13 Motive pentru care câinii se termină în adăposturi

Din ce în ce mai mulți oameni adoptă câini și pisici astăzi, dar adăposturile de animale sunt încă pline. Te-ai întrebat vreodată, de ce? De ce milioane de câini sunt în adăposturi supraaglomerate, în ciuda multor oameni care dețin animale de companie?

Dacă ați vizitat vreodată un adăpost de animale sau o salvare a câinilor și ați cerut voluntarilor acolo, vor avea probabil diferite povestiri de salvare a câinelui de neuitat despre modul în care animalele de companie se termină în îngrijirea lor. Am cerut oamenilor să lucreze Organizațiile de salvare a animalelor, și ne-au dat aceste 13 cele mai frecvente motive pentru care câinii ajung în adăposturi enumerate mai jos.

De asemenea, citiți: Gândindu-te la întoarcerea câinelui tău? Iată ce puteți face în schimb

1. Câinele nu a fost instruit

Proprietarii de animale de companie trebuie să topească timp și energie considerabilă pentru a-și instrui câinii. Puii nu învață cum să se supună și să devină sociabil fără îndrumare umană. Ei au nevoie, de asemenea, de formare și condiționare comportamentală. În caz contrar, problemele apar fără o parte din cele mai esențiale formare de câini. Unii proprietari de animale de companie, totuși, renunță cu ușurință atunci când devine prea frustrant și se predau câinele la un adăpost de animale la scurt timp după aceea.

2. Câinele pierdut nu are o etichetă sau microcip

Un câine ar putea scăpa accidental și să se rătăcească, mai ales când este anxios sau încântat. Va fi mai greu să găsiți sau să returnați câinele dacă nu are o etichetă guler sau microcip. În mod ideal, trebuie să puneți atât microcipul, cât și gulerul pe câinele dvs., în cazul în care acesta din urmă vine. Având o etichetă de identitate este linia de viață a câinelui tău. A Studiul a arătat că câinii pierduți cu microcip își ridică șansele de a fi reunite cu proprietarul lor cu 52%.

Câinele mușcă

3. Câinele mușcă

Problema agresiunii și a legăturilor de mușcătură a câinilor cu formarea câinilor. Câinii sunt animale și există o serie de motive pentru care câinele ar putea Afișați agresiunea, un număr de ele prin nici o vină a câinelui. Cu toate acestea, atunci când proprietarul refuză să se ocupe de un câine agresiv în mod corespunzător prin antrenamentul sau utilizarea comportamentului canin, atunci singurul recurs este de a aduce câinele la adăpost pentru a împiedica pe cineva să se rănească serios.

4. Câinele este bolnav

Cercetările Consiliului Național privind studiul și politica populației PET au arătat cel puțin 7.4% de proprietari își predau câinii în adăposturi pentru a fi eutanasiați din cauza vârstei înaintate sau a unei boli terminale. Având în vedere un animal a cărui sănătate nu reușește să costă o mulțime de bani și timp. Din păcate, unii proprietari de animale de companie nu mai au răbdarea pentru acest lucru și se pare că acesta este cel mai prudent lucru pentru ei de când moartea este inevitabilă.

5. Proprietarul devine bolnav

În același mod, omul poate deveni brusc prea bolnav și nu se poate baza pe nimeni altcineva să aibă grijă de câine. Deci, câinele devine o altă statistică de adăpost. Acesta este motivul pentru care avocații de companie spun că, dacă dețineți un câine, trebuie, de asemenea, să vă planificați și să vă pregătiți pentru situații de urgență și incidente ca aceasta. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. va fi în mâinile bune în cazul în care se întâmplă ceva cu dvs.

Familia se îndepărtează

6. Familia se îndepărtează

Relocarea la o casă nouă poate deveni o problemă pentru unii proprietari de animale de companie, dacă noul proprietar nu va permite animalele de companie. Probabil că nu au putut găsi o familie care ar dori să-și ia câinele, așa că își părăsesc animalul în grija adăposturilor. În cele mai grave cazuri, ei abandonează câinii din vechea casă. Nu este un secret că adăposturile primesc rapoarte privind abandonarea animalelor de companie în mod regulat.

