5 Opțiuni de finanțare a asistenței medicale de urgență

Atunci când animalele de companie devin brusc sau bolnavului terminal, Proprietarii lor se pot afla într-o situație dificilă și dureroasă din punct de vedere emoțional. Din fericire, cu un animal sănătos, puteți suporta doar o factură anuală sau bi-anuală. Totuși, costurile VET nu sunt ieftine.

Americanii au fost raportați la peste 18 miliarde în 2018. Dar pentru cei care dețin un animal de companie cu cancer, boli cronice sau care se confruntă brusc situații severe, amenințătoare (cum ar fi lovite de o mașină sau atacate de un alt animal), facturile VET se strânge și repede.

Câinii majori ai câinilor sunt predați la adăposturi se datorează incapacității unui proprietar de a le sprijini financiar și a acestui număr este prezentă o anumită stare de sănătate. Cu toate acestea, dacă nu ați planificat suficient și nu aveți cont de economii de companie, Există mai multe alte opțiuni de finanțare de îngrijire medicală pe care le puteți explora pentru a vă ajuta facturile veterinare.

De asemenea, citiți: 18 sfaturi despre cum să economisiți bani pe îngrijirea câinilor și facturile VET

1. Solicitați un plan de plată

În timp ce unii medicii veterinari sunt mai deschisi la planurile de plată decât altele, întrebând pur și simplu recepția dacă este ceva ce ar lua în considerare ar putea însemna diferența dintre datoria de rupere și facturile ușor de gestionat. Dacă câinele dvs. a fost un pacient la biroul lui Vet de câțiva ani și nu ați avut niciodată probleme să plătiți în timp util, șansele sunt personalul administrativ poate fi dispus să facă o excepție.

În mod obișnuit, un plan de plată în domeniul îngrijirii VET va solicita plăți de la dvs. în fiecare lună, iar un personal poate crea un PAC nenegotiabil, ceea ce înseamnă că trebuie să completați plata integral în numărul X de luni. Un plan limitativ se bazează pe un plan de 12 până la 24 de luni, în timp ce unul mai strict poate fi de 2 până la 4 luni, cu majoritatea costurilor plătite inițial.

Dacă personalul nu este deschis unui plan de plată, încercați să înțelegeți costurile echipamentelor medicale și operațiunile zilnice. În timp ce o primire lungă este stresantă, mai ales când vine vorba de sănătatea câinelui dvs., există alte opțiuni de finanțare rămase pentru a explora.

Aplicați pentru un card de credit sau un împrumut personal

2. Aplicați pentru un card de credit sau un împrumut personal

Dacă aveți deja un card de credit și aflați într-o situație care necesită urgență, este în interesul animalului de a oferi medicului veterinar și personalului lor aprobarea dvs. imediat. Vă faceți griji cu privire la interesul mai târziu. Cu toate acestea, dacă aveți ceva timp, atunci profitați de ea prin cumpărături pentru cardurile de credit cu rate de dobândă redusă.

Există chiar carduri de credit create special pentru îngrijirea animalelor de companie, care pot acoperi astfel de necesități de rutină ca curățarea dentară, examinările anuale, medicamentele prescrise și microcippingul.

Dacă aveți un credit bun, este posibil să doriți să luați în considerare un împrumut personal, deoarece ratele lor de dobândă se bazează pe creditul solicitantului și oferă o cronologie mai lentă, permițându-vă anii de rambursare completă. Acestea pot fi deosebit de utile dacă câinele dvs. are nevoie de o procedură de urgență deoarece împrumuturile personale pot fi aprobate în doar 24 de ore.

3. Pagina de profil pe un site Crowdfunding

În timp ce această opțiune poate funcționa numai dacă urgența nu este o problemă, Crowdfunding a devenit o resursă de renume pentru comunitatea noastră de savy Internet și există mai multe site-uri web care vă permit să faceți o pagină gratuită și în câteva minute.

Includeți fotografii ale câinelui dvs., precum și fotografii ale declarației de facturare a VET pentru transparența adăugată. Odată ce ați configurat o pagină, puteți să o împărtășiți cu ușurință pe Facebook, unde poate fi transmisă, împărtășită și potențial du-te virală.

Chiar și fără acțiuni extinse, pagina dvs. va fi cel puțin văzută de prietenii dvs. pe Facebook, dintre care multe dintre ele includ prietenii apropiați, vecinii, colegii și membrii familiei care sunt mai probabil să-ți cunoască câinele și donați. În curând, dacă chiar și cei mai apropiați de dvs. în viață au dat 5- $ 10, ați putea fi pe drumul vostru de a vă oferi îngrijiri adecvate pentru companionul dvs. de canine.

