14 Sfaturi pentru introducerea câinilor la nou-născuți

Introducerea câinilor la copii și viceversa este un pas important. În calitate de proprietar de câine care aduce acasă un nou-născut din spital, există un milion "Ce se întâmplă" în jurul capului tău despre câini și nou-născuți.

Ce se întâmplă dacă animalul dvs. de companie nu ia copilul? Ce se întâmplă dacă câinele ia prea bine copilului și nu vă va lăsa lângă ei? Ce se întâmplă dacă câinele dvs. se află accidental pe copil? Să nu-ți spui anxietatea, dar astfel de întrebări sunt (sau vor fi) fără sfârșit. Vestea bună este că, cu unele îndrumări și o introducere corectă, nou-născutul dvs. și câinele dvs. pot deveni prieteni rapizi.

Copii culege multe beneficii de la cultivarea câinilor, și aducerea la domiciliu un copil nou-născut nu ar trebui să se schimbe mult în jurul casei dvs. Dar Statistica show Majoritatea mușcăturilor de câini apar cu copii. Este crucial să-i înveți pe câine să se întâlnească cu copiii cât mai curând posibil. Mai jos sunt câteva lucruri pentru a ține minte atunci când introduceți un nou-născut unui câine.

Pregătiri timpurii pentru câini și nou-născuți

Pregătiri timpurii pentru câini și nou-născuți

1. Faceți ca câinele să facă parte din sarcină

Începeți procesul de introducere devreme, făcând animalul dvs. o parte din sarcină. Câinele va fi, fără îndoială, Avizați modificările Având loc în jurul casei, precum și cu dvs. fizic; Veți miroși și veți arăta diferit în toată timpul sarcinii. Cheia prieteniei puternice între câini și nou-născuți este un început.

Includeți câinele dvs. în majoritatea procesului de sarcină, Permiteți-le să fie aproape de tine, Pentru a "investiga" burta voastră în creștere și dați-le atenție așa cum ați fi în mod normal. Du-te pentru plimbările dvs. zilnice (dacă nu o puteți face, angajați pe cineva care poate), să-i hrănească la timp, să se joace cu ei în mod regulat, să se hrănească pe canapea și așa mai departe. Faceți toate lucrurile pe care le-ați făcut cu ei înainte de a fi însărcinată.

Cel mai important, Evitați excluderea câinelui sau să facă schimbări semnificative în rutina lor. Acest lucru poate duce la schimbări comportamentale, cum ar fi "acționând". Câini prosperă pe rutină și o schimbare îi poate face să se simtă înfricoșătoare sau instabilă. De asemenea, excluzând câinii nu numai că va crea mai multă curiozitate, ci va fi, de asemenea, rasă sentimente de gelozie și resentimente care vor cauza comportamente problematice mai complicate în timpul și după sarcină.

2. Întăriți poziția dvs. ca a Lider Mamă

Dacă câinele dvs. a devenit puțin "prea mare pentru cizmele lor" în ultima vreme, acum este momentul să vă întăriți statutul în casă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii un ticălos pentru câine, nici pe care trebuie să-l folosești Outdated & # 8220; Alpha Dog & # 8221; principii. Dar înseamnă că trebuie să Restabilirea controlului și a autorității, ca o mamă de câini și nou-născuți.

Practicați ascultarea și opriți să lăsați anumite lucruri să alunece. De exemplu, dacă ați început să vă lăsați câinele să ia mâncare de pe farfurie, opriți acest lucru imediat și utilizați o abordare mai "câine prietenos": puneți mâncarea în castron în loc. Acest lucru împiedică comportamentul problematic prin consolidarea respectului și reafirmarea câinelui că nu sunt pe un nivel egal cu dvs. sau cu alți oameni în casă (chiar dacă sunt în inima ta).

Câinii învață cel mai bine din armarea pozitivă. Nu utilizați pedeapsa sau armarea negativă pentru a descuraja câinele dvs. de la comportamente - acest lucru creează lipsa de încredere în tine, ceea ce duce la o lipsă de încredere în capacitatea ta de a conduce câinele. Acest tip de abordare de formare mărește, de asemenea, anxietatea câinelui, care poate duce mai târziu la mai multe probleme.