7. Cineva din familie este alergic la câini

Macar 60% de gospodării din America au un câine, ceea ce înseamnă că Pet Dander este în mare parte prezentă în aceste case. Dar Pet Dander este ceea ce declanșează alergiile și efectele sale ar putea fi mai greu de gestionat pentru unii oameni, de aceea ei ajung să renunțe la câinii lor în favoarea sănătății lor.

8. Proprietarii trec printr-o experiență în schimbare de viață

Divorțul, o moarte în familie, o pierdere de locuri de muncă sau sosirea unui nou copil afectează câinii la fel de mult ca și oamenii. Proprietarul de companie ar putea decide să pună câinele într-un adăpost dacă el sau ea este prea copleșit să se ocupe de orice altceva, dar aceste experiențe schimbătoare de viață.

Animalele de companie Don

9. Animalele de companie nu se înțeleg

Haosul ar putea să apară dacă există prea mulți câini sau alte animale în casă, astfel încât proprietarul trebuie să facă o decizie grea de a se preda unii câini. Acesta este motivul pentru care grupurile de animale susțin pentru spargerea sau neuterizarea câinilor dvs. pentru a opri reproducerea și pentru a preveni suprapopularea. Dacă nu veți putea să aveți grijă în mod corespunzător de prea multe animale de companie, ar trebui să luați în considerare cu siguranță spațiale și neuterizarea.

10. Este prea scump să ai grijă de un câine

Nu mulți oameni își dau seama că având un animal de companie costă mai mulți bani decât s-ar putea aștepta. Proprietarii de animale de companie trebuie să plătească în mod regulat pentru alimentele câinilor, îngrijirea și facturile VET. Câinii trebuie, de asemenea, să aibă cutia, gulerele, leșia și alte elemente. Unii proprietari renunță pur și simplu pe câine atunci când nu mai pot gestiona costul pentru îngrijirea sa.

LEGATE DE: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

11. Câinele era numai în îngrijirea temporară

Persoana care a găsit câinele dvs. ar putea să se predea în cele din urmă animalul la adăpost. Sau, dacă ați cerut temporar unui prieten să aibă grijă de animalul dvs. de companie în timp ce treceți prin chestii în viața voastră, el sau ea ar putea avea o schimbare de inimă și să decidă să nu mai aibă grijă de câinele dvs. Deci, aceste animale de companie se termină în adăpost, deoarece cei care le-au luat temporar nu se pot angaja pe deplin responsabilității.

Acolo

12. Există un raid de pui

Mulți câini se termină în adăposturi după ce autoritățile raid ilegal funcționează Puppy Mills. Din păcate, mile de catelus continuă să prospere deoarece oamenii încă cumpăra de la magazinele de animale de companie. Societatea umană estimează că există cel puțin 10.000 de mori de catelus în u.S Dar doar 2.500 au licența. Imaginați-vă câți câini sunt crescuți în aceste site-uri ilegale. Nu vor fi suficiente adăposturi pentru a lua câinii în cazul în care autoritățile ar fi raid toate acestea.

13. Proprietarul nu are timp pentru câine

Ar putea fi trist să credeți că cineva ar putea renunța la un câine, deoarece nu au timp să aibă grijă de ea, dar asta este o realitate pentru multe animale de companie. Uneori, oamenii cumpără sau adoptă câini pe impuls, fără a lua în considerare efortul pe care trebuie să-l pună în îngrijirea câinilor, cât de mult timp și bani este nevoie.

Unele dintre motivele pentru care câinii ajung în adăposturile de animale enumerate mai sus pot mânia iubitorii de animale, activiștii și avocați, dar nu vor ajuta pe nimeni pentru noi să judecăm acțiunile celorlalți. În schimb, este mai bine să ne concentrați energia în mai multe moduri pe care le puteți Ajutați animalele de companie fără adăpost și adăposturile prin donarea, încurajarea sau voluntariatul și adoptarea în loc de cumpărare. Educați-vă familia și prietenii despre proprietatea responsabilă a animalelor de companie și situația câinilor la adăposturi - ar putea deschide ochii lor să ia în considerare și unul.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Motive pentru care câinii se termină în adăposturi