Valorificarea puterii pokemon go pentru pooches!

Pokemon Du-te adăpost pentru câini

Pe măsură ce Pokemon merge febră mătură în toată țara, unele adăposturi de câine sunt valorificate pe nebunie pentru a ajuta la canini!

Pokemon Go este un joc care încurajează utilizatorii să meargă afară și să exploreze diferite zone pentru a captura pokemon, iar unele adăposturi au realizat acest lucru Acest joc bazat pe mers pe jos este activitatea perfectă pentru ca câinii să se alăture!

Ideea a venit prima dată la Phil PeckinPaugh, directorul unui adăpost de animale din Müncie, Indiana, când a ieșit pe jos câinele său în timp ce joacă aplicația Pokemon Go cu fiica sa.

El și-a dat seama că câinii fac tovarășii perfecți Pokemon Go și au început ca câini Pokemon & # 8221; Programul de voluntariat pentru a înscrie noi Pokemon-Loving Walkers!

Pokemon Du-te adăpost pentru câini

PeckinPugh a constatat că, în timp ce într-o zi obișnuită, adăpostul ar putea primi 1-2 pentru programul lor de mers pe jos de câine voluntar, după ce a postat despre câinii Pokemon, adăpostul primește acum o medie de 70 de voluntari pentru plimbări!

Să încurajăm mai multe adăposturi pentru a face același lucru - ham hamul de putere pokemon pentru pooches! În timp ce sunteți la el, luați în considerare la prețul câinelui în a Pokemon-tematice costum, Dacă pooch-ul tău va pune cu el!

Cu toate acestea, nu uitați că este fierbinte în afara, oferind o mulțime de apă pentru câinele dvs. și nu-l întârziați, sau puteți ajunge la acest om aici:

Pokemon Go Dogs
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Valorificarea puterii pokemon go pentru pooches!