți mult mai puțin probabil să vă puteți asigura că obțineți o casă bună pentru animalul dvs. de companie dacă mergeți pe acest traseu.

    Sunt cateva Povestiri de groază reală de animale de companie care se termină în cazuri de cruzime după achiziționarea online - nu lăsați acest lucru să se întâmple câinelui dvs.

    Această opțiune este cea mai bună pentru: câinii care sunt probabil să facă bine într-o altă casă fără prea mult efort - fie că nu au probleme de comportament, fie aceste probleme sunt ușoare. Această opțiune necesită găsirea unei case bune pe cont propriu, care poate fi o mulțime de muncă!

    Această opțiune nu este cea mai bună pentru: câini cu preocupări comportamentale sau fizice semnificative.

    Opțiunea 3: Predarea la adăpost și salvare

    Rehoming câine la un adăpost

    Adăposturile și salvările au un rap de rău în unele cercuri, dar pot să spun din experiența personală pe care nu am întâlnit-o niciodată pe oricine care îi pasă de animale la fel de mult ca și lucrătorii adăpostiți de animale.

    Înainte de a vă aduce câinele în, Faceți cercetarea dvs. asupra lungimii lor medii, Resurse disponibile pentru câini și adoptatori și rata lor de eliberare live.

    În timpul meu de lucru pentru un adăpost, am ajutat la îndepărtarea animalelor din adăposturile supraaglomerate la ambele capete ale spectrului.

    De la adăposturi extreme fără ucidere în mod esențial arăta ca un caz de îngrijorare la adăposturi dramatic suprasolicitate care au eutanass aproape 80% din animalele care au venit prin ușile lor, Există cu siguranță adăposturi și salvați pentru a evita.

    În ciuda amestecului de tipuri de adăpost, ar trebui să găsiți cu siguranță cel puțin câteva adăposturi de reputate sau salvați în apropierea dvs. pentru a vă lua câinele.

    Căutați salveri specifice rasei, șederi medii scurte, rate ridicate de eliberare live și resurse bune. Fiți dispuși să conduceți la un adăpost mai bun, dacă sunteți în stare.

    Personal, aș prefera să-mi aduc câinele într-un adăpost care îi euthanizează animalele în cazuri extreme, mai degrabă decât păstrarea tuturor animalelor în viață în canise. De aceea, întrebarea despre lungi medie de ședere este atât de importantă!

    In acelasi timp, Aș evita să aduc un câine într-un adăpost care euthanizează animale sănătoase din cauza timpului sau spațiului.

    Dacă renunți la animalul dvs. de companie pentru probleme fizice sau comportamentale, asigurați-vă că salvarea sau adăpostul are resursele necesare pentru a ajuta.

    De asemenea, asigurați-vă că nu lăsați niciodată să vă împiedice să vă predați un animal de companie în siguranță și responsabil. Multe adăposturi nu percepeți o taxă la toate pentru predarea animalelor de companie, și chiar și cei care vor renunța la orice taxă dacă exprimați că sunteți în primejdie financiară.

    Ce fel de adăpost pentru a căuta

    Avem an întregul ghid despre cum să recunoască un adăpost de animale reputate - Ar trebui să verificați cu siguranță dacă luați în considerare opțiunea Rehoming Shelter.

    Deci, cum arată un adăpost bun?

    Ei bine, adăpostul pe care l-am lucrat în Denver nu euthanizează animalele pentru timp și spațiu. Ele adoptă sau transferă aproximativ 90% din toate animalele care vin prin ușile lor. Au o echipă completă de personal veterinar și de formatori pentru a ajuta la tot felul de animale.

    Această opțiune este cea mai bună pentru: câini care nu au alte opțiuni. Aceasta este, de asemenea, o mare opțiune pentru majoritatea câinilor dacă aveți o rețea bună de salvați și adăposturi.

    Această opțiune nu este cea mai bună pentru: câini cu preocupări semnificative de comportament - deși unele adăposturi și salvați sunt capabile să ajute cu acestea. De asemenea, nu este mare dacă nu aveți multe adăposturi de reputate sau salvați în apropiere.

    Nota editorului

    Dacă nu găsiți un adăpost sau salvare bun, este posibil să doriți să luați în considerare Rehome - O organizație de salvare non-profit care vă permite să faceți un profil pentru animalul dvs. de companie și să cunoașteți potențialii adoptatori. Puteți afla mai multe despre programul nostru Articol despre adăposturi fără costuri.

    Opțiunea 4: Eutanasie

    În unele cazuri, în special cele de preocupări fizice sau comportamentale extreme, Eutanasia este cea mai umană opțiune disponibilă pentru câinele dvs.

    În timp ce nu pot face această decizie pentru dvs. de la un post de blog, vă pot spune momente în care acest lucru este mai frecvent:

    Agresiune

    Este foarte rar pentru mine să discutăm despre Eutanasia cu clienții. Când o fac, este aproape întotdeauna în ceea ce privește agresiunea.

    Întotdeauna recomand clienților mei vorbesc mai întâi un comportaist veterinar, doar în cazul în care am pierdut ceva.

    În general, acești câini au mușcat mai mulți oameni - greu.

    Probabil că au mai multe "declanșatoare", sunt mari și sunt greu de prezis sau de a controla.

    Linia de jos este că câinii cu istorii semnificative de mușcătură sau istorii grave de agresiune sunt incredibil de greu de re-acasă.

