Cum să vă permiteți o intervenție chirurgicală costisitoare a animalelor de companie

Ridicarea și îngrijirea unui câine poate deveni costisitoare, Dar există mai multe veterinare Opțiuni de finanțare Trebuie să alegi de la. Unul dintre costurile cele mai scumpe de îngrijire a sănătății este chirurgia. Și când vine vorba de proceduri veterinarice, prima întrebare pe care ar trebui să o adresați medicului dvs. este: & # 8220;Cât de urgentă este nevoie de animalul meu de companie pentru această intervenție chirurgicală?& # 8221;

Motivul pentru care această întrebare este importantă este că uneori o intervenție chirurgicală pur și simplu nu are prea multă sens. Unele cazuri vă pot costa mai mult decât o nouă mașină sport - cum ar fi David plătiți 50.000 de dolari pentru chirurgia lui Jasper Pet, sau Mary Playing peste 30.000 de dolari Pentru costurile medicale ale câinelui ei - astfel, problema prognosticului și urgenței este ceva ce trebuie să vă gândiți la o mulțime de gândire.

Desigur, există o mulțime de întrebări de urmărire pe care doriți să le întrebați, cum ar fi: Este esențial să vă îmbunătățiți calitatea vieții câinelui meu? Care este rata de succes pentru recuperarea completă a animalelor care suferă această procedură? Dar inițial Întrebarea de urgență este esențială pentru a determina cât timp trebuie să trageți împreună bani pentru a plăti tratamentul. Aveți mai multe opțiuni cu privire la modul de trimitere a chirurgiei scumpe de companie.

De asemenea, citiți: 9 Condiții de sănătate pentru câini de urgență care nu pot fi întârziate

Metode de plată de calendare a timpului

Dacă medicul veterinar vă asigură procedura chirurgicală, în timp ce este necesar, nu este urgent, apoi luați în considerare metodele de mai jos și pașii lor, deoarece vă pot ajuta să rămâneți în afara datoriilor și să vă oferiți animalele de companie de ajutor. Fiecare metodă poate fi defalcată în trei pași simpli și orice sau toate acestea pot fi utilizate având în vedere specificul situației dvs.

Red Rover

Cereți finanțare de la o organizație centrică PET

Există sute de organizații non-profit, instituții iubitoare de canine și grupuri de strângere de fonduri (multe dintre care le-am făcut menționat aici) care trăiesc și lucrează pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să permită tratamente costisitoare, cum ar fi terapia fizică pentru câinii cu leziuni spinării sau pierderea limbii sau chimioterapia pentru câinii diagnosticați recent cu cancer.

Câteva exemple de astfel de organizații care ar putea să ajute:

Aceste organizații dosau prin sute de aplicații pe săptămână și printr-un proces de aprobare, sunt de acord să finanțeze pe deplin sau parțial cheltuielile de îngrijire a animalelor de companie pentru animalele care au nevoie. Puteți găsi mai multe astfel de organizații Pe aceasta pagina, și aici este cum să aplicați cu succes și să vă măriți șansa de a primi ajutorul și sprijinul lor.

1. Cercetare

Dacă dețineți o rasă populară, vestea bună este șansele dvs. de aprobare a ajutorului financiar ar fi crescut doar pe pedigree-ul dvs. de companie singur. Salvați, sanctuare și companii non-profit care se specializează în reproducere, salvare și / sau instruire a unei rase specifice acceptă de obicei cererile de împrumuturi de îngrijire a animalelor de companie și subvenții pentru tipul de canină pe care le prețuiesc.

Dacă aveți o rasă de sânge integrală sau chiar un amestec, de exemplu, un amestec de collie Beagle-Border, jucați la punctele forte, introducând tipul de rasă în bara de căutare atunci când cercetați grupuri viabile de strângere de fonduri. Puteți încerca cuvinte cheie și fraze precum "Beagle" "Grant" Îngrijire veterinară "și puteți pregăti, de asemenea, o altă căutare cheie de cuvânt de acest timp înlocuit" Beagle "pentru" Border Collie ". Veți fi surprinși de o serie de organizații care sunt interesați exclusiv de a contribui la salariul pentru tratamentele veterinare pentru proprietarii acestei rase.

