Cum ar trebui să se pregătească proprietarii de câini pentru situații de urgență financiară

Cum ar trebui să se pregătească proprietarii de câini pentru situații de urgență financiară - ghidul

În mijlocul entuziasmului și fericirii Aducerea unui nou membru în familia dvs., este ușor să uitați că câinii noștri vin și cu a set nou de facturi. De la verificările pentru numirea VET la fiecare șase luni la o pastilă lunară lunară, lucrurile încep într-adevăr să se adauge. Un lucru proprietarilor adesea neglijează să se pregătească, deși este posibilitatea unei urgențe financiare legate de câine.

Acest lucru este important nu numai pentru costurile legate de sănătate, cum ar fi boala sau rănile neașteptate, ci și în caz de dezastru, inundații sau orice altceva. Dacă nu aveți un plan financiar în locul îngrijirii câinelui dvs., acum este momentul să începeți! Iată câțiva pași pe care îi puteți lua astfel încât să nu fiți prinși în afara gardării și nu trebuie să vă gândiți să renunțați pur și simplu pentru că nu vă puteți permite să le îngrijiți.

De asemenea, citiți: 5 Opțiuni de finanțare a asistenței medicale de urgență

Obțineți asigurare de companie

Sunt mai multe lucruri să ia în considerare înainte de a alege o anumită companie și planul lor. Ca orice asigurare, ea depinde într-adevăr de starea câinelui tău, unde locuiți, cine este VET și un număr de alți factori pentru a determina ce costul dvs. lunar și deductibil vor fi. Cele mai multe companii de asigurări de companie oferă servicii pentru o taxă lunară de la $ 10- $ 100, cu media fiind de aproximativ 25- $ 30.

S-ar putea să credeți că nu este necesar pentru că plătiți dentare, viziune, sănătate, mașină și asigurări de proprietate după toate. De ce să aducă o factură mai mare în amestec? Dar dacă aveți un labrador de 80 de kilograme care trebuie să meargă anestezic din orice motiv, numai anestezia costă 75 USD pe sesiune; Acest lucru nu include costul vizitei, orice răni tratate sau medicamente prescrise la animalul dvs. de companie.

Într-o situație de urgență financiară, puteți fi sigur că animalul dvs. este acoperit, indiferent de ce.

Nu treceți la verificările anuale

Nu treceți la verificările anualeChiar nu contează ce este îngrijorarea; Profesioniștii din domeniul medical sunt de acord că prevenirea este cea mai bună modalitate de a vă menține câinele în mod constant sănătos.

Caninele sunt creaturi destul de durabile - chiar și atunci când nu se simt cel mai bine, ei uneori dur și acționează ca și cum nu e nimic rău. Cu toate acestea, odată ce un câine ajunge la vârsta de 9 sau 10 ani, ei sunt 50% mai probabil pentru a dezvolta bolile cum ar fi cancerul.

Verificările anuale asigură că, dacă există este o problemă ca și cancerul, costul și tratamentul este mult mai puțin invaziv. Dacă așteptați până când simptomele devin o tumoare vizibilă, veți avea o factură de chirurgie plină de suflare pe mâini.

Asigurați-vă că vă puteți permite un câine

Pentru cei care au deja un animal de companie și se luptă să se întâlnească, nu se simt rău. Nu sunteți singuri, iar în timp ce majoritatea dintre noi avem intenții bune, este foarte ușor să uitați cât de multe lucruri simple ca costul alimentelor. Cei dintre noi care au trebuit vreodată să petreacă câteva săptămâni pe o dietă ramen tăiței se pot referi la acest sentiment.

Numai alimentele de câine se adaugă și Tipuri mai ieftine În general, nu sunt recomandate deoarece obțineți cu adevărat ceea ce plătiți pentru. Bonele de câine și obiectele de dentiție nu sunt doar un lux, ci o necesitate pentru adulți și puii deopotrivă. Animalul dvs. de companie are nevoie de ceva de a-și zdrobi tartrul de pe dinți și să-și păstreze puternic mușchii maxilarului.

