Verificați acest câine care nu poate opri să-i înfrunte salvatorul

Verificați acest câine care nu poate opri să-i înfrunte salvatorul

Într-o după-amiază normală de miercuri, Kayla Filoooon sa oprit de adăpostul de animale din Philadelphia pentru a merge câinii. În acea zi, studentul Universității Temple Temple la întâlnit pe Russ, un taur de pit, care era foarte în jos și afară.

Pupul suferea de o coadă de sângerare, infecție cu ochii, pielea mâncărime, tuse de canisa și foamea. Dar, chiar și cu tot ceea ce, Kayla a gravitat spre el. Ea a spus că sa uitat la ea ca și cum ar fi știut că ea fi mama lui într-o zi.

Kayla a luat timp pentru a cunoaște Russ și a căzut repede în dragoste. A petrecut ziua de mers pe jos de mers pe jos și să se joace cu el în curtea adăpostului. Ea ia dat tratate, și ia dat seama. Kayla a plecat acasă să-i spună prietenilor și mamei ei despre câine.

LEGATE DE: 26 STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

Verificați acest câine care nu poate opri să-i înfrunte salvatorul

A doua zi, ea sa întors la adăpost pentru a lua pe Russ o excursie. A luat-o pentru o plimbare în mașină și la cumpărat tratere speciale de la Chick-Fil-a. În timp ce Russ a mâncat în poala ei, au ascultat radioul și cântecul "Un cer plin de stele" Haide.

Când Kayla a auzit versurile: "Pentru că ești un cer plin de stele, îți dau inima", a strigat ea. Știa că Rusul era menit să fie câinele ei. Ea a condus imediat Russ înapoi la adăpost și a aplicat să-l adopte.

Ea la adoptat Cu doar câteva săptămâni în urmă, dar perechea este deja inseparabilă. Russ nu iubește nimic mai mult decât să se hrănească cu Kayla pentru a-și arăta afecțiunea și recunoștința.

Recent, Kayla a început să facă temele, iar Russ a venit pentru sferele sale standard. Un prieten a capturat fotografia de mai sus, arătând dragostea extremă câinele are pentru fata, și de atunci a plecat viral.

Verificați acest câine care nu poate opri să-i înfrunte salvatorul

RECOMANDAT: 3 motive pentru adoptarea câinilor mai în vârstă predați

Personalul de la Facilitatea de îngrijire și control al animalelor Philadelphia a fost extatică pentru a vedea și a împărtăși fotografia, deoarece servește pentru a demonstra modul în care toți câinii de adăpost doriți și nevoia este o familie care să le dea iubirea și să primească dragostea lor în schimb.

Animal Care și Echipa de control Philly purtător de cuvânt Ame Dorminy a declarat că ei iubesc să vadă animalele în casele lor pentru totdeauna, și dragostea cunoașterea au ajutat la crearea acestui meci ideal. Russ sa recuperat din boala și infecțiile sale și primește o mulțime de băi medicamentate pentru a ajuta la vindecarea pielii sale mâncărime.

Kayla afirmă că Russ nu o părăsește; El doarme în patul ei, vizitează campusul colegiului și a plecat cu ea în locuri ca țărmul Jersey. Se pare că acești doi sunt colegii de suflet.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Verificați acest câine care nu poate opri să-i înfrunte salvatorul