3. Practicați ascultarea

Practicarea ascultării este cea mai bună modalitate de a vă întări poziția ca pe cineva care face decizia finală în această gospodărie. De asemenea, este important să stabilească controlul asupra comportamentului unui câine. Cu un câine bine pregătit, aveți încrederea știind că, indiferent de ce se întâmplă cu noul dvs. copil, Puteți avea încredere în fido să se supună unui stat, rămâneți sau lăsați comanda.

De exemplu, dacă un copil nou începe să plângă, câinele poate fi obligat să fugă la grădiniță. Dacă rulați pentru grădiniță în același timp, ați putea să călătoriți și să cădeți ușor. Pot apărea mai multe probleme cu dvs câine panicking sau încercarea de a juca În timp ce vă pasă de copilul dvs. nou-născut. Dar dacă sunteți încrezători în abilitățile de ascultare a câinelui, atunci le puteți spune să stea și să rămână în timp ce mergeți la grădiniță și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un comportament câinelui.

Ascultarea este, de asemenea, importantă în predare acceptabil și inacceptabil comportamente pe care câinele dvs. nu le poate cunoaște încă. De exemplu, dacă ați jucat întotdeauna jocuri de remorcare, pot obține un pic cam dur. Luați această ocazie pentru a învăța o comandă de câine "Jocul blând", astfel încât el știe când trebuie să fie precauți în timp ce jucați în jurul unui copil. În acest fel, un câine înțelege că pot juca în continuare jocurile tradiționale cu dvs., dar când jucați în jurul copilului, ei trebuie să-și modifice comportamentul.

4. Stabilește limite

Pe măsură ce lucrați la antrenamentul cu ascultarea câinilor, faceți unele lucrări pentru stabilirea limitelor personale și teritoriale între câini și nou-născuți. De exemplu, comanda de joacă blândă menționată este o modalitate excelentă de a Stabiliți granițe prin crearea de indicii verbale. Puteți crea o serie de comenzi pentru a vă ajuta câinii să înțeleagă ce pot și nu pot face în jurul noului copil.

Aceasta înseamnă că, mai degrabă decât să-ți spui câinele "nu!"Și provocând confuzie când un câine sparge limitele, folosiți Metoda de redirecționare care redirecționează câinele și le spune ce să facă în loc (spre deosebire de a nu face nimic). Aceasta oferă mai degrabă structură decât confuzie în jurul valorii de faptul că "Odată a fost bine, dar acum nu este!"

Stabilirea limitelor pentru câini înseamnă, de asemenea limitele fizice Pentru a păstra câinele să intre în anumite zone ale casei. De exemplu, dacă de obicei, permiteți câinelui dvs. în grădiniță cu dvs., dar nu doriți ca ei să intre acolo în timpul somnului copilului, utilizați o poartă de copil sau o Pet Pet ca limită fizică.

Din nou, folosind limitele fizice, evitați confuzia cauzată uneori, permițând un comportament și uneori să nu o permită; tu esti Pur și simplu introducerea unei noi situații. Nu mai este un caz ca câinele să se gândească "uneori pot face acest lucru și, uneori, nu pot, ce dă?"În schimb, devine o situație de" când ușa este deschisă, pot intra, când poarta este în sus, nu pot intra."Ea face reguli clare pentru animalul dvs. de companie.

5. Nu facem ipoteze

S-ar putea să vă simțiți atenți la câinele dvs. în jurul noului dvs. nou-născut, deoarece câinele este o anumită rasă; sau invers, vă puteți simți încrezător că lăsați-vă câinele într-o cameră cu copilul, deoarece acestea sunt o anumită rasă.

Niciodată nu face nici una dintre aceste ipoteze.