Așa cum există grupuri care doresc să ajute anumite rase, există și companii centrate de condiție. Maladiile comune în canini, cum ar fi displazia de șold, glaucomul sau abcesele dentare, toate au organizații ale căror unic scop și scop este de a aproba sprijinul financiar pentru proprietarii de câini a căror iubiți blande suferă.

În funcție de situația dvs., puteți căuta granturi de îngrijire veterinară care sunt orientate către proprietarii de animale de companie în conflictele financiare. Dacă sunteți în proces de trecere într-un nou loc de muncă, ați suferit un prejudiciu sau orice alte scenarii care pot pune o presiune asupra stabilității dvs. financiare, există probabil o organizație care dorește să vă ajute să plătiți pentru îngrijirea medicală a câinelui dvs.

2. Adună documentația

În mod obișnuit, vi se va cere să furnizați documentația care să coroboreze cheltuielile de diagnosticare și de procedură ale animalului de companie. Documentația va include în mod obișnuit:

  • Dovada veniturilor
  • Dovada unui venit al soțului (dacă este cazul)
  • Istoria medicală a animalului de companie
  • Un raport detaliat al planului de tratament și costurile sale detaliate (de la veterinarul dvs.)
  • Avizul profesional al VET despre prognosticul proiectat, recuperarea și (îmbunătățirea) calității vieții după finalizarea cu succes a tratamentului

Cooperarea medicului veterinar este probabil să fie solicitată, deci nu face rău să le menționăm că veți căuta ajutor financiar printr-o terță parte.

Odată ce ați decis și ați solicitat o subvenție, asigurați-vă că împărțiți numele organizației cu personalul administrativ al medicului veterinar. Dacă sunt educați în situație, sunt mai susceptibili să răspundă rapid la orice anchetă de la finanțatorul dvs. și, prin urmare, vor muta procesul de aprobare de-a lungul promptorilor.

3. aplica

Odată ce ați cercetat opțiunile dvs., aleasă o organizație pe care o credeți că va finanța parțial sau pe deplin cazul dvs., a notificat medicul veterinar al animalului dvs. și a adunat toate documentele necesare, este timpul să se aplice.

Majoritatea acestor grupuri de strângere de fonduri au un site web eficient, care fac aplicarea relativ instantanee. Unii pot necesita sondaje cu mai multe întrebări, precum și câteva răspunsuri îndemânate, profunde de la dvs. De obicei, puteți petrece oriunde de la 15 minute la o oră completează o aplicație online sau scrie un e-mail către asociație.

Procesul de aprobare variază:

Câteva grupuri atestă că solicitanții vor ști în mai puțin de 5-7 zile dacă cererea lor este aprobată sau negată. Instituțiile cu o mulțime de fonduri pot avea sute de mii de solicitanți, determinând să așteptați mult timp de o săptămână să auziți înapoi.

Perioada de așteptare este cu adevărat cea mai mare și, eventual, singura dezavantaj la această opțiune de finanțare. Acesta este motivul pentru care este esențial să comunicați eficient cu medicul veterinar al câinelui dvs. pentru a asigura operația pe care o necesită nu este dependentă de timp.

Porniți o platformă Crowdfunding

Porniți o platformă CrowdfundingSocietatea modernă este apt atunci când vine vorba de antreprenoriatul de auto-pornire și de înțelepciune pe Internet. O platformă de internet care a văzut succes în ultimii ani este site-urile web Crowdfunding care permit persoanelor și / sau grupuri spațiul pentru a solicita în siguranță și cu succes utilizatorilor de pe Worldwide Web pentru donații. Gofundme Fundraiser Animal Fundraiser este una dintre cele mai populare surse pentru proprietarii de animale de companie care caută ajutor financiar.

