Jucărie rusă: profil de rasă de câine

Tânărul câine de jucărie rus care se uită jucători

Jucoasa rusă poate fi una dintre cele mai mici rase de câine pe care le veți găsi, dar acești câini au o mulțime de personalitate pentru a compensa statura lor mică. Istoria lor datează până la aristocrația rusă, iar statura lor petită seamănă îndeaproape cu un chihuahua. Această rasă este mult mai rară decât un Chihuahua, și dacă doriți să adăugați o jucărie rusă la casa dvs., probabil că va trebui să căutați un pic pentru a găsi un crescător în Statele Unite.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 8 până la 11 inci

Greutate: Până la 6.5 lire sterline

Palton: Netedă și lungă

Culoarea stratului: Negru și bronz, maro și bronz, albastru și bronz sau roșu cu sau fără negru sau maro

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile jucăriei rusești

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosScăzut
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria jucăriei rusești

Jucăriile rusești sunt derivate din Terrierul de Jucărie în limba engleză, a Tiny câine rasă că aristocrația rusă sa ridicat ca tovarăși. În timpul revoluției ruse, rasa a fost transformată și aproape eliminată. Câinii care rezultă au privit cu totul diferită de predecesorii lor de jucării englezești, așa că au fost redenumiți jucării rusești, începând această nouă rasă.

Câinii de jucărie rusă au fost inițial toate păroase, dar la mijlocul anilor 1900, un câine lunar a fost crescut. Ca rezultat, rasa a dezvoltat atât soiuri cu părul scurt, cât și soiurile lungi. Soiul de lungă durată nu numai că are o haină mai lungă, dar are și pe urechi, coada și spatele picioarelor sale.

Această rasă nu a fost în mare parte cunoscută în afara Rusiei până în anii 1990, când a început să se îndrepte spre alte țări, inclusiv în Statele Unite. Este din ce în ce mai popular în Statele Unite de la introducerea sa, datorită asemănării sale apropiate cu Chihuahua și personalitatea sa distractivă, dar este încă o rară rară aici.

Clubul american Kennel și Clubul Kennel United au recunoscut atât această rasă în 2008. Fundația Rare Rare Americană recunoaște, de asemenea, acești câini.

Îngrijirea jucăriei ruse

Această rasă este o rasă de energie mai mare, deci intenționează să ofere o mulțime de exerciții fizice și divertisment. Deoarece acești câini sunt atât de mici, nu va trebui să vă plimbați de kilometri să le obosiți și chiar să jucați Fetch în interior, astfel încât satisfacerea exercițiilor fizice și a nevoilor de stimulare mentală nu este prea dificilă.

Din cauza dimensiunii lor, este tentantă să credeți că o jucărie rusă ar putea face un bun "câine de pungă", dar acești câini sunt curioși și energici. Ei ar prefera să meargă alături de tine decât să călătorească într-o pungă.

Atât versiunile cu părul cu părul cu părul fără probleme, din această rasă, sunt ușor de mire, dar un câine de lungă durată va necesita îngrijire mai frecventă. Utilizați o perie moale pentru a spăla stratul zilnic pentru a menține sănătatea capacului unui câine de lungă durată. Un câine scurtă poate merge cu o îngrijire mai puțin frecventă și poate beneficia de o rubrică cu o cârpă moale pentru a îndepărta murdăria și resturile. Îngrijirea regulată este important în a ajuta la prevenirea covorașelor, în special în câinii de lungă durată.

Veți avea nevoie, de asemenea, să vă scăldați câinele. O baie lunară sau mai regulată, cu un șampon de calitate și balsam balsam poate ajuta la menținerea stratului în stare bună. Regulat Trupe de unghii sunt, de asemenea, importante în menținerea unei sănătăți ruse a jucăriei.

Acești câini sunt foarte inteligenți și sunt relativ ușor de antrenat. Este mai bine să începeți să le pregătiți când sunt tineri, mai ales că această rasă poate obține un pic de cap și încăpățânat. Ei răspund adesea bine la instruirea cu ajutorul unei numeroase de tratamente și consolidare pozitivă.

Probleme comune de sănătate

Deoarece jucăria rusă este o rasă relativ nouă, au fost documentate câteva probleme comune de sănătate. În majoritatea cazurilor, cea mai mare preocupare cu jucăriile rusești este dinții lor. Unii câini nu își pierd toți dinții de catelus, iar acești dinți ar putea fi nevoie să fie îndepărtați chirurgical, o problemă cu care este obișnuită Repere de jucărie.

Din moment ce jucăria rusă este atât de mică, poate fi predispusă la fracturile osoase din incidente cum ar fi căderea unei bucăți de mobilier sau sărind dintr-o mașină. Este important să țineți cont de acest risc atunci când manipulați acești câini mici, iar copiii din casă trebuie, de asemenea, să fie învățați tehnici de manipulare în condiții de siguranță. Dacă câinii mai mari trăiesc în casă, ei ar putea să riscă și siguranța jucăriei rusești, astfel încât doar o interacțiune supravegheată ar fi cea mai bună.

Ca orice câine, jucăriile rusești pot fi supuse unor probleme de sănătate genetică. Luxarea patellară este o problemă ereditară comună care poate afecta cele mai multe rase, determinând capacul genunchiului să alunece din loc în timp ce câinele se mișcă. Cumpărarea unui câine de la un crescător de reputație care testează genetic stocul lor poate ajuta la minimizarea acestui risc.

Dieta și nutriția

O jucărie rusă va trebui să mănânce o hrană pentru câini de calitate. Acești câini mici pot fi predispuși la obezitate, mai ales când hrăniți o mulțime de tratamente, deci este important să alegeți o dimensiune a alimentelor și a porțiunii, care este adecvată pentru câinele individual. Hrănirea de mici, cu conținut scăzut de calorii pot ajuta la gestionarea greutății, dar și exercițiul regulat este important.

PROS
  • Prietenos și cuddly

  • Ușor de instruit

  • Dimensiunea mică este ideală pentru viața de viață

Contra
  • Poate fi încăpățânat

  • Rare în Statele Unite

Unde să adoptați sau să cumpărați o jucărie rusă

Găsirea unei jucări rusești poate fi un pic de provocare din cauza rarității lor relative în Statele Unite. Este posibil să aveți nevoie să călătoriți la o distanță de un crescător sau să vă expediați un câine.

Când cumpărați de la un crescător, căutați un crescător care este reputaționat și care are un program bine stabilit. Un crescător bun ar trebui să testeze genetic stocul lor pentru a elimina problemele potențiale de sănătate și ar trebui să fie dispuși să vă dea informații și fotografii pe părinții catelului. Un crescător ar trebui, de asemenea, să vă ajute să găsiți un catelus cu temperamentul și caracteristicile care se vor potrivi cel mai bine stilului dvs. de viață.

Prețurile pentru aceste pui variază între aproximativ 1.000 și 2.000 de dolari. Asigurați-vă că și pentru comisioanele de expediere dacă nu puteți găsi un crescător la nivel local.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

Există o întreagă lume Potențialul câinelui rase acolo- Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucărie rusă: profil de rasă de câine