Cum să-ți antrenezi pisica pentru a nu fi rău

Bombay Cat, Cat negru

Pisici diferite afișează diferite tipuri de comportamente. Unele pisici sunt foarte cuddly și afectuoase. Unii variază comportamentul lor și se pot mișca între afecțiune și ignorarea. Și alte pisici pot părea chiar în mod direct. Ei pot evita afecțiunea și au fost ținute. Pisicile medii pot fi frecvent să se hiss, să zgârie sau să muște. Este posibil să existe un motiv pentru care pisica ta acționează. Aflați de ce și ce puteți face despre asta. În funcție de pisica dvs., aceste tehnici ar putea fi o fixare rapidă sau necesită mult timp și energie pentru rezultate lente.

Să înțeleagă de ce pisica ta este medie

A trăi cu o pisică medie poate fi o situație stresantă. Stresul poate fi resimțit de tine, membrii familiei tale umane și pisica. H.I.S.S. Test, care reprezintă sănătatea, instinctul, stresul și soluțiile de simptome, pot fi utile pentru a înțelege ce se întâmplă cu pisica dvs. și este un prim pas util în examinarea unei pisici medii.

Sănătate - Examinați-vă pisica pentru probleme

Pisicile pot fi retrase atunci când nu se simt bine. Dacă observați o schimbare a comportamentului, dar nu vă puteți da seama de ce poate fi rezultat dintr-o problemă de sănătate subiacentă. O verificare a sănătății este întotdeauna o idee bună atunci când comportamentul unei pisici se schimbă brusc. Programați o întâlnire cu medicul veterinar și aduceți note despre schimbări specifice, comportamente, sau orice altceva care ar putea fi de ajutor pentru a explica ce se întâmplă cu felina ta.

Instinct - Luați în considerare evenimentele recente de viață

Pisicile sunt creaturi de obicei. Ei, de asemenea, învață ce este sigur și ceea ce este înfricoșător foarte devreme în viață. Orice "nou", cum ar fi o casă ciudată sau oameni, își poate pune cozile într-o răsucire atunci când ei se simt neliniștit sau chiar speriat. Dacă au existat schimbări în viața pisicii, gândiți-vă la modul în care acestea pot avea impact asupra comportamentelor și cum vă puteți ajuta pisica să se ocupe de modificările.

Nivele de stres-inferior pentru tine și pisica ta

Stresul de a trăi într-un loc nou, cu străini și un program modificat, de multe ori poate provoca sentimente de pisici supărat și o schimbare a comportamentului. Pisicile care au o legătură strânsă cu proprietarii lor umani pot fi, de asemenea, sensibili la sentimentele de stres și acționează în consecință. Examinați nivelurile de stres din gospodăria dvs. pentru a vedea dacă acest lucru are un impact.

Simptom-reexaminarea semnelor de răutate

Dacă aveți ceea ce credeți că este un mijloc poate, există o șansă să interpretați comportamentele pisicii într-o manieră inexactă. Pisicile arată dragostea și afecțiunea în felul în care oamenii nu înțeleg întotdeauna. În mod similar, oamenii arată dragostea și afecțiunea în moduri foarte distincte pe care pisicile nu le înțeleg! Oamenii sunt primați. Ne îmbrățișăm, ne atingem și ne înghesuim, vrem să fim aproape unul de celălalt. Dar la o pisică, o îmbrățișare simte că a fost sufocată! O îmbrățișare este o senzație confundă și înfricoșătoare la pisici. Mai ales când un Kitty se simte deja sub stres, va dori să controleze interacțiunea. De exemplu, un hiss de fapt este un avertisment și semn de frică - o pisică de hissing vrea să vă păstrați distanța.

Instruiți pisica dvs. pentru a fi mai puțin medie

Dacă credeți că ați determinat cauza greșelii pisicii dvs., următorul pas este de a face unele schimbări comportamentale. Dacă este o problemă de sănătate, sperăm că VET dvs. a oferit o perspectivă și problemele comportamentale nu mai sunt prezente. Dacă menița se datorează unei probleme instinctuale, este posibil să fie să vă concentrați asupra schimbărilor comportamentale și vă recalificați pisica. Dacă menița se datorează stresului, încercați să păstrați mediul pisicii ca fiind fără stres posibil: Creați o cameră sigură sau o zonă sigură în care pisica dvs. se poate retrage. În cele din urmă, dacă este o problemă de comunicare, pisica dvs. trebuie să învețe să înțeleagă ceea ce comunicați și trebuie să învățați unii CAT de bază.

Probleme și comportament de verificare

O eroare comună este că proprietarii de pisici se așteaptă comportament să se schimbe peste noapte. Cu excepția cazului în care ați rezolvat o problemă de sănătate, acest lucru nu este probabil cazul. Dați-vă timp să vă schimbați și să vă concentrați asupra pozitivelor. Se înfurie cu pisica dvs. pentru a fi rău nu va ajuta, și probabil adăugați doar la comportamentul rău. Continuați să încercați, să căutați ajutor profesional și să aveți răbdare cu pisica dvs. de companie (și dvs.). Un specialist comportamental felin va fi capabil să ajute cu o pisică semnificativă serioasă. Ei vor întâlni probabil pisica în mediul său de origine, va vedea comportamentul său, apoi vin cu recomandări pentru a vă ajuta pisica (și dvs.) să modifice comportamentul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi pisica pentru a nu fi rău