Cum să identificați un adăpost bun de animale (să adoptați sau să renunțați)

Cum de a identifica-un adăpost bun-animal

Adoptarea unui câine dintr-un adăpost sau salvare neetic poate deveni rapid într-un coșmar pentru familia dvs.

Am auzit povestiri despre salvarea ca o minciună minciună la adoptat pentru a obține câinii adoptați. Familiile iubitoare ajung accidental cu câini bolnavi, agresivi sau chiar morți - toate pentru că nu știu cum să identifice un adăpost bun.

În timp ce chiar cele mai bune adăposturi pot adopta uneori un câine într-o casă care nu este potrivită potrivită, Puteți stiva puntea în favoarea dvs. prin adoptarea de la un adăpost de animale reputate.

Același lucru este valabil și pentru găsirea unui adăpost dacă trebuie să renunțați la câinele dvs. Predarea câinelui dvs. la adăpostul potrivit îl va ajuta să obțină sprijinul veterinar și comportamental pe care ar putea avea nevoie. Că adăpostul va lucra pentru ao cunoaște și a pune-o în cea mai bună casă posibilă sau o eutanasca responsabilă dacă suferă și nu există un tratament rezonabil.

Dacă nu sunteți sigur dacă este timpul să vă predați câinele într-un adăpost, verificați ghidul nostru Când ar putea fi timpul să vă retrosiți câinele.

Indiferent dacă sunteți în partea de adoptare sau de predare a ecuației, depinde de dvs. să susțineți un adăpost bun. Punerea banilor și a sprijinului către un adăpost etic va ajuta mai mult decât doar câinele dvs. - are un efect de ripple.

12 trăsături de salvare sau adăpost pentru animalele IFFY: Ce să amâne

Uneori, este mai ușor să vorbim despre ce să evităm decât să vorbiți despre ce să căutați. Este adevărat în cazul căutării unei salvații bune sau a unui adăpost pentru a lucra cu. În timp ce adăposturile mari vin în toate formele și dimensiunile, există câteva semne de avertizare destul de mari, consistente de adăposturi pentru a evita clar.

Nu adoptați câinele dvs. sau să vă predați câinele într-un adăpost că:

1. Nu lăsa adoptatorii să se întâlnească cu câinii înainte de adopție zi

În timp ce puteți învăța multe de la a vă uita la fotografii și BIOS pe Adoptarea câinilor WBesites ca Petfinder, Asta e nici un substitut pentru a vă întâlni efectiv noul câine. Indiferent dacă adoptați sau vă predați, tu și câinele dvs. va fi mai fericit dacă adăpostul este bun despre a lăsa câinii și adoptatorii să se întâlnească.

Țineți minte că unele adăposturi ar putea să nu vă permită să "gândiți-l" pe un câine. În timp ce nu-mi place această practică, nu consider acest pavilion roșu. Cele mai bune adăposturi bune vă vor permite să vă întâlniți câinele ori de câte ori doriți, Ținând cont de faptul că altcineva ar putea să-ți adopte câinele în timp ce crezi că a trecut - nu există diburi de apel la câini!

2. Ia câini direct de la vehicule de transport la adopție

Un steag roșu mai mare este o salvare sau un adăpost care ia câinii chiar de la transportul la adopție. Acest lucru este mai frecvent în salvele care se specializează în aducerea câinilor în zona dvs. din alte zone.

Când câinii sunt adoptați direct de pe vehiculul de transport, înseamnă că salvații nu cunosc câinii, lăsând câinii să se relaxeze, sau, în cel mai rău caz, să se strecoare pe verificări medicale înainte de adoptarea câinilor. Acesta este un pavilion roșu imens!

3. Nu ia câinii înapoi

Înainte de adoptarea sau predarea, întrebați dacă salvarea sau adăpostul va lua câinele înapoi dacă ceva nu merge bine. În timp ce sperăm că câinele dvs. nu va trebui niciodată să se întoarcă la adăpost, este mai bine să sprijine adăposturile care au această politică.

4. Adoptă puii mai tineri de 8 săptămâni

Dacă un adăpost vaccinând și fixează în mod corespunzător animalele, nu există nici o posibilă modalitate de a avea nici un pui mai mic de 8 săptămâni pentru adoptare. Ei pot căuta casele foster, dar puii minori nu ar trebui să se adopte.

În afară de a fi major neetic (este legate de probleme precum agresiunea), acest lucru este, de asemenea, ilegal în multe state.

