Nu-ți pierde câinele! De ce animalele noastre de companie au nevoie de etichete de identificare a câinilor

Puține lucruri sunt mai rele pentru un proprietar de animale de companie decât un câine runaway. Chiar mai terifiant decât acesta este un câine de pistă nu pot fi găsite. Kennels America House Milioane de câini pe an, dintre care multe sunt rate. Cu ajutorul etichetelor de identificare a microcippingului și a animalelor de companie, unii dintre acești câini pot fi returnați proprietarilor și casei lor, dar nu înainte ca proprietarii să sufere stres emoțional și trebuie să plătească o taxă pentru a-și recupera câinele din adăpost.

Riscul de a-ți pierde iubitul este cu siguranță motivul principal pentru care câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identificare a animalelor de companie, dar nu este singura. Având o etichetă de identitate pe gulerul câinelui dvs. în orice moment este benefică pentru dvs., animalul dvs. și oricine poate să le întâlnească în timp ce sunt pierduți.

Ca proprietari de animale de companie, ne asumăm responsabilitatea câinilor noștri și facem tot ce putem pentru a le proteja și grija pentru ei responsabil. Echiparea caninilor cu o etichetă de identificare a câinelui este o modalitate ieftină și ușoară de a face acest lucru.

În 2012 a existat un prim studiu național publicat privind animalele de companie pierdute de Societatea Americană pentru Prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA), iar rezultatele sunt surprinzătoare. Potrivit studiului [1] & # 8230;

Doar 6% dintre proprietarii de câini și 2% dintre proprietarii de pisici și-au găsit animalele pierdute la adăposturi.

Din păcate, multe dintre acele animale de fugire nu au fost găsite niciodată, iar cei care au fost găsiți au fost fie urmăriți de proprietari sau localizați de un bun samaritean bun. Dacă câinele tău a fugit sau cumva sa pierdut, și un străin a găsit-o, cum ar ști cine să o întoarcă?Dacă nu poartă niciun fel de identificare cu informațiile dvs. de contact, ea va fi probabil să fie abandonată la un adăpost sau luată de o altă familie.

Dacă câinele dvs. se îndepărtează, cel mai important lucru de făcut este să rămâi calm.

Câinii fuguiesc foarte des și fac acest lucru din motive diferite; Nu este neapărat ceva ce ar trebui să luați personal. Fido-ul tău ar putea fi plictisit sau singuratic sau curios. Dacă aveți un câine de ieșire, ar putea dori să vadă dacă există și alți câini pot juca cu. Nu este un semn că sunteți un proprietar rău - din păcate, câinii doar fuge; s-a întâmplat.

De ce animalele noastre de companie au nevoie de etichete de identificare a câinelui?

De ce câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identificare a animalelor de companie

Pur și simplu pus, găsirea unui câine runaway poate fi făcută de o mie de ori mai ușoară dacă puneți o etichetă de identitate pentru animale de companie pe ea. Un studiu similar efectuat de Consiliul Național pentru Populară PET (acum Sawa) raportează că Doar 15-20% dintre câinii pierduți sunt returnați proprietarilor lor [2].

Acest studiu nu reflectă o populație care nu dispune să ajute proprietarii de animale de companie. Aceasta indică faptul că oamenii nu Identificați câinii lor în mod corespunzător, făcându-le imposibil de returnat.

În plus, umanesocietate.org [3] Oferă numărul de adoptare a acelorași animale de companie pierdute și nu este destul de:

O estimare 2.7 milioane de animale de adăpost sănătoase nu sunt adoptate în fiecare an, iar doar aproximativ 30% din animalele de companie din case provin din adăposturi sau salvați.

Nu există nici o îndoială că animalele de companie se pierd și că nu toate acestea sunt returnate. Acesta este motivul principal pentru care toți caninii ar trebui să poarte etichete de identitate pentru animale de companie.

Pentru a face acele etichete de identificare a câinelui utile, trebuie să includeți toate informațiile pe care cineva ar trebui să le contacteze. Este important să păstrați aceste date actualizate în orice moment. Spre deosebire de cea mai mare parte consumabile de câine, Etichetele de identificare a animalelor de identitate nu sunt scumpe și sunt ușor înlocuite. Puteți să le achiziționați prin numeroși comercianți cu amănuntul online și la cele mai multe magazine de companie. Apuca cateva doar ca o ai ori de cate ori ai nevoie de ei.

Proprietarii de câini care iubesc să-și păstreze animalele de companie în stil au o varietate de opțiuni de a alege de la.