Fiecare câine este diferit, iar îi place, indivizii și toleranțele lor sunt individuale, iar aceste caracteristici se pot schimba cu timpul. Propriul meu Labrador Retriever a fost îngrozit de copii, în ciuda faptului că rasa este etichetată ca "prietenos cu familia". Deci ce ar trebui să faceți? Doar nu presupuneți că câinele dvs. va fi într-un fel sau altul. Mereu Supravegheați-vă copilul, și nu-ți lăsa câinele singur cu un copil, chiar dacă ai încredere în ei din toată inima.

Introduceri între nou-născuți și câini

Introduceri între nou-născuți și câini

6. Introduceți un miros al unui copil la câinele dvs

O introducere reușită între câini și nou-născuți începe cu un miros familiar. Astfel, chiar înainte de a aduce un copil acasă de la spital, obțineți ceva în casa dvs Are mirosul noului copil pe el, cum ar fi unul dintre păturile copilului, jucăriile sau orice ați folosit în jurul copilului în spital.

Această tehnică introduce mirosul copilului tău la câinele tău, astfel încât mirosul nu va fi la fel de străin câinilor Când aduceți o casă nou-născută. În plus, vă va oferi animalului de companie o șansă de a "ni "nasul în acea pătură și de a obține un miros foarte bun al" noului lucru ", fără ca îngrijorarea copilului tău să fie jostat.

7. Exercitați câinele în ziua introducerii

Similar cu introducerile dintre doi câini noi, În ziua în care sunteți programat să aduceți o casă nouă, aveți soțul / soția, prietenul, membrul familiei sau câinele Walker luați câinele dvs. pentru o plimbare lungă, o mulțime de exerciții fizice și de joc.

Acest timp suplimentar va permite câinelui să renunțe la orice exces de energie care poate deveni prea mult pentru prima lor introducere a noului copil. Cel mai bun mod de a introduce un câine unui copil nou-născut este atunci când câinele ăsta este obosit să devină prea încântat (dar nu a fost suprasolicitat).

8. Adu-ți câinele în casă pe lesa

Când vine vorba de timp pentru nou-născut să vină acasă, să ai soțul, prietenul sau membrul de familie, iau pe scurt câinele din casă pe o lesă. Umblați în jurul blocului sau a cursei din spate și aduceți noul copil în interiorul casei.

Acum, odată ce copilul este stabilit în interior, aduceți câinele înapoi și Păstrați-le pe o leșie. Acest lucru va da câinelui șansa de a vedea că lucrurile sunt diferite în casă, dar nu le permit să "baril în" și să investigheze entuziasm, ceea ce poate fi periculos.

9. Lăsați câinii să miște copilul de la o distanță

În timpul primei introducerii dintre câini și copii, lăsați-vă pooch-ul să-și smulgă copilul de la o distanță, păstrând-ți animalul pe o lesă, fără ca ei să devină prea aproape. Cu timpul, așa cum viața se stabilește în casa dvs, Treceți treptat această distanță.

Această abordare permite o introducere lentă și sigură, astfel încât atunci când câinele dvs. se ridică aproape de un nou copil, ei nu vor fi la fel de curioși de "noutatea" a tuturor. Ei vor fi deja obișnuiți cu mirosul bebelușului și au un "lucru nou" în casă.

10. Nu neglijați câinele

Este la fel de important acum ca și înainte de a avea copilul să vă dau atenție câinelui pe care l-au primit înainte și să-și mențină rutina. Da, viețile noilor părinți este hectică și este posibil să trebuiască să angajați a Câine Walker pentru a ține pasul cu acele plimbări zilnice pentru primele câteva luni, dar Neglijarea câinelui solicită probleme.

Gândiți-vă: nu numai că are un mediu de acasă al câinelui dvs., dar dacă atenția dvs. sa schimbat în întregime de la ei la noul dvs. copil, vă veți confrunta cu Atenție Căutarea comportamentului de la animalul tău.

De exemplu, câinele poate încerca să forțați-vă pe poala voastră (când țineți un copil) să căutați afecțiunea pe care ați oferit odată liber, dar nu mai aveți timp. Pentru a evita acest lucru, implicați câinele în viața de zi cu zi și faceți timp pentru acele snuggles, filme pe canapea sau chiar și o plimbare în mașină în timp ce vă lăsați copilul să se culce.