Pupppies-Adopție

5. Nu oferă o dovadă completă a vaccinărilor (sau adoptă câini nevaccinați)

Rulați departe, departe de un adăpost care nu are dovada vaccinărilor sau adoptă câini care sunt nevaccinați. Dacă un adăpost sau o salvare nu își pot permite să vă vaccinați câinii în îngrijirea lor, este mai bine să nu le păstrați în afaceri.

Obțineți dovada vaccinărilor, nu întrebați doar dacă câinele este actualizat. Acest lucru ar trebui să vină cu fiecare câine care lasă un adăpost sau salvare.

6. Adoptă câini care nu sunt spionați sau neterați

Din motive similare de mai sus, direcționați-vă de adăposturile care adoptă câini care nu sunt încă fixați. Chiar dacă adoptați un mic cățeluș, catelul trebuie fixat înainte de adoptare.

7. Se simte ca un loc de vânzări de mașini

Adoptarea câinelui dvs. ar trebui să se simtă ca o dată, nu o distribuție de mașini folosite. Ambele părți își pun cel mai bun picior înainte, dar amândoi dispuși să plece dacă se simte în formă.

Orice salvare sau adăpost care împinge adopțiile pe tine sau face promisiuni înalte despre comportamentul perfect al unui pui nu are de fapt interesul tuturor intereselor tuturor.

8. Se îndreaptă spre adopții

Multe salveri de schițe necesită să faci o decizie rapidă. Ei pot chiar să renunțe la câinele cu dvs. (vizionarea nevăzută), aranjați o întâlnire imediată cu o limită de timp strictă sau pur și simplu vă grăbiți dacă sunteți la un eveniment de adopție.

O salvare bună este în primul rând preocupată de bunăstarea pe termen lung a câinelui. Ei nu vă vor grăbi sau vă vor da doar câteva minute pentru a vă întâlni pe câine și luați o decizie. În schimb, vă vor lăsa să luați timpul necesar pentru a cunoaște câinele.

Cele mai bune salvați vă vor permite să puneți un câine în așteptare pentru câteva ore, astfel încât întreaga familie să se poată întâlni pe câine. Aceasta înseamnă că într-adevăr au interesul pe termen lung al câinelui!

Sfaturi pentru adoptarea câinelui de salvare

9. Are o comunicare la punct de vedere

Fi sceptici față de o salvare care permite în mod obișnuit e-mailurile să stea zile sau săptămâni. Multe salvați sunt voluntari și se pot lupta pentru a ține pasul cu comunicarea, dar acest lucru nu este un semn bun în ochii mei.

Am auzit prea multe povestiri despre salvați care se luptau și, în cele din urmă, "au mers sub" - uneori câini foster cu părinți sau părăsind adoptatorii agățați. În fiecare caz, primul semn de avertizare nu răspunde de salvare.

10. Adoptă câini fără carantine sau deținute

Dacă câinele dvs. vine de la out-of-stat, salvarea sau adăpostul ar putea fi obligat în mod legal pentru cavantină câinii înainte de a le adopta.

Aceste legi specifice variază de la stat la stat. S-ar putea să fiți capabili să carantină câinele în casa dvs. sau salvarea ar putea fi obligată să păstreze câinele timp de câteva săptămâni înainte de a-l trimite acasă cu tine. Dacă statul dvs. necesită o carantină și salvarea ignoră această lege, stai departe!

În mod similar, cele mai multe părți ale U.S. cereți ca un câine vagabond să nu poată fi adoptat imediat. Acest lucru îi oferă proprietarilor o șansă să-și găsească câinele și să-l ia acasă dacă câinele a fost pierdut accidental. Din nou, rămâneți departe de salvați care ignoră aceste legi.

11. Nu va discuta ce se întâmplă cu câinii dificili-adoptați

Mai ales într-o salvare care este mândră că nu este ucidere, este important să punem întrebări grele despre câinii dificili-adoptați.

Cele mai multe salvați și adăposturi au trebuit să se ocupe de cel puțin un câine agresiv înfricoșător serios. A făcut salvarea să ia decizia de a eutaniza câinele pentru a păstra comunitatea în siguranță, a pus câinele într-un sanctuar, transferă câinele într-o altă salvare sau riscul unui pericol pentru copiii din orașul dvs. prin adoptarea câinelui?

Găsiți o salvare a cărei decizie, în aceste situații se aliniază cu etica dvs.

12. Nu are resursele pentru a vă ajuta câinele

Când căutați un adăpost pentru a vă preda câinele, Țineți minte ce obstacolele potențiale ale câinelui dvs. sunt ca un câine de adăpost.

Dacă câinele dvs. poate fi un pic skittish cu străinii, căutați un adăpost care are o echipă de comportament și formatori care pot ajuta. Dacă câinele dvs. are o bucată sau două, nu-l predați la un adăpost fără suport veterinar.

