Închirierea cu animale de companie: 11 sfaturi pentru a evita evacuarea

Multe locuri nu vă vor permite să închiriați Dacă aveți animale de companie. Din fericire, deoarece numărul proprietarilor de animale de companie este în creștere în mod constant, mai mulți proprietari sunt deschisi și mai flexibili atunci când vine vorba de a aduce un câine sau o pisică în noul dvs. apartament. Dar există legi, reguli și restricții pe care trebuie să le urmați pentru a evita evacuarea, în general să fie un chiriaș bun și mai atent atunci când închiriați.

Proprietățile care acceptă animalele de companie vor avea fie un depozit PET, fie o taxă pentru animale de companie sau ambele. O taxă pentru animale de companie este o sumă stabilită pe care o veți face Nu te întoarce. Un depozit de animale de companie este o sumă stabilită Puteți sau nu vă puteți întoarce Dacă nu există daune de animale de companie. Unii proprietari vor încărca chiar și bani pe partea de sus a taxei de companie, dacă daunele sunt excesive. Întotdeauna asigurați-vă că ei au dreptul legal să vă perceapă un depozit de animale de companie sau o taxă pentru animale de companie.

Dacă sunteți pe cale să închiriați un loc nou și de animale de companie proprii, aici sunt 11 moduri de a vă asigura că dvs. și câinele sau pisica dvs. au o experiență fericită, sănătoasă și economică.

De asemenea, citiți: Animalele de companie vs proprietari - cum să adoptați un câine dacă închiriați

1. Educație și legi

EducaţieCel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că știți și toate regulile și reglementările. Multe proprietăți de închiriere au restricții privind dimensiunea și greutatea pe care un animal poate fi. Ele au, de asemenea, un număr stabilit de animale de companie pe care le puteți avea. În timp ce unii proprietari pot permite oricăror animale mici, unii nu vor permite șerpi sau păianjeni.

Dacă nu respectați regulile, aceasta ar putea duce la o problemă masivă, cum ar fi evacuarea de la casa dvs. și / sau animalele dvs. de companie care se confruntă cu controlul animalelor. Amintiți-vă și despre propriile drepturi. De exemplu, proprietarii trebuie să vă permită să aveți un animal de sprijin emoțional indiferent de situatie.

2. Instruirea cu ascultare

Prima dvs. apărare este o ofensă bună. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că aveți o experiență extraordinară cu câinele dvs. într-un apartament sau o casă nouă este să obțineți antrenamentul dvs. de ascultare (chiar dacă aveți o pisică). Acesta este un lucru pe care îl puteți face singur, dar dacă vă îndoiți de tehnica, consistența sau capacitatea dvs., ar trebui să luați cursuri de la un profesionist. În timp ce este o cheltuială, amintiți-vă că trebuie doar să vă antrenați câinele sau pisica, dacă o faceți bine - beneficiile vă vor salva în cele din urmă.

3. Podele curate

Podele curatePentru a evita orice taxe de penalizare inutilă din proprietar, asigurați-vă că locul dvs. este întotdeauna imaculat și nu are semne clare de animale de companie care trăiesc acolo. În mod normal, este nevoie de mai mult decât un vid rapid și un mop pentru a scăpa de toate părul de companie și denițe (unele Vacuumurile sunt mai bune decât altele, in orice caz).

De asemenea, puteți închiria o mașină de curățat pentru ao obține cât mai curată posibil. Salvați chitanța și luați înainte și după fotografii ale muncii dvs. Unii proprietari vor încerca să perceapă pentru curățarea podelelor, chiar dacă ați făcut deja locul de muncă.

4. Distragerile pentru animale de companie

Nu la fel de mare de o problemă pentru proprietarii de câini, dar pisicile zgâriet, deci trebuie să aveți câteva opțiuni de zgâriere împrăștiate în jurul casei dvs. Dacă nu, ei vor fi zgâriați pe mobilierul dvs. sau mai rău - pereți și uși. Aveți grijă cu oricare dintre cele care au atașamente de primăvară sau cabluri. Pisica ta ar putea fi încurcată când nu sunteți acasă și fiți grav răniți. Au mai multe tipuri diferite de posturi de zgâriere sau alte divertisment pentru animalele dvs. de companie, astfel încât acestea să aibă o varietate de articole pentru a îndeplini nevoia.

5. Jucăriile esențiale

Jucăriile esențialeCâinii iubesc să mestece, astfel încât să eviți lucrurile dvs. - și mai important, lucrurile din apartament - distruse, aveți nevoie de mai multe jucării de mestecat disponibile pentru câine în orice moment. Chiar și pentru pisici, asigurați-vă că există lucruri pe care să le bat în jurul valorii, astfel încât ei nu pasă la pansamentele de fereastră și alergătorii covoarelor.