    S-ar putea să fiți răspunzător pentru daune dacă nu reușiți să dezvăluiți istoria, iar cele mai multe salvați și adăposturi nu vor adopta un câine cu o istorie semnificativă de agresiune.

    niste Nu-i salvați poate să-ți ia câinele, dar ar putea să nu poată adopta câinele. Acest lucru ar putea însemna că câinele dvs. petrece ani de viață într-o canisa.

    Aceasta este o viață destul de mizerabilă pentru un câine. Toate adăposturile deschise vor lua câinele dvs., dar sunt susceptibile de a-ți eutaniza câinele datorită istoriei sale.

    Dacă decideți să vă aduceți câinele într-un adăpost, întrebați despre prognosticul său.

    La Liga Prietenilor Dumb, We cinstit, spuneți oamenilor că istoria agresiunii câinelui lor a fost prea semnificativă pentru ca câinele să fie probabil adoptat.

    Oferim proprietarilor șansa de a decide să-i eutanizeze animalele în mod uman, mai degrabă decât să le facem pentru ei după ce evaluările au fost complete.

    Uman eutanasia ar putea fi singura opțiune a câinelui tău.

    Probleme de sănătate severă

    Nu am nici o pregătire medicală atunci când vine vorba de animale de companie, dar nu este neobișnuit ca oamenii să vină la un adăpost sperând că adăpostul își poate repara problemele de sănătate ale câinelui.

    Ei nu își pot permite să obțină ajutor veterinar pentru câinele lor și că este o tragedie.

    in orice caz, Nu toate problemele de sănătate pot fi fixate, chiar și cu toți banii din lume. Eutanizează un animal care suferă nu este o decizie proastă.

    Anxietate serioasă

    Unii câini nu par să facă față lumii.

    Ei sunt în mod constant plâng, stimulând, lătratul, săparea sau orice altceva. Mulți dintre acești câini pot face bine cu medicamentele comportamentale sau tratamente de anxietate, dar nu tot.

    Dacă un câine este în mod constant sub dure emoțional extrem, eutanasia ar putea fi o ușurare.

    Personal, acești câini sunt cei mai greu de la mine emoțional. Este mult mai ușor pentru mine să ajung în spatele eutanasiei umane atunci când există un risc de siguranță pentru alții sau câinele este în durere fizică gravă.

    Cu toate acestea, am întâlnit câțiva câini în cariera mea care nu a răspuns la nenumărate intervenții, iar decizia a fost făcută că eutanasia a fost cea mai bună opțiune.

    Această opțiune este cea mai bună pentru: Câinii care sunt puțin probabil să facă bine într-o altă casă datorită unor comportamente grave, în curs de desfășurare sau potențial periculoase.

    Această opțiune nu este cea mai bună pentru: Câini care sunt sunet comportamental și fizic, care ar putea găsi o altă casă.

    În concluzie: Opțiuni dure pentru o situație dificilă

    Nu este niciodată ușor să decideți dacă este timpul să vă retrosiți câinele, dar uneori este cea mai bună opțiune.

    Amintiți-vă că dăruirea câinelui tău ar putea fi de fapt ceea ce este mai bine pentru tine și pentru câinele tău. Există opțiuni disponibile pentru câinele dvs. în majoritatea cazurilor. Dacă nu sunteți într-adevăr nesigur ce să faceți în continuare, vorbiți cu a Consultant de comportament câine certificat pentru ajutor.

    Dog rehoming faq

    Câinele se răzgândesc rău?

    Rehoming este o decizie dificilă. Dacă comportamentul câinelui dvs. vă pune în pericol familia sau familia dvs., atunci Rehoming este alegerea responsabilă. Tu și câinele tău pot avea o nepotrivire a stilului de viață sau nu mai poți să-ți dai fizic câinelui tău îngrijirea de care are nevoie. În aceste situații, uneori Rehoming este cea mai bună opțiune pentru toată lumea.

    Care este cel mai rapid mod de a retrona un câine?

    Discutarea nevoii câinelui dvs. pentru o nouă casă cu prietenii și membrii familiei este adesea cea mai rapidă modalitate de a retrona un câine. Luați în considerare, de asemenea, postarea în grupurile comunității locale sau grupurile de pe Facebook. Câinii pot petrece zile, săptămâni sau luni în adăposturi de animale, astfel încât acestea adesea nu sunt cele mai rapide locuri de resărit a unui câine.

    Ar trebui să-mi vizitez câinele după resări?

    În general, nu este recomandat să vizitați un câine după ce este rețentat, deoarece interacțiunea cu dvs. poate confunda câinele. Cu toate acestea, puteți solicita fotografii și actualizări, iar după un an sau astfel odată ce câinele este stabilit în noua sa casă, vizitele pot fi o opțiune.

    Ar trebui să mă simt vinovat de a-mi retrograda câinele?

    Nu trebuie să vă simțiți vinovați de Rehoming că ați fost deja epuizat toate celelalte opțiuni. Dacă ați lucrat cu un antrenor, discutați problemele cu medicul veterinar și ați solicitat sfaturi de la consultanții de comportament certificați, atunci ați făcut cu adevărat tot ce puteți avea posibilitatea.

    Cum abordezi deciziile dificile ca asta? În timp ce nu vă putem ajuta cu decizia dvs. în secțiunea de comentarii, ne-ar plăcea să vă împărtășiți gândurile.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Rehoming un câine: când este timpul?