7 Organizații de finanțare pentru îngrijirea animalelor de companie pentru a încerca

Top 7 organizații de finanțare pentru îngrijirea animalelor de companie pentru a încerca

Pe parcursul duratei lor de viață, animale de companie poate deveni foarte scump. Între costurile de alimente, facturile VET și alte cheltuieli asortate, proprietarii de animale de companie vor cheltui doar 1.000 de dolari pe cheltuieli de prim-an. Care nu include facturi VET neașteptate pentru condiții de bază sau probleme posibile care apar în timp.

În cursul anului 2017, u.S. Cetățenii au cheltuit 69 de dolari.51 miliarde de produse pentru animale de companie și îngrijire. Acest număr a crescut la 72 USD.56 miliarde în 2018 și se așteaptă să crească la 75 USD.38 miliarde până la sfârșitul anului 2019. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că companiile și băncile au creat opțiuni de finanțare pentru costuri surpriză sau costuri depășite, care pot apărea în timpul vieții Pet-urilor.

Pe măsură ce îngrijirea animalelor de companie devine din ce în ce mai scumpă, companiile și băncile au creat opțiuni pentru a ajuta la povara financiară. Ele variază de la deschiderea liniilor de credit pentru a solicita împrumuturi personale. Cele mai importante 7 organizații de finanțare, pe baza ratelor de aprobare și a ratelor dobânzilor, sunt oferite pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună opțiune pentru a vă potrivi situației dvs.

De asemenea, citiți: Cum și de ce costurile de proprietate a animalelor de companie continuă să crească

1. Împrumut USA

Website: HTTPS: // LEADERSA.COM / Debitori / Pet-Retail /

Împrumut USA

Împrumuturile SUA pot oferi împrumuturi de la 1.000 de dolari la 35.000 $, oferind proprietarilor de animale de companie un avantaj, în special pentru operația majoră sau pentru tratamentul pe termen lung. Acestea oferă niciun interes asupra directorului în suma integrală este plătit în primele șase luni, plus că oferă sunt lentă în opțiunile lunare de plată pentru cei care nu pot bugeta cu ușurință o altă plată.

Programele lor au un rating de aprobare mai mare, deoarece permit diferite niveluri de credit, pe care le puteți deveni, de asemenea, preaprobate fără a vă răni creditul pentru a vedea ce va fi APR% înainte de a se angaja. Ei au un timp de aprobare rapidă și pot fi accesați și aplicați pentru 100% online.

2. UCFS

UCFSWebsite: https: // UCFS.net/

Compania de Servicii Financiare United Consumer este o opțiune de creditare fiabilă. Acestea oferă finanțare pentru achiziționarea de animale de companie, permițându-vă să luați acasă în acea zi animalul pe care îl alegeți. Împrumuturile lor variază de la 1.000 de dolari la 7.000 $ și acceptă plăți lunare scăzute. UCFS oferă rate scăzute ale dobânzii, făcând returnarea mai ușoară și mai rapidă.

Un împrumut UCFS poate fi aplicat pentru 100% online sau prin intermediul companiei de companie de cumpărături prin (dacă este oferit). Plata este livrată cu promptitudine la retailerul de animale de companie și va fi disponibil pentru salariul clienților după 30 de zile.

3. Finanțarea mea de companie

Finanțarea mea de companieWebsite: https: // mypetfunding.COM /

Finanțarea mea de companie este un program de finanțare în mod unic, care funcționează prin închirierea banilor consumatorilor. Ei vor finanța între $ 300 la 5.000 $. Unul dintre programele cele mai iertare, acceptă aplicații și aprobă solicitanții cu un credit bun, rău și fără credit. Ca și celelalte programe, ele au planuri flexibile de rambursare, astfel încât să puteți lucra eficient în bugetul dvs. lunar.

Aplicațiile pentru acest program pot fi finalizate 100% online și pot fi aprobate în câteva secunde de la finalizarea aplicației, rezultatele fiind trimise la adresa dvs. de e-mail. Când este aprobat, programul oferă, de asemenea, opțiuni de cumpărare timpurie pentru a împiedica blocarea într-un acord pe termen lung.