Gofundme și alte site-uri similare văd paginile care solicită asistență financiară pentru tot, de la educație colegiu, de miere costisitoare sau nunți, precum și îngrijirea veterinară pentru tovarășii de animale iubiți. De fapt, costurile de asistență medicală reprezintă o bucată mare de fonduri ridicate prin aceste platforme. Prin Gofundme singur, a fost peste 650 de milioane de dolari Un an a crescut pentru a acoperi doar costurile medicale, care este o treime din totalul banilor Crowdfunded pe platformă.

1. Redați-vă în avantajul dvs

Eforturile dvs. sunt cele mai bine cheltuite atunci când sunt comise și rămân loiale. Este în interesul tău să alegi unu site-ul Crowdfunding, din mai multe persoane disponibile, mai degrabă decât să creeze mai multe conturi și pagini web pe diferite platforme.

Dacă creați mai multe profiluri pentru cazul dvs., este mai probabil să vă răspândiți fondurile mai subțiri decât să le păstrați concentrate. Donatorii sunt mai predispuși să se simtă caritabili dacă vor vedea multe altele au donat; le face să simtă că contribuția lor se îndreaptă spre o cauză pragmatică care este probabil să ducă la succes.

Pe scurt, toată lumea îi place un sfârșit fericit. În plus, vizionarea acelui mic bar verde de culoare mai aproape și mai aproape de obiectivul dvs. financiar nu este doar inspirat pentru donatorii dvs. caritabili să vă vadă, dar beneficați de dvs., deoarece vă ține la curent cu progresul.

O altă modalitate de a crește donațiile este să includeți povestea dvs. și a călătoriei dvs. de companie. Potențialii contribuabili doresc să știe cum ați întâlnit poochia dvs. iubitoare, povestea diagnosticului lor și a răspunsului familiei dvs. la el. Și desigur - poze!

2. Încărcați documente și fotografii

Vorbind despre imagini, inclusiv fotografiile câinelui dvs. este următorul pas important. Fotografiile familiei care includ animalul de companie ajută oamenii să vadă ce înseamnă animalul pentru dvs. Poate doriți să evitați fotografiile grafice care descriu boala sau starea câinelui dvs. sau cel puțin nu le folosiți ca o fotografie de acoperire, deoarece ar putea transforma binefăcătorii potențiali.

Un alt element pe care îl puteți alege este un document care prezintă costul detaliat al planului de tratament recomandat al VET. Acest lucru vă ajută să fiți transparenți și de încredere prin coroborarea cazului dvs.

3. Publicați-vă și împărtășiți

Odată ce pagina Cauza dvs. include un obiectiv monetar, fotografii, documente și un paragraf sau două explicând atât dragostea dvs. de câine, cât și importanța intervenției chirurgicale, puteți publica profilul.

Multe site-uri web Crowdfunding oferă opțiuni fără sudură și ușoare pentru a conecta automat pagina pe site-urile media sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook. Este aici că veți împărtăși cauza. Social media a fost unul dintre cele mai bune instrumente Pentru sensibilizarea pentru aceste și multe alte cauze și probleme legate de animale.

Păstrați-vă activ: Text și sunați-vă prietenii și membrii familiei și spuneți-le să o împărtășească și ei. Cu cât este mai mult încât este împărtășit, cu atât mai promovat situația nefericită a animalului dvs. de companie este și cu atât este mai probabil să găsiți finanțarea pe care trebuie să o ajutați.

Metode de plată urgentă

Dacă situația animalului dvs. de companie a necesitat o vizită la miezul nopții la medicul veterinar de urgență sau o boală bruscă a subliniat necesitatea unei acțiuni imediate și nu aveți nici una asigurări de animale de companie nici A cont de economii de companie, atunci probabil că nu aveți timp să aplicați și să așteptați aprobarea de acordare sau să începeți fie un proiect de strângere de fonduri. În acest caz, există încă opțiuni pentru a vă ajuta să vă permiteți o intervenție chirurgicală scumpă.