Viața zilnică a câinilor și a copiilor împreună

Viața zilnică a câinilor și a copiilor împreună

11. Învățați copilul să respecte câinele în timp ce îmbătrânesc

Pentru Siguranța tuturor, Din momentul în care copilul începe să se miște, să înțeleagă, să-și facă mișcări și să vorbească, trebuie Întăriți comportamentul respectuos față de câini. Învățați copiilor ce este în regulă și ce nu este bine să faceți în jurul animalului dvs. de companie.

De exemplu, nu lăsați niciodată un copil să urce pe un câine, să-și tragă urechile, să-și ia coada, să se așeze ca un pat sau să ia lucruri de la ei. Acestea sunt toate comportamentele care pot duce la incidențe de mușcare, deoarece copilul dvs. nu respectă spațiul unui câine sau prezența lor ca un lucru viu.

Ai făcut o treabă bună în timpul introducerii dintre câini și nou-născuți și ți-a învățat câinele cum să acționeze în jurul copilului tău; Acum trebuie să-ți înveți copilul cum să acționeze în jurul câinelui tău pentru a asigura o relație prosperă și sigură.

12. Nu lăsați niciodată copilul singur cu câinele dvs

Acesta este ceva care merită repetat: Nu lăsați niciodată copilul, copilul sau copilul singur cu câini. De cele mai multe ori, nimic nu se va întâmpla și este complet sigur, dar că o singură dată vă poate schimba complet copilul, câinele și propria voastră viață.

Ceva la fel de simplu ca și dvs copilul de declanșare și aterizare pe un câine poate provoca mușcă ca o reacție la surprins. Chiar dacă mușcătura în sine nu este puternică, copiii mici sunt mult mai vulnerabili la asta; În plus, sunt mult mai probabil să fie mușcate datorită dimensiunilor lor mici. Cu supraveghere, aceste tipuri de incidente sunt mult mai evitate.

13. Știți când să apelați un profesionist

În ciuda eforturilor cele mai bune, dacă vă confruntați încă cu probleme de comportament de câine de la aducerea la domiciliu un nou-născut - sunați la un profesionist pentru ajutor. Un comportament canin, precum și medicul veterinar al câinelui tău, pot ajuta la ambele Identificați cauza rădăcină a problemelor comportamentale ale câinelui și a ajuta la corectarea rapidă a acestora.

Este crucial ca proprietarii de animale de companie să nu devină arogant sau ignorați și că tu știți când vă aflați peste cap. Este mai bine să faceți acest lucru mai repede decât mai târziu pentru a evita accidentele periculoase. De fapt, nu este nimic în neregulă cu cererea unui ajutor profesional chiar și în timpul introducerii dintre câini și nou-născuți.

14. Nu renunțați, ci știți când este suficient

Câinele dvs. este membru al familiei dvs. la fel de mult ca și noul dvs. copil, dar o dată într-o lună albastră, lucrurile doar nu gel așa cum ne-ar plăcea. Dacă ați lucrat riguros cu câinele dvs. cu privire la ascultarea și antrenamentul lor și ați consultat un antrenor profesionist de câini sau un comportament canin și încă se confruntă cu un comportament periculos de la câinele dvs, știți când este timpul să obțineți prioritățile drepte.

Mulți părinți noi renunță înainte de a încerca să lucreze cu câinele lor pe asimilarea vieții cu un nou-născut; Nu este ceea ce vorbim aici. Dați un câine o șansă reală de a se adapta la noua lor viață cu un copil în casă. Numai atunci când ați epuizat toate posibilitățile, ar trebui să contactați o salvare locală pentru asistență în re-homing un câine din cauza unei eșecuri de a se adapta (și, sperăm, nu se întâmplă niciodată).

Citiți următorul: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Câini și nou-născuții Introduceți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Sfaturi pentru introducerea câinilor la nou-născuți