4. Card Carecredit

Website: https: // Carecredit.COM / Vetmed /

Card CarecreditCardul Carecredit este furnizat în mod explicit pentru plata costurilor veterinare la rețeaua de veterinieni participanți. Carecredit nu are o limită specifică pe care o depășesc; În schimb, acestea funcționează ca un card de credit standard, iar achizițiile pot varia de la 1 $ la limita de credit determinată, care este determinată de bonitate.

Standul APR este 26.99%, dar poate fi mai mare sau mai mică pe baza creditului. Ele oferă, de asemenea, programe speciale de plată, care includ un plan de plată fără dobândă care permite debitorilor să plătească suma datorată fără dobândă dacă plățile minime sunt îndeplinite și soldul este plătit în termen de 24 de luni.

5. Scratchpay

ScratchpayWebsite: HTTPS: // Scratchpay.COM /

Scratchpay este un program oferit prin practici veterinare specifice parteneriate cu compania. Acestea oferă finanțare de la 200 la 10.000 de dolari, cu rate diferite ale dobânzii și un termen de 0-12 luni pentru rambursare. În timp ce ratele variază, încep de la 5.9% APR, dar în cele din urmă este determinată de bonitate.

Programele lor pot fi aplicate online și puteți deveni precalificați în mai puțin de două minute fără a vă răni creditul. Scratchpay acceptă plăți suplimentare fără taxe de plată sau penalități și vă va reduce viitoarele plăți de dobândă. Poate fi folosit pentru cât mai multe facturi VET care se califică, dar vă vor cere să reaplicați de fiecare dată.

6. Primul aspect de aprobare

Website: http: // FirstLookApproval.COM / PET-Finanțare-program.HTML

Primul aspect de aprobareAprobarea de prima privire poate acoperi atât facturile veterinare, cât și achiziționarea de animale de companie și va finanța până la 35.000 de dolari. Acestea oferă planuri de plată diferite în funcție de clinică sau de magazinul cu care aplicați. Aceștia acceptă debitori cu o varietate de bonitate, unele împrumuturi fiind disponibile celor cu scoruri de credit FICO la fel de scăzute ca 550.

Aplicațiile pentru programele lor sunt disponibile online sau în întreprinderile lor participante. Birodworcitatea pentru programe specifice variază, dar ratele dobânzilor încep la un APR de 6%.

7. Împrumuturi Wags

Website: https: // sigur.Wagsleding.COM / HOME / FAQ #

Împrumuturi WagsLanga Wags pot acoperi costul achiziționării de animale de companie și a consumabilelor de animale de companie, dar nu și facturile veterinare. Ei vor permite finanțarea de până la 5.000 $ și oferă atât termeni de 24 sau 48 de luni, cu opțiuni de cumpărare timpurii disponibile. Wags poate fi aplicat online și puteți primi pre-aprobare înainte de cumpărături.

Acesta este un contract de închiriere și nu un împrumut, ceea ce înseamnă că nu vă dețineți animalul dvs. de companie decât după ce contractul de închiriere este cumpărat sau plata finală. Deoarece este un contract de leasing, nu există o rată a dobânzii; În schimb, există o taxă de închiriere. Beneficiul este că Wags oferă o garanție de companie care permite clienților să primească rambursări pentru cheltuielile specifice specifice dacă boala sau defectul este acoperit, iar PET este considerat incapabil.

Când să finanțezi

Finanțarea ar trebui să fie o opțiune de ultimă instanță dacă nu încercați să creați o afacere de reproducere sau să începeți orice alt tip de afaceri legate de animale de companie. De preferință, ca proprietar de câine ați avea o cont de economii cu 1.000 de dolari pentru cheltuieli neașteptate pentru animalele de companie și costurile, deoarece finanțarea pot provoca suma inițială dublă sau triplă, în funcție de companie.

Construirea unui plan de back-up vă poate ajuta să vă împiedicați din gaură, de asemenea, asigurându-vă că animalul dvs. de companie primește îngrijirea pe care o merită. Chiar și așa, viața se întâmplă și situațiile apar că nu suntem pregătiți în întregime și opțiunile de finanțare sunt acolo pentru a ne ajuta.

Citiți următorul: Cum ar trebui să se pregătească proprietarii de câini pentru situații de urgență financiară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Organizații de finanțare pentru îngrijirea animalelor de companie pentru a încerca