Discutați cu VET despre opțiunile de plată

1. Cereți transparențăDiscutați cu VET despre opțiunile de plată

Veterinarii și personalul lor sunt mai mult decât dispuși să vă împărtășească cu dvs. listele de prețuri ale procedurilor și intervențiilor chirurgicale înainte de a se produce. Uneori, acestea sunt imprimate automat și vă înmânate și alte ori trebuie să le solicitați.

Dacă întâmpinați dificultăți financiare sau nu sunteți într-un loc pentru a vă permite suma mare a unei intervenții chirurgicale, trebuie să știți ce sunteți de acord.

2. Fi cinstit

Dacă intervenția chirurgicală are nevoie de câine este descurajantă, fiți cinstiți cu medicul veterinar. Puteți să vă exprimați cu tact dorința de a trece prin intervenția chirurgicală, deoarece este cea mai bună opțiune de a vă menține membrul familiei blânde sănătos, fericit și viu pentru mai mulți ani, dar, de asemenea, să vă exprimați stresul față de costuri.

Este posibil ca medicul veterinar să aibă o varietate de reacții de la proprietarii de animale de companie și va fi mai mult decât înțelegerea situației dvs. stresante, așa că încercați să nu vă simțiți jenați sau vulnerabili și știți că candiditatea dvs. este în interesul animalului.

3. Discutați toate opțiunile disponibile

Dacă deschiderea dvs. nu ilicită o ofertă de plan de plată de la medicul veterinar câinelui, întrebați-vă despre punctul gol. O modalitate grațioasă de a fraza ar fi să spunem: "Ai fi dispus să lucrezi la un plan de plată cu mine?"

Este util să exprimați ceea ce ați putea permite acea zi, deoarece multe birouri vor necesita cel puțin la plata inițială. De exemplu, dacă procedura chirurgicală costă 1.500 de dolari, puteți alege să oferiți jumătate în față și în cealaltă jumătate luna viitoare. Dacă acest lucru este încă prea scump pentru bugetul dvs., oferiți un plan de patru luni, plătind 375 dolari în acea zi și încă trei tranșe în fiecare lună până la plătit integral.

Dacă medicul veterinar nu este dispus să ofere un plan suficient de îndrăgostit de plăcerea dvs. (cum ar fi un plan de plată sau de șase luni), atunci întrebați dacă ar fi dispuși să vă dea o lună pentru a plăti restul dacă ați plătit o anumită sumă în avans astăzi. Dacă sunt de acord, acest lucru vă va oferi ocazia - bazată pe cât timp vă permit - să ajungeți la organizațiile de strângere de fonduri sau să începeți propria dvs. utilizare a unui site Crowdfunding (Notă: Unele birouri veterinare pot oferi o reducere de plată în numerar).

Aplicați pentru un card de credit

1. Cunoașteți scorul dvs. de credit

Scorul dvs. de credit este greutatea necesară pentru a vă ajuta să determinați ce carduri de credit să se aplice. Fiecare carte pe care o aplicați este înregistrată și poate mânca la scorul dvs. și astfel este în interesul dvs. de interes pentru a fi un solicitant discriminatoriu și aplicați numai cărților pe care probabil că le-ați aprobat.

Cardurile de credit cu rate scăzute ale dobânzilor și nici o taxă anuală nu pot accepta numai solicitanții în stare bună de credit, deci păstrați acest lucru în minte în timpul procesului dvs. de selecție. Unele companii pot permite un proces de pre-aprobare care vă oferă un fel de aplicație "Trial" care nu va conta împotriva dvs. dacă nu sunteți aprobat.

În mod obișnuit, persoanele care dețin un scor de credit de 720 sau mai mari vor fi aprobate foarte puține probleme. Dar a scăzut cu doar 20 până la 30 de puncte mai mici și a raportat că doar 50-60% sunt susceptibile de a fi aprobate de companiile de carduri de credit.