Top 5 cele mai vândute etichete de identificare a câinelui pe Amazon:

  • 8 forme și culori
  • Etichete de identificare din oțel inoxidabil
  • Etichete de identificare a animalelor de companie anodizate
  • Glisați-pe etichete de identificare a animalelor de companie
  • Round Pet ID etichete

Sfat rapid: Cumpărați mai mult de o etichetă și păstrați-le curenți. Dacă informațiile dvs. se modifică, asigurați-vă că actualizați etichetele câinelui.

Numele și numerele de telefon nu sunt singurele informații pe care ar trebui să le puneți pe o etichetă de identificare a câinelui. Gândește-te la ceea ce ai vrea un străin să știi despre puii tăi. Dacă l-ai lăsat în grija unei noi persoane, care sunt primele lucruri pe care le-ai spune? Acesta este tipul de informații importante care trebuie incluse pe etichetele de identificare ale câinelui dvs.

De ce câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identificare a animalelor de companie

Includeți numele câinelui dvs. pe etichetă. Sună evident, dar mulți oameni uită de această parte. Este util pentru persoana care vă găsește câinele să știe numele lui Fido. Când un străin încearcă să-i atragă să vină cu el sau să-și dezvolte încrederea, vor avea un timp mai ușor dacă știu numele câinelui. De asemenea, va face ca câinele dvs. să se simtă mai confortabil și mai puțin frică dacă persoana cu care se află cu știe folosește numele animalului tău.

LEGATE DE: 10 elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Este de la sine înțeles, ar trebui să vă puneți numele și informațiile de contact, inclusiv numărul de telefon și adresa. Deși s-ar putea să fiți sceptici în legătură cu dezvăluirea informațiilor personale pe eticheta PET, amintiți-vă că acest lucru este potențial viața câinelui tău miza.

Smartphone-urile preiau lumea noastră modernă și datorită acestora, puteți utiliza o versiune simplificată a unei etichete de identitate pentru animale de companie - Dynotag. Cu toate acestea, nu toți proprietarii de animale de companie au încredere în noua tehnologie și multe optează încă să meargă la modul vechi. Dacă sunteți unul dintre acesta, amintiți-vă să includeți toate informațiile vitale despre câinele dvs. pe etichetă. Asigurați-vă că ați enumera toate chestiile pertinente, cum ar fi:

  • Medicamente
  • Alergii
  • Condiții medicale grave
  • Nevoi de sănătate
  • Cerințe de dietă specială
  • Numele și clinica veterinarului dvs
  • Vârsta / Anul nașterii

Adăugați ceva care ar fi important pentru ca cineva să știe cine nu sa întâlnit niciodată câinele înainte. O dorință a unei persoane ar putea fi să vă hrăniți câinele un tratament în timp ce încearcă să intre în contact cu dvs. Dacă câinele dvs. are o alergie serioasă, acest lucru ar putea fi periculos. Plasarea informațiilor pertinente pe eticheta de identificare reduce riscul ca câinele să intre Complicații medicale După ce a fost găsită.

Dacă sunteți pasionat de protejarea câinelui de a se pierde, am scris un articol pe un subiect conex săptămâna trecută: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS. Știu ce te gândești și # 8230;

"De ce câinele meu are nevoie de etichete de identitate dacă pot să-i cumpăr un guler de urmărire GPS?& # 8221;

Trackerele bazate pe smartphone sunt o modalitate excelentă de a găsi animale de companie pierdute, dar ce se întâmplă dacă nu sunteți în gama Turnului Cell și trackerul dvs. nu funcționează? Dacă bateriile mor? Ce se întâmplă dacă câinele dvs. devine prea departe și este în afara domeniului? Echiparea dvs GPS de urmărire GPS Cu etichetele de identificare este singura modalitate de a vă asigura că oricine vă găsește câinele va ști cum să vă contacteze.

Cum să utilizați o etichetă de identitate pentru animale de companie pe un câine?

Punerea unui guler pe câinele dvs. cu o etichetă de identificare este cea mai comună modalitate de a vă asigura că acesta rămâne în poziție. Rețineți că aveți probleme cu animalul dvs. de companie atunci când încercați să împliniți un guler pe ea. Ocazional, câinii nu-i plac sentimentul unui guler în jurul gâtului și pot fi iritați când forțați să poarte unul.

Introduceți gulerul treptat la animalul dvs. de companie, astfel încât, chiar dacă o găsește dezagreabilă, ea va ajunge încet să o accepte.Păstrați-o pe ea pentru perioade scurte de timp la început și apoi prelungiți perioada de timp încet pe parcursul a câteva zile. Regula degetului mare este că, dacă vă puteți potrivi cu două degete una lângă alta dedesubt gulerul, atunci este bine montat.

