Acest câine a fost la câteva minute de a fi eutanass și apoi sa întâmplat acest lucru

Acest câine a fost la câteva minute de a fi eutanass și apoi sa întâmplat acest lucru

Acest videoclip arată un câine numit Robin. Un ofițer de control al animalelor a găsit-o și l-a eliberat într-un adăpost. Când a fost găsit, avea leziuni în jurul ochilor și vânătăi pe corpul său inferior. El a fost limpede, iar ofițerul a crezut că poate avea și a rănit piciorul.

Robin a venit foarte aproape de a fi eutanasiat la adăpost numai pentru că a fost inițial un câine vagabond care suferă de o rănire gravă a piciorului. Asta e cand Vet Ranch a venit la salvarea sa.

Câinii găsiți pe străzi sunt aduse la adăposturi de animale pentru reabilitare înainte de întoarcerea lor la proprietarii sau adoptarea lor. Cu toate acestea, câinii cu condiții grave și terminale sunt de obicei eutanasiate. Care părea că este calea Robin urma să ia, când a fost mântuit în ultimul moment!

A fost un apel foarte aproape, dar uimitor, soarta lui a făcut o întoarcere completă.

Acest câine a fost la câteva minute de a fi eutanass și apoi sa întâmplat acest lucru

Vet Ranch, Inc., O societate umană care cuprinde medici VET, a luat raze X de piciorul lui Robin și l-au fugit. Ei au fost surprinși să afle că nu era nimic serios despre prejudiciul piciorului, după toate. El a fost de fapt un câine sănătos, dar câteva probleme minore de sănătate.

Robin a fost apoi îngrijit, hrănit și a avut grijă de. Destul de curând, leziunile din jurul ochilor și burta au dispărut. Dacă nu ar fi fost pentru salvare, Robin ar fi terminat mort inutil.

Acum că el este în siguranță și face absolut bine, acest tip mic mic este în sus și Câinii găsiți pe străzi de orice casă iubitoare care este dispusă să-i dea atenția pe care o merită. El are o personalitate atât de bună și este chiar unul dintre pacienții preferați medici.

Mulțumirile mele iese spre Vet Ranch pentru dedicarea lor în furnizarea de tratament medical și îngrijirea animalelor abuzate, abandonate și fără adăpost!

Fără intervenția lor umanitară neclintită, ar exista o incidență crescândă a animalelor fără stăpân, în special câini, adusă la moarte din motive care sunt nejustificate. Vina nu poate fi pusă în totalitate pe autorități, ofițeri de control al animalelor și adăposturi pentru dorința lor în a elimina straturile. Numărul mare de animale vagabonice de pe stradă devine o amenințare pentru societate.

Acest câine a fost la câteva minute de a fi eutanass și apoi sa întâmplat acest lucruLEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Datorită creșterii rapoartelor de atacuri neprovocate de la câinii vagabonzi, mulți oameni au făcut un obicei de a purta bastoane, spray de piper, mace, fluiere sau orice altceva care pot să se protejeze ca pe străzi pentru comenzi, pentru a merge pe propriii câini sau să-și aducă copiii la stația de autobuz. Acești câini liberi nu sunt în nici un caz feral. Au fost odată domesticite animale care au scăpat sau au fost stabilite în mod deliberat de oamenii lor.

Dumpingul de câine a fost o practică obișnuită pentru proprietarii de animale de companie iresponsabil care își aruncă animalele de companie sau descendenții lor pur și simplu pentru că nu le mai pot lua sau le vor mai dori. Legate de acest lucru este legalizarea ilegală, care este, de asemenea, comună în zonele care nu sunt atât de populate. Animalele de companie sunt legate de copaci, pereți sau garduri în condiții qualid, cu alimente și apă limitate.

Când un câine rămâne în această condiție pentru orice perioadă extinsă, el va găsi o modalitate de a scăpa. Acesta este instinctul animalului de a supraviețui. Dacă numai pe toți proprietarii de animale de companie erau suficient de responsabili pentru a se asigura că nu au existat câini nedorite, Robin și câini fără adăpost ca el nu ar fi nevoie să scoată străzile.

În acest moment, noi toți am putea ajuta la rezolvarea sau reducerea problemei. Dacă sunteți proprietar de câine, aveți câinele sterilizat (sterilizat sau spayed), mai ales dacă nu puteți oferi o casă pentru descendenții săi. Dacă câinele dvs. este pierdut, faceți efortul de a-l găsi. Dacă intenționați să dețineți unul, nu cumpărați de la mori de catelus; Adoptați unul din adăpostul local. Care va contribui la reducerea numărului de câini ținute acolo și incidența eutanasiei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest câine a fost la câteva minute de a fi eutanass și apoi sa întâmplat acest lucru