4. Luați în considerare asigurarea de companie

Luați în considerare asigurarea de companieMulți indivizi și familii utilizează asigurări de animale de companie. Aceste planuri pot fi solicitate prin intermediul principalilor comercianți cu amănuntul majori, deci probabilitatea ca furnizorul dvs. actual de locuințe sau de asigurare auto să fie disponibil un plan de companie disponibil. Cu toate acestea, organizațiile precum ASPCA oferă, de asemenea, asigurări de sănătate pentru animale de companie proprietarilor care se califică.

Iată câteva tipuri de planuri care pot funcționa cel mai bine pentru situația dvs .:

Politica pe viață

Câinele dvs. suferă o boală sau o condiție cronică și are nevoie de îngrijire continuă pentru procedurile care sunt extrem de scumpe și / sau frecvente.

Planul de wellness

Animalul dvs. de companie este relativ sănătos și are nevoie de îngrijire doar o dată pe an la verificarea anuală, dar nu sunteți în formă financiară și aveți nevoie de ajutor pentru a plăti pentru vaccinări, examene de rutină și îngrijire preventivă.

Planul de urgență numai

Animalul dvs. de companie este relativ sănătos și sunteți într-un loc bun, financiar, dar încă mai doriți acoperire doar în cazul în care se întâmplă ceva care necesită plata unui proiect de lege de 1.000 $ +.

Vi se va cere să furnizați istoricul lor medical, astfel încât animalele cu afecțiuni cronice să aibă o acoperire dificilă. În general, câinii seniori au, în general, primele mai mari. În general, vă puteți aștepta ca un plan să "crească" cu câinele. Înțeles, pe măsură ce îmbătrânesc și mai predispuși la boli și probleme, politica lor se va adapta pentru a fi mai scumpă. Cu deductibile mai mari, spuneți 750 $, sunteți mai puțin probabil să primiți o acoperire la o vizită VET care nu depășește această sumă.

În plus, Rase cunoscute Pentru problemele de sănătate, cum ar fi displazia șoldului (Marele Danezii, păstorii germani) sau glaucomul (Greyhounds, Beagles) pot prezenta prejudecăți chiar dacă nu au semne de dezvoltare timpurie. Vești bune pentru rasele mixte, deși: în majoritatea planurilor, ratele de rasă sunt mai scumpe pentru a se acoperi, deoarece mutturile sunt mai puțin predispuse la condiții moștenite decât omologii lor de sânge.

Este important să cunoașteți aceste fapte înainte de a aplica asigurarea de sănătate a animalelor de companie și este primul pas pentru a găsi o acoperire care funcționează bine atât pentru companorul dvs. de canin, cât și pentru contul dvs. bancar. Pe măsură ce faceți cumpărături pentru planul perfect, amintiți-vă:

  • Fii sincer despre nevoile animalului tău
  • Solicitați citate gratuite din mai multe surse și comparați

5. Solicitați ajutor de la o organizație

Brown Dog FoundationExistă sute de organizații cum ar fi Brown Dog Foundation și alții care înțeleg cât de greu poate fi îngrijirea unui animal de companie. Adesea, aceste grupuri sunt legate de un scop comun: ajuta familiile să-și salveze membrii familiei cu patru picioare de la suferință, calitatea vieții și / sau în cazuri grave, de la moarte.

Personalul se specializează în revizuirea aplicațiilor, a scrisorilor, a e-mailurilor și a apelurilor telefonice pe care le pot primi de la proprietarii de animale disperate într-o legătură. În timp ce s-ar putea suna la rece sau în gust rău, subliniind severitatea bolii PET dvs. va câștiga mai probabil interesul și finanțarea potențială pentru această povară monetară și emoțională.

Mulți caritati animale și alte instituții pot funcționa diferit, dar, în general, vă puteți aștepta ca procesul de aplicare să funcționeze ca atare:

  • Ancheta inițială bazată pe întrebare a situației
  • Notificare de urmărire pentru a completa o cerere
  • Solicitarea cererii de documentare (dovada veniturilor, istoricul medical al PET, defalcarea veterinară a diagnosticului, a tratamentului, a prognosticului și a costurilor)
  • Notificarea aprobării sau a negării fondurilor

Ce să subliniem atunci când ajungeți la ajutor

Informațiile și opinia profesională a VET

În mod tipic, animalele de companie cu un prognostic bun sunt mai multe șanse de a câștiga suport financiar. Documentația din medicul veterinar a câinelui va fi solicitată, care este probabil să includă o privire aprofundată la diagnosticare, planul de tratament (inclusiv rata de succes), cronologia de recuperare și calitatea așteptată a vieții pentru post-procedura de câine.