Animale de companie cum ar fi soiul și se pot plictisi cu același lucru. Ridica unele dintre jucăriile atunci când sunteți acasă și puneți-le afară când plecați. Reîmprospătați jucăriile de multe ori. Puteți obține teaserele creierului și jucăriile interactive cum ar fi cutii de puzzle și tratați recipientele.

6. Timpul de toaletă

Cea mai mare problemă cu puii este atunci când se eliberează ori de câte ori sunt mulțumiți. Poți să-ți iei câinele de fiecare dată când știi că trebuie, și câinele poate fi perfect pregătit deja, dar accidentele se pot întâmpla. Chiar și pentru câinii adulți, au întotdeauna unii Puppy Pee Pads În cazul în care câinele dvs. are o urgență. Pentru pisici, asigurați-vă că cutia de gunoi este întotdeauna curată cu gunoi proaspăt (chiar puteți avea și a Doggy Litter Box). Unele pisici refuză să folosească o cutie de gunoi pe care o consideră prea murdară.

7. Zgomot de zgomot

Zgomot de zgomotNu la fel de mare de o problemă pentru proprietarii de pisici, dar în timp ce sunteți la serviciu, pooch-ul tău ar putea să plângă și să plângă toată ziua. Prima apărare este să știi că se întâmplă acest lucru.

Fiți proactivi despre el - introduceți-vă vecinilor dvs. și cereți-i să vă informeze dacă există probleme cu animalul dvs. de companie când sunteți afară. Dacă există o problemă, există mai multe lucruri pe care le puteți încerca Rezolva problema de lătrat de câine astfel încât să nu vă evacuați. Există, de asemenea, tehnici de instruire și electronice pe care le puteți utiliza pentru câini.

8. Windows

Mini-blind-urile sunt inamicul atât a pisicilor, cât și a câinilor. O mulțime de închirieri vin cu mini-blind-uri de bază instalate deja. Este o idee bună doar să le trageți și să fixați cablul la îndemâna. Apoi utilizați perdele, nuanțe sau o altă formă de fereastră care acoperă că ați cumpărat. Dacă apar daune, doar puneți-vă într-un nou orb. Este mult mai ieftin decât să plătească pentru daune sau să arate orice motiv pentru proprietarul de a vă îngrijora.

9. (Altele) animale mici

Animale de companie miciDacă aveți și alte animale de companie mai mici (hamster, cobai, iepure, broască țestoasă etc.), problema principală cu aceste animale mici este mirosul lor. Cusca lor ar trebui să fie curățată o dată pe săptămână. Dacă aveți o minge pentru a alerga în jurul casei, fiți întotdeauna vigilenți.

Unele animale mici pipi și poo în timp ce alerg în jurul apartamentului tău. Apoi iese din găurile de aer. Animalele ca iepurii pot fi instruiți de așternut, dar mulți vor urina numai în gunoi și picătură de pietricele de altă parte. Multe animale mici sunt nocturne, așa că asigurați-vă că roțile și jucăriile sunt aproape silențioase pentru a evita perturbarea vecinilor voștri.

10. Kennels

Kennels sunt bune pentru a avea din mai multe motive. Este posibil să aveți o mică pentru vizitele VET, dar investiți într-un mare Crăciun de câine moale sau Cat Crate că animalul dvs. de companie poate folosi pentru alte lucruri este extrem de util pentru chiriași. Unele motive includ un animal de companie care se afla atunci când este thunder sau un animal de companie care lacrimă casa jos când a rămas singur. Vrei să te asiguri că au acces la apă, o jucărie sigură și o pătură în canisa. Cutia ar trebui să fie suficient de mare pentru ca animalul să stea pe deplin, să se culce și să se întoarcă. Animalele de companie ar trebui să fie doar tăiate până la 8 ore și doar câteva zile pe săptămână.

11. Asigurarea renterului pentru proprietarii de animale de companie

11 sfaturi pentru proprietarii de animale de companie care închiriază

Acest tip de asigurare este de obicei destul de economic. Acesta acoperă posesiunile dvs. dacă se va întâmpla ceva cu închirierea dvs., cum ar fi inundațiile sau focul sau dacă există o pauză.

Unele companii de asigurări includ asigurarea de răspundere pentru animale de companie. Aceasta acoperă orice daune pe care animalul le poate face și orice vătămare a animalelor de companie poate provoca pe cineva. Există, de asemenea, asigurare de răspundere pentru animale de companie care acoperă nimic altceva decât daunele și rănirea cauzată de animalul dvs. de companie.

Mai mult și mai mult Proprietățile de închiriere permit animalelor de companie. Depinde de noi, ca proprietari de animale de companie, să le păstrăm din regretarea acestei decizii.

Citiți următorul: 27 de întrebări pentru a vă cere să știți dacă sunteți pregătiți pentru un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Închirierea cu animale de companie: 11 sfaturi pentru a evita evacuarea