Animalele adăpostului de animale sărbătoresc clădirea goală

Animalele adăpostului de animale sărbătoresc clădirea goală

Un adăpost de animale din Colorado a sărbătorit 2 zile drepte dintr-o unitate goală după un efort de a obține toate animalele de companie adoptate în timp pentru sărbătorile. Societatea umană a regiunii de vârf de la Pikes Adăpostul de animale din Colorado a sărbătorit recent o ocazie uimitoare - au adoptat fiecare animal și au avut un adăpost gol timp de 48 de ore!

Au alergat o "casă pentru sărbătorile" speciale în acest sezon de sărbători, renunțând la onorariile de adopție pentru pisici și câini care erau Cel puțin 5 ani. Inutil să spun, tactica a lucrat. Personalul a fost atât de ecstatic încât au sărit în caniculele goale pentru un scurt videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos.

Adăpostul a scris:

"Ce se întâmplă când ultimul dvs. câine disponibil este adoptat? Personalul dvs. și voluntarii sari în canise pentru a sărbători! Am adoptat 25 de pisici și 23 de câini până în prezent în timpul promovării noastre #homeforthehidide, iar pentru a doua zi la rând, am adoptat toți câinii disponibili! Vom avea mai mulți câini disponibili mai târziu în seara asta sau mâine. Păstrați acele adopții care vin!"

LEGATE DE: 26 STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

Un adăpost gol este o apariție extrem de rară și frumoasă. În fiecare an, aproximativ 2.7 milioane de animale sunt eutanasiate în fiecare an (1.2 milioane de câini și 1.4 milioane de pisici), conformSocietatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale.

Adăposturile sunt copleșiți cronic cu animalele care nu sunt doar straturi, ci care se predau de proprietarii lor. Devine un joc de numere pentru a încerca să determine cât timp să păstreze o cușcă ocupată.

Atunci când un animal nu este adoptat și un adăpost este plin, oamenii care conduc organizarea trebuie să decidă dacă acel animal ar trebui să fie eutanasiat pentru a face spațiu pentru altul care va fi adoptat mai repede.

Animalele care stau prea mult timp se îmbolnăvesc și dacă tratamentul medical este prea costisitor, ele riscă să fie puse în jos. Adăposturile complete sunt cele mai înfricoșătoare locuri pentru a fi.

RECOMANDAT: Cum să adoptați un câine dacă aveți deja o pisică

Animalele adăpostului de animale sărbătoresc clădirea goală

Deci, un adăpost gol este cel mai vesel și minunat loc de a fi! O facilitate goală înseamnă orice animale de companie care vin în următorul pot fi oferite timp, atenție și tratament medical de care au nevoie pentru a obține o nouă casă. De asemenea, înseamnă că personalul poate lua măsuri pentru a steriliza facilitatea, astfel încât ocupanții viitori să nu prindă boli transmisibile ale căror germeni pot rămâne la suprafețe și rămân contagioase.

Societatea umană a regiunii Pikes Peak are motive să fie recunoscătoare că sunt situate într-o astfel de comunitate iubitoare. Locuitorii sunt în mod evident îngrijorați de bunăstarea animalelor, iar acest adăpost ar trebui să fie lăudat pentru eforturile sale de a obține fiecare animal o casă.

Aceasta este o idee minunată de a partaja cu adăpostul local! Poate că rulează un exemplu special ca acesta i-ar ajuta să adopte toate animalele lor? Este merită să împărtășiți acest articol cu ​​ei, doar în caz.

Citiți următorul: Gata să adopte un animal de companie? 10 câini de familie cei mai buni

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animalele adăpostului de animale sărbătoresc clădirea goală