Rasa câinelui tău

Labrador LifelineDacă aveți o rasă specială, sanctuare de cercetare și / sau ligi care lucrează exclusiv cu acea rasă. Organizațiile ca acesta există pentru a vă concentra în mod special pe și tratați rasele pe care le au un punct slab pentru. Doar câteva exemple includ:

O căutare rapidă Google va dezvălui adesea instituții specifice de rasă care ar putea fi dispuși să vă ajute și pe animalele de companie aflate în dificultate; Cu toate acestea, puteți contacta întotdeauna un adăpost local și întrebați dacă lucrează cu orice organizație specifică pe care ar recomanda, de asemenea.

Situația dvs. financiară

Poate că prietenul tău blând nu trece printr-o problemă majoră sau amenințătoare de viață, dar te lupți să-i dai grijă. Organizații non-profit cum ar fi Labele (Animalele sunt suport minunate) Lucrări pentru a ajuta familiile cu venituri mici să-și dea animalele de companie cele mai bune calități de viață prin montarea facturii pentru totul, de la microcidite, vaccinări de rutină și spaying sau sterilizare.

Cu dovada veniturilor furnizate, este posibil să fiți eligibil pentru o subvenție de 200 de dolari de la Redover Dacă cererea dvs. este pentru un singur câine de un singur, deja spayed / neatered, care nu a fost încă supus procedurii solicitate ajutor financiar.

Povestea dvs. (inclusiv informații referitoare la starea animalului dvs. de companie)

Multe aplicații vor solicita o poveste de fundal mică. Unele întrebări bune pentru a răspunde aici sunt:

  • De cât timp ai deținut câinele tău?
  • Cum te-ai întâlnit doi?
  • Ce rol se joacă în construcțiile vieții tale și de familie?
  • Când s-au îmbolnăvit?
  • Cât timp au fost bolnavi?
  • Cum este situația dvs. financiară?
  • Mai există altceva în viața ta care se adaugă la sarcinile dvs. financiare (pierderea locului de muncă, susținerea dependenților, o boală proprie)?

Dacă tu sau cineva din unitatea de familie este militar activ, uită-te Câini pe implementare si al lor Pet Chit Grants care au ajutat nenumărate familii militare fac totul de la mutarea animalelor lor de companie în întreaga lume atunci când familia lor i se atribuie o nouă bază pentru a finanța 100% din îngrijirea medicală a animalului.

În plus, problemele medicale ale câinelui vă pot ajuta să vă calificați pentru ajutor din partea organizațiilor care ajută la anumite condiții. Amandoua Magic Bullet Fund și Paws 4 un tratament Acceptați cereri de la proprietari de câini care luptă împotriva cancerului.

Dacă animalul dvs. de companie suferă de o boală gravă, cum ar fi cancerul, epilepsia sau starea inimii, întrebați dacă VET-ul dvs. știe de orice subvenții și cercetări specifice condiției. Vă rugăm să rețineți că este perfect să se aplice pentru granturi sau împrumuturi de la mai multe organizații.

Calități unice privind câinele dvs

Cele 5 opțiuni de finanțare a asistenței medicale de urgențăAcest lucru este valabil în special dacă animalul dvs. de companie este un serviciu sau o canină de lucru sau orice tip de Asistență câine. Organizațiile sunt motivate în mod deschis pentru a ajuta indivizii care se bazează foarte mult pe animalele lor, cum ar fi câinii de ghid sau de sechestru sau animalele de companie care susțin emoțional copiii cu autism.

Câini care sunt membri pensionari ai unei unități K9, relief de căutare și de salvare, echipe de bombe sau implicate în serviciul militar care ar putea acum suferiți de afecțiuni, ca urmare a angajamentelor lor, sunt în mod special predispuse să primească ajutor financiar. Dacă aceasta descrie situația dvs., uitați-vă la Washington D.C. bazat Labe de onoare organizație sau să ajungă la orice program de asistență medicală și să sublinieze istoria carierei valoroase a câinelui.

Citiți următorul: Costuri pentru câini și Ghid de bugetare pentru proprietarii de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Opțiuni de finanțare a asistenței medicale de urgență