2. Educați-vă pe diferitele opțiuni de card de credit

Similar cu alegerea Conturi de economii de companie, Cercetați cu atenție cardurile de credit care sunt cele mai bune pentru dvs. și pentru situația dvs. și acordați atenție tuturor numerelor. Răspundeți la întrebări cum ar fi: Veți folosi acest lucru o dată și apoi veți plăti în întregime? Veți fi în măsură să efectuați plăți lunare? Cât timp vă așteptați că vă va duce să plătiți cardul?

Calitățile comune ale cărților care ar fi benefice pentru anumite situații sunt enumerate și descrise mai jos. Este util să se acorde atenție următorilor factori:

APRILIE. Rata procentuală anuală a unui card de credit este, pe scurt, rata dobânzii. APR-urile medii pot varia de la 12% la 25% și se bazează adesea pe scorul dvs. de credit, istoricul financiar și venitul anual.

Perioade fără dobânzi. Cele mai multe carduri de credit au această caracteristică. O perioadă fără dobândă este, în general, o medie de 30 de zile și este o perioadă de timp stabilită în care creditorul nu provoacă interes. Mulți consilieri financiari recomandă să plătească un card în întregime înainte de încheierea perioadei fără dobândă. Dacă vă așteptați la un salariu Girthy într-o lună, este posibil să nu contează dacă aplicați pentru un card de credit cu o rată ridicată a dobânzii, atâta timp cât anticipați că veți putea să plătiți în întregime echilibrul înainte de interesul său - se termină perioada liberă.

3. aplica

Aplicarea online este simplă și luați cât mai puțin de 10-15 minute. Cu toate acestea, așteptând ca o carte fizică să fie trimisă pentru a vă trimite medii între 7 și 10 zile lucrătoare.

Deși nu este comună, unele locații de îngrijire urgente de urgență pot oferi aprobarea instantanee și utilizarea cardurilor de credit la birourile lor administrative. Aceste carduri sunt, de obicei, centrice și direct legate de costurile veterinare, ceea ce înseamnă că au o limită mare de împrumut.

Deși acest lucru este incredibil de ameliorarea unui proprietar de animale de companie într-o situație stresantă, este precaut de ratele dobânzilor și taxele care pot fi asociate cu carduri precum acestea. Ele pot fi ideale doar pentru proprietarii de câini care sunt momentan într-o legătură, dar vor avea capacitatea de a plăti echilibrul în întregime în termen de o lună sau două.

Importanța calității vieții și a prognosticului

Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar câinelui dvs. despre rezultatul intervenției chirurgicale pe care o recomandă. Dacă calitatea vieții animalului va fi mult îmbunătățită ca urmare a procedurii, atunci următoarea întrebare ar trebui să fie: "# 8220;Care este prognosticul?& # 8221;

Un prognostic vă spune cât de probabil este rata de succes a intervenției chirurgicale. Dacă rezultatul intervenției chirurgicale are un raport scăzut de rezultate pozitive sau o rată ridicată a mortalității (datorită complicațiilor chirurgicale sau de recuperare), este posibil să fie o decizie mai complicată decât să plătiți pentru tratament. Este posibil să trebuiască să vă întrebați dacă puneți-vă animalul de companie în procesul de proces merită pentru ei.

Aceasta este o întrebare deosebit de actuală dacă câinele dvs. sa luptat pentru o vreme și / sau este mai în vârstă. În timp ce niciun proprietar de animale de companie nu dorește să ia în considerare opțiunea de a pune animalul din mizeria sa, este uneori opțiunea mai bună.

Citiți următorul: Cele mai bune conturi de economii pentru proprietarii de animale de companie

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Sfaturi despre cum să vă permitem o intervenție chirurgicală scumpă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă permiteți o intervenție chirurgicală costisitoare a animalelor de companie