Colierele Breakaway sunt o idee bună de a cumpăra (imaginea în dreapta). Aceste coliere de câine similare cu măsurile de izolare și vor elibera câinele dacă gulerul este închis pe ceva. Acest lucru scade riscul ca câinii asfixia accidental sau deteriorarea gâtului lor. A fost adesea folosit ca un guler principal de antrenament de câine, cu Câini de vânătoare și devine acum răspândită printre mulți proprietari de animale de companie pentru utilizare regulată.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Înțelegi de ce câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identitate pentru animale de companie, dar ce se întâmplă dacă se pierd de fapt?

De ce câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identificare a animalelor de companie

Când se întâmplă cel mai rău scenariu și o canină este pierdută, nu responsabil Proprietarul câinilor va dori să se așeze înapoi și să aștepte ca cineva să-și găsească animalul de companie. O etichetă de identificare a câinelui este o măsură excelentă de a lua în cazul unui a Runaway Dog, Dar când se întâmplă de fapt, există mai multe variabile ale acestei situații pe care ar trebui să le luați în considerare.

Primul lucru pe care orice proprietar îl va face în cazul unui câine lipsește lipsește să caute să caute frenetic. Uneori funcționează, uneori nu este suficient. Este important să căutați inteligent "când încercați să găsiți un câine pierdut.Dacă vă păstrați inteligența despre dvs. în loc să vă panică, căutarea dvs. va merge mai fină, mai repede și, în cele din urmă, să ducă rezultate mai bune.

Întotdeauna vă păstrați telefonul și aveți pe cineva înapoi la casa dvs., în cazul în care un samaritean bun răspunde la ID și încearcă să vă contacteze pentru a vă întoarce animalul de companie pierdut. Ia in considerare marimea și capacitatea fizică a animalului dvs. de companie. Dacă este un câine mare, rapid, poate merge destul de departe. Câinii mai mici, cum ar fi Pomeranii și Poodle de jucărie, sunt mai puțin probabil să vă tragă pe o căutare de mile.

Estimați locul în care câinele a fugit și a îndepărtat o rază de acolo pentru a calcula câte mile pe care le-ar fi putut obține în timpul timpului că a dispărut. Căutați din nou acea regiune și apoi extindeți-vă spre exterior de acolo.

Un alt lucru cheie este acela de a răspândi conștientizarea că câinele a fost pierdut în primul rând. Hang postere cu informații de contact și cât mai multe imagini ale câinelui tău posibil. Oamenii doresc să ajute și dacă le dați suficiente informații pentru a face acest lucru, cineva este obligat să se întoarcă cu ceva. Am văzut acest lucru de mai multe ori.

Sunt multe Aplicații pentru PET de smartphone Disponibil acum pentru a ajuta proprietarii de câini să-și găsească animalul de companie pierdut. Pentru mai multe informații despre acestea Aplicații pentru animale de companie Puteți naviga în legătură cu noi Știri secțiunea, inclusiv articolele de mai jos:

Nu renunta prea repede. Pierderea unui animal de companie este înfricoșătoare, dar trebuie să fiți foarte persistentă în eforturile dvs. de relocare pentru a vă găsi câinele.

De ce câinele dvs. are nevoie de o etichetă de identificare a animalelor de companie

Deși s-ar putea să fii supărat și speriat de un amestec întreg de alte emoții, ar trebui Nu pedepsiți câinele tău pentru ceea ce a făcut când se întoarce în sfârșit acasă. Dacă o faci, asta va da câine impresia că întoarcerea acasă înseamnă pedeapsă.

În schimb, să-ți pui câinele și să-i dea laudă, de joc și să trateze. În acest fel, ea va asocia întoarcerea acasă cu recompense pozitive. Făcând conceptul de a veni acasă (chiar și după ce a făcut ceva rău ca fuga departe) o distracție, veți întări legătura dintre dvs. și animalul dvs. de companie.

Nu poate fi subliniat suficient cât de importantă punerea unei etichete de identificare a animalelor de companie pe câinele dvs. este la siguranța și securitatea unei canini și o bucată de minte pentru proprietar. Este ultimul Siguranță în cazul în care câinele dvs. decide să fugă. Le puteți cumpăra la magazinul de animale de companie sau chiar le-ați făcut la comandă online pentru o taxă. Gândiți-vă la o etichetă de identificare a animalelor de companie ca o formă ieftină de asigurare pentru returnarea sigură a lui Runaway Animale.

Referințe și lectură ulterioară:

  1. Câte animale de companie sunt pierdute? Câți își găsesc drumul spre casă? Studiul ASPCA are răspunsuri
  2. Ancheta privind statisticile populației PET
  3. Animale de companie de numere
  4. Metode de căutare și de identificare pe care proprietarii le folosesc pentru a găsi o pisică pierdută
  5. Cercetare ASPCA: Cine sunt straturile în adăposturi?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu-ți pierde câinele! De ce animalele noastre de companie au nevoie de etichete de identificare a câinilor