Dacă aveți mijloacele, stocați-vă pe 2 sau 3 pungi de Kibble la un moment dat și păstrați câteva cutii de alimente umede la îndemână pentru ao întinde puțin mai mult. Știți că cu cât este mai mare rasa, cu atât mai mult mănâncă! Deci, dacă sunteți într-un buget și ați vrut să obțineți o mare daneză sau un catelus, poate că gândiți-vă să obțineți un câine mai mic.

Creați un cont de economii separate

Creați un cont de economii separateChiar dacă sunteți legați pentru bani chiar acum, este încă bun pentru a crea o cont de economii de companie și a pus deoparte $ 2 aici și acolo. Păstrați-l într-o bancă de porci dacă doriți, doar nu-l cheltuiți!

Lucrul este că câinii sunt foarte mult ca copiii; Tu faci tot ce poți cu ei, dar la sfârșitul zilei vor fi răniți. Se vor îmbolnăvi, asta e doar o parte a vieții.

Dacă nu puteți obține asigurare sau un control anual, cel puțin trebuie să stabiliți bani deoparte pentru lucrurile mari. Dacă câinele dvs. devine PARVO și tratamentul este de 500 de dolari, cel puțin veți avea 200 de dolari la 300 de dolari, în plus față de orice banii pe care îl aveți în acest moment. Acest lucru se ocupă cel puțin examenul, antibioticele, pungile de apă (apă introdusă sub piele) și posibila mașină în interiorul pacientului, împreună cu fluidele IV.

Denumiți un tutore legal

Poate că nu sunt real Copii, dar pentru mult, câinii noștri joacă Rolul copiilor noștri. Le iubim, le prețuim și vrem să știm că, dacă ne-a întâmplat vreodată, cineva se va intensifica și va păstra în siguranță. Nu sperați doar pentru aceasta, luați măsuri acum pentru a vă asigura că la fel ca un copil, câinele dvs. va avea un tutore legal să vă ia locul dacă va deveni vreodată necesar.

Din păcate, mulți proprietari transmit fără familie sau oricine dorește să-și îndeplinească responsabilitatea de a deține un animal de companie. Faceți planuri pentru câinele dvs. și găsiți pe cineva care va face promisiunea de a vă da mâncarea furdabilă, adăpostul și o mulțime de iubire.

Știți care adăposturi permit animalele de companie

Știți care adăposturi permit animalele de companieSituațiile de urgență financiară nu se opresc doar la leziuni fizice sau nu sunt scurte pe banii alimentării. Este crucial pentru proprietarii de animale de companie să știe despre Pregătirea dezastrelor, și cum să se ocupe de astfel de situații când aveți animale de companie în jur. În cazul în care casa ta devin inundată, prinde foc, sau suferă un alt tip de dezastru natural grav, sperăm că vei avea o familie de încredere și prieteni care vă vor întâmpina câinii la fel ca și ei.

Cu toate acestea, nu toată lumea este suficient de norocoasă pentru a avea legături puternice și fiabile cu alte persoane și adesea ajung la o pierdere pentru ce să facă atunci când devin fără adăpost cu animale de companie. Există sute de adăposturi de femei fără adăpost și bătute pentru cei care au căzut în vremuri grele, dar mulți dintre ei forțează proprietarii de animale de companie să-și lase câinii afară.

Bibliotecile publice și bucătăriile alimentare vă pot oferi resurse și locații care să permită atât dvs. cât și câinele dvs. să rămână pentru o perioadă limitată de timp.

Vremurile grele se întâmplă și nu este întotdeauna vina noastră! Dacă nu vă pregătiți, este sigur să spuneți că cereți probleme. Faceți tot ce este posibil în ACUM pentru a vă asigura că vă puteți îngriji de câinele dvs. când vine timpul!

Citiți următorul: Cum să vă permiteți o intervenție chirurgicală costisitoare a animalelor de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum ar trebui să se pregătească proprietarii de câini pentru situații de urgență financiară