10 Comportamente ciudate de pisici explicate

Cat Bad comportamente ilustrare

Are dvs Comportamentul pisicii confuz și te frustrați, făcându-vă că sunteți singurul cu un astfel de a pisica nebuna? Nu sunteți singurul, și surprinzător că pisica dvs. ar putea fi considerată complet normală. Aflați despre 10 Centuri ciudate, de ce pisicile le fac și cum puteți învăța să trăiți cu ei - sau chiar să vă bucurați chiar și să vă bucurați de Anicile Chirky Kitty.

1:05

Dacă pisica dvs. ar putea scrie text, ar spune acest lucru

01 din 11

Are flip-ul dvs. de pisică - care este, aruncați-vă pe pământ la picioarele și rotiți-vă? Este sub influența lui catnip, sau este altceva care se întâmplă? Când pisica ta se rotește, de obicei, semnalează că pisica se simte în siguranță și poate dorește o atenție de la tine. Pisica ta poate marca, de asemenea, zona cu mirosul său în acest fel, revendicând spațiul ca al propriei sale.

  • 02 din 11

    Nu este suficient ca Kitty să ceară o zgârietură cu un ascensor de capăt? Ce este în sus cu prezentarea coada în față? Acțiunea pisicii dvs. este un compliment și Kitty-Corect. O coadă ridicată semnalează o altă pisică pe care pisica ta se simte în siguranță și oferă în mod grațios posibilitatea unui miros de cap. Când pisica ta îți face asta, este ca și cum ai oferi o îmbrățișare și sărut în salutul unui prieten. Vestea bună este că nu trebuie să-ți mirosi capătul spate al pisicii să se simtă reciproc. În schimb, puteți să vă alăturați pisicii sau zgârietului unde îi place cel mai bine.

  • 03 din 11

    Toate pisicile fac asta. Sau fac ei? Pisicile comunică volumele în cos de gunoi și uneori doresc graffiti-urile lor (ahem) pot fi disponibile pentru lume pentru a vedea. Pisicile învață de obicei eticheta cutiei de gunoi de la mamele lor, iar pisicile domestice au fost încurajate de mult să-și acopere excrementele. Cu toate acestea, o pisică ar putea să o părăsească desfăcut să revendice teritoriul.

  • 04 din 11

    Toată lumea a auzit despre pisicile finic. Și unele pisici își clarifică preferințele gustatoare prin acoperirea Bowl Alimentare. Dacă pisica dvs. își acoperă mâncarea după ce a mâncat o parte din ea, poate fi un comportament instinctiv ca o femeie sălbatică cache-ul lor pentru a păstra în siguranță de la alții. Pisoiul sau pisica dvs. se pot zgâria în jurul vasului de alimente după masă sau chiar găsiți hârtie mărunțită pentru ao acoperi.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Ajungeți acasă de la magazinul alimentar și înainte de a putea spune "Scat!"Îți prinde pisica lins pungile de plastic. Dacă nu este prins în timp, unele pisici chiar mănâncă plastic. Pisicile pot mesteca ceva în timp ce vă interesează și pot dezvolta o îndrăgostire pentru textura plasticului pe care o vor duce la vârsta adultă. De asemenea, sacul ar putea gusta bine la pisica. Cu toate acestea, plasticul poate fi un pericol de sufocare sau poate provoca obstrucție intestinală, așa că doriți să o descurajați prin furnizarea de jucării de mestecat în condiții de siguranță.

  • 06 din 11

    Mănâncă iarbă

    Pisicile tale mănâncă lucruri verzi? Pisicile sunt Carnivores, Dar, de asemenea, ei se bucură adesea de a obține nutrienți de la iarbă și alte verdeață. În sălbăticie, ei ar primi acești nutrienți, consumând conținutul intestinal al pradă lor.

  • 07 din 11

    Termenul tehnic pentru șuruburi este răspunsul Flehmen, dar sigur că arată ca o înclinare felină. Este îndoielnic că veți vedea vreodată ca pisica voastră să vă răsturnați acest lucru, deoarece este o reacție rezervată pentru alte pisici sau, mai degrabă, mesajele invizibile. Ele iau feromoni pe care alte pisici au marcat în mediul înconjurător. Mișcarea de capturare a feromonului cu limba pe o conductă în acoperișul gurii produce curl buza. Pisicile de sex masculin fac mai des acest buze.

  • 08 din 11

    Când pisica ta "se uită la tine, este flirting? Care ar putea fi o modalitate de a interpreta Kitty Eye Communication, uneori numit un sărut pisică. O clipă de ochi lentă este un compliment minunat. Este un semnal non-amenințat că pisicile se utilizează unul cu celălalt, precum și cu oamenii cu care se simt confortabil. Puteți trimite același semnal pe pisica dvs., închideți încet și apoi deschideți-vă ochii. Sunt șanse, pisica ta va returna ochiul pisicilor.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Acele labele din spate, robinetul motorului Kitty, chiar înainte de o explozie de viteză, în timp ce trecerea labei din față (frământare) oferă o emoție mai reflexivă. Frământarea labei din față este, în general, considerată a fi un comportament care alăptează rămase care pisoii folosesc pentru a stimula eliberarea laptelui de la mamele lor. La pisicile adulte, îl veți vedea mai ales când sunt fericiți și mulțumiți. Ca un bonus, frământarea eliberează mirosul pisicii și marchează teritoriul său. Treadurile din spate se face înainte și după împerechere, precum și atunci când vânătoarea și pisica urmează să lanseze un atac.

  • 10 din 11

    Pisica ta vrea sa te placa acasa? Dacă pisica dvs. întrerupe timpul pe telefon, la tastatură sau când citiți, Este gelos despre tine Acordând atenție acestor obiecte mai degrabă decât pentru sine. Soluția este de a oferi pisicii mai mult o singură dată, precum și jucării interactive pentru a le menține stimularea.

  • 11 din 11

    Comportamentul unic al pisicilor include bunting - că ciudat mod ca pisica ta, tu. Termenul tehnic este bâzâitul și se referă la modul în care o pisică presează și își rupe capul împotriva obiectelor. Un alt termen tehnic, alorabbing, se referă la modul în care pisicile își frecau corpurile împotriva unei alte pisici, un om uman sau chiar un câine de familie de încredere. Acest lucru se face pentru a vă marca cu mirosul și vă pretindeți ca al lor.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Comportamente ciudate de pisici explicate