Nu este corect ca câinele tău să-l lași într-un adăpost care pur și simplu nu-i poate da ajutorul de care are nevoie.

Evaluarea animalelor de salvare

Adăpost bun trebuie să aibă: nu adoptați sau renunțați fără să vă vedeți acest lucru

Ați făcut temele și ați avut o idee bună despre care adăposturile sau salvările din zonă nu sunt bune potrivite pentru dvs. În timp ce acest lucru elimină cu siguranță cele mai rele locuri din apropiere, nu vă spun neapărat care adăpost local este cea mai potrivită pentru câinele dvs.

Pentru a găsi cu adevărat cele mai bune dintre cele mai bune până la adăposturi merg, există patru lucruri pe care să le căutați.

Are veterinari și suport de comportament. Indiferent dacă vă retrageți animalul sau căutați să adoptați, este mai bine să vă îndreptați spre un adăpost cu vedeteri și formatori de personal.

Puncte bonus: a se vedea dacă adăpostul sau salvarea oferă clinici spay și neutrite sau clase de comportament în comunitate. Orice outtreach suplimentar merită kudos suplimentar!

Are grijă de sănătatea mintală a animalelor. Într-adevăr, adăposturile stelare oferă câinilor lor cu jucării de puzzle, spray calmant, muzică liniștitoare și plimbări regulate pentru a-și întinde picioarele și pentru a mirosi mirosurile. Încercați să sprijiniți aceste adăposturi prin adoptarea de la ei, sau să vă stabiliți câinele pentru succes, lăsându-l la unul dintre acestea.

Marketingul creativ. Deși acest lucru nu este strict necesar, este minunat să vedeți eforturile de marketing creativ pentru animalele de companie adoptate. Acest lucru este deosebit de important dacă vă renunțați la animalul dvs. - Bun Marketing vă va ajuta să vă adoptați mai repede animalul. Unul dintre exemplele mele favorite ale acestuia este alianța de companie mai mare din Orlando, care și-a sortat câinii Personalitatea "Case Hogwarts", mai degrabă decât marketing pe baza rasei.

Notă marginală: Unele salveri de schițe ar putea avea mare marketing, așa că nu mai pleci de acest punct singur!

Avidați susținătorii. Încercați să găsiți "partea întunecată" a adăpostului sau salvați-vă - într-adevăr. Vedeți ce găsiți când sunteți Google "Nume de salvare + Recenzii."Când am avut în vedere oferta mea de muncă la Liga Friends Denver Dumb, am petrecut ore de lectură a comentariilor lor online. Am acordat o atenție deosebită comentariilor lor negative și am decis că cele câteva recenzii rele pe care le-am văzut au fost acceptabile în cartea mea înainte de a merge mai departe.

Mai presus de toate, adăpostul ar trebui să se simtă relativ bun pentru a vizita. Animalele ar trebui să fie în canise curate în cea mai mare parte (accidentele în canisa se întâmplă, dar personalul ar trebui să curețe acest lucru rapid). Personalul ar trebui să pară prietenos, util și informat. Experiența ar trebui să se simtă cea mai mare parte pozitivă - nu tristă sau s-a grăbit.

Întrebări pentru a cere salvarea animalelor sau adăpostul

Înainte de renunțarea sau adoptarea unui câine, ați putea dori să puneți câteva întrebări. Iată lista mea rapidă pentru a vă începe:

Dacă renunțați la animalul dvs., întrebați:

  • Ce se întâmplă dacă câinele meu este considerat prea vechi / bolnav / fricos / agresiv?
  • Pot fi anunțat dacă câinele meu nu este un candidat la adopție?
  • Ce se întâmplă dacă câinele meu nu este adoptat după o săptămână? O luna?

Dacă adoptați un câine nou, întrebați:

  • De unde vin majoritatea câinilor tăi?
  • Lucrezi cu alte adăposturi dacă nu poți ajuta un câine?
  • Ce se întâmplă dacă nu pot ține câinele pe care îl adoptă?
  • Ce fel de asistență post-adopție puteți să-mi oferiți?

Rețineți că nu uciderea nu este întotdeauna calea de a merge. Personalul adăpostului ar trebui să fie fericit să vă ajute să înțelegeți procesele și să vă ajutați pe dvs. și pe animalul dvs. prin proces.

Ce căutați atunci când găsiți un mare adăpost sau salvare? Ne-ar plăcea să vă auzim sfaturile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să identificați un adăpost bun de animale (să adoptați sau să renunțați)