Animalele de companie vs proprietari: cum să adoptați un câine dacă închiriați

Dacă sunteți un chiriaș și vă gândiți acum la adoptarea unui câine, Unul dintre primele obstacole pe care le veți veni este de a vă ocupa de proprietarul dvs. Cu excepția cazului în care închiriați contractual permite animalelor de companie sau aveți propria casă, adoptarea unui câine poate fi problematică în acest fel. Acesta este un lucru important de luat în considerare și este mai bine să găsiți soluția înainte de a obține câinele.

Ascundeți câinele dvs?

Închirierea unui loc cu o politică "fără animale de companie" vă poate conduce să vă ascundeți noul câine din proprietarul dvs., dar aceasta este o idee rea. Mai devreme sau mai târziu, adevărul este obligat să fie dezvăluit și puteți fi evacuați, ruinați scorul dvs. de renume, și / sau să plătiți o amendă mare.

Ascunderea câinelui tău este stresantă, atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. Veți simți nevoia constantă de a vă distruge poochia și nu veți putea să vă relaxați în propria casă. Câinii sunt creaturi ieșite și făcându-i să rămână în interior și să se ascundă nu sunt corecte pentru ei. Ei au nevoie de plimbări și pauze de baie, ceea ce este greu de realizat dacă trebuie să vă ascundeți FIDO de la proprietarul dvs. și, probabil, vecinii voștri.

Bineînțeles, ascunderea unui câine dintr-un proprietar nu este imposibil, mai ales dacă vă gândiți să obțineți un câine mic. Ca puțini Utilizatorii reddit au sugerat aici, Adesea semnul "fără animale de companie" înseamnă "câini mari". Rasele mici de câine sau pisicile pot deveni adesea neobservate și chiar dacă vă prindeți, proprietarul dvs. este mai puțin probabil să ia măsuri drastice, cum ar fi evacuarea dvs.

Cu toate acestea, aș sfătui ferm împotriva acestui curs de acțiune; Este mai bine să fii deschis cu proprietarul tău în prealabil și să vezi dacă îți poți schimba mintea despre câini, să obții un fel de afacere sau, eventual, să cauți un loc nou care permite câinilor.

Puneți un câine la proprietarul dvs

Vorbind cu proprietarul dvs. ar putea fi cea mai bună și mai simplă soluție. Proprietarul dvs. poate fi deschis unor rase de câine chiar dacă are o politică "fără animale" sau ar putea fi bine cu un câine dacă alți chiriași nu au o problemă cu a avea animalul în jur. Și dacă el este reticent în ideea, "îl convinge altfel" # 8221;.

De asemenea, citiți: 20 sfaturi de renovare la domiciliu pentru proprietarii de câini [infographic]

Vorbește despre beneficiile

Vorbește despre beneficiileÎnchirierea poate fi stresantă, astfel încât majoritatea proprietarilor se străduiesc să aibă chiriași pe termen lung, deoarece nu trebuie să facă cât mai multă gestionare a acestora și nu pierd bani așa cum o fac atunci când caută chiriași noi.

Având în vedere că există mai puține locuri pe care le puteți închiria ca proprietar de câini, înseamnă că proprietarii de câini tind să rămână mai mult când găsesc o închiriere prietenoasă pentru animale de companie, de obicei de mai mulți ani. Menționați acest lucru proprietarului dvs. și vă angajați să vă închiriați mai mult dacă vă permite să aveți un câine.

Oferă să plătească un depozit mai mare (sau un depozit de animale de companie) sau o chirie suplimentară care să acopere uzura și să se poată ruga când aveți un câine. Depunerea suplimentară de aproximativ 25% suplimentară este, de obicei, rezonabilă pentru a avea un animal de companie și poate pune la dispoziție scala în favoarea ta.

Dacă v-ați hotărât să adoptați un câine ca un chiriaș și nu veți fi descurajați de el, spuneți că veți pleca dacă proprietarul vă refuză cererea dvs. și să-i amintească de procesul obositor de a arăta proprietatea potențialilor chiriași și de a ajuta ei se mișcă. Înainte de toate acestea, asigurați-vă că sunteți de fapt un chiriaș bun și responsabil că un proprietar ar urî să-și piardă.

Păstrați punctul de vedere al proprietarului în minte

Mulți proprietari au fost deschise la animalele de companie în primul rând, dar experiențe ca aceasta le-a făcut mai precauți. Gândirea ca un proprietar vă poate ajuta să vă respingeți preocupările și să-l convingeți că nu are nici un motiv să vă faceți griji cu privire la faptul că aveți un câine în jur.

Demonstrează că înțelegi cum se simte proprietarul tău. Asigurați-vă că curățați după câine și că poochia dvs. nu va deranja pe ceilalți chiriași. Spuneți proprietarului că vă veți instrui animalul de companie pentru a fi liniștit și pentru a nu distruge proprietatea și a oferi să-l lase să se întâlnească cu povestea dvs. odată ce este instruit corespunzător. Puteți discuta rasa cu proprietarul și găsiți un teren comun, cum ar fi obținerea unei rase mai mici, deoarece acestea sunt mai ușor de manevrat și coaja lor nu este la fel de tare. De asemenea, unii proprietari cred că câinii mai mici provoacă mai puțin uzură și lacrimă.

Propune un acord scris pentru a garanta că câinele dvs. nu va fi o perturbare în niciun fel și pentru a asigura siguranța altor chiriași. Lăsați-l să includă condiții pe care le crede că sunt necesare. Oferiți-vă să obțineți asigurările de renume care acoperă și răspunderea legată de câinele dvs.

Cunoaște-ți drepturile

Cunoaște-ți drepturileExistă modalități de a obține un câine într-un loc pe care îl închiriați chiar și fără aprobarea proprietarului dvs. din cauza câtorva excepții în cadrul Actul de locuințe echitabile. Aceasta este o lege federală care împiedică discriminarea împotriva chiriașilor.

FHA înseamnă că oamenii cu dizabilități care necesită ajutorul unui animal, cum ar fi un serviciu sau un serviciu Dogul de susținere emoțională, li se permite să o păstreze chiar dacă politicile PET a proprietarului nu o permit, fără a fi nevoie să plătească taxe legate de animalele de companie. Trebuie să furnizați o scrisoare proprietarului dvs. de la furnizorul dvs. de sănătate mentală sau medicul pentru a dovedi cererea dvs. pentru un suport emoțional sau un animal de serviciu.

Există o altă lege pe care o puteți profita de, mai ales dacă proprietarul dvs. nu vizitează adesea și credeți că vecinii dvs. nu vă vor "transforma". Notorii "Legea de trei luni" (PDF) spune că "odată ce un animal însoțitor trăiește într-o locuință multiplă timp de trei sau mai multe luni, în mod deschis (nu ascunse de proprietarii clădirii, agenții lor și de angajați la fața locului), apoi orice clauză de animale fără nici un fel de leasing este considerat a renunta si inaplicabili ". Țineți cont de faptul că această lege a orașului New York, dar puteți cere sau căuta online dacă zona în care locuiți are o lege similară.

Citiți următorul: 27 de întrebări pentru a vă cere să știți dacă sunteți pregătiți pentru un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animalele de companie vs proprietari: cum să adoptați un câine dacă închiriați